Hämtat hem Dessi nu:)

Jobbade imorse 9-13. Tog sen 13.15 bussen till Iggesund för att hämta Dessi:)Det har snöat hela dagen typ och igår oxå:(
Ramona skulle ju jobba i Igge så jag slapp åka till Söderhamn för o hämta henne så de va ju skönt:) Dessi flinade och blev så glad över att få träffa mig så de kändes ju kul:)Har saknat min lilla sötnos;)
Var tomt i sängen inatt ju:(Men nu får man ju sällskap.
Vi tog 14.05 bussen tillbaka till Hudik och gick till lägenheten. Dessi var rätt så trött men hon tyckte nog det var skönt o komma hem igen:)
Har städat och bokat tvättid imorgon och suttit vid datorn. Gick sen ner vid 16.40 till stationen. Terra skjutsade in hela gänget som varit på festen igår. Det var ju schysst:) Emelie skulle med bussen kl 17 till Stockholm, pappa skulle med 17.20 bussen till Ljusdal och mamma och Leifs tåg var ju såklart inställt så dom fick vänta ända till kl 19 innan nästa tåg gick:(Vi tog en fika på Skutan innan iaf:)Gott det. Mamma betalade hehe.
Sen åkte Terra och jag och handlade hundmat o grejer på mataffären. Hon skjutsade hem mig sen:)Tack för det. Hade verkligen inte orkat släpa hem 14 kg hundmat själv iaf hehe. Då e de skönt när man får skjuts.
Jag fick hem en massa mat från festen igår som jag käkade nu ikväll, de va jättesmarrigt:)Jag tål ju inte potatisgratäng så de fick bli vanlig potatis istället men de va lika gott de:)Kollade på Blåsningen och funderar nu om man ska ta ut Dessi en sista sväng. Ska ju upp kl 5 imorn o jobba men Dessi sover så sött i buren, vill inte väcka henne men får nog va så elak o göra det ändå....

My baby girl<3<3<3Älskar dig över allt annat!
Sen väntar sängen:)Hoppas jag inte drömmer nån hemsk dröm. Natten som varit drömde jag att folk blev mördade och de va så hemskt och det hände precis i min trappuppgång usch usch:(

30-års fest i Bergsjö!!!

Igår morse jobbade jag 9-14. Emelie var hemma i lägenheten men gick sen ner för att träffa en kompis på stan. Vi möttes sen efter jag jobbat klart och vi fick skynda oss att packa för att åka 15.15 bussen till Bergsjö för att gå på 30-årsfest!!
Min systers pojkvän fyllde 30 år i december så vi skulle fira honom. Terra hämtade oss på busshållplatsen och vi åkte hem till henne och fixade iordning oss:)Träffade även mamma, hennes sambo Leif, pappa och hunden Danne. Det var kul o träffa dom. Men alla va rätt så stressade för att hinna med allt. När klockan var ca 17.30 åkte vi till lokalen Bergsjögården som dom hyrt för kalaset. Vi drack jordgubbsbål och aptitretare:)gottgott. Det ramlade in mkt folk, var ca 40-50 pers beräknat. Mamma, Leif och pappa hade kommit dagen innan och hjälpt till med alla förberedningarna. Skönt o slippa de haha:)
När alla kommit och minglet var igång så fick vi mat. Det bjöds på en god sallad med baguetter, rostbiff och potatisgratäng med rödvinssås, baconinlindade haricort verts och tårta till efterrätt. Jag drack cider till maten. Det var supergod mat och jag blev proppmätt. Dom hade liveband som spelade bra musik och alla dansade, även jag:) Vi hade riktigt kul så det var tråkigt att man inte kunde dricka så mkt och att jag måsta ta 23 bussen hem till Hudiksvall för att jag skulle jobba idag kl 9-13:(
Jag somnade ändå inte förrän 01.30 då jag satt alldeles för länge på msn så jag kunde ju lika gärna tagit 01 bussen från Bergsjö ändå. Men men så är det...Dom hade typ gått o lagt sig kl 04. Festen höll igång länge då hehe:)En riktigt trevlig kväll man hade iaf:)


Till vänster är det jag, Emelie och Terese. Är vi lik varann?hehe

Jag och mamma:)


Emelie smuttar på vinet...

Födelsedagsbarnet Martin och Terra


Emelie

Bandet som spelade:)

Många som var danssugna:)

Jag och Terra

jag då:)

Jag har fått jobb i Stockholm så nu äntligen flyttar jag ner!!!Jag är såå lycklig:)

I fredags eftermiddag så ringde dom från seniorcentret och sa att dom inte hade fått tag på någon av mina referenser men dom ska fortsätta försöka kontakta dom.
Sen fick jag höra att dom ville att JAG skulle jobba hos dom:)!!!Jag blev så glad och där var man ensam i lägenheten och hade ingen att dela min glädje med:(
Jag ringde mamma och berättade i alla fall:)
Det kändes så overkligt alltihopa och vilken omställning allt kommer bli nu. Jag måste säga upp mig på mitt jobb, säga upp lägenheten och söka boende i Stockholm och försöka flytta ner alla grejerna. Allt händer i rasande fart nu. Dom ville att jag skulle börja jobba omgående så jag ska ringa dom imorgon och höra när jag ska börja egentligen. Måste ju ha ett datum iaf så man hinner fixa allt liksom.
Måste även ringa min arbetsgivare och hyresvärd. Har liksom bara bott här i 4 veckor nu och ska redan flytta. Men jag känner att jag måste ta den här chansen nu och följa mitt hjärta.
Jag hade ju ställt in mig på att få bo här i Hudik nu i vår och jobba och få lite erfarenhet och ta det lite lugnt men så blev det inte. Men jag är verkligen jätteglad och lycklig att min dröm att få bo och jobba i Stockholm slår in:)
Allt händer bara så fort nu för mig. Hinner knappt med..Får ta itu med alla känslorna sen. Har för mkt att tänka på nu.
Vid 17 tiden så gick jag till T-centralen för att möta upp Emelie:)Berättade nyheten och hon blev så glad:)Vi åkte med bussen kl 18 och den var proppfull. Alla tåg var inställda typ...Det var sån tur att vi bokat buss hehe:)
Vi missade Let´s dance vilket var tråkigt:(Men hörde att det var Gudrun som åkte. Tacka för det!
Det tog oss 4,5 timmar!!!att åka till Hudik..vi åkte förbi och släppte av folk på Arlanda oxå kanske därför det tog sån tid för vi hade ingen rastpaus iaf. När vi kom hem till min lägenhet så stannade vi uppe till typ midnatt men sen blev vi trött o jag måsta sova för o orka jobba så de va skönt o få lägga sig i sängen. Tankarna snurrade för fullt...

