Nyårsafton!GOTT NYTT ÅR!!!!

Idag är det nyårsafton. Jag klev upp kl 6 imorse för att jobba. När jag slutade kl 14.15 så åkte jag hem, promenerade till tippen o handlade lite mat, kom hem, hade glömt o köpa potatis så fick gå ner på ICA, kom hem, gick ut med Dessi o sen äntligen när kl nästan var 17 så började jag laga maten. Jag gjorde pannacotta, vanilj till efterrätt den blev sååå jäkla god:)mumma.
Varmrätt blev klassiker som fläskfilé o råstekt vitlökspotatis o förrätt blev räkcocktail med vitlöksbröd.
Nu e jag supermätt:)Dessi ligger o skakar i fåtöljen bredvid mig:(Hon är sååå skotträdd stackarn...
Det vore ju grymt kul o va inne i stockholm city inne i stan ikväll på nyår men jag börjar 7.45 imorn o eftersom Dessi e så rädd så stannar jag hemma o har de mysigt.
Jag kommer va jättetrött imorn iaf..suck. Ni får alla ha en superduperbra nyårsafton o god fortsättning på det nya året:) Hoppas år 2011 blir ett underbart år!!!

Victoria Secret Fashion Show

Min enda lediga dag den här veckan:)Jag hade sovmorgon till kl 9. Gick en långpromenad med Dessi. Fick mess av Jessica 6.15 imorse!!Snacka om tidigt o klart ja vaknade till då...Vi bestämde att vi skulle ses på eftermiddagen eftersom hon jobbade till kl 14. Jag hoppade på samma tåg o vi klev av vid Saltsjö-Duvnäs. Hängde me hem till henne o hennes sambos lägenhet som va jättefin:) Sen åkte vi till Forum Nacka och käkade middag. Mötte upp hennes sambo så jag åkte hem sen och kollade på den efterlängtade Victoria secret fashion show:)


Nu ska jag gå o lägga mej, ska ju upp kl 6 imorn...En grymt bra show as always:)

Min mobil är upphittad!

Jag fick ju jobba extra idag pga att en arbetskollega blev sjuk. Jag jobbade till kl 14. Bra med lite extrapass så denna vecka e jag bara ledig imorn torsdag.
Jag fick ju mejl av nattklubben att dom hade hittat min mobiltelefon så direkt efter jobbet åkte jag först hem sen åkte jag in till stan. Jag skulle hämta den efter kl 20 men tänkte gå på stan några timmar innan. Men jäklar va folk de va ute!Man kunde ju knappt röra sig i butikerna lr de kändes så iaf...
Jag köpte nästan inget, va inte ute efter nå speciellt heller men köpte ett par skor, pyjamas o lite smått o gott.
Käkade middag på stället Pascha Deli på kungsgatan, syrran tog mig dit en gång förut o jag bara älskar deras mat:)mums!

Prick kl 20 åkte jag till rådmansgatan o gick till nattklubben o ja blev sååå glad att jag fick tillbaka min mobil. Hur stor sannolikhet är de att man får tillbaka sin mobil efter en utekväll?Tur att jag inte betalade för den nya mobilen, den kom idag men jag skickar bara tillbaka den istället.
Så jag har kvar mitt nummer o min mobil:)
Jag kom till Slussen prick 20.15 o Saltsjöbanan gick precis. Kul. Då fick man vänta en halvtimme på nästa tåg. Gah!!!!Jobbigt värre. Så jag kom hem strax efter kl 21.

Köpt ny mobil

Skulle ha jobbat dagpass idag till kl 14.15 men en arbetskollega ville byta pass så jag börjar 14.30 istället. På ett vis e de skönt o få jobba kväll för jag hade magsmärta imorse men å andra sidan e de aldrig kul o jobba kväll om man e ledig dagen efter....Stina o jag tänkte kolla in mellandagsrean imorn.
Stina och Hilda har åkt till veterinären kl 9. Dom har tid kl 10 men hon ville va i tid. Så på de viset e de bra att jag har kvällspass för då kan jag va hemma med Dessi medans dom e borta.
Inget soligt väder idag direkt, tråkigt o mulet:(Men inte nå kallt så jag ska ut med Dessi på en långis sen. Vaknade tidigt imorse av att det dunsade utanför vettefan va dom höll på med....
Hängde med Stina o Hilda till stationen men Dessi blev ledsen av att dom åkte för hon kollade bakåt hela tiden o letade efter Hilda:)


Så drygt o jobba kvällspass då man bara väntar på o få jobba....

