Två favoritlåtar just nu


2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska få hämta hem min valp och jag längtar sååå mkt!!! Har inget namn till honom än men de kommer nog snart:) Jag ska ju få följa med och veterinärbesikta valparna och det är det nog inte så många valpköpare som får vara med om! Det kommer ju bli jätteroligt:)
Det ska bli så härligt med en ny familjemedlem och han är så efterlängtad:)

Min guldklimp:) Jag älskar redan honom såå mkt:)

Suck...

Imorse klev jag upp kl 9. Hade en skön sovmorgon:)
Jag duschade, diskade, städade och dammsög lägenheten som såg för jävlig ut och när kl blev 11.30 väckte jag Kajsa och vi gick ut på en skogspromenad med hundarna. Det verkade vara en populär tid att gå promenad för vi träffade en massa hundar. Vi träffade även en jobbig gubbe som kom med sin fula schnauzer och hans hund gjorde utfall mot Dessi men som tur va så stod jag emellan och det va nära att hunden högg i mina ben istället men hans försvar va att han sa att han tror att Dessi är en kamphundsras för såna raser gillade inte hans schnauzer o jag hade sån lust o bara säga: Håll kontroll på din hund istället för o klanka ner på dom som har hundar som bara går.
Jävla gubbe. Hur schysst e de o göra såna påhopp!
Dessi råkar alltid utför såna hundar, eller iaf flera ggr så inte undra på att hon blir rädd för stora hundar.

Nu har vi käkat mat allihopa och ska snart ta en prommis med hundarna. Det har varit ett riktigt härligt höstväder idag med mycket sol och vackra färger på träden:)

Shoppingdag o filmkväll:)

Igår klev jag upp kl 10, duschade o fixade iordning mig, sen innan lunch åkte jag o syrran till Sickla först där jag köpte ett supergulligt koppel till nya valpen, sen åkte vi till Jessica och hämtade min väska där o vi snackade lite om gårdagen. Sen tog vi bussen till Nacka Forum och där köpte jag på Arkens zoo ett jättegulligt halsband i ljusblått läder med kristaller på:) Det är såå gulligt:)
Vi kom hem vid 15 tiden och jag va rätt trött efter allt festande dagen innan...men jag vill inte sova mitt på dagen så jag försöker göra saker som håller mig vaken istället så jag gick en promenad med Dessi i skogen och vi åt en jättegod sallad med vitlöksbröd till:) mums!
På kvällen kollade vi på filmen Allt för min syster med Cameron Diaz och den är alltid lika bra! Älskar den filmen. Så sorglig.
Den slutade strax efter midnatt så det blev en sen kväll för mig igår.

Tjejmiddag och partynight:)

I fredags var det dags för tjejmiddag hos Jessica med mina arbetskollegor men alltid när man ska anordna nå kul så avbokar typ alla eller så kommer dom med ursäkter så de e inte så kul o fixa nå fester...Men det blev iaf jag och tre till.
Vi åt en god sallad och fruktsallad till efterrätt med glass. Sen blev det en del groggar haha:) Hade så kul:) Kl 22 åkte vi in till stan och gick på Engelen vid Slussen. Det va mkt folk där och jag förstår inte hur jag kunde komma in haha. Blev en helcrazy kväll iaf! Lite för många drinkar, som vanligt haha.
Fick skjuts hem och kom hem vid 3 tiden.

Ledig

I onsdags skulle jag på möte på jobbet kl 13-14.30 på min lediga dag men det blev inställt så jag blev ledig ändå:) Det var ju tur att jag ringde jobbet på morgonen och frågade annars hade jag åkt dit för det var ingen som hade tänkt o säga nåt om det....Men iaf så blev jag glad att jag blev ledig:) Jag och Stina åkte till stan och shoppade. Vi köpte ett par varsna stövlar:) Jättesnygga! Och sen köpte jag en skitsnygg klänning:)
Kom väl hem på eftermiddagen. Kollade på Bonde söker fru och Greys anatomy på kvällen.

