GOTT NYTT ÅR!!!




God fortsättning på det nya året!!!
Grattis till Madde Stridh som fyller 22 år idag!:)
Idag har Stina och jag varit ute och gått en långprommis med hundarna i 2 timmar. Det var bara 10 minusgrader idag. Har förberett inför kvällen och min meny blir såhär:
Förrätt: Räktoast
Varmrätt: Helstekt fläskfilé med råstekt potatis, vitlökssmör och champinjonsås
Efterrätt: Smal vaniljpannacotta med lime, kesella och bär.

Har även köpt lite dryck tills ikväll:)
Dessi har fått sina Stesolid så får se hur det går för henne ikväll. Jag har även stoppat i bomullstussar i öronen på alla hundar och dragit för persiennerna. Igår började dom smälla när jag var ute med Hilda och Dessi så Stina fick komma och hämta Hilda vid sophuset. Dessi blev ju jätterädd när hon hörde de så jag fick liksom inte hem henne. Men de gick bättre när Stina kom så kunde jag koncentrerar mig att ta Dessi.
Vi får se hur natten blir!
Jag önskar mina vänner, min familj och Dessi ett gott nytt år och en god fortsättning på det nya året. Vi ses år 2010 med nya utmaningar, ett bättre år och nya löften att spräcka haha

Kallt ute...brrr

I måndags kom Emelie och Thomas hit med en julkorg och tog en fika här. Det var kallt ute och det har det varit i flera dagar nu men jag måsta gå och handla hundmat. Tur man har en spark som man kan lägga hundsäcken på:)
Pappa åkte till hans mamma för att hon hade blivit sjuk. Krya på dig!
I tisdags åkte Kajsa till Gävle och ska fira nyår där med hennes pojkvän.
Jag kollade på nyårskrysset i tisdags då min älskling Darin var med och sjöng två låtar;)
Han var lika snygg som vanligt:)
Darin 1


Julhelgen!

I måndags kväll kom Kajsa hit till Ljusdal med hennes två marsvin som ska stanna här över julhelgen. I tisdags var vi på en långprommis med Dessi till ridskolan och i skogen. Det var riktigt kyligt ute då.
I onsdags kom Stina och Hilda hit. Vi mötte upp dom på stationen vid två tiden.
På julaftonen kom Terra hit och vi gjorde iordning julmaten. Vi spelade spel och öppnade julklappar och kollade på Tv:)
Sen på kvällen spelade vi kort och käkade en massa julgodis och knäck:) Alla i familjen utom Emelie och mamma var här. Det var en trevlig jul:) Alla sov över här och dagen efter på juldagen åkte jag, Stina och Terese till Terra i Bergsjö. Vi handlade först på Coop i Ljusdal och när vi var framme käkade vi hemmagjord pannbiff med brunsås och potatis. MUMS!
Hälsade även på hennes hästar och katterna:)
På kvällen blev det tv-tittande och vi spelade biljard. Emelie och hennes kille kom och hälsade på under kvällssidan. Dom skulle ut på krogen och ville ha lite alkohol:)Terra och Martin fick hämta dom vid 2-tiden på natten.
Igår, på annandag jul kom mamma och Danne. Jag ska ju vara hundvakt till Danne hela januari för mamma ska iväg på kryssning o grejer. Jag orkar inte dra ner till Borlänge så han får vara här istället.
Pappa och Kajsa var hemma i Ljusdal och passade Hilda och Dessi. När vi var samlade hos Terra lagade vi kycklinggryta med ris och det var gott. Vi åt ananastosca till efterrätt med vaniljgräddglass. Mums:)
Sen blev det en hel del snack. Vi öppnade även julklappar:)
Senare kollade vi på Män som hatar kvinnor och det var en riktigt bra film. Har alltid velat sett den men har inte vågat tidigare. Visste inte riktigt hur hemsk den var. Nu vill man ju gärna se tvåan och trean.
Det var ett riktigt snöoväder igår. Det var snöstorm och det bara vräkte ner snö. När man vaknade imorse var det jättedjup snö! Härligt! Vi tog en vinterpromenad i snövädret idag ca 10 minusgrader.
Kl 16.15 gick våran buss från Bergsjö. Terra skjutsade ner hela gänget. Emelie skulle åka hem imorgon. Jag, Stina och Danne tog 17.20  bussen till Ljusdal och mammas tåg gick inte förrän 19.00. Lång väntan...
När vi kom till lägenheten blev Dessi och Hilda jätteglada. Vi har rastat alla hundar och badat Danne nu på kvällen och kollat på Tv.
Det var ju jättekul att få träffa allihopa tillsammans men det var ändå skönt att åka hem idag:)