Jag har beställt en ny mobil igår o de va leveranstid 1-3 dagar så jag kommer få den kanske imorn lr på torsdag.
Det är en Sony Ericsson Spiro Black. Ingen flaschig mobill men har ju nyss blivit av med den andra så vill inte kosta på en alltför dyr. Den här kostade bara 629 kr inkl frakt.

Huvudsaken den har kamera, radio o mp3:) Mitt nya nr kommer snart upp:)

:)


Annandag jul

Ni som försöker ringa lr smsa mig så kommer ni inte fram. Som jag skrev i tidigare inlägget så är min mobil troligtvis stulen.
Om ni vill mig nåt kontakta mig via mail: [email protected] tillsvidare.

Igår på annandag jul så åkte Kajsa hem jättetidigt på morgonen  till Uppsala. Kvar här hemma va det som ett bombnedslag. Det såg ut som ett helvete i lägenheten som om vi hade haft världens fest. Jag hittade inte min kamera i all dess kaos så kunde inte ta nå före lr efterbild tyvärr. Jag tog köket o diskade upp allt, Stina tog vardagsrummet o dammsög o torkade golven.
Pappa låg kvar i soffan han...
När vi städat klart gick vi på ICA, handlade kyckling som vi skulle äta o sen gick vi ut med hundarna på en långpromenad. Kom hem, åt mat, duschade o sen åkte jag in med pappa. Hans buss till Ljusdal gick kl 17. Bussen va en halvtimme för tidig så jag kom hem vid 18 tiden.
Det va skönt o komma hem, alla gäster va borta, hundarna välrastade, o lägenheten v ren o fin så Stina o jag kunde bara ta de lugnt:) Fanns inge bra alls på tv o jag blev trött redan kl 20. Men vi va uppe ett tag till ändå. Idag ska jag iväg o jobba kl 16. Tänkte åka på mellandagsrean men de blir så stressigt...
Kanske åker imorn efter jobbet.

Hoppas ni alla har haft en bra julhelg:)Nu inväntar vi bara nyår!


Juldagen

Jag blev väckt typ kl 7 på morgonen på juldagen. Terra hade bokat en tidigare buss o eftersom ingen ville åka in till centralen med henne så fick jag ställa upp. Jag var astrött, hann inte käka nå frukost. De va bara klä på sig o gå till tåget. När vi kom fram så bjöd syrran på frukost o sen följde jag med till gaten men sen åkte jag hem. När jag kom till T-centralen o skulle ta t-bana till slussen så åkte tåget precis, jag sprang uppför rulltrappan ner på perrongen för röda linjen o där kom ett tåg precis in så hoppade på det och när kl var 9.14 kom de till Slussen. Saltsjöbanan gick 9.15 så ja fick springa ner o dom hade precis stängt dörrarna o de blinkade att de va dags för avgång men som tur va så stod tågvärden tanför o såg mig så jag hann hoppa på ändå. Hektiskt blev de men skönt o slippa vänta en halvtimme i slussen.
Jag kom hem vid kvart i tio o tog ut hundarna.

Stina o jag tog en långpromenad på eftermiddan o sen på kvällen skulle ju jag o mina lillsyrror ut på krogen men de va inte de lättaste. Dom bästa klubbarna i sthlm e de oftast minst 20 årsgräns på o Kajsa e ju 19 år. Det tog ett bra tag innan vi hittade nån klubb men till sist tyckte vi att klubben Ego på Kammakargatan 22 verkade okej:)
http://www.nattklubbego.se/
Dom hade annonserat att de skulle komma över 800 personer o dom hade 5 DJ:s plus Dj Hångel från Sandhamn. Så vi tänkte att då borde de va ett ganska stort ställe så vi drack lite cider o drinkar o fixade iordning oss, och när  vi var på väg dit så hoppade vi av på Rådmansgatan. Jag snackade i telefonen med Lotta där och sen la jag mobilen i fickan. När vi kom till klubben va de extremt litet o typ alla bord va reserverade, dom hade inget speciellt dansgolv o bara en bar. Hur dåligt som helst!Levde verkligen inte upp till våra förväntningar. Jag måsta till o me fråga garderobstjejen om de va rätt ställe vi va på.

