Kollat på rum

Nu har man jobbat 8 dagar i rad!!!Kändes skönt igår att vara ledig. Förra måndagen var det jättesoligt och fint väder. Vaknade på tisdagen av att det regnade. Konstigt det där med vädret att det växlar så mkt...
Jag skulle egentligen vara ledig i fredags och jag hade verkligen sett framemot den dagen eftersom jag skulle få köpa en dator då och när jag åkt till Forum Nacka för att gå till Nordea så fick jag ett samtal från jobbet och dom undrade om jag kunde hoppa in och jobba 16-21. Klockan var då 12.00. Självklart tackade jag ja och fick ge upp allt och skynda mig att åka hem och göra mig iordning. Jag var så irriterad redan då jag fått väntat i en halvtimme innan jag fick lämna ett papper på banken som tog en sekund. Och så ringer jobbet liksom. Snacka om att man blir less. Men man får ju vara glad för att man har ett jobb:)
I söndags var mitt första dubbelpass. Det var så jäkla jobbigt. Jobbar liksom 7-12 och 16-21. Asdrygt!
Jag hinner ju inte åka hem nåt emellan heller så man får typ vara på jobbet och hitta nå sysselsättning. Jag hade med mig träningskläder så jag gymmade på jobbet, gick en långpromenad och läste bok och satt i massagestolen. Man var rätt så trött när man kom hem efter 14 timmar.
I måndags var det jättesoligt ute. Jag jobbade 16-21. Igår var jag ledig och åkte och köpte min efterlängtade dator:)Sen åkte jag till Fisksätra som ligger 4 km från jobbet och supernära till tågstationen. Jag kollade på ett rum i enlägenhet på 3rok på femte våningen. Det var en fräsch och stor lägenhet med balkong och det var en 32-årig man som bodde där och det var han som hyrde ut. Kändes lite saftigt att betala 3500 kr för ett rum i en lägenhet då jag varken har egen ingång, dusch eller toalett. Men det som var toppen med lägenheten var att jag får ta med mig Dessi:)Han hade haft dalmatiner tidigare men det var komplicerat att importera den hit till Sverige från hans hemland så han var tvungen att lämna ifrån sig den till nån bekant.  


Hälsat på syrran:)

Den 15 mars hade jag min sista introdag. Var ledig dagen efter. Åkte och anmälde mig på Af i Nacka Forum.
Den 17-19 mars jobbade jag. På lördagen såg jag en svartvit dalmatinerhane här i Älta:)Jag åkte till stan och hälsade på Emelie. Vi gick runt på söder och tog en glass i Gamla stan. Det var riktigt vårväder och strålande sol:) Jag blev bjuden tillsammans med Emelie och Thomas till hans kusin som bor på Gärdet. Vi fick en jättegod middag med efterrätt:)Vio var väl runt 10 personer. Blev bjuden på lite drinkar och grabbarna skulle ut på krogen men både Emelie och jag var riktigt trött så vi orkade inte och jag hade inga kläder för utgång heller. Vi hade kul ändå, kom hem vid 01.30. Jag sov över hos Emelie. Vaknade 8.20 av att det SNÖADE ute!!!!Trodde inte det var sant. Urtrist väder:( Vi gick ändå en långpromenad och jag åkte sen hem vid 17 tiden.

Uppdatering!!!

Nu var det bra längesen jag skrev men det är på grund av att jag har flyttat och inte haft nån dator!!!Fattar inte att jag har stått ut under dessa veckor...Men nu har jag köpt en HP Probook.

Jag får väl göra en liten uppdatering vad jag gjort under dagarna:)