Höst

Härliga höstbilder från Borlänge:

Bilder från Borlänge

Dessi o Hilda när vi va på tåget  på väg till mamma förra helgen:

När vi var framme åt vi ju hemmagjord hummus:

Kolja:


Mamma:

Jag o syrran:

På väg hem:

Mot Sthlm:

Gammelsmurfen

Syrran kom ju hem från Tyskland i lördags efter ha vunnit en resa dit på jobbet och hon hade varit på tivoli och vann denna söta gammelsmurf:


Nu har vi två stycken. Jag vann ju Smurfette på Grönan:)hehe

Britney t-shirts:)

Kom hem med dessa två tröjor:)

Dom sålde ju tröjor inne i Globen för mellan 260-360 kr typ och jag funderade om jag skulle köpa men gjorde inte det sen på väg till t-banan hem så sålde dom dessa tröjor billigt. Den vita kostade 100 kr o den svarta som e från hennes förra turné kostade bara 50 kr:) Vilket klipp jag gjorde haha

Bilder från mig

Mina bilder från Britney:

BRITNEY SPEARS I GLOBEN, SÅ JÄVLA BRA!!!

Kollade på Britney Spears konserten i Globen igår och den va så jävla bra!!! Fats först hade hon två förband. Det första va Denise and Paris, två blondiner som sjöng i 30 min. Sen va de en skitdålig kille som sjöng i 30 min och när kl va 20.30 så va de paus i 30 min så först kl 21 fick man se Britney och jävlar vilket jubel! Ddet va packat med folk i Globen och jag hade skitbra plats, precis bakom ståplatserna närmast scenen:)
Det var helt fantastiskt att se henne och den här kvällen kommer jag aldrig glömma! Synd att den va så kort bara, 1,5 timme bara....tiden gick ju så fort.

Bilderna är från hennes facebook sida:)

3,5 timmar i skogen!

Igår va de ju jättefint väder ute så jag gick ut med Dessi i skogen. Tänkte gå en promenadväg till Solsidan och till Erstaviksbadet sen fortsatte vi in i skogen, längre o längre in men vägen tog aldrig slut så vi fick vända och gå hela vägen tillbaka och efter 3,5 timmar så va vi äntligen hemma! Snacka om att man va trött i benen:)
Idag ska jag jobba, nu blir det o va på jobbet 7 dagar i sträck! Suck.....
Klev upp kl 8 idag och har nyss tagit en dusch:) Om en timme ska jag cykla till jobbet.
Här kommer lite bilder från gårdagens promenad:


Måste ses!

Derrick Barry var med i Americas got talent och han e så sjukt bra:) Hans imitationer av Britney Spears måste ni se:)

Ensam hemma

Igår va de Grey´s anatomy o de va såå bra. Jag blev helt rörd när Owen följde med Christina för o göra abort.
Idag har jag jobbat till kl 17. Stina har åkt iväg och blir borta över natten o Kajsa vann en resa till Tyskland på jobbet så hon åkte idag o kommer på lördag. Så ikväll e jag ensam hemma. Va ett tag sen man va det. Fast jag har ju hundarna förstås:) Så jag e ju inte helt ensam.
Imorn är enda lediga dagen den här veckan.

