Tandblekning:)

Klev upp kl 7 imorse för o gå på tandblekningen på Amazing smile:) Var där mellan 9-10. Skulle ju egentligen jobba 7-15 men lyckades i sista stund byta med en timanställd:) Tack o lov för de haha!
Blev inte så vita som jag vill ha men ska ju  på tandblekning i oktober oxå:)

:)

Såg ju Amanda Fondell o Calle från Idol på tunnelbanan igår kväll efter bion:)

<3


Utgång o bio:)

Åkte till Sickla igår med T o köpte alkohol, åkte hem o badade i Lundis med våra snygga badmadrasser o en varsin öl i handen hehe:) Låg o solade på stenarna sen drog vi hem o fixade iordning oss till förfest o sen utgång:)
Grymt kul dag!
Vaknade imorse kl 7 men klev upp kl 9. Duschade o rastade hundarna sen på kvällen gick jag på bio ensam på filmen LOL med Miley Cyrus:

Bra film:)

så sant

haha sant

:)


haha de gälelr o trampa på bra:)

Älskar den låten


-


Ombokad tid för tandblekning

Blev så jävla irriterad igår när tjejen från tandkliniken ringde o ställde in min tid på måndag för tandblekning för att hon måsta gå på ett bankmöte...så jävla typiskt att de va min tid oxå. Suck. Nästa lediga tid fanns 20 augusti, värsta sent ju o jag ville ju ha innan Pride....som börjar på tisdag.
Men som tur va så ringde hon upp mig igen och jag kommer få göra min tandblekning på tisdag kl 9-10 innan hon öppnat kliniken:) Så jäkla schysst av henne:) Hon hörde väl att jag blev besviken haha...

Nattklubb ikväll:)

Har tagit en dusch o ska fixa mig o träffa Tea snart. Ska gå ut ikväll men vet inte vart än:)

Ses i dimman ute i vimlet haha:)

Bio Cockpit

Hade en tråkig fredagkväll o visste inte va ja skulle hitta på igår så jag gick på bio i Sickla o såg filmen Cockpit kl 21.30:

En riktigt rolig o bra film men va typ bara 7 pers som kolla på den haha.
Jag hann iaf med 23.20 tåget och fick mess av Tea att hon va vid Lundsjön så jag åkte till Tippen som bara ligger tre stationer från Fiskis o fick gå genom skogen o ut på en udde där hon o hennes vänner satt vid brasan o hade mysigt:) Jag kom hem vid 01.30 o somnade inte förrän efter 02 tiden.
Va ändå pigg imorse o vaknade kl 7 men låg i sängen till kl 9 iaf.

Haha


Ta aldrig med din pojkvän o shoppa! Det är de man har vännerna till hehe

Sickla

Hade en lång sovmorgon till kl 9.15 idag. Ledig fre-sön:) Härligt! Soligt men blåsigt ute som vanligt.
Jag o syrran möttes upp i Sickla där jag köpte dessa snygga skor på Rizzo:

Blev så glad att jag hittade dom och att de fanns i min storlek:) Hade kostat 1395 kr men dom var på rea så fick dom billigare:)

True

Så sant som de e sagt:

<3

From me to you:

haha

När man ser denna bild så måste man bara le lr skratta haha

haha


<3

Who would you fight for until your heart stops beating? I know

<3

"You need to know that I'm in love with you. And I want you to choose me instead of him." - Jacob Black, Eclipse

Stan:)

Torsdag och jag och syrran åkte in till stan vid lunchtid. Hon ska ju åka på Tomorrowland i Belgien tors-sön så jag hängde med in till stan. Käkade lunch på Sandys, blev en Ceasarsallad:

Kom hem vid 17.30 tiden, storstädade lägenheten och sen hade jag skittråkig kväll ensam hemma...suck.

Tandblekning bokad!

Har bokat och betalat tandblekning laser på Amazing Smile, Östermalm:) Kostar 3.995 kr men jag betalar bara 995 kr:) Ska dit på måndag 31/7 kl 10!!! Lääängtar!!!

