Idol

Daniel åkte ut från Idol och det var bra:)Han va inte bra och hade valt fel låt. Skönt att en kille åkte. Nästa gång e de dags för Geir tycker jag:)

Linnea lika bra som vanligt:

Semester en vecka:)

Sista dagen innan minisemestern:)Skönt värre:)Imorn blir det bio med syrran:)Troligtvis denna film:

Rosa bandet galan

Mamma åkte hem igår, jag jobbade 15-21 men vi hängde med till tåget så åkte mamma in själv.
Igår var det Rosa Bandet galan. Hann inte se så mkt av den men hörde att de fått in flera miljoner:)

Ikväll e det dags för idol, temat är 90-talet:)

Sjätte ägget!

Idag lades det sjätte och sista ägget. Nu är det sammanlagt 5 ägg i holken och nästa torsdag ska det första kläckas:)
Jag och Stina var på jobbet/skolan idag så mamma fick underhålla sig själv. Hon var på en långis med hundarna.
På kvällen åt vi kyckling med ris och sen ringde Emelie och ville träffa mamma. Hon ville inte åka in sj så jag fick hänga med in oxå. Vi blev bjuden på fika så jag tog en cheesecake och mamma tog en citron och marängpaj. Vi fikade inne i Sergelgallerian.
När dom stängde kl 20 åkte vi hem igen. Kollade på älskade Greys anatomy:)

Shoppingdag

Mystiskt nog så var det tredje ägget borta idag. Troligtvis var det inte befruktat eller så va de nå fel på ägget så undulaterna har väl ätit upp det...men de va ju så litet oxå.
Jag va ledig idag och mamma och jag gick en lång promenad med hundarna, åkte till Sickla och köpte vinterjacka, vinterskor o en massa annat:)
Jag bjöd mamma på lunch, hon åt en kräftsallad och en stor vaniljbulle o jag åt kycklingspett med bulgur o morotskaka:)
Sen åkte vi hem o mamma städade som fan här i lägenheten:)haha görskönt jue.


Femte ägget!

Idag har det femte ägget lagts:)Det var normalstort och fint:)
Jag jobbade till kl 21 så Stina skulle möta mamma inne på stationen. Hon kommer direkt från Toscana, Italien. Hon ska ju va här tills på torsdag:) När jag kom hem åt vi hemgjord pizza:)gott. Tur man inte fick magkramp..
brukar ju få de annars.
Till efterrätt bakade jag en supergod äppelkaka som vi åt vaniljglass till:)Supergött!

Mamma på besök:)

Ikväll kommer mamma på besök tills på torsdag:) Hon har nyligen varit i Toscana i Italien i ca en vecka nu:)Hon åker direkt hit från Arlanda och syrran ska möta upp henne då jag jobbar till kl 21 ikväll.. men imorn e jag iaf ledig:)Får se va vi hittar på då.
Det är soligt ute och jag o hundarna har gått en lång promenad i skogen. All snö e typ borta så vi får väl se när nästa omgång kommer hehe.
Ne nu ska ja städa upp lite här innan mamma kommer. Ska bli kul o ses:)

Ägg nummer 4

Det fjärde ägget lades igår:)Så imorn ska det femte ägget läggas:)
Jag blev ju lite orolig eftersom det tredje ägget var så litet men det här ägget va lika stort som de andra två:)
Här kommer bilder på hennes ägg:

Creepy day

Idag har jag haft dubbelpass 7-12 o 16-21. Va sjukt trött imorse. Det spöregnade ute. När jag kom hem emellan passen städade jag o Stina lägenheten o gick ut med hundarna i regnovädret.

När Stina dammsög i vardagsrummet var jag i sovrummet med Dessi o lekte med henne, helt plötsligt började  Dessi skälla mot fönstret o där såg jag en man stå med ryggen nära vårat sovrumsfönster. Snacka om creepy...
Jag ropade på Stina o ingen av oss vågade öppna men när han gick öppnade vi o då stod han längst bort vid loftgången o kollade på Stina sen gick han. Mystiskt värre.
Vi såg fotspåren från hans blöta skor o han hade bara gått fram till fönstret och inte fram till dörren.
Varför gick han bara dit?
Ville han skrämma oss?
Har han nå emot våra hundar?
Många frågor men inget svar....Klart man blir lite orolig...

Hemskt..