Åka till Hudiksvall idag då...

Sista dagen i Stockholm då:(Jag vaknade imorse kl 7.50 av att jag hade en hemsk dröm. Ville inte somna om så jag käkade frukost och tog en skön dusch. Lyssnar på MTV breakfast club och surfar på internet:)Ser ut o va bra väder här idag. Tänkte gå ut och kolla in bokrean idag:)
Emelie och jag åker till Hudiksvall idag för att gå på 30-årsfest i Bergsjö imorgon. Vi kommer till Hudik typ vid 22 tiden, åker från Sthlm kl 18. Vi har bokat Ybuss så vi vet att vi kommer fram i tid hehe:)
Tänkte gå o köpa lite resesnacks sen ja:) Jag vill inte åka härifrån...men man måste ju jobba oxå. Ska ju jobba imorn kl 9.

Anställningsintervjun i Stockholm

I onsdags när Dessi och jag hade kommit till Söderhamn så kom hundvakten och hämtade Dessi. Hon blev glad över att få träffa Ramona men blev lite förvånad tror jag när vi skildes åt och jag inte följde med. Hon var väl lite pipig och hade separationsångest. Men väl framme i lägenheten hade det väl gått bättre och jag har bara hört positiva saker från Ramona så Dessi verkar sköta sig bra och inte hitta på nå hyss. Då blir man mycket lugnare:)
Bussen var typ bara 5 minuter försenad, sov mest på bussen ja:) Vi stannade 45 minuter i Tönnebro.
När jag var framme i Stockholm så gick jag runt på stan en sväng och tog en fika. Kändes så härligt att vara i storstan och man känner verkligen att det är här man vill bo. Det vore en dröm för mig:)
Jag hoppas bara att drömmen slår i uppfyllelse snart.
Emelies pojkvän låste upp lägenheten åt mig och sen skulle han iväg fort så jag  stannade kvar och kollade på lite Tv och väntade tills Emelie kom hem från jobbet. Vi käkade mat. Gottgott:)
Igår var det ju dags för anställningsintervjun:)Jag vaknade kl 7.30 av att Emelie var vaken och hon skulle till jobbet. Sen var man ensam i lägenheten och jag pluggade in frågorna länge och tänkte igenom vad jag skulle svara på alla frågor...hehe
Jag åkte så jag var framme vid Neglinge station typ vid kl 13. Käkade en salllad på pizzerian och läste igenom frågorna en sista gång. Var så nervös och fick ont i magen...blir så orolig jämt ja:(när jag kom dit ca 13.45 så träffade jag en administratör/bemannare. Fick en fika av henne och hälsade på hennes pudel som var äldreboendets maskot hihi:)När kl blev 14 fick jag även träffa biträdande resultatenhetschefen och hennes pudel hehe:)Vi satt där inne på hennes kontor alla tre och dom frågade inte så mkt faktiskt. Dom visade mig runt och jag var klar på en halvtimme. Dom var väl lite tveksamma till att jag bodde så långt bort men det löser ju jag själv. Om man får ett jobb så får man ju fixa sånt själv, det ska ju inte arbetsgivaren tänka på. Annars skulle jag väl aldrig sökt jobbet om det inte var för jag ville flytta. Jag hoppas att detta inte gör att man  blir bortgallrad för dom hade ju haft fler på intervju oxå. Jag måsta ange en till referens så jag ringde min chef från äldreboendet i Järvsö idag så nu är det fixat:)Dom skulle höra av sig sen när dom snackat med mina referenser. Får hoppas att allt går bra då.
Jag får väl reda på det till veckan.
Efter intervjun så åkte jag tillbaka till lägenheten och sen kom syrran hem från jobbet så vi lagade mat och käkade och kollade sen på Tv. Var ute och gick en långpromenad oxå, det var skönt:)Är ju så varmt här nere jämfört med i Hudik. Det är 2 plusgrader här nu.

På väg till Stockholm:)

Ja, då klev man upp vid 7.20 imorse. Har packat och fixat iordning mig nu. Badade Dessi igår kväll och gjorde henne fin:)

Tåget går 9.30 till Söderhamn. Hoppas bara tåget är i tid:)hehe
Det var 25,5 minus här när jag vaknade men är nu 18 minus och solen lyser. Tur att man ska sitta på en buss i 4 timmar:)
Såå skönt o va ledig från jobbet i tre dagar nu:)Najs

Annonsen i tidningen...

Vaknade imorse av att det SNÖADE!!!Orka med mera snö:(
Och jag som hade bestämt mig idag för att gå på JYSK för att köpa en madrass tills syrran kommer på fredag. Min hyresvärd kom hit vid 9.30 och fixade spis skyddet:)Det var ju rätt skönt så nu behöver man inte vara orolig när man går till jobbet. Sen gick jag till Jysk ändå fast det snöade. Har slutat nu iaf:)
Fick samtal från Lotta att det stod i tidningen om incidenten som hände här igår och det hade tydligen varit någon bild på trappuppgången, polisen och brandmän. "Hund satte på spisplatta-orsakade brandlarm".

 

Hund satte på spisplatta - orsakade brandlarm

HELAHÄLSINGLAND/Hudiksvalls Tidning

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades ut till Domargatan på ett larm om brand. En granne hörde att brandvarnaren lät och kände röklukt från lägenheten. Innehavaren av lägenheten var inte hemma, men däremot en hund.

Relaterat

Så småningom fick man via telefon kontakt med ägaren av lägenheten som kunde berätta att hennes hund troligen råkat slå på plattan. Hunden har nämligen vid flera tillfällen lyckats sätta på spisplattorna på en bänkspis.

När vaktmästare kom fram till platsen och kunde släppa in räddningstjänsten i lägenheten hittade de mycket riktigt en påslagen platta och en mycket rädd hund.

Plattan är nu avslagen och kontakten till bänkspisen utdragen. Lägenheten kom inte till skada.





Men nu är det säkrat här hemma iaf angående spisen:)
Så det inte blir nå olyckor hädanefter.
Nu ska jag iväg och jobba 15-20. Får hoppas att allt går bra här hemma då.