Skinande vita tänder på en lunchrast? Det är faktiskt möjligt! Vi använder oss av en plasmateknink som alltid utförs av certifierad personal.

Vår metod börjar med att vi polera tänderna samt avlägsnar tandsten vid behov, för att uppnå bästa förutsättningar innan blekning. Vi använder oss av det senaste inom plasmateknik (LED)och behandlingen tar ca 45-60 minuter. Vi har flera komplement som HybenX och Superseal för en skonsam behandling.

Med Amazingsmile metoden kan du snart blända dina vänner och kollegor med vackra och vita tänder. Amazing Smile vid Skanstull har som mål att alltid vara tillgängliga och ge goda resultat. Tandblekning är ett snabbt kosmetiskt ingrepp som du kommer ha användning av under lång tid framöver. Så ta chansen att överraska din omgivning med dina vita tänder!



Onsdag o utekväll:)

Vaknade kl 8 igår morse, var o badade innan jobbet. Började jobba kl 14.30-21. Blev en spontan utgång tsm med Tea. Fick mess på kvällen på jobbet om att vi kanske ska dra ut sen kl 21 så fick jag skynda mig hem, fixa mig, locka hår o allt o sen tog jag 21.50 tåget tsm med henne.
Snacka om stressad haha. Drack på tåget o sen åkte vi lite fel i tunnelbanan men kom till slut till Hornstull och gick först på Lion bar innan vi drog vidare till nattklubb.
Hade en så jävla rolig onsdagkväll/natt:) De blev ett bad i badkaret när vi kom hem haha:)


Joggingrunda runt Erstaviksbadet

Sovmorgon till 8.20. Vaknade fan innan väckarklockan, ok bara tio min innan men alltid nåt:) Trötta hundar man har som bara kliver upp för o äta o gå ut o sen går dom till sängen o sover igen haha.
Börjar jobbet 14.30 idag Soligt men blåsigt ute, gick en långpromenad med hundarna och sen har jag badat.
På kvällen efter jobbet så tog jag en jogging runda med Ikaros runt Erstaviksbadet genom skogen. Va inte så kul när de typ blev mörkt efter en stund.
Kom hem efter två timmar.
Inte en kotte som va ute.


Har tagit en avsvalkande dusch nu:)

Utepromenad 2 tim

Var ute på kvällen med Ikaros i två timmar och plockade lite hallon:

Blåste ute haha:

Bad!

Badade idag på Erstaviksbadet tsm med Tea:) Härlig dag!

Nattklubb

Träffade mamma o hennes sambo i fredags, fick min sprit som hon köpt på båten och sen gick vi till en pub o jag åt mat o dom drack  öl haha. Sen hade jag bråttom iväg, köpte ett par jättefina skor från Scorett
Yvette SXA3426 satin/guld
Sen hem och fixade iordning mig o sen på kvällen drog jag o Tea ut på nattklubb:) Blev en helt crazy utekväll haha
Gick på Ambassadeur:)

Träffat mamma som varit på sthlm besök i helgen

Mamma o hennes sambo kom till Sthlm i fredags. Jag träffade henne tsm med syrran igår lördag. Vi gick en promenad ute o sen kl 17 så käkade vi mat på Bröderna Olssons:) Älskar den restaurangen:) Jättegod mat. Jag åt skaldjursgryta:) Dom åt vitlöksglass till efterrätt. Jag älskar den glassen men åt inget ikväll hehe.

Mamma o syrran.
Blev en lugn kväll hemma.
Mamma o hennes sambo bodde på hotell under vistelsen:)

Badat i Saltis

Jobbade till kl 14 sen va jag o Tea på holmen i Saltis och jag badade:)


<3

"Look after my heart. I’ve left it with you.” - Edward Cullen, Eclipse ♥♥♥

Onsdag...