När vi satte oss vid ett bord så ringde pappa. De va mitt sista samtal från min mobil för jag la den på bordet, vet inte om ja stoppade ner den i fickan lr ej men efter de samtalet va den spårlöst borta. Jag har mejlat Ego o fråat om dom fått in nån mobil men säkert e de nån som hittat den på klubben o snott den. Så jäkla typiskt att detta ska hända  mig!!! Jag köpte mobilen för kanske tre mån sen bara..Jag tar ALDRIG med mig mobilen på fester lr nattklubbar för jag vet att de e så lätt o tappa bort den o här har ni beviset!
Jag har gjort en anmälan nu o skickat mejl o hört om de finns nå garanti som täcker detta annars e de bara o köpa en ny.. suck..
Jag som hade abbonemang oxå. Det blev en tidig kväll, Stina bangade o åkte hem jättetidigt, Kajsa ville åka hem till Uppsala o jag ville gå på annan nattklubb nu när man fixat iordning sig o va på partyhumör o allt. Men kul o gå ensam då!Nejtack! Jag måstta ändå hem tidigt o spärra mobilen så inte den som snodde mobilen ringer upp för alla pengar o man får värsta räkningen...
Totalt misslyckad kväll!
På nyårsafton ska jag bara va hemma och äta god mat o ta det lugnt de e nog bäst så.

Min julafton:)

Dagen innan julafton kom ju pappa och lillsyrran vid 20 tiden. Stina åkte in o mötte upp dom på centralen, inga förseningar. Men tydligen så kunde inte dom vänta nån timme tills Terra kom till centralen 21.30 så de va jag som fick åka direkt från jobbet 21.15 in till centralen. Vi missade precis Saltsjöbanan 22.15 hem så vi fick vänta 30 min på nästa. Blev bjuden på cheeseburgare, milkshake o paj på Mcdonalds av Terra o vi kom inte hem förrän 23.15. Sen va vi uppe nån timme till o jag skulle försöka sova men höga röster, hög volym på tvn o en massa prat gjorde de svårt för mig o sova o jag skulle upp kl 06.15 på julafton för o jobba....


JULAFTONEN:

Jag åkte ju till jobbet, tåget var 20 min försenat så de va tur jag tog de tidiga tåget. Emelie och hennes sambo skulle fira jul med hans släktingar så hon kom hit kl 13 då jag var på jobbet. Dom åt bara en sill lunch här. När jag kom hem så fixade vi julmaten som var jättegod:)

Lillsyrrorna:

Storesyrrorna:

Dålig bild på Emelie som knappt syns men men...ja va ju inte ens hemma då o kunde inte knäppa kort på alla. 
Vi spelade kort o åt en massa godis o knäck. Terra hade köpt med sig Hälsinge ostkaka som e den godaste ostkakan ever:)
Det blev en sen kväll o de blev mkt tv o dator på kvällen hehe:)



:)


GOD JUL!

Imorse kl 8.50 ringde undulatköparen och ville hämta undulatparet om en halvtimme. Jag hade ställt kl på 9 men klev upp på engång o gjorde dom iordning. Jag mötte upp dom nere på parkeringen och fick 500 kr för undulater, bur o tillbehör.
Sen tog jag ut hundarna på en morgonpromenad o kl 11 kom den sista undulatköparen. Hon köpte den yngsta av alla ungarna. När jag väl stod ute på parkeringen så skickade hon ett mess o frågade om jag hade kvitto? Jag har aldrig varit med om folk som vill ha kvitto på djur från privatpersoner o jag har då  aldrig fått nå kvitto alls på djur som jag köpt. Hon ville inte köpa grisen i säcken...Men hon vet ju var jag bor, om hon e missnöjd e de väl bara åka hit lr ringa lr nåt.
Jag fick iaf 400 kr för honom.
Nu har jag bara en stor fågelbur kvar som jag ska sälja.