Den 9 mars var min sista arbetsdag på A-assistans och det var riktigt skönt. Jag trivdes ju inget vidare där och kände att det var ensamt och tråkigt jobb. Saknade att ha arbetskamrater.
Den 10 mars hade jag bokat resa ner till Stockholm. Hade en stor och en liten resväska med mig och en ryggsäck. Det var så jäkla tung packning. Tur det var nerförsbacke ner till bussen. Jag var in till grannen dagen innan och kollade på tv och snackade en massa så det blev rätt sent. Kom i säng vid 24 tiden och vaknade flera ggr och var rädd att försova mig men jag klev upp kl 4.30-5. Jag städade ur det sista ur lägenheten men lämnade kvar möbler och så. Förrådet var fullproppat med mina grejer.
När jag kom till Stockholm kom Henrik som oxå är inneboende i huset och mötte mig och hjälpte mig med all packning. Det var riktigt schysst. Hade inte orkat bära allt själv ändå. Träffade Nina och Julia som oxå bor i huset och senare träffade jag oxå Fredrik och Jenny. Jag fick ett rum nere i källarplan med egen dusch och toalett och egen ingång. Kändes väldigt tomt när man packat upp det man fick med sig. Saknade Dessi oerhört mkt.
Den 11 mars var det intro på det nya jobbet kl 9-16.45.
Den 12 mars hade jag intro 7.45-16.45. Var ledig lördag och söndag. Emelie och Lillen kom hit och kollade in mitt boende och sen åkte vi hem till dom på Kungsholmen och kollade på film och käkade godis. Emelie och jag tog en långpromenad:)Jag åkte hem senare på kvällen eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Flyttar till Stockholm imorn:)

Igår gick jag och la mig vid halv ett tiden. Försökte sova men det gick bara inte. Jag vred och vände på mig och hade sjukt svårt att sova. Hade alldeles för mkt tankar som for runt i huvudet och inte ville försvinna. Vaknade flera ggr under natten och tänkte kliva upp kl 6 men låg i sängen och vilade och väntade tills klockan blev 7. Det var en lämplig tid att kliva upp tänkte jag:)Jag tog en dusch och började sen städa ur hela lägenheten. Har så himla mkt packning som ska till Stockholm så vet inte hur jag ska kunna få med mig allt!
Imorgon åker jag ner iaf. Blandade känslor. Allt är så nytt. Sista dagen på jobbet idag. Ska skriva den sista timrapporten och skicka in. Får arbetsgivarintyg hemskickat sen. Min arbetsgivare ringde mig igår och önskade mig lycka till:)Det var snällt av honom.
Satt här vid datorn nyligen och bloggade och när jag skrivit hela inlägget så slocknade datorn!!!Asså de e de värsta som finns när man ska blogga. Att antingen kommer det upp en ruta att "Webbsidan kan ej visas" eller så blir det strömavbrott precis då:(Gah!
Blev rätt irriterad, skickade mess till grannen men de va bara hos mig de va strömavbrott. Ingenting funkade härinne. Gick över och tog en pratstund med grannen och när jag kom tillbaka så funkade allt utom kylen:)Det viktigaste funkar så de va ju great:)

Ute är det molnigt och blåsigt. Men plusgraderna håller i sig. Är 2 plus ute nu. Mamma ringde igår och hon hade fått vinterkräksjukan...usch. Jobbigt värre. Den har jag oxå haft och de e så hemskt. Hoppas man inte blir smittad i år.

Ringde hyresvärden så han kommer idag med en extranyckel. Jag har ju bara fått en:(

Dessi flyttat:(

I lördags skulle ju Stina till en kompis i Bergsjö men vi kollade fel i busstidtabellen så hon missade bussen:(Vi stannade istället hemma hos mig och kollade på Melodifestivalen. Blev lite förvånad att Alcazar inte kom vidare:(
Igår gick vi en långpromenad med hundarna och sen följde jag med ner till stationen med Dessi. Tåget var inne tidigare så jag gick på och sa hejdå till Dessi. Då hade man nära till gråten..suck. Kändes sjukt jobbigt att lämna henne. Vinkade av dom från tåget och jag kände mig helt tom. Gick till gymmet för att komma på andra tankar men tänkte hela tiden på Dessi. Gick hem till lägenheten men tomheten kändes bara ännu större. Tittade på Dessis bur där hon alltid brukar ligga och saknaden efter henne är enorm.

Idag har jag iaf städat lägenheten. Har hunnit rätt mkt faktiskt:)Har även tagit en promenad i det härliga vårvädret. Snön börjar smälta och asfalten kommer fram på vägarna. Vi har haft 7 plusgrader här idag:)Toppen!
Våren börjar närma sig och det känns härligt.
Jobbade 15-20 idag. Har sen kollat på Familjen Annorlunda och Svenska Hollywoodfruar:)
Tänkte sova nu då en ny städdag väntar. Åker ju till Stockholm på onsdag:)



GRATTIS SYRRAN EMELIE SOM FYLLER 25 ÅR IDAG!!!

