ÄNTLIGEN SEMESTER!!

Idag va sista arbetsdagen innan min semester:) Inte den bästa dagen direkt då det först krånglade med personal som inte kom i tid o vi var en personal kort, plus att de va typ en av dom varmaste dagarna hittills! Det va så kvavt ute så de va svårt o andas. Jag o Jessica promenerade till Fisksätra tsm eftersom båda slutade typ kl 16.
Syrran åkte vid 18 tiden o sen blev jag ensam hemma. Har inte gjort så mkt ikväll...e ju så jävla varmt!
Känns såå skönt med semester i 3 veckor!
Imorn åker jag till Hudiksvall och besöker min storesyrra. Sen på lördag ska jag på klassfesten och sen åker jag hem 17.30 på söndag. Jag tar med kameran så bilder kommer!:)

:)

Igår va jag rätt trött när ja skulle jobba till 16.15. Efter jobbet gick jag o syrran en långprommis med Dessi:) Idag jobb till kl 21 men jag vaknade flera ggr inatt men klev upp kl 9 och motionerade tsm med Dessi en timme innan jag cyklade till jobbet. Nu när jag kom hem så fick jag reda på att min syrra hade tagit en promenad med Dessi ner till vattnet och min andra syster hade tagit Dessi på en motionsrunda på en timme så hon har verkligen fått mkt motion idag hehe:)


ne nu ska jag ta en dusch o sen ligga o lyssna på lite music:)
Imorn e de jobb 12-20, sen bara en dags jobb kvar innan semestern! Härligt värre:)


Träffat syrran

Jobbade igår till kl 21, hade jättesvårt o sova inatt, vaknade flera ggr:( Imorse skulle jag cykla till jobbet och så regnade det!!!!Jag va dyngsur när jag kom till jobbet 6.30. Men sen blev det soligt o fint, blåste väldigt mkt bara...
Idag efter jobbet cyklade jag hem och sen tog jag tåget in till slussen och träffade storsyrran som är precis hemkommen från  Spanien:)
Vi tog en promenad på söder och här e bild på oss:


Skönt med ledig dag:)

Ledig dag idag! Härligt värre. Vaknade av att solen lyste in och det har varit så jävla varmt idag! Stekande hett!
Har åkt en sväng till Sickla, tagit en två timmars promenad med Dessi och sen bara tagit de lugnt. Jag jobbar ju 6 dagar i rad nu innan min semester...
Kollar på film nu och vi har precis varit ute med hundarna sista svängen och hör nu att det spöregnar ute!!!
Hoppas det regnar hela veckan innan jag går på semester, då kan solen komma lägligt till nästa helg då jag ska på klassfesten:)
Har bokat biljetter nu och jag åker nästa fredag kl 10.30.


Harry Potter dödsrelikerna 2:)

Imorse vaknade jag kl 5, sen upp kl 5.45. När jag vaknade så va de inge regn ute men precis när jag kommit ner med cykeln från hissen så började det ösregna!! Va fan gör man? Klockan va mkt så jag skyndade mig upp och hämtade en jacka sen fick jag cykla i regnrusket iaf. Jag va helt dyngsur när jag kom till jobbet....
Efter jobbet cyklade jag hem och tack o lov så va de uppehåll just då:) Jag och syrran Kajsa åkte in till stan senare på kvällen och kl 19.30 kollade vi på nya Harry Potter dödsrelikerna 2, den allra sista filmen.
Den va i 2 tim o 10 min. Det var fullsatt i bion, 24 rader o typ 500 pers! Jag har aldrig sett så stor biosalong tidigare...
Vi åkte hem med 22.15 tåget.
Filmen va jättebra, hade förväntat mig ett annat slut på filmen kanske.
Imorn e jag ledig, får se va jag hittar på, vore skönt o bara va hemma oxå.