Ikväll kommer pappa kl 20.10, lillsyrran 19.50 och storsyrran 21.30. Jag jobbar ju till kl 21 ikväll lite tråkigt då men that´s life. Fick min lön idag den e alltid lika välkommen:)
Stina ska åka in o möta dom men läste på aftonbladets hemsida att de va inställda tåg från både Gävle o Uppsala så vi får väl se när dom kommer. Det blir nog senare än beräknat om man säger så.

Imorn är det då dags för JULAFTON!!!
Härligt värre:)Jag bara älskar julen, all god mat, julmust, julklappar, julmusik, det vita vintervädret, julgranen o alla bra tv-program inkl Kalle Anka hehe:)
Säg nåt dåligt om julen?Det finns inget!

Mamma kommer inte fira med oss i år eftersom hon jobbar. Jag jobbar ju på julafton 7.45-16.45.
Vi får väl träffa henne nästa år då.

Nu får alla Ni ha en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!


Svinkallt!!!

Jobbat heldag 6.45-13.45. Har sovit dåligt då jag inte kom i säng förrän efter midnatt och sen vaknade jag vid 02 tiden o hade svårt o somna om. Va så jäkla trött när jag vaknade o inte blev de bättre när man såg att de va 17,9 minus ute!!!!
Hur mkt snö som helst.

Ikväll efter kl 19 kommer det en som heter Mia som ska köpa mitt undulatpar med bur o alla tillbehör för 500 kr. Hon bor i Saltsjö-Boo.
Nu har jag bara en undulatunge kvar och den hämtas imorn kl 10-11.

Veterinärbesök

Tvättat idag mellan 10-13 innan julen:) Det var sjukt kallt idag, 15 minusgrader!
Stina o jag åkte in vid 15 tiden till Ahlgrens veterinärklinik på Söder för att kolla upp Hildas knöl på hasen och hennes rodnad under halsen. Besöket gick på 750 kr. 
Hon ska dit igen den 28 december.
Hundarna frös om tassarna när vi skulle hem och det var ju så kallt.

Kl 18 kom en familj som skulle köpa den näst yngsta undulatungen, den som är vildfärgad. Dom verkade lite tveksam till köpet men jag fick 400 kr ändå:)Det var för att den senaste veckan har ungarna blivit mer vild och flyger bort hellre än o sitta på fingret typ men asså de måste man ju lära dom. Hos mig e dom ju iaf grundtränade. Är nog rätt svårt o få fåglar helt genomtam, klart dom vill flyga iväg om dom kan det hehe.

Julshopping

Jag blir långledig nu eftersom jag tagit semester lör o sön o nu e jag ledig idag o imorn:)
Idag åkte jag o Stina till Sickla o köpte julmat o nån julklapp o ja köpte mer julpynt på jysk:)
På kvällen kollade vi på Top Model o Svenska Hollywoodfruar.

Hundmässa dag 2

Idag va jag på hundmässan igen. Stina va hemma o passade hundarna. Jag åkte strax efter kl 9 så jag kom dit vid 10 tiden:)Köpte en hundjacka till Dessi idag o lite mer hundgodis o kex hehe.
Jag skulle ju egentligen jobba den här helgen men jag har tagit semester.
Erika, Lotta o Jessica träffade jag på mässan, de va ju superkul:)Va ju ett tag sen sist man sågs.
Kollade lite på Freestyle och gick runt i alla stånd o rasklubbstorg.
Kl 15 började finalen. Det är ju så häftigt o se den:)
BIS blev Afghanhund från kennel Tells.

Det var kallt ute och pendeltåget hem var 20 min försenat. Kom hem vid 20 tiden.

Hundmässan 2010 Älvsjö

Idag har jag och Stina varit på Hundmässan i Älvsjö. Vi åkte hemifrån vid 11 tiden o va där strax före 12. Det var både dalmatiner och Basset Hound som ställdes ut idag:) Det var ca 50 st Dalmatiner anmälda och jag träffade kennel Jilloc´s och dom hade jättefina kläder och dom va ju med i Biggest Loser och dom har gått ner så mkt i vikt:)Kul o se.
Vi hälsade på en massa hundar och köpte en massa godis och tuggben till hundarna:)

Kl 18 kommer Mia från Mariefred och hämtar de två äldsta undulatungarna.