Besök:)

Igår var det jobb kl 6-8. Gick hem och gick en långpromenad med Dessi och gick sen till gymmet. Gick och mötte Stina och Hilda på stationen:)Stina ska ju ta hand om Dessi nu när jag flyttar till Stockholm. Jag hoppas att jag snart kan ta med Dessi ner eventuellt att jag hittar en fodervärd. Men helst vill jag ju att Dessi ska vara tillsammans med mig men kan ju vara lite svårt i Stockholm kanske:(
Jag hoppas iaf att allt kommer gå bra nu. Känns så jobbigt att behöva lämna bort henne...


På kvällen kollade vi på Let´s Dance. Det var Willy och Stefan Sauk som var bland de två sämsta och Sauk åkte ut!!!Jag kan inte fatta det. Jag trodde han skulle komma till final. Han och Malin är så himla duktiga ihop. Malin grät när hon fick reda på det:(
Stefan och Malin. Foto: Henrik Graan/TV4

Jag trodde verkligen man skulle få se dom i finalen för dom va så bra:)

Solig men blåsig dag

Jag skulle ju få jobba idag 6-15 och vara skolassistent men det blev inte av pga sjukdom:(Jag fick bara jobba 6-9 sen fick jag gå hem. Lite tråkigt va de ju och Stina kommer inte idag heller...
Det var jättefint och soligt väder ute så jag och Dessi tog en långpromenad. Det blåste väldigt kallt:(
Här kommer bilder från dagen:)









Säsongspremiär Greys Anatomy!!!!

Efterlängtad!!!
grey wallpaper
Grey's Anatomy Cast

Extrajobb imorn:)

Imorse jobbade jag 6-8. Kom hem och var så trött så jag och Dessi somnade och klev upp 1,5 timmar senare:)Vi hade det så mysigt i sängen och Dessi låg med huvudet på kudden bredvid mig:)
Jag tog en skön dusch och gick sen en långpromenad med Dessi. Nyheterna hade lovat sol idag och jag ringde mamma idag och i Borlänge sken solen men när jag gick ut var det molnigt, grått, kallt och blåsigt. Jättetråkigt väder:(Imorgon skulle det bli sol så det hoppas jag verkligen fast iof så spelar det ingen roll för jag fick ett samtal från skolan idag och dom undrade om jag kunde jobba som skolassistent imorgon och jag tackade ja om jag får möjlighet att gå hem och rasta Dessi en gång och det fick jag:) Bor ju bara 5 minuter från skolan liksom.
Jobbar då 6-15 imorgon så det känns bra:)Lite extrajobb där då.
Har gått en till långpromenad med Dessi nu ikväll och matade fåglarna vid Lillfjärden:)Dom blev så glada så hehe.
Imorgon kommer Stina och Hilda hit, det ska bli kul:)


Cougar Town:)


Är verkligen en rolig serie som börjat:)Jag som skulle lägga mig tidigt ikväll för o orka jobba imorn o orka kliva upp kl 5 men de kan man ju inte gö när det går dubbelavsnitt av detta program:)
Tv:n i första hand, jobbet i andra hand:)Har ju fan bara 5 dar kvar o jobba ändå hehe

Säsongspremiär för Desperate Housewives:)!!!Måste ses!

Ikväll är den sjukt efterlängtade serien Desperate Housewives tillbaka. Jag ryser i hela kroppen bara man tänker på den och det ska bli såå spännande:)

Vill att klockan ska bli nio nuuu!:)

Dating in the dark:)

Nu börjar programmet som jag sökte till:)Men tyvärr kom man ju inte med haha. Kul serie o kolla på iaf:)

Bon voyage syrran:)

Min syster Emelie åker tillsammans med ett tjejgäng till New York imorgon!!Ha en trevlig resa:)

Du får knäppa en massa kort som man får se sen:)

Boende klart!