Imorgon åker jag till Stockholm för att gå på arbetsintervju!:)Jag hoppas det kommer gå bra. Jag åker med 9.30 tåget till Söderhamn och sen går bussen till Stockholm kl 11.15 från resecentrum i Söderhamn så det blir bra så man har lite tid tillgodo på sig:)
Hundvakten Ramona skulle komma och hämta Dessi på stationen. Jag hoppas nu allt kommer gå bra där och att Dessi inte blir alltför jobbig.

Räddningstjänsten, polisen och fullt pådrag till min lägenhet idag

När jag precis hade kommit till jobbet idag kl 15 ringde grannen. Det var ju tur att jag hade mobilen på iaf:)Brandlarmet hade gått i min lägenhet och dom kände röklukt inifrån. Räddningstjänsten var där och dom hade ringt till min hyresvärd så han gick dit och låste upp.

Jag blev inte förvånad av det som hade hänt när jag tänkte efter. Jag hade tidigare bakat rågbröd och hade lagt dom på spisen för att kallna, tog sen en sista promenad med Dessi innan jobbet, plastade in bröden och la dom i köksskåpet MEN jag glömde förstås att torka bort brödsmulorna på spisen. Och Dessi glupsk som hon är hoppade väl upp på spisen och skulle slicka i sig smulorna lr leta efter brödet och när hon hoppat ner kom hon säkert åt spisplattan som var på högsta värmen. Brödsmulorna brändes och röken osade och brandlarmet gick igång. Hon har aldrig gjort så när jag bott i lägenhet tidigare men det har hänt i huset när vi bodde i Järvsö. Då var hela köket tjockt med rök.
Annars har det aldrig varit några problem.
Men för säkerhetens skull så kommer min hyresvärd imorgon och ska montera på nå spis skydd för knapparna så hon inte kommer åt dom och de va ju toppen!Grannarna kan känna sig lite lugnare nu hehe:)

Jag behövde inte gå från jobbet som tur var för Dessi hade inte varit nå vaktig men hon hade skällt som vanligt och varit lite rädd att det kom in så mkt folk till lägenheten och att hon kände röklukten. Men de va inte så pass mkt rök så jag måsta gå hem utan det gick bra ändå. Sen låg hon väl bara och tryckte i sängen medans dom hölla på. 

Det hade kommit en polisbil, brandbil och till och med ambulansen men den åkte fort iväg igen när dom fick reda på vad som hänt.

Polisen ringde mig två ggr och min hyresvärd hade talat gott om mig och alla var överens om att det var en ren olyckshändelse så jag får ingen anmälan på mig eller böter av något slag så jag pustade ut:)
Blev lite nervös där ett tag att man skulle få nån prick lr nåt.
Men allt slutade ju bra. Min hyresvärd sa att polisen knäppte kort på Dessi till och med. Varför vet jag inte hehe dom kanske tyckte hon va söt eller så kommer hon med i brottsregistret haha
Tur man har grannar som hann höra brandlarmet och gick för o checka min lägenhet tacka för det:)
När jag kom hem så luktade det lite rök i trappuppgången utanför min dörr och lite inne här oxå men det är borta nu.
Ja, det händer lite grejer här ändå...
På jobbet blev man ju attackerad med kniv så har rivsår på armarna:(Inte så snyggt precis.
Visst, det var ju inte en stor kökskniv som ni kanske trodde hehe utan en vanlig matkniv men ändå. Den gav ju ändå skärsår....farlig arbetsplats lr vad?
Fick ta på mig en tjocktröja och är glad att man nu är hemma:)Ska ju dit och jobba 15-20 igen imorn så hoppas man inte blir anfallen igen haha. Ett bra tips är nog att ta på mig en långärmad tröja till jobbet.


Äntligen kommer solen!!!


Tänk att lite sol kan göra en så glad:)
Vaknade kl 8.30 imorse. Kollade på Animal cops på Animal Planet eftersom Dessi fortfarande sov under täcket:)Mys:)
Jag älskar det programmet. Men det är så hemskt att se vad elaka saker oskyldiga djur utsätts för. Men man blir så tårögd och glad när man får se dom få sina nya hem och få den kärlek dom är värda:)

När kl var 10 jäste Dessi fortfarande i sängen men jag tyckte att det var dags att kliva upp, även för henne haha!
Jag suckade och kollade ut genom fönstret och förväntade mig ännu en snöstorm men där hade jag fel. Det var strålande sol ute och himlen är blå:)

Jag blev genast på bättre humör och hann inte käka nån frukost utan tog en apelsin och gick ut på en långpromenad. När vi kom ut kände jag kylan bita sig fast i kinderna och det kändes jävligt kallt ute fast solen lyste. Dessi haltade och hoppade på tre ben och även hon tyckte det var kallt. Smsade syrran och i Bergsjö var det 19 minusgrader!!!Säkert lika kallt här oxå..brrr
Vi kunde iaf gå en halvtimme ute iaf innan vi höll på o frysa ihjäl. Ska gå en till sväng sen. Kanske blir varmare på eftermiddagen. Får hoppas det iaf:)
Ska jobba idag 15-20 och har ingen lust alls. Är så sjukt trött på mitt jobb nu:(
Ringde nyss till min hyresvärd och vaktmästaren har fortfarande inte tid att komma hit till lägenheten och fixa grejer. Han kom bara med en massa ursäkter...

Film

Har nyss kollat på filmen Edward Scissorhands på Canal+. Jag får ju den kanalen gratis i 2 veckor nu:)


En väldigt bra fim:)Tänkte gå sista svängen nu med Dessi. Sen ska man väl försöka sova. Usch imorgon ska man jobba 15-20. Vill inte:(

Lugn söndag

Snöstorm idag igen...suck
Klev upp kl 7.30. När jag skulle ta ut Dessi så var det fullt med snö och oskottat ute!Vi fick pulsa fram och Dessi ville fort in haha:)
Jobbade 9-11. Ska iväg och jobba nu kl 18-20. Larviga arbetstider egentligen. Bara två timmar liksom.
Det blir 40 minuters promenad sammanlagt. Tar ju tio minuter att gå dit.
Då jobbar jag ju hellre typ 3 dagar i veckan och många timmar per dag istället för o jobba som jag gör nu, varje dag men bara 2-5 timmar per gång. Det är ju inte så att man kan planera in nåt precis under dagarna när de e så..
Har bara suttit och chillat framför datorn idag och sökt sommarjobb. Pallar inte med det här jobbet längre! Men får väl hålla ut tills sommarn iaf.
Men just nu känns våren och sommaren så jäkla långt borta. Hur länge ska den här jäkla snöstormen hålla till egentligen???Är så jävla less på allt just nu:(Mitt jobb, mitt liv, vädret och lägenheten.
Jag hoppas verkligen att allt går bra på intervjun på torsdag så jag får flytta härifrån snart!