6 veckor idag och levklara

Idag skulle jag varit ledig men måsta gå på ett obligatoriskt möte/utbildning lr va ja ska säga. En person som kom o berätta hur man bemöter anhöriga osv.
Intressant va de iaf:) Den va mellan 14-16.

Idag är de äldsta undulaterna 6 veckor och leveransklara. Mia kommer och hämtar dom på lördag. Den yngsta ungen blir 5 veckor idag.

:)

Idag va de glöggmingel på jobbet. Jag fick ett extrapass på jobbet så jag kunde inte gå:(
Men de e okej ändå för jag dricker ju inte ens glögg haha:) Jag skulle ju egentligen va ledig idag.

Härlig vinterdag:)

Igår va jag på jobbet till kl 21, gick en promenad hem istället för o ta tåget. Idag ska jag oxå jobba kväll, börjar kl 13. Jag blir nog kvar efter jobbet då Desperate  Housewives börjar kl 21.
Det är jättehärligt vinterväder idag, solen lyser o himlen är blå o de e bara ca 5 minus ute.
Idag är den tredje undulatungen 5 veckor gammal:)


Julmarknad i Gamla stan med syrran:)

Igår va jag på julmarknad i Gamla stan på stortorget. De va jättemysig julmarknad o mkt bättre än den i kungsan. Jag köpte julklapp till mamma o Stina och sen köpte jag en varsin stor polkagriskäpp till mig o Stina:)

Sen tog vi en fika inne på ett mysigt café för  att värma oss. De va ju typ 10 minus ute..brrr.
Sen gick vi på stan o kollade lite.
När hon hade gått till busshållplatsen skulle jag gå genom drottning gatan till centralen o på gatan stod det en polisbil, en polisminibuss och en polishusbil.
Jag har aldrig sett en husbil som polisbil men men. Dom trodde väl att de skulle bli en explosion idag oxå kanske.
När jag kom hem hade Stina bakat pepparkakor och lussebullar:)Mysigt. Dom blev jättegoda:)

Självmordsbombare i centrala Stockholm

Ja ingen har väl undgått att höra om terrordådet i centrala Sthlm i lördags:

En man uppges ha omkommit och två personer skadats i samband med ett flertal explosioner mitt i centrala Stockholm under lördagen. Polisen har under kvällen bekräftat att det rörde sig om en misslyckad islamistisk självmordsattack.
En självmordsbombare sprängde sig själv i luften i ett misslyckat terrorattentat mot julshoppingen i Stockholm city under lördagen. Runt klockan 16:52 exploderade en bil som stod parkerad i korsningen mellan Olof Palmes Gata och Drottninggatan. Enligt polisen rörde det sig om ett flertal detonationer, därefter har en brand uppstått.

17:02, tio minuter efter den första explosionen, small det igen. Denna gång i korsningen mellan Drottninggatan och Bryggargatan. I korsningen anträffades en svårt skadad man, som senare konstaterades död. I samma explosion skadades ytterligare två människor som nu vårdas på sjukhus för sina skador. Den avlidne mannen kunde senare identifieras som en självmordsbombare som hade för avsikt att spränga sig själv i luften och ta svenskar med sig i döden.

Delar av Stockholms innerstad var under kvällen avspärrad för teknisk utredning.

Enligt initiala uppgifter från Stockholmspolisen rörde det sig om en lastbil och en personbil som exploderat. Dessa uppgifter har polisen nu tagit tillbaka, vi ber om ursäkt för felaktig information.




Min syrra ville att jag o Stina skulle åka in till henne i stan i lördags men de va tur jag tackade nej annars hade man kanske varit med om detta....
Men Stina o jag åkte istället till Forum Nacka och kollade på Idolerna som sjöng och signerade. Jag fick min skiva signerad av alla utom Jay, Minnah och Alice som inte va på plats.
Jag var helt skakis o nervös när jag skulle upp. Tråkigt att man inte fick krama dom för de skulle ta för lång tid sa vakterna:(


Det var packat med folk där o de va så jäkla kul o se dom live:)
Här e lite bilder jag tog:




Hittade ett klipp på youtube där idolerna sjöng låten All I need is you:


Jag filmade oxå den låten men den blev inge bra så lägger upp detta klipp istället hehe:)
Idolerna va grymt bra:)

Idolfinal!!!