Jobbade imorse kl 6-8. Kom sen hem och tog en långpromenad med Dessi. Det har faktiskt varit lite sol här idag men det har blåst kallt här.
Jag ringde ju på ett rum igår i en villa i Stockholm men då var rummet redan uthyrt. Kände mig lite smått stressad över att hitta boende och jag hade så många funderingar igår. Kände mig egoistisk som inte tänker på Dessi och har så dåligt samvete över henne och det känns som jag bara lämnar henne i sticket och inte tänker på hennes känslor.

Blev lite för mkt känslomässigt för mig men ringde Sandra som fick lugna ner mig lite. Fick tankarna på annat:)Skönt o ha nån o snacka med. Synd bara att det är så långt att åka mellan oss:(Tack för att du lyssnade:)
Funderar om jag tagit rätt beslut men känner att jag måsta ta den här chansen.
Allting ordnar sig nog till slut men kändes rätt tungt igår.
Men idag vände allt igen. Fick ett sms från hyresvärden som hyrde ut rummet och dom hade fått ett rum nu som var ledigt om jag fortfarande var intresserad. Självklart ringde jag upp på en gång och ville ha rummet. Jag har nu betalat 3500 kr i deposition och ska betala ytterligare 3000 kr i hyra för mars. Det är tur man har en snäll mamma som kan låna ut pengar till mig för annars skulle jag aldrig ha råd...
Jag får ju inte min lön förrän den 26 mars:(
Så på onsdag den 10 mars blir jag Stockholmsbo:)Äntligen!
Rummet är möblerat och klart och i huset är det 6 rum och det är både killar och tjejer och alla var i min ålder förutom en tjej som var ca 30 år som jag har pratat med via telefon. Hon var jättetrevlig och verkade vara en schysst tjej. Hon sa att det var ett stort och fint hus på 200 kvadrat med stor tomt, pool utomhus och jacuzzi inomhus. Lät ju jäkligt najs;)
Kan man ju ligga ute och sola där på vårkanten ute på gården:)
Man har tillgång till hela huset: vardagsum, kök, matplats och flera badrum. Elen ingår och tvättstuga finns i huset. Huset var i ett trivsamt villaområde nära till naturen. Väldigt bra kommunikationer.
Området heter Älta och ligger i Nacka.
Så nu har man fixat boende oxå så det känns så underbart:)Stina kommer hit nu på torsdag och ska stanna här över helgen hoppas jag och sen tar hon med sig Dessi till Forsbacka. Jag kommer sakna Dessi sjukt mycket men har inget annat val än att låta Stina vara hundvakt tills allt ordnat upp sig för mig och jag kommit tillrätta.
Jag ringde även mitt nya jobb igår och jag ska börja på introduktion nästa torsdag den 11 mars kl 9.00-ca 16.30. Det ska bli riktigt spännande och kul med ett nytt jobb.
Här är hemsidan till min nya arbetsplats:

http://www.seniorcenter.se/sjotappan.htm
Gå gärna in och läs:)

Nu bara längtar man tills man ska flytta ner:)!

Sagt upp lägenheten och jobbet..nu börjar det närma sig

Ringde runt en massa igår angående rum att hyra i Stockholm. Har sagt upp lägenheten och jobbet. Hyresvärden tyckte det var synd att jag skulle flytta så tidigt och han hade gärna velat att jag bodde kvar trots brandlarmsincidenten hehe.
Han kom hit igårkväll och vi skrev på papper och så.
När det gällde jobbet så var jag lite skakis och nervös när jag ringde. Ville ju träffa min arbetsgivare personligen men han skulle vara borta under dagen så jag fick ta det via telefon och bra var väl det. Jag blir så lätt känslosam och tyckte det var riktigt jobbigt att säga upp mig efter så kort tid på jobbet. Har ju bara jobbat i 4 veckor. Jag kände dåligt samvete och kände mig taskig mot både brukaren och min arbetsgivare men jag är ju timanställd och då är det ju ingen uppsägningstid men jag skulle iaf jobba 5 dagar till. På tisdag den 9 mars är min sista arbetsdag.

Allting är så jobbigt psykiskt för mig och det går alltför fort nu med mitt liv. Hinner knappt med alla tankar, beslut och känslor som man måste ta itu med. Jag hade ju tänkt att ta de lite lugnt och jobba här i Hudiksvall nu i vår och låta Dessi ta det lugnt från alla flyttar och så men nu blir det en så stor omställning igen.

RSS 2.0