Blir irriterad, jag vill fan gå ut ikväll men jobbade till kl 21 o imorn börjar jag 7.30. Om jag slutade tidigare idag hade jag gått ut men inte så sent...tråkigt värre! Får ta igen de i helgen istället haha

Har storstädat lägenheten som nöje istället....snacka om boring onsdagkväll...suck


Fin:)

Den här vackra buketten skulle jag gärna vilja ge till en speciell person som betyder mkt för mig:

<3<3<3

Forum

Åkte till Forum idag innan jobbet tsm med Tea o hennes syster. Jobbade till kl 21 sen cyklade jag till Tea o vi tog en promenad tsm:) Härlig kväll ute!

Promenad

Ledig idag så gick en promenad med Ikaros i 2 timmar runt Saltsjöbaden.


Såg denna leopardmönstrade snigeln oxå, hade lust o bara ta hem den eftersom jag älskar leopard:

En så jäkla vacker kväll:)

Gröna Lund o puben:)

Var på Grönan igår tsm med Tea, Elin o Sara. Vi åkte in ca 16.40 och det regnade ibland men mest uppehåll. Vå åkte en massa karuseller och hade så jäkla kul haha:) Åkte Insane två ggr i rad:)
Dom käkade pizza o vi drack lite o sen åkte vi karuseller tills dom stänge 22.00. Åkte till puben Chill på Söder och drack lite. Åkte hem vid 01 tiden.

Hade en grymt trevlig dag!

regn.....

Måste det börja spöregna när jag e ute och promenerar med hundarna o har lång väg hem....va helt jävla dyngsur när jag kom hem. Nu har jag tagit en varm dusch och njuter av o va inomhus o under tak haha. Va e detta för sommar?
JAG HATAR REGNET!

Nattklubb ikväll!


Var ute och promenerade när det plötsligt ösregnar! Tur man inte hade långt hem iaf...usch regn e fan de värsta vädret som finns. Vill bara ha nån o mysa med o kolla på film tsm med när de e sånt här väder.


Ska ut på nattklubb ikväll:)


hehe


Haha

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.

När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den an...dra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen.

Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Fredag den 13:nde


haha älskar denna bild:

Tvättdag


Tvättat idag 10-13 sen jobbat 15-21. Astråkig dag!

haha

Ledig!

Idag va jag ledig, klev upp 7.30, skulle borsta tänderna och råkade sprätta tandkräm i ögat, sved o brände som fan och ögat bara rinner och är illrött! Härligt uppvaknande. Sitter o sprutar i ögondroppar för o få bort tandkräm...En positiv sak e iaf att mitt öga luktar säkert pepparmint nu haha:)
Bra start på morgonen...suck.
Regnade inatt men idag är de finväder, varmt o soligt:)
Varit i Nacka Forum idag:)

Städdag.

Hade svårt o sova inatt, vaknade flera ggr, försov mig och vaknade kl 7 istället för 6.30. Fick skynda mig till jobbet. Hemma nu och har hämtat ut min telefon:) Äntligen! Är så lycklig:)


Har storstädat lägenheten ikväll, kollat på Allsång på Skansen ( Loreen va så jävla bra) och nu sitter jag i rökelsernas värld:) Är helt slut och ska försöka sova nu, ska upp tidigt imorn:) hehe

Ny mobil inköpt

Har äntligen bestämt mig och köpt en ny mobil och det blev en HTC sensation XL. Efter många funderingar hit och dit och försöka hitta en mobil som passar mig i denna mobildjungel haha. Får den hemskickad inom några dagar:) Köpte skal och mobilfodral oxå i rosa ofc:)

:)

Älskar den här låten:

Tjejmiddag:)

Storstädade lägenheten när jag kom hem, den såg inte fräsch ut efter festen:) Sen fixade jag iordning mig inför tjejmiddagen i Nacka.

Lockigt blev det:)hehe. Vill köpa en ny locktång som gör lite större lockar, som ni ser så gör min locktång korkskruvslockar o ganska små... men vill hitta nån bra. Maria Montazami kanske har nå tips haha:)
Skulle vilja ha hennes locktång:)
Jag och Tea åkte bil dit vid 19 tiden. Käkade mat, drack lite vin och kollade på film:) Jag kom hem vid 00.30 tiden och somnade strax efter kl 01. Sen upp kl 6 idag o jobba.. Va så jäkla trött!!!