Igår va jag på jobbet till kl 14.15 o de va min åttonde dag i rad. Såå skönt o va ledig i helgen:)
Jag o syrran gick till affärn o laddade upp inför Idolfinalen:)Jag hejade ju på Minnah eftersom hon har gjort den absoluta största utvecklingen i tävlingen jämfört med Jay men man visste ju att Jay skulle vinna då han aldrig hängt löst o han har ju varit favorittippad såå länge.
Men de har ju gått bättre för tvåorna i Idol så de ser ljust ut för Minnah.
Minnahs första och rätt otippade låt gjorde hon så jävla bra:

Jag tycker Minnah gjorde bäst ifrån sig igårkväll men Jays version av Like a prayer e ju helt underbar:)
Och självklart sjöng idolerna min favoritlåt All I need is you:

Säsongens sista avsnitt av Greys anatomy!!!

Idag var det min sjätte dag i rad på jobbet, två dagar till sen får man ledigt lör o sön:) Det är välbehövligt.
Fick magkramp idag igen på jobbet:(Inte bra...började krampa vid 5.30 imorse o efter två timmar o 6 tabletter hade magen äntligen lugnat ner sig:)
Eftersom jag oftast får kramper på morgonen så e de bra att jag lagt in många kvällspass.
Ikväll kollade jag på bl a säsongens sista avsnitt av Greys Anatomy:(buhu...I´m gonna miss it soo bad!
Jag längtar redan till våren då säsong nr 7 startar:)
Det var så sorgligt o tråkigt när Arizona lämnade Callie gråtandes på flygplatsen då hon inte ville ha med henne till Afrika o i sista avsnittet så kom Arizona tillbaka och knackade på hos Callie och här satt man o hoppades på en återträff o att slutet skulle bli lyckligt men tänk så fel jag hade. Callie smällde igen dörren mitt framför Arizona utan att säga ett ord. Jag förstår henne på ett vis såsom Arizona betedde sig sist men ändå....
Hoppas dom hittar tillbaka till varann i nästa säsong:)
Och att Teddy ville gifta sig med en patient hon träffat på sjukhuset under en dag då?Bara för inte han har nå sjukförsäkring...haha sjukt. Undrar om hon kommer göra de?

Men asså va de nån som kollade på Bonde söker fru?haha tyckte faktiskt synd om lilla Thomas som blev dissad av tre tjejer o ingen ville stanna kvar på gården stackarn. Han började ju grina o allting. Linda fick ju sitta o trösta honom typ:)


:)


Två kvar, final på freeedag!!!


Alla tingade:)

Jag la ju ut annons på undulatungarna för 5 dagar sen o folk har både mejlat o ringt, så idag fick jag ta bort annonsen för alla fyra ungarna e redan tingade och det är en tjej från Mariefred som kommer redan nästa lördagkväll och hämtar de tvä äldsta ungarna:) Den tredje ungen hämtas den 21 december från en tjej i Täby o den skulle få bo med en 5 årig hane och den sista ungen hämtas den 23 december av en tjej i Björkhagen, sthlm och den ska få bo med en 15 veckorshane:)
Alla får ett bra hem och sällskap:) Kul att två syskon få bo med varann:)
Här kommer fräscha bilder på undulaterna:
Tingad av Malin i Täby:

Tingad av Eva i Björkhagen:

Tingade av Mia från Mariefred:



Såå mkt snö:)Härligt värre!

Idag skulle jag vara ledig, men blev nyss uppringd från jobbet o de fattades folk ikväll så jag tog passet 16-20.30. Så då blir de jobb för mig 8 dagar i rad.
Jag ska gå en långpromenad med hundarna snart i snövädret och sen gö mig iordning. Promenerar till jobbet idag oxå:) Det är ju sjukt mkt snö ute, superhärligt:)
Här kommer bilder från gårdagens promenad:


Dubbelpass...