Är det vädret som gör att man blir så här negativ, deppig, tråkig, irriterad och less?

När jag kommer hem ikväll efter jobbet ska jag bara sitta vid datorn och kolla på Tv och invänta måndagen...Jobbar på måndag 15-20. Jippi va kul:(haha världens tråkigaste jobb!

:)


Jobb idag:(

Gick och la mig vid 23 tiden igår så jag fick sova länge:)Men tyvärr vaknade jag flera ggr under natten. Tyckte det var alldeles för varmt i lägenheten.

Jag ringde Po Radio idag och nu funkar mina kanaler!!!:)Jag blev så överlycklig. Jag har varit alldeles för nere och deppig nu när jag varit utan Tv och jag har missat alldeles för många program. Jag känner mig så tom utan den. Och nu i mars börjar ju alla serier:)

Jag jobbade imorse 9-12. Ska iväg och jobba igen 18-20. Dryga tider va???Istället för o jobba 5 timmar på en gång så ska man liksom dit 2 ggr per dag! Då är ju liksom nästan hela dagen förstörd för man måste hela tiden tänka på att man ska iväg o jobba liksom:(

Det har snöat sjukt mycket under natten och det är fortfarande blåsigt och kallt ute:( Jag är så jäkla less på snön nu!!!Någon mer som känner som jag?

Hur lång vinter ska vi ha???

Igår jobbade jag 6-15.20. Det blev en riktig lång dag. Var en massa strul med vem som skulle jobba eftermiddag och så....Fick vara skolassistent då oxå och det gick väl. Var snöstorm, blåste och va kallt.
När jag kom hem var jag rätt så trött.
Idag har jag jobbat 6-8. Ringde till Viasat igen ang mitt boxerpaket och köpet hade avbrutits pga att mitt lägenhetshus inte har något fibernät eller nåt sånt...Fick knacka dörr hos grannarna för att höra hur dom löst tv-situationen och dom hade en vanlig boxer. Så jag gick ner till PO:s radio och Tv och fick hem en gratis boxer och då är jag bunden i 24 månader. Jag har försökt att göra kanalsökning men jag måste ha gjort nå fel på inställningarna för det funkar ändå inte. Måste höra med fastighetsägaren på måndag lr nåt.

Fattar inte hur mycket snö det ska komma egentligen!!!När jag och Dessi skulle ut nu sista svängen fick vi knappt upp dörren för det var så sjukt mycket snö. Man fick pulsa fram. Våren känns så långt borta suck..
SMHI har gått ut med klass 2 varning och jag är väldigt glad att man slipper köra bil i det här vädret. Mycket tågförseningar gör att jag väljer hellre att åka Ybuss till Sthlm på onsdag:)

Mitt i den här jobbiga snöstormen åkte Dessi och jag till Söderhamn med 13.35 tåget. Kom till S-hamn vid 14 tiden för att möta upp Dessis hundvakt. Vi har bara hörts av via mail och så ringde jag henne igår och så träffades vi idag. Vi gick hem till henne och Dessi fick snoka runt i lägenheten. Det var en jättetrevlig 23-årig tjej från Norrland som ska ta hand om Dessi nästa vecka då jag är i Sthlm. Hon ska passa Dessi onsdag-söndag. Jag håller tummarna att allt kommer gå bra.

Imorgon ska jag jobba 9-12+18-20.

Skolassistent blev man idag då:)

Det blev lite sent igår kväll och så vaknade jag inatt vid 3 tiden. Vet inte varför. Klev upp kl 5 men fattar inte varför jag var så jäkla trött. Gick ut och rastade Dessi och det vräkte ner snö ute!!!
Blåser och snöar fortfarande.
När jag skulle sluta kl 8 så fick jag reda på att skolassistenten var magsjuk och det fanns ingen vikarie så jag fick rycka in istället.
Eftersom jag hade Dessi hemma plus att jag jobbar dubbelpass idag så kunde jag inte stanna allt för länge. Det vart en massa krångel hit och dit och vi fick ringa runt en massa men bestämde till slut att jag fick sluta kl 12 och komma tillbaka och jobba kl 16-20. Nu har jag rastat Dessi, försökt fått i mig lite mat eftersom jag inte ätit något idag. Och sen ska jag jobba som skolassistent imorgon oxå så då jobbar jag 6-15. Måste försöka hinna hem på någon rast eller fikarast och ta ut Dessi. Jag har ju bara 5 minuter till skolan så.
Sen ska jag försöka fylla i timrapporten eftersom när jag är skolassistent så jobbar jag ju för kommunen.

Men de e ju skönt o få lite extratimmar:)Jag kunde jobbat hela dagen idag om det inte vore för jag hade Dessi hemma.

Snart ska man ut i snöstormen igen. Tänkte ta de lite lugnt nu och invänta magsmärtor efter maten. Om jag har tur så får jag inga:)Man kan ju alltid hoppas att magen mår bra idag hehe.

Och sen försöker jag boka tågbiljetter till Stockholm nästa onsdag men SJ:s hemsida funkar ju inte!!!

Anställningsintervju i Stockholm inbokad:)

Var jättetrött på jobbet idag. Jobbade som sagt 15-20. Men fick ett trevligt samtal när jag jobbade:)Jag ska nämligen på anställningsintervju i Stockholm den 25 februari kl 14. Alltså nästa torsdag!!!!Jag blev sååå glad:)
Jobbet är som sommarvikarie på ett äldreboende. Visst, jag hoppas ju få jobb på ett sjukhus men bara jag kommer till Sthlm så har inte  jobbet någon betydelse.

Har käkat lite popcorn nu på kvällen för o få nåt i magen. Har varken kunnat äta frukost, lunch, middag lr smörgås idag så kanske därför jag varit så trött. Men nu ska jag iaf gå ut sista svängen med Dessi och sen sova. Ska ju upp kl 5 imorn igen och jobba.
Blev lite paff imorse när jag kom till jobbet och fick veta att jag skulle vara handledare åt en vikarie som ska börja jobba.

Nu ska jag boka biljetter till Stockholm!!!Åker upp med syrran sen på fredagen för att gå på 30-årsfest i Bergsjö på lördagen. Måste ringa och ta ledigt den helgen nu:)Plus att jag måste fixa hundvakt. Ojojoj mkt att göra nu.