Imorgon kommer Emelie och hennes kille hit på besök på förmiddagen och sen 12-17 har jag tvättid. Måste även ner på affären och handla hundmat och Sunwic. Det vore även kul och kolla o dom har nå mellandagsrea här i Ljusdal. Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon. har varit en intensiv julhelg.

GOD JUL OCH GOD FORTSÄTTNING!!!

Härlig vinterdag!

FÖRKYLD! Nu känner man sig riktigt förkyld. Vaknade imorse av att det snöade:) Tog ut Dessi på en två timmars promenad i skogen. Hon hade långlina på sig och hon tyckte det var riktigt kul att slippa gå i kortkoppel. Det var lagom kallt ute ca 8 minus. Här kommer lite bilder från promenaden:


Hon är så fin i den vita snön:)

Idag har jag oxå sökt lite jobb. Dom sökte 2 personliga assistenter i Ljusdal som jag sökte till.
Här är en bild på Dessi från imorse, observera hunden som är ute och Dessi såg den inte ens haha.


Ikväll ska jag kolla på One Tree Hill, Gossip Girl, Playa del sol, Anna Ankas jul och filmen Blood diamond lr Coyte Ugly. Har aldrig sett Blood Diamond så jag ska se om den e nå bra annars slår jag över till Coyte Ugly för den har jag sett flera gånger.


Hudiksvall idag!

Imorse klev jag upp kl 9. Skulle egentligen upp kl 8.30 men försov mig. Bussen till Hudik gick 10.15. Jag mötte upp syrran i Hudik och vi gick runt på stan och shoppade lite:) Till Dessi köpte jag en ny, jättesöt matskål och en leksak och till mig själv köpte jag underkläder, en vit halsduk och tre par vantar. Sen köpte jag julklappar till familjen. I Hudik träffade jag Ingela som var en jobbarkompis från McDonald´s och så träffade jag en gammal klasskompis från 9:an Pernilla. Hon hade redan två barn, den äldsta var 5 år och hon är lika gammal som mig,
22 år. Jag skulle inte kunna tänka mig att jag skulle haft en 5-åring och vara en tvåbarnsmamma idag.
Vissa börjar tidigt med familjelivet. 

Jag tog 17.20 bussen hem till Ljusdal och Dessi blev så glad att se mig:) Hon blev väldigt lycklig över leksaken:)Alltid uppskattat.

Jag har börjat bli förkyld nu oxå. Det började igår och jag har ont i halsen, är snorig och nyser och känner mig trött och hängig:(Typiskt att man ska vara förkyld på självaste julaftonen:(


Är det någon som har nå tips om hur man hjälper en skott/raketrädd hund?
Det började i förrgår kväll. Dessi hörde när dom lastade timmerstockar nere vid järnvägsstationen men hon trodde ju att det var nå bomber lr nåt så hon drog svansen mellan benen och sprang hemåt med mig i snöret efter.... Hon hann ju iaf kissa. Igår var hon ju rädd hela dagen men när jag skulle gå sista svängen vid 24 tiden så fick jag knappt henne ur lägenheten. Hon sprang till badrummet och skakade. Jag fick försöka dra ut henne utan att prata eller skapa ögonkontakt med henne. Jag kom så långt som till trappuppgången...Där stod vi i typ en kvart tills jag fick gå in och byta koppel. Men jag var bestämd och till slut kom hon ut!