Det sker fler och fler våldtäkter i Stockholm. Känns inte kul o gå ut på krogen precis när man vet att chansen finns att man blir våldtagen när man väntar på bussen eller på väg hem från tunnelbanan. Den ena av kvinnorna blev ju våldtagen då och då tänker jag tillbaka från i somras när jag fick gå sena kvällar o väldigt tidiga morgnar till och från tunnelbanan under två tunnlar. Oftast var det inte en kotte ute då och ibland kunde man möta nån skum typ...Det hände ju en våldtäkt i närheten av mitt område i somras o de kändes jobbigt...

TVÅ BRUTALA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTER I STOCKHOLM:

En kvinna blev utsatt för en överfallsvåldtäkt natten till söndagen.

Det var när kvinnan stod och väntade på bussen i Solna som en okänd gärningsman attackerade henne.

Två timmar senare våldtogs ytterligare en kvinna i Midsommarkransen.

Den första attacken inträffade vid tretiden i natt.

En kvinna stod och väntade på bussen vid Haga norra i Solna, norr om Stockholm, när en man attackerade henne bakifrån.

– Det är en ensam gärningsman som har använt våld för att fullborda våldtäkten. Sedan har han försvunnit från platsen, säger Anders Jönsson på polisens länskommunikationscentral, till Aftonbladet.

Vagt signalement

Kvinnan är förd till sjukhus och polisen har haft tekniker på plats.

– Det signalement hon har kunnat lämna är ganska vagt eftersom han kom bakifrån, säger Anders Jönsson.

Mindre än två timmar senare, klockan 04.53, kom nästa larm. Sju kilometer bort, vid Midsommarkransen, attackerades en kvinna på en gångväg.

– Hon hade gått av tunnelbanan och var på väg hem. Även där var det en fullbordad våldtäkt, säger Anders Jönsson.

Två olika gärningsmän

Den andra kvinnan har enligt polisen kunnat ge ett lite bättre signalement och tekniker undersöker även den brottsplatsen.

– Likheterna är väl att det är överfallsvåldtäkter och att de har skett utomhus. Tidsmässigt skulle naturligtvis samma person kunna ta sig mellan de båda platserna, men vi arbetar inte efter att det skulle vara samma man, säger Anders Jönsson.

Även den andra kvinnan vårdas nu på sjukhus.

Letar spår Tekniker arbetade tidigt i morse för att säkra sp
Hoppas dom får tag i dom jävla idioterna!Fattar inte hur man kan utsätta unga tjejer lr kvinnor överhuvudtaget som oskyldigt står t ex o väntar på bussen. Hennes liv förändras och får psykiska men för livet. Sjukt hemskt. Att man som tjej ska va så jävla rädd för att gå ute o att man alltid måste va på sin vakt.


Tredje ägget

Igår torsdag la min undulat sitt tredje ägg. Det var betydligt mindre än de två andra så jag hoppas det inte e nå fel o hoppas att hennes fjärde ägg blir normal storlek.
Bild kommer.


Ny mobil:)

Japp då har man fått hem sin nya Nokia 5230 svart:)Har beställt hem rosa silikonskydd till den:)
Telefonen köpte jag på The Phonehouse.
Klicka för att stänga fönstret

Första snön:)

Tidigt i år kommer den härliga snön:)Vaknade imorse av att snöflingorna föll vita från himlen och det var så jäkla vackert:)Jag verkligen älskar snön och vintern:)

Men jag skulle pront cykla till jobbet i snöovädret ändå hehe. (OBS de e inte jag på bilden haha)
Senare på eftermiddagen så kom solen och det mesta smälte bort o de blev mkt slask o nu ikväll hade halkan kommit oxå..
Jag som har alla vinterkläder hos pappa får nog införskaffa mig nya...

Minnah åter i Idol

Eftersom Alice hoppade av så återkommer Minnah. Hon har inte varit en av mina favoriter men jag måste säga att hon gjorde en grymt bra comeback i kvällens Idol med temat Beatles. Hon hade typ 15 minuter på sig o välja låt o hoppade in i det sista:)

Minnah Karlsson jublar efter att fått beskedet att hon gick vidare till nästa veckas Idolfinal.Minnah Karlsson under sitt framträdande i fredagens tredje Idol-sändning.

Öronbedövade applåder. Stående ovationer. Idel lovord från juryn. Detta mötte Minnah Karlsson när hon hade bränt av sin version av Beatles "Twist and shout" i Idol 2010 under fredagskvällen. Efter att förra veckan ha åkt ut fick Hallstaviktjejen som bekant hoppa in i tävlingen igen med drygt ett dygn till godo.
Och hon tog verkligen till vara på chansen. Hennes namn var det första som programledaren Peter Jihde läste upp av de idoler som under kvällen satt säkert och slapp duellera.
- Jag hade mindre än 24 timmar på mig så det har varit tufft, men jag är jätteglad, säger en omtumlad Minnah Karlsson till NT direkt efter att fredagens sändning är slut.
Men hon lider med Linda Varg som fick lämna programmet.
- Jag vet hur det känns att åka ut.

