Idol

Då har man nyss kollat på Idol och rätt person åkte ut. Jag har aldrig gillat Lou Lou och det var bra att hon äntligen åkte ut. Lars var väl ingen höjdare ikväll heller. Blev överraskad att Anna min favorit hängde löst..jag som röstade på henne.
Att Katrin fick vara kvar som programledare är ju en flopp. Hon är ju skitkass som programledare. Peter Jihde får ju visa vilken kamera hon ska titta in i. HAHA Jag trodde hon fått sparken.


Kollade sen på eftersnacket på tv400 och kollade på Johan Palms dejt. Jag skulle oxå vilja dejta honom. Han e ju jättesöt! Fast jag är nog för gammal för honom HAHA. Men han är en väldigt charmig kille:)
Kevin var grymt bra ikväll..Han blir min nya Darin! Dansar gör han ju oxå. Synd att han har flickvän:(

Mina favorit killar:)


Imorgon ska man gå ombord på Cinderella för första gången. Det ska bli spännande. Åker buss från Ljusdal 11.20 och båten avgår klockan 18. Jag kommer ha askul och hoppas jag hittar nå snygga killar ombord:)hehe
Vi höres på söndag!
Ha det bra! Det ska iaf jag ha;)


Hudiksvall idag

Idag åkte jag till Hudiksvall och gick på sårvårdsutbildning på sjukhuset. Det var jätteintressant föreläsning på två timmar. Sen gick jag till Hollywood och hälsade på Natalie som jobbar där:)
Det var kul att få träffa henne. Jag gick ut med hundarna runt lillfjärden och mötte Evelina med hennes 2 månaders son. Han låg och sov i vagnen och han var så söt:)
Nu är jag hemma och har städat hela huset..fanns inget bra på Tv för en gångs skull så jag tänkte att då kan jag röja upp lite här hemma. Mamma är i Gävle och har varit på utvecklingssamtal med syrran och hon kommer hem halv tio ikväll.
Men nu är man lite trött efter att ha städat. Vet inte vad jag ska hitta på nu..hhmmm
Imorgon tänkte jag oxå åka till Hudiksvall fast med bussen. Tänkte shoppa lite kläder:)
Hittade en snygg klänning på Gina tricot som jag vill köpa:) Får se om jag hittar något mer.
Imorgon kommer syrran och hennes kille hit för att vara djurvakt. Dom har ju lite djur att ta hand om i helgen..haha
en häst, två hundar, 5 marsvin och så undulaterna. Dom har fullt upp hela helgen då.
Jag längtar mycket efter mitt rexmarsvin....ungarna borde ju födas snart. Dom skulle få ungar i slutet av oktober men ar inte hört något än. Hoppas bara att det blir en hona i kullen.
Ne nu ska jag gosa lite med mina marsvin i soffan en stund.

Tv- kväll igen

Kollade nyss på Grey´s anatomy. Det programmet är så bra. Utan TV- programmen vore mitt liv så tomt. Det är ju alltid så ensamt här. Aldrig nå vänner som hälsar på och inga syskon som bor kvar här. Så då blir det väldigt tråkigt...
Dramaserierna är mitt liv:)
Känns så tråkigt att man inte har någon man kan prata med längre. Ne det ska bli kul att komma härifrån i helgen. Man kanske hittar några vänner på båten:)
Känns som att ingen vill vara med mig längre. Alla har så dåliga bortförklaringar. Man är utfryst. Dörrar stängs om och om igen.Vad gör jag för fel? Hur gör jag för att folk ska bry sig?


Lite bilder på Celia

 
Celias kull 2,5 veckor gamla. 4 honor och en hane.

Härliga höst!

Jag knäppte lite höstbilder på marsvinen nu ikväll:) Söta va?



Celia 6 veckorCelia
Elvira 4 månader
Kate 4 månader( lillsyrrans marsvin)

Avelshanen bokad

Nu har jag fått låna hem den här snygga teddyhanen som ska bo hos mig i november/december för att para sig med teddyhonorna här hemma. Han bor hos Ronja Alftin, Light´s marsvinsuppfödning i Hällbo/Västansjö.
Det ska bli jättekul och spännande att få se hur många ungar det blir och vilka färger vi får. Det är ju första gången teddysarna parar sig så jag håller tummarna att förlossningen går bra. Min förra marsvinshona som fick dödfödda ungar i somras avled någon dag efter förlossningen och det var hemskt att det skulle sluta så. Men man får väl bara hoppa att allt går bra den här gången.