Jag fick inte min viasatboxer idag:(Hoppas den kommer imorn. Längtar som fan.

Alla dessa magproblem, jag blir galen!!

Klev upp kl 5 imorse. Var så himla trött då jag sovit dåligt och vaknade flera ggr. Jobbade 6-8 och tog en långprommis med Dessi. Var inte hungrig när jag kom hem så jag skippade frukosten, ville inte få nå magsmärtor. Men jag käkade en apelsin och en kiwi. Har suttit vid datorn och tog ut Dessi igen vid 12-tiden för att kolla upp vart de olika gymmen ligger. Efter halva promenaden kände jag magsmärtor. Skyndade mig hem och fick magkramp. Jag fattar inte varför. Käkade bara en morot innan jag gick ut. Har tagit 5 magtabletter nu. Ska ju iväg och jobba om typ en halvtimme. Hoppas det lugnar ned sig. Jag hatar min mage och skulle bra gärna vilja leva utan den!!!
Nu kommer jag inte kunna äta något mer överhuvudtaget idag. Jobbar ju 15-20 och då kan jag inte äta ifall jag kommer få ett nytt anfall. Sen när jag kommer hem är klockan mkt och jag kan ju bara få mer magsmärtor om jag äter sent på kvällen och jag vill inte vakna med kramper imorgon då jag oxå ska kliva upp kl 5.
Så det blir väl fasta idag då...

Terra kom ju igårkväll vid 17.30 tiden. Hon va kanske här en halvtimme innan hon skulle på möte.
Hon lämnade pengar under min kudde eftersom jag vaktat huset hos dom så de va ju riktigt schysst:)Hade inte förväntat mig de då hon hjälpt mig så mkt med flytt o allt.
Sen på kvällen så färgade jag håret svart. Hade fått sån ful utväxt...Klockan hann väl bli 23 innan man gick och la sig men som sagt så vaknade jag ju flera ggr under natten.

Ny säsong av ballar av stål!!!


Längtar efter en ny säsong av Ballar av stål. Kommer en ny säsong den 14 mars!!!

Den 14 mars har äntligen en ny säsong av Ballar av stål premiär. Och precis som förra året får vi se Den jobbiga djävulen, Tv-mannen Kjell och Bitterfittan driva folk till vansinne. Men vi kommer även få se en hel drös med nya karaktärer.

Vi kommer att få träffa Blånekaren, som jämt hamnar i klistret fast han svär att han är oskyldig. Varför betala en taxiresa när man efter att man klivit ur kan hävda att man inte har åkt med taxin överhuvudtaget?

Världens sämsta morsa, Hon tror inte på någon traditionell uppfostran utan kör sitt eget race vilket bland annat innefattar undervisning i hur töntigt det är att att inte våga gå mot röd gubbe i rusningstrafik.

Strippan tar varje chans han får att framföra sin egenkomponerade strip-show. När som helst, var som helst och inför vem som helst.

I en Arg svart mans värld går ingen säker, och allt mostånd han stöter på tolkar han som rasistiskt.

Drömdejtens stora hobby är att gå på blindedejt, göra äckliga, konstiga, eller bara helt sinnessjuka saker för att se hur långt hon kan gå innan killen lägger benen på ryggen och springer därifrån.

Hur farligt är det att bada badkar tillsammans med en brödröst som har kontakten i, eller hur säkert är det att åka skidor ned för en lång rulltrappa mitt i stan? Det är såna frågor som Säkerhetsmannen tar reda på.


Haha det verkar bli en riktigt bra säsong ju:)

Paket på väg!!!!YES!

Är ju så ivrig på att få hem min boxer så jag ringde Viasat idag och frågade när den kommer och hon sa att den kommer när som helst!!!Gissa om jag blev överlycklig. Fick ett fånigt flin när jag fick höra den glada nyheten. Och jag behöver inte ha hit nån som installerar o grejar utan det va rätt enkelt sa hon.
Nu bara väntar jag till imorgon och hoppas och hoppas att det dyker upp ett paket i brevlådan:)
Fattar inte hur jag kan ha levt utan Tv så här länge.
Kan det inte bli tisdag nu?hehe


Viasat Silver

 

Viasat silver ger dig ett komplett utbud av kanaler som du får via ditt bredbandsuttag. Med digital-TV får din TV bättre ljud och bild. Du kan välja och vraka bland dokumentärer, nyheter, barnprogram och underhållning dygnet runt.

 

Startavgift: 695 kr

Månadsavgift: 179 kr/mån 

Kortavgift: 169 kr/kvartal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Efterlängtade!!!

Hur kan man längta så mkt efter alla säsongspremiärer av alla dramaserier?



Så här ser premiärernas start ut! CSI, Criminal Minds och Boston Tea party kollar jag inte på.
Men jag bara längtar till säsongspremiärerna av Greys Anatomy och Desperate Housewives och Gossip Girl så sjukt mkt!!!!One Tree Hill är oxå en efterlängtad serie men finns inget säkert premiärdatum för den serien än:(

Måndag 1/3
21.00: CSI - säsongspremiär
21.55: Boston Tea Party - säsongspremiär
 
Tisdag 2/3
20.00: Dating in the Dark - PREMIÄR
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär
21.55: Cougar Town - PREMIÄR
 
Onsdag 3/3
21.00 Grey's Anatomy – säsongspremiär
21.55 The Forgotten - PREMIÄR
 
Torsdag 4/3
21.00 Criminal Minds - säsongspremiär
 
Söndag 7/3
19.00 Gossip Girl - säsongspremiär

Tidig morgon...

Jobbade imorse 6-8. Klev upp kl 5 och var sjukt trött...Kom hem och gick en långprommis med Dessi och håller nu på att tvätta. Ska städa upp lite men svårt när det hänger kläder överallt i lägenheten. Syrran kommer på besök ikväll:)Kul!
Tänkte söka lite sommarjobb nu på eftermiddagen:)

Hemma i Hudik igen:)

Kom hit till lägenheten kl 19. Var iskallt här då elementena krånglar men man får ju fan ingen hjälp från vaktmästaren då han har fullt upp med att skotta bort snö från takena. Men ska man behöva frysa för de lr? Elementet i hallen och på toan är kallt fast jag har högsta värme på, suck. Så ska de ju inte behöva vara.