I want some love <3

Tänk om man hade sån här kärlek:

Lever mig in i drömmarnas värld om kärlek till mig:)hehe <3<3<3

Aveny nattklubb:)

Lördag och jag e ledig!!! Såå härligt! Jag åkte till stan vid 12 tiden och kom hem vid 17 tiden. Köpte ett jättefint partylinne:) Och lite annat oxå:) Käkade lite mat hemma och sen började jag o syrran fixa iordning oss för vi skulle på nattklubb Aveny på Kungsgatan:) Vi åkte in runt 22 tiden.
Gick förbi klubben o in på pizzerian bredvid för o låna toan o så fick vi VIP pass av pizzabagaren:) haha fan va schysst kille ju:)

Jag o lillsyrran:

Jag då:

Jag hade skitkul:) Blev en helt galen natt som slutade med att jag inte sov hemma haha. Kom hem dagen efter typ vid 10.30 tiden.

hehe

Jobbat till kl 21 igårkväll, gick o tog några cider på en pub tsm med två tjejer från jobbet. Kom hem vid 02 tiden.
Sen upp kl 6 för o jobba...snacka om att man va lagomt trött...
Försov mig och vaknade 6.30, va rätt bakis...tänkte sjukskriva mig men de va bara o pallra sig iväg till jobbet stressad som fan. Blev en lugn kväll ikväll, tänt en massa rökelser i hela lägenheten och jag bara inandas den härliga doften:)
Har storstädat hela lägenheten.

hehe

Jobbat till kl 21 igårkväll, gick o tog några cider på en pub tsm med två tjejer från jobbet. Kom hem vid 02 tiden.
Sen upp kl 6 för o jobba...snacka om att man va lagomt trött...
Försov mig och vaknade 6.30, va rätt bakis...tänkte sjukskriva mig men de va bara o pallra sig iväg till jobbet stressad som fan. Blev en lugn kväll ikväll, tänt en massa rökelser i hela lägenheten och jag bara inandas den härliga doften:)
Har storstädat hela lägenheten.

Badat för första gången i år!

Har badat igår 4 juli för första gången i år tsm med Elin o Tea:) Vi åkte bil till Erstaviksbadet, va inte så mkt folk där men de va jättehärligt i vattnet.
Senare på kvällen tog jag en promenad med Tea o våra hundar:) Somnade vid 01 tiden. Det var jättefint ute med fullmånen som lyste upp himlen:)

:)

Träffade Jessica igår kl 12.30. Det var såå varmt och soligt ute, ångrade fan att jag inte tog med bikinin för vi gick en promenad runt holmen i Fiskis med Ikaros och de va så härligt! Kl 15 åkte hon hem så jag skyndade mig hem, fixade iordning mig och gick äntligen på bion What to expect:) Den va superbra!Kom hem typ 20.30. Träffade en kompis strax efter 21 tiden och kom hem typ vid 02 tiden.
En helt underbar kväll med fullmåne:)

Vi va ute på holmen i Saltsjöbaden, drack lite o lyssnade på musik:) Helt vindstilla ute och fullmånen lyste upp havet:) Så underbart vackert:)

Tandläkaren

Hade så jäkla bråttom imorse till tandläkaren kl 9, kom precis. Dom skulle göra en grej som tar 5 min och jag får betala 405 kr. Så jävla dyrt! När jag kom hem gick jag en långis i skogen med hundarna:) Härligt!

trötter...

Va så sjukt trött imorse då jag knappt sovit nåt, vaknade kl 4 o efter kl 6 kunde jag inte sova. Och jag jobbade 8-21, mardömspasset! Efter jobbet snacka jag i telen i typ 2 timmar..promenerade med Dessi i skogen samtidigt. En helt underbar kväll.

RSS 2.0