Minnahs familj var också på plats och mamma Heli Karlsson sa direkt efter dotterns framträdande att familjen var mäkta stolta.
- Vi var inte nervösa innan och är jätteglada för hennes skull.
Pappa Bengt Karlsson är märkbart stolt över sin dotters bedrift när NT pratar med honom efter programmet.
- Jag vet att hon kan vara grym och i dag visade hon det för alla. Många har klappat mig på axeln under pausen och sa att de var imponerande. Jag är jätteglad, säger han.

I 60-talsklädsel med rosa tights fullkomligen golvade Minnah Karlsson publiken i studion och den annars så kräsna juryn hade bara goda ord att säga om hennes framträdande.
- Girl power! Du kommer hit med lite tid och är ändå bäst hittills. Jättebra, sa Laila Bagge.
- Helt suveränt, ingen är gladare än jag att du är tillbaka, sa Anders Bagge.
- Du gör verkligen 60-talsgrejen på helt rätt sätt. Underbart! kommenterade Andreas Carlsson.

NT som fanns på plats i studion kan vittna om att taket nästan lyfte när Minnah gjorde entré och den respons som mötte henne då hon tog sin sista ton var i Melodifestivalklass. Inte sedan Malena Ernman tog sista operatonen i "La voix" i den tävlingen 2009 har undertecknad känt ett sådant tryck från publiken.


Varför?????????

En av mina favoriter i Idol Alice Hagenbrandt har bestämt sig att lämna idol. Fan va jag blev chockad!Hon har ju en sjukt bra röst och en härlig personlighet. Jag hade hoppats att hon skulle va kvar mkt längre och hennes senaste framträdande med låten av Kelly Clarksson var såå grymt bra. Sorgligt att hon bestämt sig att lämna tävlingen och ge upp.


Dagen innan den tredje fredagsfinalen avslöjar Alice Hagenbrant att hon lämnar "Idol".
 - Jag har funderat på det i två veckor. Jag har inte känt någon glädje på scenen eller i musiken. Nu vill jag hitta tillbaka, säger Alice och tillägger:
- Det känns bra, det känns som rätt beslut.
Nedstämd

Förra veckan hängde Alice löst, men räddades kvar av att Minnah Karlsson röstades ut. Andreas Weise berättar att Alice verkat lite nedstämd den senaste tiden, men blir mycket förvånad när Alice berättar att hon lämnar tävlingen.
- Alla är i chock, alla är i chock, säger Andreas Weise.
Nu kommer i stället Minnah Karlson, som åkte ut förra veckan, att få en ny chans i programmet. 

Alice Hagenbrandt vann inte tittarnas hjärta. Först av de tio kvarvarande idolerna tvingades hon sätta sig på den stol där ingen vill sitta.
När det sedan stod klart att det var Alice tillsammans med Minnah Karlsson som hängde löst ökade pressen.
Alice Hagenbrandts mardröm fortsatte sedan när Peter Jihde höll på beskedet in i det längsta i den direktsända fredagsfinalen.
"Aldrig mått så dåligt"

Alice klarade sig kvar i tävlingen, medan Minnah fick lämna livet i "Idol".
Efter direktsändningen berättar Alice i "Idol eftersnack" om den press som var nära att knäcka henne mitt framför kamerorna.
- Det var fruktansvärt, säger hon och fortsätter:
- Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.
Alice Hagenbrandt menar att känslan var som en hård knytnäve i magen.
- Man tappar luften, säger Alice. 

Därför lämnar Alice "Idol"


Ingen snö idag:(Tråkigt värre...