Jobbig natt

I måndags va jag oxå ledig:) Skönt me treledigt:) Men jag va mest bara hemma o tog de lugnt o njöt av ledigheten:) Jag o syrran åkte en sväng till Nacka forum.
Igår jobbade jag 12-21, de va jättevarmt o härligt ute samma väder som idag:)
Idag jobbar jag samma tid. Snackade med Rutan i telefon igår o läängtar tills klassfesten är nästa helg! Ska bli såå jävla roligt o fy fan va vi ska festa:)hehe All night long!
Igår gick jag o la mig i sängen vid midnatt, hade jättesvårt o sova o lyssnade på musik till 2 tiden o sen låg jag o vred o vände på mig iaf till kl 3.30.
Sen vet jag inte vilken tid jag somnade men klev upp imorse kl 9. Börjar ju jobbet kl 12 så måste upp i lagom tid:) Solen lyser och det verkar bli en grymt härlig dag!
Nu ska jag ta en sväng med hundarna:)

Stackars flicka...

Polisen vädjar om uppgifter kring våldtäkten som skedde vid S:t Eriksplan

En 12-årig flicka våldtogs i en trappuppgång vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm på fredagskvällen.

Ingen misstänkt är gripen och polisen är mycket förtegen om fallet.

Nu vädjar de om hjälp från allmänheten.

– Det som hänt är rent ut sagt förjävligt, säger Lars Marklund, stationsbefäl vid polisen på Norrmalm.

Flickan var på väg hem till en kompis vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm när hon plötsligt överfölls av en okänd man och våldtogs. Händelsen inträffade strax före 20.30 på fredagskvällen.

– Hon drogs in i en trappuppgång. Det är naturligtvis väldigt känsligt, inte minst med tanke på att hon är så ung, säger Anders Molin, stationsbefäl vid polisen på Norrmalm.

Stort pådrag

Flera polispatruller har sökt efter gärningsmannen, men ingen har gripits.

Eventuellt säkrade spår, som exempelvis fingeravtryck från trapphuset, kommer att undersökas av Statens kriminaltekniska laboratorium, SKL, i Linköping.

Något mer vill polisen inte säga.

Under helgen kommer arbetet bestå i att samla in och bearbeta information. Vad det består i kan vi i nuläget inte berätta eftersom det kan förstöra eller försena utredningen, skriver de i en vädjan till allmänheten på sin hemsida.

– Det som hänt är rent ut sagt förjävligt, säger Lars Marklund, stationsbefäl vid polisen på Norrmalm.

Ljus man i 40-årsåldern

– Om man har varit på platsen mellan 18 och 20.30 och sett något vill vi att man hör av sig till oss, säger Citypolisens informatör Towe Hägg.

Flickan har uppgett att gärningsmannen var i 40-årsåldern och ljushårig. Hon förhörs under helgen av personal som är utbildad för att förhöra barn. Hon har även, efter beslut av Stockholms tingsrätt, fått ett målsägandebiträde som bland annat har i uppgift att ge stöd till flickan.

– Det är naturligtvis väldigt tufft för henne det här. Sånt här ska inte hända, säger stationsbefäl Anders Molin.

"En riktig jävla dåre"

– Att överfalla ett barn, mitt i Stockholm, när det är ljust är en extrem handling, säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi till DN.

Överfallsvåldtäkter på barn är mycket ovanliga och i fall där gärningsmannen är okänd rör det sig om en mycket sjuk person, enligt Sarnecki:

– Det är en riktig jävla dåre.


:)


Bio

I fredags jobbade jag till 16.15, på morgonen spöregnade det ju så jag hade tagit tåget på morgonen så jag tog en promenad hem. Gick in på systemet och affärn. På kvällen va de dags för nattklubb:) Jag o syrran gjorde iordning oss o sen tog vi 22.20 tåget in till stan. Vi gick på The Bridge vid T-centralen. Inte den bästa nattklubben tycker jag iaf. Vakterna va hårda o man fick varken ta med sig alkohol på uteterassen lr på toaletten.
Det va inte så värst bra musik heller. Vi stannade där till kl 01 iaf o sen ville syrran hem. Men jag ville vidare:)
Jag tog sista nattbussen hem, 03.50.
Igår åkte jag o Stina till Sickla och kollade på bio. Vi skulle egentligen se "Rio" men de fanns bara 5 platser kvar så vi kollade på "Kung Fu Panda 2" istället. Den va jättebra, rolig och sorglig.