Nu ikväll när jag var ut med henne var hon oxå väldigt uppmärksam på ljud och minsta lilla så försökte hon backa ur sig kopplet.
Jag har undrat varför hon blivit så här. När hon var yngre var jag med henne på skotträning i Ljusdal och det gick bra men sen vet jag inte vad som hände. Danne och Hilda som hon bodde med tidigare är inte skotträdda så hon kan inte ha blivit påverkade av dom, jag har inte tyckt synd om henne eller pratat med henne när hon varit rädd, jag har låtsas som inget har hänt. Sen kom jag på en sak! Detta kanske inte gäller Dessi och hennes mamma men det kan ju ha nånting med de att göra. Jag läste en artikel om orsaker till varför din hund kan vara skotträdd och detta var en av orsakerna:

"Valparnas upplevelser av tikens reaktion på ljud och starkt ljus. Tänk er att en valpkull är fyra – fem veckor gamla vid nyårsafton och att tiken är rädd för skott/fyrverkeri. Tiken bor i ett område där det hörs att nyåret nalkas, den rädsla som tiken känner i samband med fyrverkeriet präglar troligen valpens kommande reaktion för skott/starka ljud och ljussken. Valparna läser in tikens alla reaktioner både positiva och negativa under deras gemensamma tid."

Jag bara säger det att Dessi är ju faktiskt född den 4 december och hon var nog nästan precis 4 veckor när nyårsaftonen kom. Jag kommer nog aldrig mer köpa en hund som upplevt nyåret under den yngsta valptiden. Det kan ju faktiskt påverka valparna. Det har jag aldrig tänkt på förrän jag läste denna artikel av en hundpsykolog.


Nu har klockan hunnit blivit 00.10 och det är nu den 20 december och man får tända det fjärde ljuset på adventsljusstaken och nu är det bara 4 dagar kvar till julafton! JIPPI!:) Den dagen är efterlängtad:)


Kylan är här!

Igår gick jag ner till Af för att dom skulle skriva på papper till Försäkringskassan så jag får ut lite pengar iaf:)
Jag snackade med en handläggare där och hon informerade mig om olika studiebesök som Af anordnar hos olika företag. Jag har anmält mig till ett studiebesök på International Clinical Testing den 13 januari. Dom kommer och informerar om deras företag på Af då. Man får en snabbintervju och ge ut CV till dom.
Idag har Särnmark Assistans AB från Stockholm ringt till mig och frågade lite frågor. Hon skulle kontakta mig närmare om jag blir aktuell för en personlig intervju:)

Nu känner man verkligen kylan komma. Igår var det -12 grader och idag var det -20 grader!!!
Idag åkte jag till veterinären i Ljusdal för att köpa Stesolid till Dessi inför nyår. Hon blir så rädd då. Hon vägrar gå ut, hon skakar, trycker sig i ett hörn och är livrädd. Det är så jobbigt och hemskt att se sin hund lida så. Imorse när hon var ute på morgonpromenaden hörde hon något och blev livrädd och drog i kopplet och ville bara hem. Nu ikväll så kunde inte jag gå den vanliga vägen jag brukar gå för då försökte hon backa ur sig kopplet och tog svansen mellan benen. Så fort hon såg en bil parkerad så sprang hon dit och satte sig och pep och ville in i bilen antagligen för hon känner sig trygg där stackarn:(
Jag hoppas verkligen tabletterna hjälper. Hon har aldrig fått nå sånt förut.
När jag skulle upp till lägenheten höll jag på att frysa ihjäl. Det var så himla kallt ute!!!

Jag har ju haft bilen ute på annons nu och det var en kille från Hudik idag som kom och kollade och han köpte den för 4.000. Det var riktigt skönt att bli av med den. Jag använder den så sällan så den skulle väl frusit fast här på parkeringen om ingen köpte den.


Vinter!