Min undulat la sitt andra ägg igår så nu ska hon lägga det tredje imorn:)
Hon sitter mest i holken hela dagarna o ruvar på sina guldägg:)
Idag har ja vart ledig. Har varit riktigt höstväder ute, grått, trist, halvregnigt:(Har varit ute med hundarna i 1,5 timmar.
Det stod i tidningen att det skulle snöa idag men inte kom då snön ner hit till Sthlm:(Nu önskar man att man bodde i Hälsingland så man får snö tidigt. Det hade ju snöat där idag:)

Jag längtar såååå efter vintern.
Snart e de dags för Greys anatomy:)Har längtat:)



Regnar ute:(

Vaknade imorse o de regnade ute. Jag som inte börjar jobba förrän kl 16. Jag tänkte ju gå en lång promenad med hundarna men de regnar så mkt ute ju...ska ta en sväng med dom nu iaf.
Imorn e man ledig skönt:)enda lediga dan på veckan. Hoppas de inte regnar lika mkt då.
Ikväll e de ju Desperate housewives o cougar town:)


Undulatägg:)

De blev inge IKEA idag:(Jag o Stina åkte till Forum Nacka idag. När vi kom hem så gick jag till vardagsrummet o kollade till undulaterna o gissa va som låg i holken???Ett undulatägg!!!Jag blev överlycklig:)Ska bli sjukt kul o få va med om de här:)Jag har ju försökt förut med mina tidigare undulater men antingen så har jag fått hem två hanar lr så funka de inte. Men dom här undulaterna har ju haft två kullar tidigare med 6 st i varje kull så nu hoppas jag på o få många:)
Jag ska knäppa kort o lägga ut på bloggen:)Jättelitet ägg jue:)

så litet e de första ägget.
Nu har vi kollat på Gossip Girl, Ensam mamma söker o nu kollar vi på Rallybrudar men filmen slutar 23.15 o jag ska upp tidigt o jobba imorn så jag får väl kanske fundera på sängen nu:(

Den e min:)

o den luktar supergott:

Ny mobil?

Väntar på att syrran ska höra av sig, kanske blir att vi åker till IKEA idag:)
Förhoppningsvis.
Igår på stan kollade jag o Emelie in mobiler. Jag e i stort behov av en ny mobil. Jag vill ju gärna ofc ha en Iphone men jag har abbonemang med Halebop t om april nästa år o de  blir bara en massa extra kostnader om jag ska ha två abbonemnag liksom så då tänkte jag köpa en inte allt för dyr kontantkortsmobil o sen köpa en Iphone till våren:)
Jag har funderingar på den här telefonen som går på en tusenlapp:

Men de jobbiga med den e att på typ alla affärer e den svarta slut!Finns inte ens att köpa via internet. Så då måste jag isf köpa den vita med blå baksida...
Annars får jag kika på nån annan mobil...

:)


Idol

Fan att Alice hängde löst!!!!Får inte hända nå mer, hon va ju fan grym i fredags:)Skönt att Minnah åkte ut, de va för mycket finlandsfärja över henne, kanske söka jobb på wallmans schlagerbar?hehe

Elin va grym som vanligt:

:)


Höstbilder:)

Höstbilder från skogspromenad:

Våra hundar e pinntokiga We know:)hehe ju större pinne desto bättre desto godare:)

Mums:


:)

Bilder från när jag o Dessi va på besök hos Karinna tidigare i veckan:

Hennes och hennes mammas hundar

Katten:

Jag blev bjuden på supergod chokladkladdkaka:

Wilma:

Bilder från igår

Jag försökte ju färga håret i torsdags o  så här blev det:

Fattar inte varför de alltid blir så misslyckat....

Bild på en trött Hilda:


Close up on Dessi:

Shoppingdag med syrran:)

Igår var jag ledig:)Jag åkte in till stan och shoppade med Emelie. Köpte de här sakerna från Indiska som jag ska ha i vardagsrummet:

Den här elefanten e inte från Indiska:

Den här ska jag ha i fönstret:

Rökelser:

:)

Bilder på maten från knytkalaset:

Jag:

Bilder från helgpromenaden

Här kommer bilder när jag och syrran var på promenad med Karinnas hundar Maggie o Wilma:
Jag och Maggie:

Dessi:

Maggie:

Stina o Wilma:

Hilda o Maggie:

Bilder från dagen

Ledig idag då:)
Gick till Sofia kl 10 och fikade o va ute:)Sen gick jag och Karinna ut en långpromenad med Hilda, Dessi, Maggie och Greta:)
Hilda väntar vid trappuppgången:


Hilda myser i det fina vädret:

:)

Kolla på denna lilla 10-åring:


Jag ryste när jag fick höra hennes vackra röst:)

Idol-första fredagsfinalen

Jag missade ju första fredagsfinalen men de verkade inte va nå speciellt man missade då de var dålig start på kvällen.
Killarna i årets idol e ju jättedåliga o ingen som e snygg heller haha.
Olle och Andreas, han ser så mesig ut haha:

Daniel, ser väldigt ung ut, 20 år men han e väl den enda av killarna som ser fräsch ut iaf.

