Vaccinerat Ikaros

Usch jobbade hela dagen igår från 7.45-21. Va jättetrött på kvällen...
Igår blev Ikaros 12 veckor gammal och han vaccinerades på Solsidans veterinärklinik. Kostade 460 kr!! I Ljusdal kosta de bara 350 kr...märks att man flyttat till sthlm iaf....suck.
Sen på kvällen hade jag med honom till jobbet o det gick jättebra:) Jobbade till kl 21 o fick skjuts hem. Kollade på DHW:)

BIO Twilight och Basset hound träff

I söndags åkte jag, Stina o hundgänget till Djurgården för att gå på Basset Hound träff! Det var 12 stycken Basset, 10 hanar o endast 2 tikar. Det var kul o se så många. Ikaros va väldigt fessig av sig men han sprang där tsm med dom oxå:) hehe.

När vi kom hem vid 14 tiden så åkte Kajsa o jag in till Sickla för att se Twilight filemn och den va så jävla bra!!! Nu väntar jag ivrigt på nästa film som går upp på bio 17 november 2012.


Spårdag

I lördags va jag, Stina, Hilda, Ikaros o Dessi på spårdag i Fiskis. Sen gick vi en långis med hundarna.
Jätteskönt o va ledig:)


Hårfrisören

Köpte en snygg tjocktröja till pappa på Fars dag som jag skickat till honom:) Hoppas han blir glad!
Igår har jag tagit semester Jag va på hårbehandling i Vasastan och när jag kom dit så skulle jag få klipp o färg, toning lr slingor. Men när jag kom dit så sa frisören att hon inte alls tyckte att jag skulle färga mitt hår utan att jag ska vänta i 3 månader o sen gå dit o klippa o färga håret men eftersom jag väl kommit  dit så fick jag en klippning men så jävla dåligt ju. Om jag kommer dit för en hårbehandling så ska jag ju få det oxå!!!!!
Jag har ju faktiskt tagit mig tid o åkt dit jue!
Kollade på Bonde söker fru o Greys anatomy på kvällen:)


Fars dag imorn!

Fars dag är det ju imorn. Jag jobbar ju i helgen så jag åker inte och träffar pappa. Får se när det finns tillfälle att åka upp o hälsa på men nu har jag rätt fullt upp...
Har skickat kort iaf.

Första jobbdagen efter semestern...

Idag är min första dag efter valpsemestern....vill inte!!!Jag vill va hemma med Ikaros bara.
Börjar jobba kl 12. Men han skulle få följa med till nån hundpark på Södermalm idag tsm med syrran så hoppas han får kul där:) Bra träning för honom ju:)
Nu jobbar jag tre dagar i rad sen semester två dagar sen jobba 2 dagar sen ledig 2 dagar:)
På onsdag är det ju premiär för Twilight breaking dawn part 1!!!!Måste ses!




Jag älskar Twilight!!!

Fredag, mamma åker hem

Igår åkte Stina o mamma till Forum Nacka och shoppade. Jag va hemma med Ikaros och jag o Anna gick en promenad med våra valpar i skogen. Hon har ju en söt dvärgpincher som hon köpte i Grekland i somras. Jättesöt!
Jag träffade ju dom på spårkursen jag var med Dessi på.
Ikaros orkade inte gå  så långt så han fick lift av mig en del:)
Det va trevligt att va ute med dom så de blir nog fler promenader:)
Kl 17 så hade mamma gjort goda fetaostbiffar med kokt potatis:) mums.
När kl blev 18 så följde vi med henne till tåget i Fiskis. Det va kul att hon kom o sen får vi se när nästa gång blir!
Stina och jag kollade på Idol kl 20 och jag fattar inte varför dom för det första sjunger dåligt och sen att dom väljer fel låtar!
Dom enda som är bra är Amanda Fondell och Moa Lignell. Dom borde komma till final. Ingen av dom andra tre asså Robin, Molly  Amanda P har någon speciell röst och dom har inte gjort så bra framträdanden heller.

Längtar till den dag då Robin åker. Ovanligt att det är så många tjejer kvar, oftast brukar det bara va killar på slutet o typ bara en tjej kanske.