Terra och Martin kom hem typ vid 14 tiden idag och vi tog en tur med hennes shetlandsponny "Bounty" och Dessi fick springa med hon oxå:)Det tyckte hon va kul. Sen blev man bjuden på mat innan man packade och gjorde sig iordning för o åka hem. Har haft en rätt skön helg där i Bergsjö ändå hehe:)Bara softat och gluttat på Tv. Men imorgon är det måndag och jobbet kallar. Ska upp och jobba kl 6 så kliver väl upp vid 5 tiden:)
Terra skulle på möte i Hudik imorn kväll så hon kommer väl kanske hit en sväng på en fika lr nåt:)
Nu ska jag väl bara sitta här och frysa på Alla hjärtans dag o allt:( Brr
Sitter nu och dricker en varm kopp Lakritste. Jag som älskar lakrits:)


Väntar....

Har varit på en sparktur med Dessi, tagit en skön dusch och väntar nu tills syrran kommer hem så jag får åka till Hudiksvall.
Det är jättesoligt och härligt väder ute:)

Fick ett samtal igår från en marsvinsköpare från min kull i somras av dom som köpte Belovely. Hon hade fått 8 marsvinsungar!!!!
Vi har ofta fått stora kullar från våra marsvin så det var ju inte så ovanligt att det blev en stor kull men 8 stycken!haha det tyckte jag var rekord...
En var missbildad och 4 var dödfödda men 3 var levande och det var hennes första kull. Dom hade fått jättefina teckningar. Dom var jättenöjd med Belovely och hon hade ett jättetrevligt temperament och det är alltid kul att höra att köparna är nöjda med djuren dom köpt:)


Alla Hjärtans Dag

Jahapp, då va de den 14 feebruari och Alla hjärtans dag. har aldrig firat den tidigare så kommer inte fira den i år heller. Om jag hade någon o fira den med skulle jag ju gjort de iaf:)
Idag kommer Terese och Martin hem nån gång på dagen. Sen åker jag hem till Hudiksvall till den tomma lägenheten:(
Ska jobba imorn på morgonpasset. Fick jobba två extrapass på tis o ons:)
Nu ska jag försöka sova...Hade varit kul om man hade någon o mysa med.
Alla ni som har en hjärtevän får ha det så kul idag!


Och Grattis säger jag till Sandra "Nypan" som fyller 23 år idag!!!!Ha en superduper bra födelsedag:)

...

Har kollat på Melodifestivalen och tyckte att låten "Manboy" var bra:)Andreas låt va väl inte lika bra men av de artister som var med så var han värd att gå vidare:)
Kollade sen på filmen "40 year old virgin". Har aldrig sett den förut men den va ju rätt så kul:)

Melodifestivalen i Sandviken:)

Gick o la mig vid 01.30 igår. Var rätt så trött. Släppte ut hästarna imorse och tog en sparktur med Dessi:)
Soligt väder ute. Men rätt så kallt ute, 11 minus imorse. Har haft de riktigt lugnt här idag o bara softat:)hehe
Ska kolla på blåsningen om 10 minuter och sen blir det Melodifestivalen. Har laddat upp med popcorn och isvatten:)
Ikväll är dom ju i Sandviken:)

Johanna på besök:)

Igår träffade jag Lotta och Draco på stan vid 12 tiden typ. Han var jättesöt!
Vi åkte sen till min lägenhet och sen fick jag och Dessi skjuts till stationen kl 14. Kom till Bergsjö kl 15.10 och Martin hämtade oss där. Terra slutade jobbet halv 4. Fick en genomgång av vad som ska göras här i huset och så. Vid 17 tiden kom deras skjuts och hämtade dom. Jag gjorde iordning lite käk och ringde sen Johanna. Hon kom hit vid 19-19.30 och vi kollade på tv och snackade och åt snacks. När kl blev 22 skjutsade jag hem henne med Terras bil hehe. Johanna skulle till Åre idag. Lite tråkigt att hon åkte hem så tidigt men jag fick sysselsätta mig själv. Jag som hade hoppats på lite biljardspel men de hann vi ju inte:(
Får väl spela biljard sj ikväll då haha.
Jag satt mest vid datorn o kollade på tv resten av kvällen. Tog in hästarna oxå:)
Gick väl o la mig vid 01 tiden. Vaknade imorse kl 8 och var rätt så pigg:)
Släppte ut hästarna och kollade sen på lite morgonmusik på MTV och käkade frukost o läste tidningen:)
Soligt väder är det ute idag och cirka 6 minus. Tänkte ta en sparktur nu med Dessi i det härliga vintervädret. Har nyss snackat med mamma. Hon ville ju att jag skulle komma dit i helgen.
Ska sen pyssla om hästarna lite:)
Tar en skön dusch sen, härligt.

Bilder på nya lägenheten!

Här kommer några bilder på lägenheten:
Som sagt så är den inte inredd och klar än. Mycket som ska fixas. Letar fortfarande efter en skinnsoffa, har hittat en 120 cm säng som jag ska försöka frakta hit den på nåt sätt, jag vill ha en större Tv, ett nytt nattduksbord och så ska det sättas upp tavlor och gardiner ofc.


Mot Bergsjö!

Gick och la mej kl 2 inatt. Var rätt så pigg men slocknade så fort jag la mej i sängen:)hehe
Ställde väckarklockan ändå imorse kl 9 men vaknade kl 8 och klev upp då. Kunde inte somna om.
Dessi ville ha en sovmorgon och myste under täcket fortfarande så jag tog en dusch:)Rastade Dessi sen och käkade frukost. Nu har jag städat och fixat iordning lägenheten:)
Ska träffa Lotta på stan om en halvtimme och få träffa valpen Draco:)
Det ska bli jättekul. Ska knäppa lite bilder på honom.
Klockan 14.30 åker jag till Bergsjö till syrran för o vara hus, häst och kattvakt. Blir ensam i det stora huset alldeles själv..Tur man inte är nå mörkrädd hehe
Hoppas alla får en trevlig Alla hjärtans dag helg och tänk på mig:)

Magkramp igen...Hämtat hem bredbandet:)