Vaknade imorse kl 3.30. Dessi gnällde vid min säng o jag lyfte på täcket men hon ville inte sova där. Då gick hon till hallen och gnällde och då vet hon att jag kliver upp. Ja, de va bara klä på sig och gå ut med henne. Fast jag tog ut henne sent igår kväll så var hon ändå nödig. Va e de man säger? Nöden har ingen lag. haha. Stämmer verkligen:)Dessi är säker på sin sak när det gäller sånt. Hon säger aldrig till om de inte är riktigt akut:)Och hon vet vad hon ska göra för o väcka mig. Jag hann ju typ sova 2,5 timmar innan Dessi skulle ut  så jag var supertrött när jag kom in igen men då fick jag svårt att sova för de va alldeles för varmt i rummet. Jag gillar när det är svalt och skönt i sovrummet särskilt eftersom jag har sängen alldeles vid elementet.
På förmiddagen idag tog jag en långprommis med Dessi i det härliga vackra, vintervita vädret. Det var väldigt mkt snö ute och det har snöat idag oxå:) Det är såå härligt med vintern! Har verkligen längtat efter den:)
Vi gick längs en småväg nära skogen och Stina ringde. Jag berättade vart jag var och sa att jag saknade sparkturerna ute med Dessi och sa att jag så gäärna ville ha en spark och precis när jag la på luren så hittade jag en gammal spark. Den var en liten bit in i skogen och träet var mögligt och medarna var rostiga och sitsen på sparken var borta men jag provade att åka på den och det gick jättebra:)Så Dessi och jag åkte spark hela vägen hem:) Vi var ute i 2 timmar och det blev ca 9 km. När jag åker spark kan jag åka nästan hur långt som helst för jag tycker det är så roligt och härligt:)
Jag tog även lite bilder när vi var i skogen och när vi åkte förbi ridskolan:

Jag spelade oxå in en liten film på Dessi:



Nu på kvällssidan kollade jag på Bonde söker fru och det var ju så härligt att se Thilde och Stefans kärlek till varandra. Dom ser verkligen tokkära ut:) Jag har även kollat på en film ikväll som heter Four Christmas och den var faktiskt bra:)

Äntligen kommer snön!!!

Vaknade igår morse av att det var alldeles vitt ute:) Och även idag har det bara vräkt ner snö och det är ju så himla härligt att den äntligen har kommit. Snön har man verkligen längtat efter:) Idag har jag inte gjort så mkt. Gått långprommis med Dessi, sökt jobb, varit på blodgivning och handlat. Imorgon blir oxå en lugn dag.

Filmer från HUND 2009

Nu lägger jag upp lite småfilmer från finalerna på söndagen:)


HUND 2009

Nu är HUND 2009 över. Det har varit en riktig topphelg med trevligt sällskap och många fina hundar att titta på:)
På fredagen åkte jag buss ner 9.50. Kom fram 15.10. Var en riktigt dryg resa. Mötte sen upp Lotta och hennes mamma på centralstationen och vi åkte sen till Älvsjö till Lottas syrras lägenhet. Det var en jättefin lägenhet och vi packade upp och sen gick vi till affären och handlade mat och godis:) Klockan 20 var det dags för årets IDOL final. En ren besvikelse att inte Tove stod i finalen. De övriga idolerna uppträdde i början av programmet och Tove var riktigt bra och jag tycker hon var en värdig finalist. Det var ju en förväntad idolvinnare eftersom Erik varit favorittippad som vinnare rätt så länge. Han var ju en värdig vinnare tycker jag och han sjöng bra i fredags. Det var så tråkigt att dom BARA sjöng rocklåtar förutom vinnarlåten då men asså de hade ju vart kul med lite variation. Men båda älskar ju rock så då blev de ju så....
I lördags gick vi till hundutställningen på morgonen. Det var redan mycket folk där då. Över 6.500 hundar var anmälda. Vi började gå runt och titta i rasklubbstorget. Där representeras över 100 rasklubbar och 120 raser och rasvarianter. I finalringen hände det en massa saker och det tilldelades en massa priser.  Man fick bl a se freestyletävling, lydnadstävling elit, rasparad, årets narkotikasökhund, polishund och bragdhund. Och självklart visades alla gruppfinaler och Best in Show i finalringen. Det var 269 olika raser och rasvarianter som skulle ställas ut under helgen. Jag köpte ett jättefint ljusblått hundtäcke till Dessi, klicker, gummikarda och en massa hundgodis.
Jag träffade även Jilloc´s kennel som ställde ut flera hundar. En av deras dalmatiner vann gruppfinalen men blev oplacerad i BIS.
Hildas syster ställdes ut i Basset Houndringen och jag hälsade på Hildas halvbrorsa som är från T-kullen.