Jag gick o la mig efter midnatt.

Tjejmiddag med familjen:)

I torsdags va vi hemma och tog det lugnt. Gick en promenad med hundarna i skogen och på kvällen vid 18 tiden gick jag o Stina och mötte upp Emelie vid stationen och vi åt  en jättegod hemlagad lasagne som mamma gjorde ochtill efterrätt, Stinas och min hemmagjorda choklad och pistacheglass med hallon till:) Det va så supergott!!!
Vi följde med Emelie till tåget kl 21 och sen kollade vi bara på Tv tills sent på kvällen.

Mamma på besök och nytt kylskåp!

I onsdags kom mamma på besök. Jag och Stina åkte in till TC och mötte upp henne med hundgänget:) Hon tyckte att Ikaros va jättesöt:)
Vi åkte hem med 21 tåget från Slussen. Det va ju ett tag sen hon var hos oss, för jag har ju gjort om lite här sen hon va här sist:) Sen samma dag som mamma kom så ringde jag hyresvärden och sa att en list på kylskåpet va trasig och han skulle åka o kolla efter en extra eftersom min hyresvärd byter sällan ut inredning lr vitvaror så jag blev så förvånad när han kommer med ett helt nytt kylskåp och överskåp!!
Kunde inte tro att det var sant:) Så nu e de så fräscht, bara spisen som måste bytas ut men så länge den funkar får man ju inte byta:(


Tandläkaren...

I tisdags var jag hos tandläkaren. Alltid lika jobbigt tycker jag och man vet ju aldrig vad det kommer kosta...jag gick till Folktandvården i Saltsjöbaden, brukar annars gå till City Dental inne i stan men dom gjorde inte såna här grejer. Besöket skulle egentligen kosta 360 kr men jag hade tydligen nå tandvårdsbidrag så det kostade bara 90 kr:)

Love

Älskar dessa låtar:

Besök på onsdag:)

På onsdag kommer min mamma på besök och ska hälsa på oss och nya familjemedlemmen Ikaros:)

Jag ska till tandläkaren imorn kl 9 och fixa en grej. Hoppas de inte blir alltför dyrt haha. Man vet aldrig med tandläkaren

EMA!!!!!!!!

Igår var det dags för den efterlängtade EMA på MTV! Som jag längtat!!! Den började kl 21 och var till typ kl 23.
Nån mer än jag som kollade?
Jag älskade Lady Gaga och Justin Biebers uppträdande:)

Shockholm!

I lördags efter spårkursen så kom jag hem, tog ut Ikaros o fixade iordning mig, gick hem till Karinna för o få låna en djävulströja till Ikaros och sen hem och sen åka iväg in till stan på Shockholm:)



Så här söt va han i hans tröja:

OBS, ny tid för paraden. Den nya tiden är 16.00!
---
Sveriges vintrar är kalla och mörka.
Låt oss tillsammans lysa upp dem med lite glädje och vänskapligt spökande i detta familjevänliga evenemang!

... Lördag den 5:e November hålls SHOCKHOLM - Stockholms första Halloween Parad, och alla är varmt välkomna!

Vi kommer tåga från Slussen, längst med Skeppsbron, för att sedan avsluta i Kungsträdgården med underhållning och aktiviteter.

Att delta i paraden är gratis. Det enda vi kräver av er är att ni har någon typ av dräkt eller utstyrsel. Vi kommer även att dela ut pris för bästa dräkt!
Som deltagare kan man antingen gå i paraden, eller delta med ett ekipage.
Mer info och regler om ekipage, samt mötestider och liknande kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida;

http://www.shockholm.se/


Fryshusets Grundskola är djupt rotade i detta projekt och grundskolans elever kommer att hjälpa till med produktionen och även delta i paraden.

Kollosal Eye! Globen lyser med sit enorma öga över Stockholm!