Vaknade igår kl 8.30, samma tid som i måndags av magkramp. Var nog inte så bra att jag åt indisk mat i måndags. Hade nästan förutsett att jag skulle få magkramp. Kunde man ju nästan listat ut. Jag är så sjukt trött på allt detta och tänk va bra det vore om det fanns något piller som man blev mätt av så man slapp äta vanlig mat. Det vore ju toppen:)
Eller så kan jag få byta mage med nån annan:)hehe. Det vore oxå rätt schysst.
Jag proppade i mig magtabletter åter igen och fick vila.
Är ledig hela veckan så det är ju skönt:)
Gick till bibban sen och kollade mejlen. Gick sen på stan en sväng och träffade min kompis Johanna. Vi skulle ju ses i helgen då jag ska vara häst och husvakt åt min syrra i Bergsjö men Johanna skulle nu på arbetsintervju i Åre i helgen så kul för henne men tråkigt för mig som läre bli ensam under alla hjärtans dag helgen:(
Har ju iaf Dessi som tur är:) Och får ju oxå sällskap av syrrans två katter och hennes två hästar.
Tur att hon har dator och tv iaf:)

Ringde till Blodcentralen och bytte adress till Hudiksvall. Så nu får man väl ge blod här då:)
Tråkigt bara att det ska va så lång tid mellan gångerna. Man får ju liksom vänta i typ 4 månader innan man får ge mer blod.
Fick meddelande att mitt bredband kommit fast till Ljusdal!!!
Terra kom vid 16.45 tiden med hästsläpet. Vi åkte och köpte lite grejer till lägenheten bla skohylla, tv- hylla, soffbord, dammsugare mm. Jag letar fortfarande efter en skinnsoffa men har inte hittat någon än.

Jag bjöd på mat sen när vi var klar. Sen åkte vi hem till mig och jag bjöd på fika och vi kollade på Bygglov?Fanns ju fan inget program på de kassa kanaler som jag har. När det var slut så åkte Terra hem och jag hade mkt att packa upp. Gick och la mig vid 24 tiden.

Vaknade imorse kl 7.30 av magsmärtor. Skulle nog inte ha ätit den maten vi åt igår och jag skulle nog inte ha fikat. Magsmärtorna gick över ganska fort ändå men jag kunde inte äta nå frukost. Jag åkte till Ljusdal kl 9.25. När vi var vid trafiklysena i Ljusdal så blev det rött och bussen försökte bromsa men vi kom över på det andra körfältet i motsatt körriktning. Det var ju iaf tur att det inte var så mkt bilar där, för då kanske det hade blivit nån krock:)hehe
Var framme kl 10.30 och hämtade då ut mitt efterlängtade bredband!:)

Tog bussen tillbaka 10.55 och var framme i Hudik kl 12. Drygt o typ åka buss 2 timmar, 12 mil bara för o hämta ett litet mobilt bredband..
Men eftersom jag har haft lite kruxigt med adressändringen så blev det såhär.
Jag har iaf ringt till adressändring så dom ska skicka papper nu som jag ska skriva på och skicka in.
När jag kom hem gick jag en långprommis med Dessi och satte mig sen vid datorn och har surfat runt nu:)
Och viktigast: Uppdaterat bloggen:)
Jag ska väl försöka fixa lite bilder o så på lägenheten. Kan kanske göra det imorgon. Då ska Lotta och hennes holländska herdehundsvalp Draco komma på besök:)Så då blir det väl lite valpbilder oxå här på bloggen.
Sen åker jag till Terra i Bergsjö.
Men eftersom det fattas soffa mm i lägenheten så får ni ta de som det är helt enkelt:)
Bättre o ha några bilder på en halvklar lägenhet än inga bilder alls eller?
Jag ringde även min hyresvärd idag för jag har väntat i typ 2 veckor på att vaktmästaren ska komma hit och fixa lite grejer. Jag har faktiskt gjort en lista på vad som ska göras. Han sa att vaktmästaren har haft fullt upp med att skotta bort all snö från hustaken och har inte haft tid med lägenhetssysslorna. Jag bryr mig inte om vad han gör utan vill ju bara att han ska fixa det som är fel i min lägenhet!!!!
Nu får jag vänta ytterligare en vecka på hjälp. Var mkt bättre service där jag bodde förr men då hyrde jag ju från Hudiksvalls bostäder oxå:)



Magkramp, jobbat och fått besök:)

I förrgår jobbade jag 15-20. Det var riktigt tur att jag inte jobbade morgontid för jag vaknade kl 8.30 av magkramp. Hade troligen ätit för mkt dagen innan. Krampade en timme och jag tog 4 magtabletter. Satte mig i duschen efter kramperna och det brukar lindra bra. Fick försöka ta det lugnt på förmiddagen men var ju ändå tvungen att försöka rasta Dessi trots magvärken.
Efter jobbet kom Terra och hon hade köpt med sig god indisk mat. Jättegött:)Vi kollade på Familjen Annorlunda samtidigt:)
När hon åkte vid 21 tiden så städade jag undan och gick sista svängen med Dessi.
När kl var typ 22.30 kollade jag på American Idol. Jag skulle ta ut mina tungpiercingar för att rengöra dom men jag hade dom ute under hela programmet vilket var väldigt dumt gjort. Dom två piercingarna som jag har på sidan växer igen på en gång. Den i mitten fick jag i lätt men dom andra fick jag kanske igenom mindre än halva tungan. Jag fick pressa igenom om och om igen. Var alldeles tårögd och det gjorde sjukt ont men hade ingen lust att göra om hålen igen så jag bestämde mig för att pressa igenom tungan ändå. Tungan svullnade upp på en gång när jag fått i dom och jag fick svårt att prata. Det bara dunkade och värkte så jag tog en Ipren och gick och la mig. Kändes bra mkt bättre när jag vaknade dagen efter. Puh!

Krogrunda med Lotta på August:)

