Bilder från nattklubben i lördags


Jag körde på min favoritoutfit: lockigt hår och leopard:)Love it!

På väg hem från nattklubben o lockarna håller i sig än:)

Trött på o vänta..suck

Ny overall

Ikaros i sin nya zebraoverall från litentass.com

Sköna vintersol!

I söndags vaknade jag kl 9 men klev upp kl 10. Tog en nästan två timmar lång promenad med Dessi. Det var jättesoligt o härligt  vinterväder ute:)

Göta Källare!

I lördags va jag ut på göta källare:) Vi hade jättekul! Fick väl stå i kö i typ en kvart, de va ju löningshelg så de va mkt folk.
Men på lördagar så kallas klubben Stereo nattklubb.


:)

Idag tog jag med Ikaros till jobbet. Syrran skulle jobba kväll så jag tog med honom. Han hade kul men när han kom hem sov han gott!
Beställde resa till pappa i mars då han fyller år.

Ledig!

Ledig 4 dagar den här veckan:) Så jävla skööönt!!!Nu e ju jag ledig tis o ons och idag har jag bara varit hemma o tagit de lugnt. Varit ute en långpromenad med hundarna.

Ledig!

Idag är jag ledig:) Så härligt! Jag klev upp kl 9 och solen skiner:) En helt underbar vinterddag! Bara 0,9 minus ute. Ska bara va hemma o ta en långpromenad med hundarna o ta de lugnt:)


Promenad med Dessi till Saltsjöbaden 2 timmar

I söndags jobbade jag till kl 13. Jag promenerade till och från jobbet, 1 timme totalt. Sen när jag kom hem så mellan 14.30-16.30 gick Dessi och jag en långpromenad till Saltsjöbaden. Det var ett riktigt snöväder, snön bara vräkte ner:)

Men jag tror Dessis ålder tar ut sin rätt. Hon blev lite överansträngd och haltade lite på kvällssidan. Fick massera henne och sen blev det vila för henne och då blev hon bättre. Vet inte om hon kanske inte klarar av att gå så pass långa sträckor som typ 1,5 mil.

Men hon tyckte de va så härlgt o promenera så långt:)

Söt tröja beställd:)

Köpte denna söta tröja på Tradera:
Klicka för att stänga fönstret
Pris 93 kr inkl frakt.

Till Ikaros

Beställt dessa skor till Ikaros från www.petster.eu:
Petsters Sport Känga Red & Black

Petsters Sport Känga Red & Black

Tuffa kängor av lite grövre typ. Står emot både vind och kyla.

Kraftig gummisula för bra skydd och bättre grepp.

Blixtlås och kardborreband ger bra passform.
Och gör de lätta att ta av och på.

Petsters Sport Känga Red & Black
Pris: 336 kr

Köpte dessa sockor, pris 85 kr:
Petsters Nalle Hundstrumpor, Rosa

Petsters Nalle Hundstrumpor, Rosa

Otroligt söta, mjuka strumpor i härliga färger med nallar på framsidan.Strumporna som håller tassarna varma på kalla golv. Med halkskydd undertill för att ge ett stadigt grepp på hala underlag.

Även perfekta att ta med sig när man är bortbjuden för att inte oroa sig för klo repor på gästernas golv.

Kan även användas i rehabiliterings syfte om djuret skada tassen, klon eller trampdynan för att skydda mot smuts och att djurets kommer åt att slicka sig.

Elastiska för att ge god komfort och passform.

Köpte oxå denna söta jacka som hade kostat 325 kr:
ES Collection Hooded Sherpa Jackets, Nöt Färgad

ES Collection Hooded Sherpa Jackets, Nöt Färgad

ES Collection Hooded Sherpa Jackets, Nöt Färgad, Pris 199 kr

När man vill vara både varm & helt rätt i höst & vinter! En helt underbar jacka som finns i många storlekar för att passa alla raser.

Otroligt mjuk, varm och mysig med sitt berber foder och härliga "ull krage. Detaljerna gör att jackan håller stilen och glamouren på topp.

Luvan med "snap on" är lätt att ta av och på vid önskemål, kardborre knäppning från hals till mage gör att den är lätt att ta av och på samt ger en god passform och komfort.