Spårdag

I lördags va det Alla Helgons dag och jag och Dessi skulle på en spårdag kl 10. Det var ca 10 hundar på kursen och Karinna o hennes hund va oxå med så de va kul:)
Jag tycker att de e så bra med så många hundintresserade i Fiskis då slipper man åka ända till brukshundklubben för o träna.
Träffade en tjej på hundkursen som hade en 4 månader gammal dvärgpinschervalp, en tik så nu ska vi låta våra valpar träffas nån dag o leka lite:)
Det blir kul för Ikaros:)

Det gick jättebra för Dessi  och vi började först med ett spår på ca 80 meter men det klarade Dessi på en gång så hon fick ett spår på 200 meter med vinkel andra gången och då var det en av instruktörerna som gick spåret och Dessi hittade leksaken i slutet:) Jag är jättenöjd och ska spåra lite mer med henne. Vi blev bjuden på fika oxå, smörgåsar med varm choklad och muffins:) Smarrigt!
Vi kom hem ca kl 13. 

Idol

I fredags kollade  vi på Idol:) Hade en skön dag hemma:)
Moa och Amanda F va ju klart bäst som vanligt:)

BIO!

I torsdags gjorde Stina en laseroperation på ögonen hos Cityakuten på Hötorget, på samma ställe som mig:) Så nu eftersom jag värvat en till så får jag 1000 kr insatt på mitt konto:)
På kvällen gick jag själv på denna bio:

Den va iaf jättebra! Jag går ofta på bio sj, har inte hittat nån biokompis än haha! Men de gör mig inget. Lite tråkigt kanske att man inte har nån o diskutera med sen om hur bra filmen va men men...nästa bio blir iaf premiären på Twilight filmen!!!
Längtar så jävla mkt!

Bion slutade typ kl 23 så jag va hemma vid 23.30 tiden.

Tv kväll:)

I onsdags var det dags för Bonde söker fru och Greys anatomy:)

:)

I tisdags va jag och Ikaros på Bromma Zoomarknad för första gången eftersom  jag köpt ett presentkort på Groupon för 500 kr men jag betalade endast 199 kr:) Vi köpte en massa gotta, ett nytt halsband, en fleeceoverall och aktiveringsleksak.
Han va riktigt poppis bland personalen hehe:)

Får åka dit nån mer dag kanske för det var iaf jättestort där och en massa grejer!

Ikaros!

Har äntligen hittat ett namn till min valp och det blev till slut Ikaros!!!
Valde mellan Dominic, Arthur, Junior och Isiah.


What???

Rihannas konsert ställs in - igen

Stockholm. Popstjärnan Rihanna ställer in onsdagskvällens konsert i Globen i Stockholm, rapporterar kvällstidningarna på nätet. Flera personer på plats har meddelat att besökarna lämnar jättearenan sedan informationen ropats ut i högtalarna.

I förrgår ställde Rihanna in sin spelning i Malmö på grund av utmattning. Men gårdagens spelning i Globen genomfördes och berömdes av recensenterna.


Jag blev så jävla förvånad att hon ställde in hennes andra konsert i Sverige eftersom hon hade ju verkligen gjort en sjukt bra show dagen innan och jag förstår att alla va jättebesvikna då dom fick veta i sista minuten att de blev inställt. Min syrra skulle gå i onsdags så tyckte synd om henne. Hon hade planerat detta för ett år sen...Synd att hon valde fel dag bara:(
Och att hon inte ens ger Sverige n ersättningskonserter va fan dåligt!


Här körs Rihanna till sitt hotell sent i natt Akut sjuk – blev svår att kommunicera med Sov hela kvällen i Globen

Sent i natt tog sig Rihanna tillbaka till sitt hotell – efter att ha sovit i en loge i Globen hela kvällen.

Nu undrar en hel värld hur superstjärnan egentligen mår.

– Hon pallade helt enkelt inte, säger Kristofer Åkesson på Live nation.

Superstjärnan Rihanna, 23, gjorde än en gång tusentals fans besvikna när hon ställde in onsdagens konsert i Globen. Enligt uppgifter till Nöjesbladet låg hon fortfarande och sov i sin loge i Globen efter midnatt. Omkring klockan 01.25 återvände hon till hotell Rival på Södermalm där hon bor.

”Hon gav allt”

Förklaringen som bokningsbolaget Live nation uppgav var att hon drabbats av utmattning och sjukdom.