I lördags jobbade jag 9-14. När jag kom hem gick jag långprommis med Dessi och sen städade jag lite i lägenheten o så. När kl var 20.00 kom min kompis Lotta hit och jag hade köpt lite snacks och vi kollade på Melodifestivalen. Eller det blev mer att vi pratade en massa hehe men kollade iaf på snabbgenomgången. Var ju ändå bara en massa dåliga låtar. Ola och Salem Al Fakir gick direkt till Globen. Båda är lika dåliga haha.
Jag längtar så mkt tills Darin ska uppträda med hans låt:)
Sen kl 21.30 när det var slut så gjorde vi oss iordning för att gå ut på krogen. Jag tog en sista sväng med Dessi innan vi gick ut. Vi hade bestämt oss att vara nykter så jag drack bara två cider för jag skulle ju jobba dagen efter kl 9-13. Och Lotta skulle ju köra. Jag var lite tveksam först till att gå ut nykter men när vi kom dit vid 23 tiden så va de inte så mkt folk där men vid 24 tiden var det mkt folk. Jag hade faktiskt riktigt roligt och vi dansade mkt. Vi var på August och där är det ganska blandade åldrar vilket är kul:) Sista låten som dom spelade innan krogen stängde så blev jag uppbjuden av en kille men jag skulle aldrig sagt ja till honom. Det var en 30-årig efterhängsen kille som trodde han skulle få nåt. Haha. Jobbigt bara att han bodde typ jättenära min gata. Han ville hänga med mig hem men de kunde han ju glömma. Hahaha, de va kul att dissa honom:)Jag sa rätt i facet till honom att han inte var min typ men han trodde ändå att han hade en chans.
När dom stängde kl 02 så skjutsade Lotta hem mig. Blev att vi körde runt en del i stan först för det var fler som ville ha skjuts:) Kom hem typ vid 02.30 och var rätt så trött. Somnade rätt så fort men vaknade flera ggr av att jag trodde att jag skulle försova mig så jag var sjukt trött på morgonen och hade inte alls nån lust att jobba.
Var så seg på jobbet och timmarna gick sakta...När jag kom hem så lyste solen och det har varit soligt och fint väder hela helgen så då var jag plötsligt väldigt pigg och tog en långpromenad med Dessi i det härliga vintervädret:)

Beställt bredband:)

I fredags jobbade jag 6-8. Jag gick sen till Af i Hudiksvall och fick fanimej vänta i hela 40 minuter på att få komma in och träffa en handläggare!!!Och det var inte ens nå mkt folk där.
Är ju bra mkt bättre service i Ljusdal. När jag väl kom in så gjorde vi en handlingsplan och bokade även en ny tid i mars.
Sen träffade jag en gammal klasskompis och hennes son på stan:)Vi snackade en stund men sen var jag tvungen att gå hem och rasta Dessi. Kollade mejlen på datorn på bibban och jag frågade ju Kramnet hur lång levereranstiden är och dom svarade att jag måsta ha ett fast hemnummer för att teckna ett abbonnemang hos dom. Konstigt tyckte jag då men struntade i dom och beställde istället ett mobilt bredband från 3. Leveranstiden är 2-3 dagar hos dom. Vilket jag tyckte va väldigt bra. Jag skulle ju fan ha beställt från 3 redan i tisdags istället. Men så går det när man inte tänker efter.
På kvällen kollade jag på Let´s Dance och min favorit Rabih åkte ut:(Tråkigt.

Min Tv har kommit:)

I torsdags jobbade jag 6-8. Bokade tid på datorn på bibban och betalade hyran för februari. Det var även idag snöstorm och det bara vräkte ner snö!
Man är då väldigt glad att man inte har bil:) Snön blir för tung på taken så nu måste det skottas för fullt på alla hustak. Läste att det rasat in på en skola här i kommunen. Och nära här jag bor har en carport rasat för all tung snö som tyngt ner och taket mosade flera bilar som stod därunder. Mysigt om man skulle till jobbet just den dagen och ser att bilen är totalmosad av snön..hehe
Det är meterhöga snödrivor och man vet nog inte va man ska göra av all snö.
Pappa och hans ledsagare skulle ju komma med min Tv men jag blev lite orolig att dom skulle ställa in det pga snöovädret men det gjorde dom inte som tur va:)Dom kom som dom hade lovat och min efterlängtade tv kom hit:)
Vi köpte även köksbord och stolar till mitt kök:)
Sen åkte dom tillbaka till Ljusdal innan det blev mörkt.


Två möten i Ljusdal.

I onsdags 3/2 var det snöstorm ute!Kan inte vintern vara slut snart??
Jag jobbade 6-8. Hade möte i Ljusdal på Af kl 13.45 och gjorde en ny handlingsplan och gjorde en avslutning hos dom för att jag ska börja i Hudiksvall istället då.
Sen hade jag möte hos jobbcoachen på Jenssen Education i Ljusdal kl 15.00. Hon hade gjort om mitt CV och mitt personliga brev inriktat till sjukhus så det var riktigt schysst av henne. Jag har haft så fullt upp nu så allt som har med jobbsökande att göra har lagts på sidan vilket har varit stressande för mig. Jag blev väldigt glad när hon hjälpt mig så pass mkt och vi gjorde även där ett avslut eftersom det inte är aktuellt längre att jag ska gå på Jensen.

Jobbstart

Premiär på nya jobbet den 1 februari. Eftersom jag bara har ett deltidsjobb så jobbade jag bara 6-8 på morgonen. Tar bara 10 minuter att gå till jobbet:)Härligt.
Gick sen hem och rastade Dessi och hon verkar redan ha funnit sig tillrätta i lägenheten vilket är väldigt bra:)
Åkte sen till Ljusdal för o gå på möte. Gick inge bra och jag blev bara så upprörd.
Dagen efter var jag ledig från jobbet:) Jag hade möte med mina arbetskollegor kl 13-14.30 och diskuterade schemaläggning osv.
Satt vid datorn på bibban och beställde bredband från Kramnet. Jag beställde även Viasat Silver boxerpaket. Jobbigt att bara ha ettan, tvåan, fyran och sexan.


Då har man blivit Hudiksvallsbo då!

Terra skulle komma vid 12-13 tiden i söndags men kom typ vid 15 tiden....
Vi packade in alla grejer och Dessi oxå och flyttlasset bar iväg till Hudiksvall:)
När vi kom fram kom jag på att jag glömt att packa med TV:n!!!GAH! Det viktigaste liksom....Jaja inget o göra åt det utan man fick leva utan Tv i typ 4 dagar innan pappa kom hit med den...Fattar inte hur jag pallade. Så jävla klumpig jag alltid ska vara. Typiskt.
Det var asjobbigt att springa upp och ner för båda trapporna. Tog väl typ en timme att lasta in alla saker i lägenheten. När klockan närmade sig 18 så åkte vi till Bangkok kajen och jag bjöd Terra och pappa på Thailändsk mat)göttans. Jag tog det jag alltid tar: Kycklingspett med jordnötssås. Jag bara älskar jordnötsås. Det är så jäkla gott:)
Orkade ingen efterrätt och ville inte få magsmärtor så efterrätten skippade jag. Men jag käkade kramptabletterna ändå ifall att. Sen skjutsade vi pappa till stationen så tog han bussen hem och sen skjutsade Terra mig och Dessi till lägenheten. Kändes rätt så tomt när dom åkt särskilt när jag inte ens hade nån tv eller bredband:(
Packade upp en massa saker så det blev rätt sent ändå innan jag somnade.  


RSS 2.0