:)


A little bit of heaven

Kollade på filmen a little bit of heaven med Kate Hudson igårkväll. Den va såå bra! Romantiskt drama:)
Handlingen:
Marley (Kate Hudson) levet det perfekta livet enligt henne själv. Hon har en bra karriär, olika killar när hon känner för det, en hängiven hund och flera nära vänner som älskar henne. Marley behöver ingen man för att vara nöjd med sitt liv ...oavsett vad alla andra säger. Att binda sig är inte hennes grej.

En dag besöker hon läkaren eftersom hon senaste tiden inte mått så bra. Där får hon beskedet tjocktarmscancer och helt plötsligt vänds hennes liv upp och ned. Från att ha varit en ung, glad och sprudlande tjej måste hon acceptera sin dödsdom.

Den e väldigt bra, rekommenderas!

Ledig, beställt kläder till Ikaros

Idag är min enda lediga dag denna vecka. Vaknade vid 7-7.30 men klev upp 8.20. Väntade på att fastighetsvärden skulle komma o byta min brandvarnare som va trasig nu kl 10. I helgen jobbar jag..suck.
Jag ska ta en lång promenad med Dessi idag typ två timmar, blir nog en promenad till Solsidan:)
Ikväll ska jag bara ta de lugnt o kolla på film o ha de mysigt:)
Jag har beställt dessa klädder på www.litentass.com:

Zeebra fleece overall reflex stl 4
269 kr zebra fleece overall.
Hundmössa mönstrad
Hundmössa i dalmatinerprickigt tyg 79 kr
Hundmössa stl XS valfritt tyg
Köpte detta halsband+koppel till Dessi 79 kr:
*Tattoo LOVE halsband + koppel

Sen har ju jag precis fått hem den här overallen :
Klicka för att stänga fönstret

:)


Tvättat

Jobbat till 16.45 sen tvättid mellan 19-22. Blev 6 tvättar!!!Hatar o tvätta, tar ju sån jävla tid!

Nacka Forum o film:)

Idag har jag haft en jättehärlig ledig dag:) Började morgonen med att städa lägenheten, gick en långis med Dessi i skogen och åkt till Nacka Forum. Köpte present till pappa som fyller år 7 mars.
Kollade på filmen No strings attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman:)


Filmen va bra men ingen av mina favoriter, jag gillar inte natalie portman...filmen kändes lite lång.

BIO My week with Marilyn!


Jag och syrran va på bio ikväll i Sickla 18.30:) My week with Marilyn. Den va väl sådär. Ingen film jag skulle vilja se igen kanske. Michelle Williams va jätteduktig på o spela men lite tråkig handling. Men jag ville ändå se den på bio:)



Den hade ju biopremiär igår 13 januari.

Hundarna har varit med i en reklamfilm:)

Imorse klev jag upp vid 9 tiden. Jag och syrran åkte in med Hilda och Ikaros till stan för o spela in reklamfilm. Det skulle vara en massa djur med, olika slags. Vi kom dit vid 12 tiden och vi va där i lite över en timme. Fick 500 kr:) Jag tyckte de va jättekul:) Det är ett känt märke vi gjorde reklam för men jag kan inte säga vilket hehe.
Det var ju syrran som hade sett annons på internet att dom sökte djur för en reklamfilm o skickade bilder på våra hundar och det va så vi kom med. Dessi ville dom inte ha med:(

Snö och fredag den trettonde!

Idag har det snöat!!!!Yey:) Älskar snön! Även fast de bara kom nån centimeter på gräset så blir jag ändå så glad:)
Önskar att det vore flera decimeter men det är väl bara en önskedröm. Det finns ju inte ens snö på träden. Önskar att det såg ut så här:

Idag är det ju fredag den 13:e. Vissa är ju skrockfulla och tror att det är en otursdag, haha

Tandläkaren

Jobbade igår 6.45-16.15 och igår samma tid fast till 16.45. Hatar o börja så tidigt, jag blir så jäkla trött...
Igår när jag jobbade va de riktigt fint vårväder med bar mark, grön gräsmatta, soligt ute och jag fick vara inomhus o jobba o titta bara hur de ser ut idag. Jag börjar kl 15.30 och det har ösregnat sen jag vaknade imorse. Jag skulle till tandläkaren kl 8.10 för att få lite lim på ståltråden jag har bakom nedre tandraden eftersom jag haft räls i tre år så har jag den kvar. Och när limmet lossnar så skaver tråden på tungan och då gick jag dit och fick betala 345 kr för de lilla som tog kanske 5 min. suck, inte undra på att man inte går till tandläkaren oftare.
Gick en sväng på affären sen gick jag hemåt. Satt vid datorn en stund o sengick jag ut en timme med Dessi trots regnet.