Älskade tisdag:)

I tisdags var det dags för Desperate Housewives och de va så jäkla bra som vanligt:)
Cheeky ... Eva Longoria as Gaby in Desperate Housewives tries her hand on the pole

Säsongsavslutning:(

Va jättetrött i måndags när jag skulle upp tidigt o jobba, somnade  väl runt halv ett natten mot måndag.
Kollade på säsongsavslutningen av Svenska Hollywoodfruar och jag kommer verkligen sakna Maria Montazami som gjorde hennes sista säsong:(
Vackra Agnes Nicole Winter:

Och underbara Maria Montazami:



Back to Stockholm, tåget försenat

I söndags skulle vi åka hem. Det var frost ute på morgonen o hösten kändes väldigt kall. Kl 13 gick vi på bio, Savannens hjältar:
Inte den bästa filmen..seg och tråkig handling och inte sås söta karaktärer heller.
Efter filmen tog vi en fika på Kupolen och gick en sväng där och mamma köpte en ny digitalkamera, en rosa som va skitsnygg, 14 megapixel:) När vi kom hem gick vi en promenad med hundarna. Vi åt jättegod köttfärslimpa som mamma gjort med gräddsås, stekta rotfrukter och potatis:) Blev så jäkla mätt. Om jag skulle bo med mamma skulle jag bli smällfet haha.
Kl 19.54 så skulle vi åka tåg hem och det regnade ute då...Tåget va försenat med 5 minuter. Men under resans gång så måsta vi vänta på grön signal, de va tågmöte osv så vi blev sammanlagt 30 minuter försenade till Sthlm. Vi skulle varit framme 22.16 men kom fram 22.45. Så jävla dåligt! Fan dom får väl fixa fler spår så inte alla tåg går på ett o samma spår! Säg nån som gillar SJ!!!
Jag o syrran har iaf skickat in ansökan om resegaranti, jag fick ju det förut så jag hoppas på de nu oxå.


Lördag, strålande väder och en helt underbar dag

I lördags  så gick jag upp tidigt typ kl 8. Duschade o fixade iordning mig, rastade hundarna o gav dom mat o sen väckte jag dom haha. Vi åt en jättegod frukost och det var jättesoligt och härligt väder ute:) Vi gick en sväng på stan och Kupolen där vi oxå tog en fika och sen gick vi till lägenheten och Hilda hade ylat...jobbigt men ingen som klagat iaf. Hon blir så i nya boenden.
Vi tog en lång promenad i solskenet med hundarna och det va jättehärligt:)
På kvällen åt vi hummus och stekt kolja och de va såå gott:) Till efterrätt blev det hemmagjord pistasch/chokladglass:) Att det ska va så enkelt att göra egen och supergod glass visste jag inte.
Sen kollade vi på tv:)

Borlänge

I fredags jobbade ju jag till typ kl 16. Cyklade hem och packade och fixade iordning mig och sen vid 18 tiden åkte Stina o jag o hundarna till centralstationen. Tog 19.44 tåget till Borlänge och det va så jävla äckligt SJ tåg! Bruna fläckar på sätena o så sunkigt!
När vi kom fram vid 22 tiden så mötte mamma oss. Gick hem till henne ( tar typ 2 minuter) och vi åt en god grekisk sallad:)

Borlänge imorn då!

Vet fortfarande inte vad han ska heta....Namnförslag  välkomnas:)

Imorn åker jag o Stina o hundarna till mamma i Borlänge:) Ska bli kul o åka dit:) Men jag jobbar ju till 16.15 så vi åker så sent som 19.45 från centralen så e väl i Borlänge ca kl 22.


Tingat en valp:) Ska hämta honom 25 oktober:)

I måndags åkte jag och Stina till Julita som ligger ca 35 min från Eskilstuna. Jag hade sett en annons på Blocket om en valpkull med Shih tzu/Chinese crested dog. Det var 5 valpar, 3 nakna och två pälsade men jag var ju intresserad av en naken så jag fick välja på två stycken av dom tre.
Redan när uppfödaren hade skickat bilder på dom två så visste jag vilken jag ville ha men klart man vill åka och hälsa på dom först och bekräfta vem man vill ha:)
Han är såå charmig och är helt underbar och så jäkla söt:)

Den här bilden är från Blocket annonsen och det är den nakna killen längst till höger.
Här kommer fler bilder på honom:
297321
337
344353

RSS 2.0