En lite rolig sak är att jag såg en av Rogers framtida fru i Bonde söker fru. Det var Agneta som jag såg. Hon hade klippt upp håret men jag såg definitivt att det var hon:)Det var ju lite kul tyckte jag:)

Här kommer lite bilder från helgen:

Bracco Italiano från rasmontern.


Phalené från rasmontern:

Dalmatiner från Jilloc´s juniorklass:

Dalmatiner, kolla in hennes ansikte:)De är så gulligt när dalmatiner är så fräkniga i ansiktet:


Lotta i rasmontern för Lagotto Romagnolo på söndagen:

Raffa och Imla

Kollade in dom engelska bulldoggarna:

Basset Hound:

Sloughi:

Engelsk bulldogg vann BIG:

Basset Hound vann bästa avelsgrupp:

Pappa till valparna är Hildas pappa Swede suns Adam:)

Bäst i Grupp 6:

Vinnare där blev Dalmatinern från Jilloc´s:)

Jag har haft en supertrevlig helg och nu är man ju så jättesugen på att köpa hund:)
Kennel Jilloc´s fick en kull nu den 6 december:)Man blir ju sugen hehe. Men det vore ju kul o testa någon annan ras oxå men just nu blir det ingen hund iaf....
Igår åkte jag tåg hem 19.30. Jag hann med att se BIS finalen. Hem till tråkiga Ljusdal och tråkiga lägenheten:(
Men jag blev genast gladare när Dessi överlyckligt viftade på svansen och var så glad att jag var hemma igen:)



Stockholm och Hundmässan:)

Har gymmat idag och sen gick jag en långprommis med Dessi.
Imorgon ska jag åka till Stockholm för att gå på HUND 2009! Det ska bli superkul! Plus att det är Idolfinalen imorgon kväll:)
Hoppas jag får se den vackra julskyltningen dom brukar ha där:)Jag kommer ihåg förra december när jag och mamma skulle på kryssning och busschauffören åkte genom Stockholm för att vi skulle få se den fina julbelysningen.
Det var så härligt! Då önskar man verkligen att man bodde där.

Min buss går 9.50 imorgon så jag måste nog försöka sova nu. Det tar 5 timmar med bussen ner men då är det ju rast i Tönnebro 45 minuter. Det är såå drygt:(
Men jag har ju ändå inge bråttom ner. Ska möta upp Lotta och hennes mamma sen på stationen. Tror dom kommer ca 15.30 och jag är framme 14.50.

Nu ikväll kollade jag på filmen Pay It Forward och det var så himla bra film men väldigt sorglig. Jag kunde inte hålla tårarna borta. Titta på den själv och försök att inte gråta. Det går inte!


Säsongsfinal Desperate Housewives!

I måndags hade vi tvättid 12-17. Gick elljusspåret med Dessi. Det var varmt ute:) Kollade på Ullared på kvällen:)
Igår var jag på Pace Gym. Kom sen hem och cyklade med Dessi. Kollade på Ugly Betty och Desperate Housewives. Det var sååå spännande säsongsavslutning!!!
Jag bara längtar till vårsäsongen börjar igen. Det var ju julstämning på hemmafruarnas gata och det hände en massa spännande saker.
Jag läste på Kanal 5 hemsidan att serien troligen kommer fortsätta till 2013. Alltså i FYRA år till! Gissa om jag blev lycklig:) Säsongsfinalen slutade ju med att ett flygplan kraschade in i julfirandet och det var många som följde med i kraschen. Hoppas bara inte någon av hemmafruarna dog av kraschen:( Det kan ju inte hända. Dom är ju liksom huvudrollerna. Enligt rykten är det 3 stycken som dött. För det första tror jag att det är Mona och sen en utav Karl eller Orson sen den tredje vet jag inte.