Är ensam hemma nu så de e lugnt..

Sötnosen:)

Ikaros nya overall:

Hundvakt:)

Ledig idag:) Har följt med Stina in till stan med Hilda för o vaccinera henne. Fick fan vänta över en timme då dom har drop-in. När vi kom hem gick jag en timme med Dessi sen hämtade jag dvärgpinschervalpen Ria som bor här i Fiskis oxå. Hennes matte skulle jobba så jag tog hem henne hit:)
Hon och Ikaros leker för fullt!!!Nonstop.

Sött par lr?? Hennes matte kom o hämtade henne vid 22 tiden.

Trötter

Jobbade igår 16-21 och jag har aldrig varit så trött...Inte bra o jobba om man festat dagen innan, spelar ingen roll om man börjar kl 16 lr 12 de e ändå ingen bra idé haha. Och idag har jag jobbat 6.45-15.
Imorn e man iaf ledig:) Skönt de:)

Trettondedag jul- Göta källare

Igår va jag o syrran ut på Göta källare. Det va inte så planerat då jag jobbade till kl 21 o sen på dagen blev vi sugen eftersom det va röd dag. Dom hade temat Traffic Light party, som är typ singeltema då man fick välja på olika klistermärken som man hade på sig under kvällen:

Jag tog grönt och gult:)

Vi kom till nattklubben vid 23 tiden. De va jättemkt folk inne på klubben men vi slapp stå i kö:)
Min klänning för kvällen:



Värvat en blodgivare:)

Idag har jag varit ledig:) Jag o syrran åkte in till stan och kollade. Köpte en jättesnygg leopardklänning på Scala som jag kan ha på nattklubb:) Tänkte ge blod på blodcentralen på hötorget men jag hade redan gett mina gånger så jag får inte ge förrän i mars...lite dåligt tycker jag men men så e väl reglerna. Jag värvade iaf min syrra så nu e hon oxå blodgivare:)haha det känns så bra!


Årsresumé 2011

JANUARI: Varit på förundersökning på Cityakuten inför laseroperation på mina ögon, hade närsynthet på -10,25 och några brytningsfel. Fått tid för operation 17 februari.
Dessi vaccinerades i Sickla.

FEBRUARI: Ramlade med cykeln på väg till jobbet och fick en jättestor lårkaka:
Laseropererade ögonen 17 februari. Har ju haft glasögon sen jag var sju år gammal så de va skönt o kunna se igen:)
MARS:

Pappa fyllde 54 år den 7 mars och min syster fyllde 26 år den 9 mars.


Permanentade mitt hår och blev missnöjd:


APRIL: Åkt till Söderhamn och hälsat på Rutan:) Våren har kommit och det är nästan inge  snö ute. Åkte till veterinären med Dessi då hon inte kunde resa bakbenen men det var inget fel på henne.Fick antiinflammatorisk medicin. Fick även höra att hon hade ett litet blåsljud på hjärtat.

Köpt en platt-tv:)

Så här härligt va de i april:

Blekte mina tänder på Beyondkliniken med laserbehandling.

Hittade årets första  tussilago. Varit i Borlänge till mamma o hälsat på.
Minnesdag av mammas engelska bulldogg Danne som skulle blivit 5 år. Han dog ju 20 juli 2010 när han skulle operera knäet.

Firade Valborg i Fisksätra där det var stor brasa:)
MAJ: Åkte upp till Ljusdal och hälsade på pappa och gick på klassfest med gymnasiekompisarna.

Nypan höggravid, 2 veckor kvar, de blev en pojke:

Ljusdals galleria haha:

Mina underbara vänner Rutan o Lottis:

Varit på återbesök på Cityakuten då det varit 3 månader sen operationen.
Dessi o Hilda löper o e asjobbiga!