Rosa himmel

Sitter i vardagsrummet och himlen ute bara lyser rosa! Hur fint e inte det? Tråkigt att man sitter här ensam bara:( Ska snart gå o möta upp syrran vid tåget. Ska gå ner om 20 min typ. När firandet av kronprinsessan är slut. Så mysigt att ta en kvällspromenad när det är så vackert ute:)
Ska upp tidigt imorn o jobba hela dagen till 16, hoppas jag inte försover mig. Imorse vaknade jag kl 6 o sen somnade jag om, när klockan ringde kl 6.45 stängde jag av den o somnade om till kl 7.07. Snacka om att ja va stressad. Jag brukar ju cykla till jobbet 7.15, Men jag kom i tid iaf, huvudsaken de:)hehe
Imorn kväll blir det nattklubb hehe, ska bli kul! Hoppas de inte regnar:)
Nu ska jag fortsätta kolla på snygge Eric Saade;)

Balkongrenovering på min semester..suck

Snacka om att jag blev irriterad idag när jag fick brev hem om  att hyresvärden ska börja med renovering av balkongerna på min gata fr om den 1 augusti precis då min semester börjar. Jag önskar man hade semester i juli lr ingen semester alls nu i sommar. Hur jävla kul e de o höra dom stå o borra o väsnas från kl 7-18 när man har sovmorgon o allt! Ne då ska man fan väckas tidigt..suck.
Detta kommer alltså ta 10 veckor!!!!!!!!!!Jag kommer fåå sjukt mkt klagomål från grannarna för Dessi kommer skälla mkt och ofta så fort hon ser byggnadsarbetarna.Dom ska ju inte stå på balkongen utan på byggnadsställningar men ändå, hon kommer se dom. Jag som har gjort så fint på balkongen och tänkte sitta ute på balkongen och njuta av min ledighet men istället har man dom där som ska låta.
Första veckan i augusti ska dom bygga upp ställningarna och andra veckan när min syster kommer på besök börjar dom renoveringen.
Det kommer komma in mkt damm o skit in till lägenheten så man kan ju inte direkt ha nå öppna fönster...
Asså det kommer ju bli jättefint när det blir klart men så jävla typiskt att det ska infalla under min semester!
Nu får ni tycka att jag e en bitterfitta men detta e ju min första långsemester.

STORT GRATTIS TILL KRONPRINSESSAN VICTORIA!!

Idag fyller ju kronprinsessan Victoria 34 år! Grattis till henne! Jag sitter nu o kollar på firandet på SVT1:)
Bra artister som Eric Saade, Andreas Johnson och Jessica Andersson uppträder. Jessica såg ut som en rosa bakelse i hennes söta klänning:)
Det regnade på Öland idag, inte bästa vädret på Victorias födelsedag....
Idag har det varit fint väder här i Sthlm iaf:)

Beautiful song

Lyssna på denna vackra låt:

Skansen idag!

Vaknade imorse och kände att det kliade sjukt mkt under foten och under foten hade jag fått ett myggbett inatt!!! Snacka om jobbigt ställe o få ett myggbett på....Klias ju så fort jag går.....
Jag va ledig idag så jag o syrran åkte till Skansen. Det va ju jättesoligt o härligt väder idag:) Vi åkte spårvagn till Skansen och det va så jävla mkt folk i kön, de va ju allsång på skansen ikväll så många som ville dit oxå ju.
Här kommer bilder från idag:


Snacka om stora horn:

Sen fanns det två sockersöta älgkalvar som låg o vilade:


Vy över Sthlm:


Björnarna:

Visent, Bisonoxe:

Fåren:

Sen såg vi supersöta små kultingar:

Hur söta får man va?
Sen gick vi in o kollade på kolonilotter:

Syrran vid nå blommor:

Jag :

Stina tog kort på nå fika på ett café men det blev inget sånt för oss även om det såg väldigt gott ut:

På hemvägen hoppade vi av lite tidigare än Sergels torg och tog en härlig promenad genom den här vackra allén:

Sen såg vi den här roliga bussen haha:

Lägg märke till att det står "Free sex Come in" på fönsterrutan haha

Sen gick vi förbi teatern:


SYTYCD och Allsång på Skansen:)

Kollade nyss på So you think you can dance och nu är äntligen alla auditions över och man får se de härliga dansnumren:)
Dom är så sjukt bra och nu längtar jag tills nästa tisdag igen:)
Här är en av mina favoriter ikväll, Iveta som är världsmästare i tiodans gjorde denna helt underbara dans:

Håll med om att hon e grym på o dansa!
Kollade oxå på Allsång på Skansen på SVT och det var ca 25 000 människor där! Rekord för i år!