Läste detta i tvserieblogggen på kanal 5:

Framtidschocken på Wisteria Lane:

I vårens första avsnitt får vi följa med när fruarna tänker framåt på hur deras liv kan komma att se ut. Med gråa peruker och vuxna barn får vi se vad några av karaktärerna kan ha för sig om 10, 20 och 40 år. TV Fanatic har hört nya rykten om det också:

- Bree drömmer om ett liv utan Orson.
- Lynette föreställer sig en framtid med sonen Patrick, drabbad av en cp-skada.
- Gabrielles döttrar är i 20-årsåldern. Celia testar skådespelaryrket medan Juanita har blivit lesbisk.
- Angie föreställer sig ett liv i fängelse.
- Susan är fet.

Det utlovas också en resa till Angies förflutna, och vi kan nog räkna med att bråket mellan Lynette och Gaby snart är bortglömt. Desperate Housewives är tillbaka med nya avsnitt till våren, datum oklart.

Det verkar bli en väldigt bra vårsäsong:)
DESPERATE HOUSEWIVES - DESPERATE HOUSEWIVES - "Boom Crunch" - Christmas cheer is curtailed when disaster strikes on ABC's "Desperate Housewives," SUNDAY, DECEMBER 6 (9:00-10:01 p.m., ET). Gaby and Lynette's friendship is on the brink of collapse; Susan hatches a plan to help an irrational Katherine; Bree and Orson come to an agreement over their marriage; Danny's vital mistake may cost Angie her freedom; and a plane crashes down on Wisteria Lane, putting lives in peril. (ABC/RON TOM)MARCIA CROSS, FELICITY HUFFMAN, EVA LONGORIA PARKER, KEVIN RAHMDESPERATE HOUSEWIVES - "Boom Crunch" - Christmas cheer is curtailed when disaster strikes on ABC's "Desperate Housewives," SUNDAY, DECEMBER 6 (9:00-10:01 p.m., ET). Gaby and Lynette's friendship is on the brink of collapse; Susan hatches a plan to help an irrational Katherine; Bree and Orson come to an agreement over their marriage; Danny's vital mistake may cost Angie her freedom; and a plane crashes down on Wisteria Lane, putting lives in peril. (ABC/RON TOM)KATHRYN JOOSTEN, JOSHUA MOORE
Va roligt att bo på en gata där man älskar julen och pyntar så här fint:)

Idag har jag gymmat och cyklat med Dessi. Ikväll ska jag kolla på Halv åtta hos mig, Bonde söker fru och SYTYCD.


Andra advent:)

Julen närmar sig och det är redan andra advent:) I fredags på Dessis födelsedag så åkte vi till Gävle för o hälsa på syrran. Jag mötte upp Stina och Hilda på stan i Gävle och vi tog en promenad till lägenheten. Kajsa mötte upp oss vid willys och vi gick in o köpte godis och gotta till Dessi o Hilda och godis o chips till oss:)
Sen när vi kom till lägenheten käkade vi middag. Gosade med Kajsas marsvin och inser hur mkt jag saknar djur!!!Längtar tills jag får nå egen lägenhet. Då ska jag skaffa marsvin:)
Sen spelade vi lite Wii och sen kollade vi på Idol!
Sååå tråkigt och synd att inte Tove kom med i finalen. Hon var en värdig finalist. Tråkigt med två killar i finalen jue:(Och jag håller med om att både Calle och Erik fick värsta lätta låtarna och Tove fick svåra låtar. Jag menar om man kollar vilken låt Erik fick som utmaning?Jo, såklart en rocklåt. Asså de e ju ingen utmaning för honom, de e ju de enda låtar som han sjunger!!!!Ge honom en ballad för fan så får man se va han går för.
Man blir ju irriterad på juryn när de va dom som valde ut låtarna oxå. Typ som att dom ville att Tove skulle åka.
Nu vet man ju att de e Erik som vinner. Så förutsägbart o tråkigt. Men jag ska ändå se finalen nästa fredag för man får väl se en skymt av de andra idolerna oxå hoppas jag:)