– Att hon gjorde en konsert i går (läs tisdag) fick många att tro att det skulle gå att genomföra konserten. Men hon var, liksom i måndags, inte kapabel till att göra det, säger Kristofer Åkesson, pressansvarig på konsertarrangören Live nation.

Under tisdagens show i en fullsatt arena var hennes sjukdom som bortblåst.

– Det syntes över huvud taget inte att Rihanna skulle ha varit sjuk kvällen innan. Hon gav verkligen allt, säger Martin Gustafsson, reporter på Nöjesbladet som var på plats i Globen i tisdags.

Plötsligt vände det.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet ska alkohol ha bidragit till att förvärra hennes tillstånd. Men det tar Live nation avstånd från.

– Det är inget jag känner till, säger Kristofer Åkesson.

Eftermiddagen och kvällen ägnade Rihanna åt att sova, enligt en källa till Nöjesbladet. Det fanns länge förhoppningar om att stjärnan skulle kunna genomföra konserten efter sin vila, men under kvällen blev det svårare att kommunicera med henne.

– Det är så lätt att det blir spekulationer när man diskuterar tillstånd. Det var inget exceptionellt i Rihannas beteende på det sättet. Hon pallade helt enkelt inte, säger Kristofer Åkesson.

”Mycket besviken”

När Rihanna ställde in måndagens konsert i Malmö bad hon om ursäkt och lade upp en bild på Twitter där hon hade dropp i ena armen. Men under torsdagsnatten, runt klockan ett, hade hon inte lagt upp något nytt på Twitter. I ett pressmeddelande skriver dock Live nation att ”Rihanna är mycket besviken och ber alla fans om ursäkt”.

I samråd med en svensk läkare gjordes bedömningen som resulterade i att Rihannas konsert ställdes in på mycket kort varsel. Informationen om att konserten ställts in ropades ut i högtalarna efter den beräknade starttiden. Omkring 13 600 biljettköpare fick lämna arenan.

Letar efter nya datum

Dagen efter den inställda Globen-konserten arbetar Live nation för att hitta nya datum för de inställda spelningarna i Malmö och Stockholm.

Men det är ännu osäkert när det kan bli av.

– Hon har ett jättespäckat turnéschema framöver, det är inte någonting som man bara löser så här snabbt och det är därför vi inte har kunnat ge besked än. Men vi hoppas kunna ge besked väldigt snart, säger Kristofer Åkesson.

Är det datum efter årsskiftet ni tittar på med tanke på Rihannas tuffa schema?

– Jag vill inte säga exakt vilka datum det rör sig om, men man kan titta på spelschemat och se själv att det ser tjockt ut närmsta tiden.Exakt var det slutar vågar jag inte säga, säger Kristofer Åkesson.

Efter den inställda konserten i Malmö lovade Live nation besked efter 48 timmar. I dag är många fans upprörda eftersom det löftet inte infriats.

Var det ett förhastat löfte?

– Nej, vi gick ut med det baserat med tanke på de förutsättningar som var då. Ganska exakt fyrtioåtta timmar senare blev förutsättningarna annorlunda då gårdagens konsert ställdes in, säger Kristofer Åkesson på Live nation


Rihanna i Globen!!

Jag visste ju att hon ställt in Malmös konsert men hoppades innerligt att hon skulle kunna genomföra showen i tisdags.  Det var utsålt i Globen och så sjukt mkt folk!
Jag kom dit när dom öppnade för insläpp till själva sittplatserna kl 18.30. Satt och väntade i en timme sen när kl va 19.45 spelade Calvin Harris i en timme typ.


När kl va 21.30 började Rihanna spela och alla blev så jävla överlyckliga eftersom man visste ju inte om hon skulle ställa in eller inte.
Hon spelade i 1,5 timme och det var en av dom bästa konserterna!!! Hon gav verkligen allt och man såg inte alls på henne att hon varit sjuk.