Rospiggens Out of the Light
Teddy black himalaya född: 3/4-2008
2 x cert 1x Bir-r jr


Idag är jag ensam hemma hela dagen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon ska jag till Hudiksvall med hundarna i  bilen eftersom jag ska på sårvårdsutbildning på Hudiksvalls sjukhus och mamma ska på utvecklingssamtal med Kajsa i Gävle så ingen är hemma och kan passa hundarna så då får väl jag ta med dom till Hudiksvall. Det ska bli kul att få gå på sårvårdsutbildningen. Ska köpa något fint linne jag kan ha på mig på kryssningen oxå:) Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker! KUL!

Sista praktikdagen

Idag var sista dagen på min praktik. Jag hade köpt en röd marsipantårta med hjärtan på med jordgubbsgrädde.
Den var supergod!
Det var tråkigt att sluta för jag trivdes så bra där och jag kommer definitivt söka sommarjobb där nästa år.
Jag tycker personalen har varit jättetrevlig och jag har lärt mig mycket.

Skickade ett mejl på lunar till en person och lunar kommenterade med detta svar:

"Varningsfiltret reagerar på din text. Du har väl inte skrivit något olämpligt?

LunarStorms säkerhetsavdelning kontrollerar tvivelaktigheter så hamna inte i trubbel i onödan.
"

OOOppss...det kanske fanns ett och annat olämpligt ord i mitt mejl som jag skickade. Kul för den som får det:) HAHA
Har aldrig fått den kommentaren från lunar och visste inte om att man kunde få nåt sån´t. Men men ska ta det lugnt med vad jag skriver till folk hädanefter:)



Besök idag

Idag kom mammas syster och hälsade på. Min kusin som är 5 år var oxå med. Han tyckte väldigt mycket om mina djur...hhmm han ville hålla på med dom hela tiden. Vi åt mat och efterrätt. Jag och mamma åkte sen till Ljusdal och lämnade pappa i lägenheten. Sen gick vi på Stene gården där det var nån typ av hantverkar och matmässa eller nåt. Mamma köpte getost, tunnbröd och fisk. Jag köpte en stor polkagriskäpp:) gott!
Idag har det varit mycket bra program på tv:n. Kollade först på reprisen på Grey´s anatomy kl 17 eftersom det var så himla bra sen kl 18 var det One Tree Hill och sen kl 19 var det Gossip Girl och sen kl 20 var det Ensam Mamma Söker och sen gick vi och släppte in hästarna i stallet och nu sitter jag här..ska väl gå och sova nu. Jag ska upp klockan 4.00 och praktisera. Sen har jag bara en dag kvar på praktiken! Sen är det slut med allt pendlande. Skönt.

Bollnäs idag!

Idag åkte jag, mamma och pappa till Bollnäs. Jag skulle ha sovmorgon idag men vaknade klockan 8 och var pigg och ville inte sova längre så jag tog en dusch  och åt frukost och sen åkte vi iväg. Jag hämtade pappa i hans lägenhet igår så han fick följa med till Bollnäs idag. Vi tog även med hundarna. Först åkte vi till djuraffären. Där hade dom ursöta marsvinsungar..blev så sugen på att köpa en men har ju så många nu jag. Det räcker med dom jag har. Men jag köpte en massa snacks till mina djur. Köpte ett par svarta snygga skor som jag ska ha på kryssningen nästa helg:)



Kom hem vid 16.30 och ska kolla på stjärnor på is ikväll:) Det är ju så kul o garva åt deltagarna...dom ser ju för roliga ut:)haha
Och Carolina Gynning:) HAHA






Kollade på Idol igår...suck. Min favorit Yazmina åkte. Hon var värd att stanna. Jag hade röstat flera gånger på henne men det räckte tydligen inte. Jag blev ledsen när hon fick åka och hade hoppats att få se henne längre i tävlingen.
Hennes ögon är helt underbara. Såna fina ögon vill jag oxå ha...jag blir avundsjuk.
Varför kunde inte Robin få åka? Han e ju ändå så kass!
Ja det är ju sånt som händer.... Mina andra favoriter är Anna, Alice, Kevin och Johan Palm.
Kommer sakna Yazmina:(




A rainy day....

Idag klev jag upp 3.45..Vaknade klockan 3.00 av att någon ringde på hemtelefonen..hmm..mystiskt.
kunde inte somna om eftersom jag skulle upp 45 minuter senare. Åt frukost och gick ut med hundarna. Regn ute..suck..tråkigt. Nu börjar det riktiga höstrusket komma. Nu när alla vackra blad snart fallit till marken och kvar står bara kala träd som väntar på att snön ska falla.
Jag åkte strax efter 5 imorse och började praktiken klockan 7. Det var en väldigt jobbig dag idag med mycket att göra hela tiden. Men det var roligt också. