SISTA DAGEN PÅ JOBBET!

Idag var det sista dagen på mitt jobb. Det var typ storm ute! Snö/regn. Inte kul o gå med två tårtor till tåget direkt!
Här e tårtan:

På tårtan stod det: Tack för min tid hos er

Nu är det dags o ta nya tag!

Jag vill tacka all personal för den här tiden jag fått vara hos er och tack för att jag fått lära känna er!!!
Jag kommer sakna er!

Tandläkaren

Efter Nacka Forum åkte jag hem, lämnade tårtan och sen åkte jag in till stan för o gå till tandläkaren och fixa en sak. Det var världens kaotiska väder ute! Det var snö/regn storm. Blåste jättemkt ute!.
Jag köpte ett jättesnyggt träningsset på Satdium. En rosa löparjacka och ett par löpartights till. Var för sig skulle det sammanlagt kosta 650 kr me dom hade paketpris på 400 kr men eftersom jag hade 250 kr från jobbet och eftersom Stadium hade 25% rabatt till alla medlemmar så fick jag ytterligare 100 kr i rabatt så jag betalade endast 49 kr:) haha

Så skönt:)

Nu är det bara ett par nya löparskor jag ska köpa oxå!

Kl 17.30 va jag hos tandläkaren City Dental. Kostade 340 kr för o sätta lite lim på en ståltråd! aja men den skavde hela tiden på tungan så de va skönt o få de gjort!

Blev avtackad på jobbet. Sista dagen imorn.

Var ledig idag och jag åkte till Nacka Forum igen, hade ju beställt tårta till jobbet eftersom det är min sista arbetsdag på imorgon lördag.

Kl 9 imorse måsta jag vara med på fredagsfrukosten på jobbet för att bli avtackad. Fick blommor och presentkort på 250 kr.

Har jobbat där i 2 år nu och det var mitt första jobb i Stockholm när jag flyttade hit. Känns tråkigt att sluta eftersom jag trivs så bra med personalen men det känns ändå bra att få ett miljöombyte och få byta jobb:)
Det nya jobbet börjar jag på tis 3 april:)
Jag sa upp mig själv sista februari eftersom jag fick nytt jobb i Fisksätra:)


Frisören

Idag var jag ledig, var på långpromenad med hundarna och sen åkte jag till Nacka Forum för jag skulle klippa mig. Jag gick förbi salong Styliste som är nyöppnad och såg två tjejfrisörer och eftersom jag alltid varit missnöjd med killfrisörer och jag lyckas alltid få killar som klipper mitt hår oxå så blev jag glad att det inte fanns nån manlig frisör så jag gick dit o frågade om dom hade tid o det hade dom men just då så ropade hon på en  till frisör och självklart kommer det en manlig frisör och jag bah tänkte Åh nej! Jag kommer bli missnöjd igen och det blev jag oxå. Han klippte för lång lugg och han va inte alls bra!
250 kr kostade det.
suck...

Göta Källare

Igår kväll så blandade jag o syrran bål hemma och jag hade städat lägenheten inför kvällen. Jessica o Lena från jobbet kom för o gå på Göta Källare med mig o syrran:)
Vi åkte vid 22.20 tiden:) Fick stå i kö ett tag innan vi kom in. Det var ju löningshelg haha!
Det va mkt folk men vi hade så kul! Dansade o festade:)
Under natten blev det ju sommartid:)
så här såg dansgolvet ut:

packat med dansgalna människor haha!

TRÄFFAT MARIA MONTAZAMI!!!JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

Idag klev jag upp tidigt för att jag och Jessica skulle åka in till Åhlens city för att träffa Hollywoodfrun Maria Montazami:)

Det var en av mina lyckligaste dagar och inte nog att jag fick träffa henne, få min bok signerad så fick jag vara med på hennes blogg haha!!! OMG:) Jag blev så jävla glad och lycklig!!!
Jag fick ju ställa en fråga till henne oxå inför alla :) hehe


http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Jag bara älskar Maria!!!! Hon är verkligen en härlig människa:)

Efter jag träffat henne så tog jag och Jessica en lunch inne i stan och sen åkte jag hem.


Dessi ska på rallylydnadskurs!

Idag har jag anmält mig och Dessi till en rallylydnadskurs! Det verkar vara en superrolig hundsport och jag har alltför länge velat gå en kurs med Dessi men det har aldrig blivit av men nu fanimej är jag anmäld och det känns så skönt:)
Kursen startar 3/5

Men inte är det billigt. Kursen kostar 1300 kr och anmälningsavgift till Nacka BK där vi ska vara kostade 500 kr.
Men skönt att man e medlem iaf, då kan jag ju gå kurser där med Ikaros oxå sen:)

Men det syns att man bor i Stockholm om man jämför priserna med Hälsingland där ett Medlemskap i Järvsö kostade 230 kr...Bara en valpkurs i Nacka kostar 1700 kr medans i Järvsö kostar det 700 kr.

Men det har ju sina fördelar o bo här oxå:)


Lite fakta om vad rallylydnad är:

Rallylydnad är en sport där ”teamet” hund och förare, genomför en bana som har designats av en rallydomare. Domaren ber teamet att starta och därefter genomför teamet en bana med övningar utmärkta på skyltar (10-20 övningar beroende på svårighetsgrad).Utförandet av varje övning illustreras genom bild och text på skyltar. Bedömningen är mer generös än i traditionell lydnad. Teamet genomför banan i en rask men normal hastighet, med hunden på förarens vänstra sida. Hund och förare skall utstråla glädje och samarbete under hela genomförandet. I rally krävs inte ett perfekt fotgående men hunden skall befinna sig under förarens kontroll. Teamet genomför banan utan instruktioner från domaren och målet är att genomföra den så korrekt som möjligt från start till mål med ledning av skyltarna. Föraren får kommunicera obegränsat med hunden genom röst- och/eller teckenkommando. Kommunikationen skall användas för att uppnå bästa möjliga genomförande. Föraren får prata, uppmuntra, klappa i händerna eller använda andra verbala uppmuntrande förstärkningar i syfte att uppnå bästa möjliga resultat. Även otaliga upprepningar av röst eller teckenkommando är tillåtet och påverkar ej bedömningen. Det är ej tillåtet att ge hunden tillrättavisande, åthutande eller för hunden obehagliga röst-och/eller teckenkommando. Föraren får inte medvetet vidröra hunden.

Rallylydnad har den vanliga familjehunden i åtanke och betoningen ligger på glädje och samarbete. Målsättningen för träningen är att skapa en hund som fungerar väl i hemmiljö tillsammans med familjen likaväl som på offentliga platser eller tillsammans med andra hundar. Teamet strävar efter smidighet och uppmärksamhet med positiv utstrålning.

Tävlingsformen rally bjuder på variation och spänning med inslag av traditionell lydnad och freestyle.

En bana för Rallylydnad skall vara minst 15 x 20 meter, men en yta på 15 x 24 meter rekommenderas. Ett antal skyltar är utplacerade beroende på i vilken klass man tävlar i. På dessa skyltar står det vad man ska göra med hunden, vilket håll man skall svänga mm.

OMG Nicki Minaj kommer till Annexet Stockholm i juni!!!!

Hiphopens nya drottning Nicki Minaj kommer till Stockholm.

Hetaste stjärnan inom hiphop-världen just nu är Nicki Minaj och 8 juni kommer hon med sin "Pink Friday TOUR" till Stockholm och Annexet. Biljetter finns att köpa från och med 22 mars kl. 09.00.

Med en helt egen unik stil och sin blandning av rap och sång har Nicki Minaj tagit världen med storm. Hon slog igenom förra året med debutalbumet "Pink Friday" som sålde platina flera gånger om. Hennes debutalbum levererade dessutom fler singlar på billboardlistan än någon annan kvinnlig rapartist tidigare. Nicki Minaj har turnerat USA runt för slutsålda arenor, vunnit mängder av priser och blev nyligen nominerad till tre Grammys. Hon har sålt 3 miljoner album världen över och snart är uppföljaren "Pink Friday...Roman Reloaded" här. Nu får också den svenska publiken chans att se hiphopens nya frontfigur i en konsert på Annexet.



BILJETTERNA SLÄPPS 22/3

JAG VILL SÅ GÄRNA GÅ PÅ DEN KONSERTEN!!!! 8 JUNI


Så fin video


Jättefin video som dom gjort:)

Bjuden på middag:)

Efter veterinären med Dessi så åkte jag hem, fixade iordning mig och åkte sen in till Sickla. Jag blev bjuden på middag hos min syster som fyllt år. När jag kom dit 18.15 så var hennes sambo där oxå. Vi åt en supergod middag:) Det var stekt kycklingfilé med rotgrönsaker i ugn, en hemma gjord fetaoströra och en soltorkad tomat och mozzarellaost sallad:) Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde! Supergött!
Jag blev så mätt:)

Sen kollade vi på halv åtta hos mig och sen Desperate Housewives:) Kl 22.20 åkte jag tåget hem. Jag mötte syrran på tåget som nyss slutat jobbet. Så de va kul med sällskap hem:)

Tack för en trevlig kväll syrran!

Veterinären igen..

Dessis operationssår har blivit svullet och rött. Jag märkte det när jag skulle klippa klorna på henne. Hade bokat tid hos veterinären idag kl 13.15. Hon säger att det troligen är ett slicksår men eftersom Dessi har haft på sig kragen så tror jag att det är lilla Ikaros som varit framme. För han har varit väldigt nyfiken på såret och nosat där så jag har fått sagt åt honom flera ggr så jag tror att när inte jag ser så slickar han där och Dessi tycker nog att det är skönt om han rengör såret. Men han gör bara mer skada. Nu är det så svullet så stygnen skaver i huden och veterinären fick ta bort ett stygn på plats fast det bara gått 8 dagar sen ska jag ta bort resten av stygnen själv.

Jag fick utskrivet antibiotika. Dom hade inte fått nå provsvar än på vad det var för tumör...

Irriterad..

Blev på så dåligt humör när jag precis kommit hem från jobbet, skulle rasta hundarna, gick förbi skolan och jag skulle precis plocka upp skiten efter Ikaros då en kärring kommer fram o säger att jag inte får rasta mina hundar där. Inte det roligaste när man går med två 30 kilos klumpar i kopplet och en 6 kilos valp i kopplet.Dom blir ju helt till sig om nån bara går fram till oss när inte ens jag ...e förberedd på det. Ska mejla hyresvärden och säga att om detta är sant får dom fanimej sätta upp skylt då! Katter får skita o pissa vart fan dom vill men hundar ska hållas jävligt kort tills man lämnat hela bygden!!!!Där finns det hårda regler vart dom inte får vara!Hon hade väl fan ingen rätt o säga till mig vart jag ska rasta mina hundar! Suck....

Nacka Forum

Idag börjar jag jobbet kl 16. Vaknade och klev upp 7.20, tog en dusch o rastade hundarna. Fixade iordning mig och 9.50 åkte jag till Nacka Forum. Köpte present till syrran som fyllt år. Idag är det mulet och tråkigt väder ute.
Ska bara va hemma o ta de lugnt nu i två timmar till innan jag ska iväg.

Vårnytt!

Har köpt det här supersöta linnet till Ikaros som han kan ha när det blir lite varmare:

255 kr.
Sen köpte jag även detta mjuka koppel i mocka som är pälsfodrat perfekt till nakenhundar ju :)

275 kr.

Jag har köpt sakerna på
www.lechien.se
Dom har superfina kläder till hundar:)

Vårtecken!

Igår när jag var ute på promenad så såg jag årets första citronfjäril:)

Jag älskar fjärilar:) Har fjärilar både i badrummet och i hallen som dekoration på väggarna:) Tycker dom är så otroligt vackra!

Ellios hund och katt!

Igår slutade ju jag kl 12 så jag och Ikaros åkte in till stan och gick på denna hundaffär:

Köpte aktiveringsleksak o lite tuggben:) Hade ju en Grouponkupong på 400 kr på just denna butik på Östermalm.
Och vilket sammanträffande när just en  svartvit dalmatinertjej kom in till butiken:) Det va jättekul o få hälsa på den, inte varje dag man får träffa en dalmatiner!

Onödigt...

Eftersom jag va ledig idag så tänkte jag åka in till stan och ge blod och hämta en grind till hundarna.
Jag åkte in kl 14.06 tåget. Åkte direkt till blodcentralen på Hötorget men va fan då fick jag inte ge för jag hade för lågt blodvärde! Jag hade 122 och man måsta ha minst 125!! Och nu får jag vänta i hela 3 månader innan jag får ge blod igen. och sen när hon tagit blodprovet i armen o jag fick plåster så helt plötsligt så blödde de igenom och jag fick blod på tröjan o händerna, haha blodet bara forsade ut:) Så nu fick jag ett blåmärke i armen...suck.
Jag gick därifrån något besviken och så gick jag en sväng på stan, köpte nya skor:)
När jag skulle åka till killen som hade grinden så va han ju för fan inte ens hemma! När vi hade bestämt tid o allt o han svarade inte på sms heller. Så det blev ingen grind och då kändes det så jävla onödigt att åka in till stan idag då jag ändå inte fick ett skit gjort!
Nu har jag köpt Twilight breaking dawn part 1 och ska kolla på den o äta lite snacks o gotta mig ikväll:)


LEDIG!!

Idag va min enda lediga dag denna vecka:) Skönt! Det var strålande sol och klarblå himmel! Jag vaknade kl 6 men klev upp kl 8. Tog en dusch och gick en promenad med Ikaros. När jag hade gått en timme o va nästan hemma så träffade jag Karinna så det blev en timmes promenad till. Ikaros lekte med hennes två småhundar Maggie och Wilma:)


Första gången han var utomhus utan kläder!

Ikaros fina mockajacka:


Tisdag

Igår ringde veterinären o frågade hur det var med Dessi och det rinner fortfarande röd vätska från såret så jag fick åka in o kolla upp det om jag ville men eftersom det troligen inte e nå allvarligt så avvaktar jag lite iaf. Det är ju bra om det kommer ut oxå så rensar det bort lite.
Jag va på möte kl 13-16 sen jobbade jag till kl 21. Kollade på Desperate Housewives.

Dessis operationsdag!

I måndags opererades Dessi....Jag klev upp kl 7 typ o fixade iordning mig och sen åkte vi till Solsidan 7.57. Jag lämnade in Dessi där o sen åkte jag hem. Började jobbet kl 12 så jag städade lägenheten. Stina fick åka och hämta Dessi ca 16.30. Kändes så jävla jobbigt att inte jag kunde hämta hem henne! Men jag måsta ju jobba....Hon hade så ont när jag kom hem och pep. Det märktes på henne att hon hade ont. Hon hade fått med sig smärtstillande tabletter hem som jag gav henne.
Syrran hade ju gett henne mat fast hon inte får äta på 12 timmar efter operationen så mitt i natten vid 02 tiden så fick jag ta ut henne för då hade hon blivit lite dålig i magen..
Det blev 6 stygn och operationen var i nästan 1,5 timme.
Operationen kostade nästan 8.000 kr men eftersom hon var försäkrad så betalade jag 2.500 kr.


Men det rinner röd vätska från såret så det droppar hela tiden på golvet.. Stackars Dessi ska gå i tratt nu i 10-12 dagar tills vi ska ta bort stygnen. Dom skickade iväg tumören på analys så vi får veta om den är godartad eller elakartad.

På väg hem till Stockholm:)

I söndags gick jag en promenad med hundarna sen tog vi de lugnt bara. Vi åkte taxi ner till stationen och vårat tåg gick 16.10. På tåget träffade vi en bekant från Järvsö, snacka om sammanträffande! När vi skulle byta till SJ tåget i Gävle så självklart satt alla icke djurägare i den lilla djurvagnen så vi fick sitta i gången igen! Suck...
På Xtåget:

Hilda hittade en perfekt prickig kudde haha!
Nån som njuter av o ligga på sätet:

En till kudde:

Äntligen hemma:

Den här familjen ÄLSKAR prickigt haha:)

Det var såå skönt o få komma hem till Sthlm, vill verkligen inte flytta tillbaka till Hälsingland haha. Jag trivs så himla bra här:) Hundarna tyckte oxå de va skönt o komma hem:)

GRATTIS LOREEN!!!

VINNAREN AV MELODIFESTIVALEN 2012 BLEV FÖRHANDSFAVORITEN LOREEN!!!
DANNY KOM TVÅA MED LÅTEN AMAZING. JAG RÖSTADE PÅ MOLLY MEN HON KOM FEMMA TROR JAG.


Loreen vann Melodifestivalen 2012. Olle Kirchmeier/SVT
HOPPAS HON GÅR LÅNGT I ESC I BAKU:)



Efter sex veckor är väntan över. Vi har en vinnare av Melodifestivalen 2012. Loreen vann både folket och juryns hjärtan.

– Det här är en fantastisk känsla, jag höll på att börja böla, säger Loreen.

Loreens bidrag "Euphoria" är skrivet av Peter Boström och Thomas G:son. Det gör att båda nu har två chanser att vinna Eurovision. Peter Bosgtröms har skrivit "Stay", vinnarlåten i Norge, och Thomas G:son har skrivit Spaniens vinnarlåt "Quédate Conmigo".

Planerar ändra numret

En dryg timme efter segern när hon träffade SVT backstage var Loreen fortfarande medtagen.

– Jag har fortfarande inte landat och känner mig lite småförvirrad. Fattar inte vad som har hänt riktigt, men samtidigt är jag jävligt glad, säger hon.

Hur ser du fram mot Eurovision Song Contest?

– Det ska bli kul. Jag känner redan att min kreativa ådra börjar pulsera. Jag vill sätta fingrarna i det som vi skapat hittills och ändra och fixa lite, se vad jag kan göra bättre.

Det kan bli en optimering av numret alltså?

– Ja, på två månader kan man göra mycket.

Antal röster

Totalt fick SVT in 2 053 432 röster i finalen och 3 291 319 kronor samlades in till Radiohjälpen. Röstningssiffran är den tredje högsta någonsin.



Hela resultatlistan

1. Loreen – "Euphoria"

2. Danny – "Amazing"

3. Ulrik Munther – "Soliders"

4. David Lindgren – "Shout It Out"

5. Molly Sandén – "Why Am I Crying?"

6. Top Cats – "Baby Doll"

7. Dead by April – "Mystery"

8.Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – "Jag reser mig igen"

9. Lisa Miskovsky – "Why Start a Fire"

10. Björn Ranelid feat. Sara Li – "Mirakel"


Firat pappa

I lördags så gick vi en långpromenad med hundarna. Det var ju jättehalt ute och det fanns fortfarande snö ute.
Våran storesyrra Terra kom vid 12.30 tiden och då åkte vi till affären och handlade och sen vid 16 tiden åt vi god mat och tårta o pappa öppnade presenterna.


GÖTTANS!!
Dessi visste direkt vart djuraffären låg haha

Centrumgrillen hade byggt större, det var bara en liten korvmoj typ förut.

Ljusdals station:

Så här mkt snö fanns det ute:


På väg till Ljusdal

I fredags åkte jag och syrran och hundgänget till Ljusdal och till pappa. Han fyllde ju 55 år den 7 mars.
När vi hoppade på tåget på centralen så var det mycket folk. Och vi fick sitta vid dörrarna till tåget...i gången liksom. Och i detta tåg fanns endast 8 platser som var till djurägare och där satt bara folk UTAN djur!!!! Egentligen har ju vi  företräde i den vagnen. Dom andra kan ju sitta vartsomhelst i tåget men vi får ju bara sitta endast där....Blir så irriterad att inte tågvärden kan säga till dom som sitter där. Jag menar vi betalar ju samma pris men vi får sitta i trappen medans andra får sitta på ett säte....suck.
Men när vi äntligen var framme i Gävle så fanns det plats i den vagnen så vi skynda oss o sitta där. Det var ett direkttåg till Ljusdal så det blev inget byte i Gävle.


Vi var framm 1 Ljusdal 19.30 och vi åkte 16.30 från Stockholm.


GRATTIS SYRRAN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

STORT GRATTIS TILL MIN STORESYRRA EMELIE SOM FYLLER 27 ÅR IDAG 9 MARS!!!!HON ÄR I NEW YORK NU OCH FIRAR:) HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!



Ingen sovmorgon idag inte...

Vaknade kl 7.15 idag av att syrran väckte Ikaros....suck. Så fort man börjar med hundmaten på morgonen blir ju han som galen och när han e vaken måste han ut!
Suck...
Jag gick en långpromenad i skogen mellan 9-10. Sen kl 11.30 cyklade jag till jobbet. Jobbar till kl 20.
Imorn ska jag och syrran dra till Hälsingeskogarna och fira pappa som fyllde år 7 mars:)
Ska ta med presenterna och vi ska ta med oss hundgänget dit oxå haha! Blir fullsatt i tågvagnen då hehe:)

Greys anatomy säsongspremiär!

Ikväll hade Greys anatomy säsongspremiär och jag bara älskar det programmet! Det är 8:nde säsongen nu:)

Jag jobbade ju till kl 21 men stannade kvar på jobbet och kollade:) Det var ju dubbelavsnitt så jag var kvar till kl 23 sen cyklade jag hemåt.
Det var så jävla bra!!!Längtar tills nästa onsdag:)

Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 55 år:) Stort Grattis på födelsedagen! Jag o syrran kommer på fredag upp till Ljusdal med hundgänget:)


OMG Rihanna kommer till peace and Love i sommar!!!!

RIHANNA TILL PEACE & LOVE!

6:e Mars, 2012 - 12:00

Äntligen kan vi presentera en artist vi har velat ha hit under en lång tid. Det är dessutom en av de största artisterna vi någonsin har haft på Peace & Love.
Mina damer och herrar, Rihanna är klar för Peace & Love 2012!
Rihanna har mer än tio Billboardettor i USA och har redan kommit upp på samma nivå som storheter som The Beatles och The Supremes.


Älskar Desperate Housewives<3<3<3Premiär ikväll!!!!!!!!!!!!

Ikväll är det dags för mitt efterlängtade program Desperate Housewives! Det finns inte ord hur mycket jag saknat det programmet och vetskapen om att detta är den sista säsongen är så sorgligt:( Hoppas bara att dom har ett jävligt bra slut!
Hur fan kan man avsluta en sån bra serie? Fattar inte hur dom tänker. Idioter! Kommer verkligen sakna den här serien så sjukt mkt! Har ju följt den i åtta år...så de e klart man får känslor för den.

Desperate Housewives Season 8 Poster


Jag kommer sitta som bänkad framför tvn:)

Diagnos: Juvertumör:(

Imorse vaknade jag tidigt av att solen lyste in:) Men inatt fick jag ta ut Dessi för hon kom på att hon skulle bajsa. Samma sak hände förra natten, då vakna hon klockan 2 o jag fick gå ut med henne..suck. Inatt va det vid 3 tiden..Hoppas hon e lugn den här natten bara...
Jag gick en långpromenad med Dessi och Ikaros i det härliga vårvädret och när kl var 13 så åkte jag och Dessi till Solsidan till veterinären. Hon kände på knölen och konstaterade att det var en juvertumör så hon ville operera bort den snarast men eftersom vi är bortrest i helgen så fick jag boka tid på måndag 8.30.
Jag vet ju inte om den e elakartad eller godartad men hoppas dom får bort allt..
Besöket kostade 500 kr. Det är ju tur att hon är försäkrad, då betalar jag bara självrisken på måndag 1 500 kr.


Kände en knöl i Dessis juver!!!!


När jag gosade med Dessi i helgen så kände jag plötsligt en hård knöl i hennes juver. Jag bokade tid direkt idag så jag ska dit imorn 13.45 till Solsidan. Hon måste säkert opereras så det känns jobbigt...stackars Dessi:( Jag blev orolig när jag kände knölen men hoppas att dom får bort allt. Tumörer kan ju komma tillbaka när dom väl dykt upp...

Sämsta vinnaren av Andra chansen

Kan fan inte fatta hur Thorsten Flinck gick vidare till Globen finalen... han e ju så jävla dålig!
Thorsten Flinck jublade över finalplatsen under lördagens Andra chansen. Olle Kirchmeier/SVT
Hoppas han kommer på sista plats i finalen!

Andra chansen ikväll!

Vaknade kl 7 imorse, och jag va jättepigg:) Städade lägenheten, dammsög och diskade och duschade. När kl va 9 så tänkte jag att va fan jag hinner ju  gå en timme med hundarna oxå o de gjorde jag:) Jättehärligt! Melodifestivalen ikväll och nu ska jag cykla till jobbet.

Älskar Melodifestivalen!!!


Hoppas på att Molly vinner hela Melodifestivalen:) Jag älskar hennes röst och hennes låt!!!