Finns en massa youtubeklipp på henne men lägger upp ett här men detta var en av mina bästa dagar i mitt liv! Det var en så härlig upplevelse att se henne!
När kl var 23 så var konserten slut och hon sjöng låten Umbrella som slutsång:)

Träffa syrran

Glömde skriva att i onsdags åkte jag och valpen in till Fridhemsplan och mötte  upp min syrra Emelie och sen åkte vi hem till henne i Hornstull typ och jag blev bjuden på middag och vi kollade på Bonde Söker fru. Sen åkte vi hem vid 21.10 bussen.


Rihanna ställde in konserten i Malmö igår.

Rihanna ställde in sin konsert i Malmö igår 40 min innan den skulle börja!!! Jag hoppas verkligen inte att det blir så ikväll då jag ska dit!!! Hon hade väl halsfluss lr influensa o behövde dropp o låg på sjukhuset men jag hoppas verkligen att hon är frisk ikväll och klarar av att uppträda i Globen!

Vaccin och pass check!

Igår åkte jag in till Nacka Forum för att fixa nytt pass. Jag kom dit 30 minuter innan dom öppnade och 9.45 så va de öppet att man kunde gå in så jag och två till va där då men när klockan blev prick tio så kom de typ 20-25 pers så de va tur att man kom dit i tid:) Det gick bara på 5 minuter o sen gick jag tillbaka till Forum och gick på djuraffären och kollade. Köpte ben till Dessi och två leksaker till valpen.
Mötte upp Jessica och vi gick en sväng i Forum men sen måsta jag vidare in till Slussen och vaccinera mig hos Vaccindirekt. Det va jättebra där med trevlig personal. Vaccinerade mig mot Hepatit A, kostade 395 kr.

Sen drog jag hemåt. Vi gick en långis med hundarna och på kvällen kollade vi på Ensam mamma söker:)
Det va jättefint o soligt väder igår.

Tredje natten och han sover hela natten:)

Dag nummer två så fick han lära känna oss lite mer och han är så underbar.
I torsdags vaknade han inte förrän kl 7 på morgonen. Jessica kom vid 12.30 tiden och hälsade på. Fick en blomma av Jessica som va jättefin och en väska till valpen av chefen men väskan va alldeles för stor för honom men han sover gott i den iaf:)
Hon va här till 15.30 sen gick jag o Stina ut en långis med hundarna.

I torsdags natt så sov han hela natten!!!Tänk att efter bara 2 nätter så sover han hela natten:) Han är såå duktig:)
I fredags den 28 oktober så sov han ända till 9.30 på förmiddan. Sen åkte vi till jobbet och hälsade på och tackade chefen för väskan:) Han va såå poppis så de va svårt o komma därifrån haha men vi åkte hem vid 12 tiden typ.

Hämtat valpen:)

I tisdags skulle ju jag åka och hämta min valp. Jag tog tåget 10.44 från Sthlm och kom fram 11.46. Eftersom veterinärbesiktningen inte skulle bli av förrän 14.30 så gick jag i galleriorna och kollade lite. Åt en lunchbuffé på en thairestaurang och det var jättegott. Blev såå mätt:) När kl var 14 gick jag till stationen igen. Strax efteråt ringde uppfödaren och vi åkte till veterinären. Jag hade ju bokat tåget som gick kl 16 eftersom jag inte trodde att jag skulle hinna med 15 tåget men uppfödaren sa till veterinären att han måste skjutsa mig till 15 tåget så hon besiktade honom först och gav han vaccination och usch det var så hemskt att se när hon gav honom chipet i nacken...Stackarn han blödde o fick litet sår där...Men så fort han var klar så åkte vi till stationen, han fick på sig sitt nya halsband som visst va lite för stort o sen gick tåget kanske om typ 7 minuter. Jag hann inte gå in till SJ center och boka om biljetten men som tur var så stod det två personal på perrongen så jag frågade dom om vi fick ta detta tåg o dom sa ja:)

Fort hoppade vi in på tåget och åkte med hem till Sthlm. Han sov typ hela vägen så de va skönt:)
När vi kom hem så träffade han Dessi och Hilda. Hilda blev nog glad för en kompis men Dessi va inte så glad...men men så smångingom kommer hon acceptera honom.
Första natten vaknade han vid 3 tiden och ville ut. Det va bara att ta ut honom så han fick kissa o sen upp igen på femte våningen haha.

RSS 2.0