En sväng på stan

Idag klev jag upp kl 9:) Skönt med sovmorgon! Gjorde inte så mkt på förmiddagen. Jättesoligt ute!
Kl 14 åkte jag in till stan, köpte två jättefina navelpiercingar med rosa stenar, en stjärna o ett hjärta.
Köpte solglasögon o halsband. Packat med folk inne i city!
När jag kom hem på kvällen så hade syrran fixat mat så jag bakade en blåbärsmarängpaj till efterrätt! Det var blåbären vi plockade igårkväll. Den blev jättegod:

Ser god ut lr?
Nån mer som va sugen på pajen va Dessi ofc:

haha bjuder på en ful bild på mig:

Jag ser oxå rätt glupsk ut men den va ju så jäkla god!
Ne nu ska jag ut på en prommis med Dessi!
Imorn jobb 7.45

Ledig

I onsdags kom min syrra Kajsa på besök. Hon skulle provjobba här i sthlm igår, tordag. I onsdags så fick jag träffa en kameleont:)Det va rätt häftigt att känna på en sån:) En arbetskollega som hade den.
Igår va ju jag ledig, hur varmt som helst ute!
Jag åkte till Nacka Forum kl 11 och klippte mig hos Forumfrisörerna. Gick sen i lite butiker o shoppade.

Söta grytlappar, lite köksskålar, väckarklocka o lite smågrejer blev det:)
På kvällen åt jag o Kajsa en god sallad som jag gjort och sen gick vi till stranden i Fiskis och åt vattenmelon:) MUMS!
Jag badade för första gången i år!!! Det var jätteskönt!
Sen gick vi hem o kollade på tv o sen blev det en skön promenad i skogen med Dessi och vi plockade blåbär och Dessi åt en massa direkt från buskarna hehe:) Ser lite kul ut!
Vi gick o la oss vid 1.30.

Forum Nacka

I lördags blev det inte som jag tänkt men skitsamma. Ja gick på Debaser i Slussen istället. Det var dålig musik o inge bra där tyckte jag, dyrt i baren...
Inget ställe som jag går till nå mer iaf. Visst om man gillar den typ av musik så då kanske man gillar Debaser.
Kom hem vid 3.30. Det var ju ljust ute redan då.
På söndagen åkte jag o syrran till Forum Nacka. Köpte lite  smycken o en ny handväska:)
I måndags jobbade jag till kl 16.15. Kollade på Lotta på Liseberg.
Igår fick jag jobba 12-21. Skulle egentligen jobba 16-21. Idag jobbar jag oxå 12-21. Jag stannade kvar på jobbet igår o kollade på SYTYCD till kl 22.50. Cyklade hem sen.

:)


Nattklubb ikväll!

Igår var det 1 juli!!!Sommaren går så fort! Typ dom flesta på jobbet går på semester nu så de blir jag och vikarierna kvar haha, skoja bara:)
Jag ska ju ha semester om 4 veckor. Läängtar:)
Igår jobbade jag till 16.15 o de va så sjukt varmt ute, rena bastun både inne o ute! På nyheterna o SMHI säger dom att de ska regna o åska men fan va dom ljuger, lr så gäller de resten av Sverige utom Sthlm för här e de minsann jättevarmt o inge regn:) Tack för det! hehe
På kvällen gjorde jag jättegod thaimat med kokosmjölk o kycklingfilé i:) Satt på balkongen o åt men grannen lyssnade på jättehög o dålig musik, o så grilla dom på balkongen...inte så gott o äta thaimat om man känner lukten av grillat....
Jag hade tvätt- tid kl 19-22...kanske inte den roligaste tiden o tvätta på en fredagkväll men men...Det gick bara en massa skit på tv, asdåliga filmer så ja satt mest vid datorn..
Blev erbjuden o hänga med på fest på Café Opera med gratis inträde o allt men hade typ en halvtimme på mig o fixa iordning mig o de funkar tyvärr inte...jag måste ju duscha, fixa hår o allt.
Men jag va jävligt sugen på o hänga med:) Men ja ska ut ikväll istället:) Ska bli så jävla kul!!!Blir kanske Stureplan, får se:)
Jag har tagit en dusch nu o ska snart måla naglarna:)

RSS 2.0