Min syster Stina fyllde 22 år:

Min syster Terra kom på besök från Bergsjö, gick på gröna lund o så:)
Gick på Rixfm festivalen i Kungsan:

Gått på personalfest i Saltsjö-Järla.

Sprungit Vårruset:

Kollat på Danny på Grönan:

Mors dag den sista maj!


JUNI: Kollade på September och Petter på grönan:

Hittade en kokosnöt i sjön:

Åkte på kryssning:) Cinderella.

haha jag på dansgolvet:)

Träffade Nypan när hon åkte till sthlm en sväng:)
Åkte på två cinderellakryssningar till med familjen:)

Hilda, syrrans basset fyllde 6 år den 20 juni:

Jag va bara hemma på Midsommarafton.


JULI: Gick på Skansen med Stina, träffat syrran inne i stan, gått på grönan, jobbat mkt...

AUGUSTI:






Regnig dag...

Inatt gick jag o la mig vid midnatt och sen måsta man upp o jobba imorse så jag klev upp kl 5...Cyklade till jobbet och jobbade till kl 12. Så jävla skönt med en kort dag:) Va en sväng på affären o sen gick hem o tog de lugnt. Kollade på filmen Eva och Adam-fyra födelsedagar och ett fiasko:) haha gamla minnen:) Kl 16 så gick vi ut en timme med hundarna i skogen, fan va kolsvart de va! Idag har det regnat o varit skittråkigt väder, mörkt o mulet:(

Ska kolla på nån film nu, får se va de blir:)
Imorn jobb 12-21...

Nyårsdagen!

Idag va inte jag nå bakis alls. Jag hade knappt sovit nåt inatt efter nyår men jag klev upp 9.30, rastade alla hundarna, diskade, började städa lägenheten och duschade o donade:) Kollade på en massa bra nyårsfilmer. Perfekt dag o kolla när det regnar ute. Igår på nyårsafton lyste iaf solen:)

Kl 13.00 gick denna film:

Det var en riktigt bra film, en av dom bättre jag sett. Rekommenderas o kolla på:)
När den filmen va slut så började denna film 15.05 som heter Min brors flickvän:

Fast den va inte så superbra så kollade mest i början av filmen, sen käkade vi resten av nyårsmaten som vi inte hann med o äta igår eftersom jag åkte på nattklubb.
Efter maten kl 17.55 kollade vi på Victoria´s secret fashion show och det programmet e alltid lika bra! Det va så bra när Nicki Minaj uppträdde!!!

Nu la jag upp en massa klipp men alla e så jävla bra!!! Måste ses!
Kl 21 va de flera bra filmer men jag orkade fan inte kolla så många timmar vid tvn jag suttit vid så jag satt vid datorn o gick ut med hundarna istället:)

Gott nytt år!!!


GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!!
Igår va de ju nyårsafton och vi avslutar år 2011 och ser glatt framemot år 2012:)
Jag hoppas att 2012 blir ett toppenår!!!
Jag jobbade ju nyårsafton 16-21 så jag tänkte ta de lugnt här hemma och äta god mat och ta hand om hundarna. Men när jag kom hem så hann vi bara äta förrätten tills jag blev partysugen så jag drog ut på nattklubb med min kompis:) Vi fick skjuts in till stan och tog sen t-bana till Hornstull och gick på klubben Strand som låg vid vattnet. Det va ingen rolig klubb då dom spelade konstig och dålig musik och de va lite speciella människor där haha...men vid 12 slaget så gick vi ut o kollade på fyrverkerierna o de va så jävla fint:)
Vi åkte inte hem så sent o min syrra passade hundarna så de va lugnt ändå.
Även fast klubben inte va den bästa så e jag glad att jag gick ut ändå. Men hörde att de va ett riktigt smällande med raketer här hemma så de hade varit kul o se men men:) Nästa år kanske man drar igång nå hemmafest lr går på nån hemmafest:)
Hoppas att alla har haft ett jättehärligt år och hoppas att detta år kommer bli ännu bättre!
Det här året som varit har gått så fort så man känner att man inte hängt med riktigt.

RSS 2.0