Igår åkte Stina och Hilda hem till Forsbacka. Kajsa och jag hängde med ner till station och vi fotade julbocken. Den såg väldigt stor ut!! När Stina åkt så gick vi i lite affärer men den shoppingrundan tog slut fort då de inte e nå kul alls o gå i affärer då man inte ens har nå pengar:( Vi tog en fika istället och gick sen tillbaka till lägenheten. Jag gick en prommis med Dessi och sen käkade vi kyckling och råstekt potatis:)såå gott. Jag blev supermätt. Sen kollade vi på Twilight, den första filmen. Trodde den skulle va läskigare men den var faktiskt bra:)Vill gärna se tvåan oxå:)
Efter de kollade vi på Robinson och sen en film som hette 28 dagar med Sandra Bullock. Den slutade kl 24 men efter filmen spelade vi Wii och gick och la oss rätt sent typ vid 03 tiden. Jag klev upp imorse kl 9.30 och tog en runda med Dessi ute. Det har varit varmt hela helgen faktiskt:)Riktigt skönt väder. Sen kollade jag på nyhetsmorgon då EMD var med och blev intervjuade och sjöng låtar från deras julalbum:)
Vid 13 tiden gick vi ner till station och jag tog 14-tåget till Ljusdal. Det var riktigt dryg resa och jag var supertrött. Dessi hade nog en rolig helg i Gävle. Såg ut som det iaf:) Nu sussar hon sött i soffan:) Jag hade oxå riktigt kul i helgen. Skönt o komma från Ljusdal och från lägenheten ett tag:)
Jag var så hungrig när jag kom hem då jag inte ätit varken lunch eller middag men hemma fanns ingen mat på bordet. Fick ställa mig o laga nå´t fort så jag fick i mig nå i magen:)
Sen kollade jag på OTH, Gossip Girl och Playa Del Sol.
Imorgon har vi tvättid. Blir väl inge gym dårå:(


GRATTIS DESSI 6 ÅR IDAG!!!

Idag fyller min älskling Dessi 6 år!
Hon får fira födelsedagen i Gävle med leverpastejtårta tillsammans med Hilda, Stina och Kajsa och mig:)
Ska köpa nå riktigt gott ben oxå:) Och en massa snacks!
Den sötaste och goaste Dessi:)Älskar dig för alltid! Du gör mig lycklig, hjärtat. Du och jag för evigt<3
Önskar alla Dessis syskon en härlig 6-årsdag:)
 

Gävle till helgen:)

Både igår och idag har jag gymmat. Imorgon åker jag och Dessi till Gävle och hälsar på syrrorna. Stina ska ta med Hilda oxå så Dessi får någon att leka med:)

Grattis till Erika som fyller 22 år idag!!!Hoppas du får en bra dag med tårta och presenter.

Ikväll vet jag inte va jag ska hitta på. Skulle vilja kolla på nå bra film men har ingen hemma. Det går ju så dåligt med program på tvn ikväll.

Första december och ingen snö:(

Idag är det den 1 december. Bara 23 dagar kvar till julafton. Det är julpyntat och klart i lägenheten och jag var ner på Coop idag och köpte två julskivor så dom skivorna har gått varma idag på datorn:) Jag älskar julmusik:)
Klockan 10 imorse åkte jag ner till gymmet och tränade i ca två timmar. Cyklade till Apoteket sen för att köpa bulkmedel till magen. Det hade kommit in något nytt som hette Sunwic som jag ska prova. Det ska tydligen vara bra för magen och det är pulver som man blandar ut med vatten och dricker ca 2 matskedar per dag. Får se om de funkar då:)
Det har varit riktigt kallt idag. Man är ju inte van vid kylan nu då det varit så varmt ett bra tag.

På fredag fyller Dessi 6 år!

:)


RSS 2.0