Geir, ska man ju inte ens prata om, asså ja menar en 47-åring i Idol, sök till Dansbandskampen lr nåt haha. Va gör han här egentligen?Måste va pinsamt för honom när de bara e en massa ungdomar som e med ju.

Och så har vi ju Jay som ser ut som han inte sett en dusch på länge. Kom igen, vaffö kunde dom inte hitta nå heta killar i år?

Jag har faktiskt ingen favorit av killarna, tror dom åker ut rätt fort, eller jag  hoppas det iaf! Jag håller med laila och vill och tror att de blir en tjej som vinner i år, de har varit för många killar som vunnit, kolla bara på förra årets stora flopp då Calle o Erik gick till final. De va ju Tove som skulle vunnit då jue.
Den som jag hoppas och tror vinner är Elin Blom:

Hon har en grym röst och en ascool stil:)
Min andra favorit är Alice:

Hon verkar ha en så härlig personlighet o jag gillar hennes röst:)
Min tredje och sista favorit är Linnea:

Jag gillar inte hennes nya styling hon fått men hennes röst e såå bra:)
Jag har bara 3 favoriter än så länge i årets Idol, förra året va de bra många fler haha. Och ändå säger juryn varje år att de e de bästa startfältet nånsin.

Knytkalas:)

I helgen har jag jobbat då...I fredags var jag på knytkalas hos min arbetskollega. Vi var ungefär 8 st från jobbet där o vi hade jättekul:)Åt supergod mat så man kände sig 10 gånger tjockare haha;)Fick med sej en massa mat hem oxå. Eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter för o jobba va jag hemma kl 23. Drack lite cider o en tequila bara så man va ju inte nå bakis dagen efter iaf hehe;)
Vaknade ändå flera ggr under natten för att Dessi gnällde. Varför vet jag inte. Allmänt jobbig bara...
Igår jobbade jag till kl 15 o sen gick Stina o jag en långpromenad i skogen med hundarna:)Vi tog med Karinnas hundar Wilma o Maggie oxå:)
På kvällen va jag så jäkla trött så jag la mig rätt tidigt...har jobbat idag till kl 21 och jag o Karinna har gått  sista svängen med 6 hundar:)haha
Vi ska ses igen imorn då båda e lediga:)

Höstbilder på hundarna:)

En lång tur i skogen i Fisksätra:

Hilda hittade en stooor pinne:)

Smaskens med gräs:

Godaste barkbiten ever:


Fisksätra:

Hilda:

Härligaste vädret:

Vackra höstlöv:

Dessi sötnöt:

Dessi njuter:

Mina äpplen!!!

Pinne e lika gött som bark:

Vem älskar inte hösten med så fina färger:

Nu har ni fått en riktig bildboom haha:)Bättre de än o läsa en massa text!

Namnförslag tack

Bild på mina undulater:

Dom har fortfarande inga namn. Nå förslag?

Förkyld:(

Blev förkyld i söndags:(Och imorn ska man upp o jobba 6.45...

Jag skulle egentligen va ledig imorn men har tagit på mig ett extra pass. Enda dagen jag e ledig den här veckan e på torsdag.


DESPERATE HOUSEWIVES O COUGAR TOWN<3<3<3


Älska desperate housewives:)Ett av många favoritprogram:)
Efter premiäravsnittet e de dags för bästa Cougar town:

You rock

Denna parfym vill jag ha!
Synd att man missade Laila Bagges signering inne i stan 24 september:(

Laila Bagge You Rock Edt är en fruktig och blommig doft med en rockig boudoir stil. Doften öppnar med blå hallon och söt apelsin för att fortsätta med noter av jasmin och ros i hjärtat. Doften avslutas med dom varma noterna av bärnsten, mysk och sandelträ.

TOPPNOT
Blåhallon, apelsin, annanas, citron och lime

MELLANNOT
Jasmin, hallon, ros och röda tropiska frukter

BASNOT
Bärnsten, mysk, sandelträ, iris och viol

Övrig information


Utekväll med Lottis:)

I lördags åkte jag till Lotta:)Kom dit kl 12 och vi gick ut i skogen och grillade korv o marsmallows:)göttans:)
På kvällssidan åt vi middag och sen va det dags för utgång:)Vi gick på nattklubben Garbos i Sundbyberg. Vi hade jättekul o dansade mkt:)Det var packat med folk. Dagen efter åkte jag hem till Fiskis. Gick en två timmar lång promenad i skogen:)

RSS 2.0