Min första inspelningsbara boxer, jag är såå lycklig!!<3<3

Jag vet inte hur länge som jag önskat mig en inspelningsbar boxer så jag hinner kolla på alla serier jag följer och nu när både Desperate Housewives och Greys anatomy börjar nästa vecka så måsta jag ju bara införskaffa mig en sån boxer. Jag stannade i Sickla igår efter träffen inne i stan och jag gick in på Elgiganten eftersom jag hade kollat in på Internet en speciell modell som jag ville ha. Där kostade den 3990 kr men den var slutsåld och han kunde beställa den åt mig men då kom den på tisdag, inte fan kan jag vänta så länge o då tänkte jag att nä nu måste jag dra in till stan igen för o köpa den boxen men sen tänkte jag att jag kan ju iaf kika in på Siba som ligger bredvid o höra om dom har nån boxer och tur var väl det för dom hade precis samma modell och den va t om billigare 3 795 kr:) 

 
 

I BXR-HD+ BOXER PVR 500GB

 
 
       
  Humax BXR-HD+ 500GB PVR
  HemmaBio  
  Prylportalen BRA PRYL    
      BoxerHD  
    M3 rekommenderar Humax BXR-HD+      
       
     
   
 

“Humax övertygar på alla punkter.
Humax BXR-HD+ är en riktigt trevlig bekanskap och det märks att
tillverkaren lagt ner möda på att ge användaren en riktigt bra helhets-
upplevelse. Gränssnittet är både snyggt och oerhört användarvänligt
vilket gör det till ett rent nöje att hantera den här boxen. Dessutom
uppskattar vi extrafinesserna skarpt.

Utan vidare kan vi utnämna BXR-HD+ till den bästa HD-PVR:en just nu
som kommer med stöd för de nya HD-kanalerna.” (Prylportalen)


“Humax BXR-HD+ är verkligen en lysande digitalbox med mängder
med möjligheter och lättanvända funktioner.
Bästa Boxen Hittills!” (HemmaBio)

 

Funktioner

DVB-T2 HD Twin tuner för marksänd TV
MPEG2/MPEG4
PVR 500GB
Kortläsare för Viaccess (Boxer)
Upplösning 1080p24, 1080i, 720p, 576p
Dolby Digital Plus och Dolby Pulse
Enkel och snabb installation
Bildvisning (JPEG) via USB
Musikspelare (MP3) via USB
Mediaspelare (XVID) via USB
EPG med HD upplösning
Föräldrakontroll
HD-lista
5 Favoritlistor - redigera, byta namn på lista
Universalfjärrkontroll för TV, DVD och audio
VFD display med kanalnamn
HDMI med HDCP, uppskalning av SD - 1080i
Scartuttag
S/PDIF Digital ljudutgång
RF-Loop för antennsignal
USB 2.0
5V matning för aktiv antenn
Förbrukning mindre än 1W vid standby
Automatisk avstängningsfunktion
Godkänd av Boxer

 
 

PVR

Inbyggd 500Gb hårddisk
Upp till 300 timmar standard TV eller
125 timmar HDTV
Spela in två program samtidigt (och titta på
ett sedan tidigare inspelat)
Timeshift upp till 2 timmar
Direktinspelning eller via EPG eller via timer
Enkel paus och snabbspolning framåt/bakåt
Slowmotionfunktion av inspelade program
Direkthopp och reprisfunktion
Serieinspelning med Boxer Navigator


Jag kan kolla på ett tv-program o spela in två andra program på andra kanaler:) Jag är så kär i min boxer och jag är så lycklig att jag äntligen köpt en:)

Lunch på stan

Jag och två arbetskollegor va ju o fikade igår på Sundbergs konditori i Gamla stan:

Jag åt en kycklingsallad och dom tog en fika. Inget konditori som jag går på igen. Min sallad va inte så god, torr kyckling och lite sås till. Torrt och tråkigt bröd till.
Och det betalade jag 85 kr för...
Vi åkte hem vid 14.30 tiden.

En dag på stan idag:)

Idag kl 12 ska jag träffa två arbetskollegor i Slussen och ta en fika lr luncha tsm:)

Från och med idag har jag börjat med bantningsfoder till Dessi:

Så nu blir det bantning på gång:) Har fått rekommendationer från veterinären att köpa detta foder, köpte på animail.se för 699 kr för 12 kg. Nu fanimej ska hon gå ner i vikt. Med motion och detta foder, inga matrester o inget godis lr tuggben!
Hon skulle få 270 gram per dag.  Jag ringde Hills och frågade.

Skön sömn...inte bara jag som älskar min säng

Inte undra på att man sover som en ostkrok när vissa tar upp all plats i sängen!!!

Ni kan ju bara tänka er hur jag har fått försöka sova inatt...suck.


Det är inte jag!

Haha denna lapp stod i hissen och på portdörren:

RSS 2.0