Mardrömspasset hade jag igår och var 14 timmar på jobbet. Man jobbar då 7-12 o 16-21. Såå lång dag.
Men orka åka hem emellan då, ja satt o kollade på Idolreprisen istället på jobbet.
Skönt o slippa dubbelpass sen när önskeschemat kommer 17 januari. Jag har nu lagt mitt schema o de blir många kvällar för min del men de e just för jag kommer få jobba heltid o när Stina e i skolan hela tis-tors så passar de bäst för mig om jag jobbar kvällspass då så slipper man ha hundvakt. Jag har oxå önskat o få va ledig varje måndag:)
Det är skönt o få en fast heltidstjänst så har man iaf en fast inkomst. När man som jag nu tex jobbar 16-21 så går man ju ändå bara hemma o väntar på o få jobba...Men visst kommer de kännas att man jobbar heltid men jag jobbade ju så i somras oxå o då pendlade ja ju i nästan 3 tim per dag så jag tror de kommer gå bra ändå.
Idag jobbar jag iaf 16-21 o imorn e jag ledig.

5 veckor

I torsdags så blev de två äldsta undulaterna 5 veckor gamla:)Så nästa torsdag är dom leveransklara:)
Det är några som mejlat och varit intresserade så vi får väl se.
Skönt den dagen dom flyttar iaf för de e rätt livat här hemma då dom e rätt skrikiga av sej...
Dom har iaf nu lämnat holken o försöker flyga på egen hand.
Dom e väldigt tama och sitter på fingret o man kan klappa o klia dom på rygg o huvud så de e rätt kul:)
Jag kommer nog sakna dom sen men de har varit så roligt o varit med om utvecklingen under de här 5 veckorna:)

Dessi 7 år idag!

Idag fyller min dalmatinertjej 7 år!
För 7 år sen var jag bara 16 år och hade då länge velat ha en dalmatiner. Jag gick djurvårdsgymnasiet i Ljusdal och bodde hemma i Järvsö. Dessi föddes i en kull av 9 valpar, 5 svarta, 4 bruna. Tre stycken med blaffa.
Hon kommer från Falun, kennel Roshospots. Jag hälsade på valparna när dom bara var 3,5 veckor gamla. Uppfödaren hade då "valt" ut Dessi till mig. Från första början ville jag ha en hane, svartvit men de blev bara två hanar varav båda var tingade.
Vi har flyttat runt mkt under åren och Dessi har ibland fått bo tillfälligt hos min familj när jag bott i andra hand men jag har alltid försökt o få tillbaka henne o nu när vi har en fast bostad så blir de nog lugnt ett tag framöver:)
Jag har lärt mig mycket av Dessi under de här åren och fast tålamodet ibland tryter så har hon ändå den största platsen i mitt hjärta och de e väl därför vi alltid är tillsammans no matter what:)
Hon har stöttat mig under alla år och de älskar jag henne nå enormt för:) Hon står alltid vid min sida och kommer alltid göra det, trofast som hon är.
Nu när hon börjar närma sig övre medelåldern och snart e senior så hoppas jag på måånga år tillsammans. Åren bara rinner iväg:) Men de e tur hon har lilla Hilda här hemma som livar upp henne:)
Ett stort grattis till Dessis systrar och bröder:)


Julbord:)

Var på julbord igår med jobbet på Tornvillan i Nacka strand. Det var jättefint och jättegod julmat:)
Vi var ca 40 pers från jobbet:)

Grattis till Rutan som fyllde 23 år igår:)!



Vi gick samma klass på djurvårdsgymnasiet som va en underbar tid:)hehe

Forum Nacka idag:)

Idag är det första december:)Härligt!Det var 13 minus imorse och dom har spått att de ska bli uppemot 20 minus..brrr.
Dessi fryser om tassarna när man e ute:(
Jag e ledig idag så jag åkte till Forum Nacka för att handla mer undulatfoder, äggfoder och allvitamin. Äggfodret e rätt dyrt, kostar typ 50 spänn för bara 300 gram men men de e ju viktigt för dom:)
Sen köpte jag smycken o kavaj till julfesten på fredag, två cardigans, 4 blockljus i olika färger.
När jag skulle hem så mötte jag Sofia från jobbet:)
Gick ut en promenad med hundarna o sen har jag inte gjort så mkt mer, ska väl snart ta o laga lite käk hehe.
Imorn e ju två undulatungar 4 veckor och idag knäppte jag en massa bilder o här kommer dom:



Den yngsta som e 3 veckor imorn:

Den näst yngsta som blev tre  veckor igår:

De två äldsta som  blir 4 veckor imorn:





RSS 2.0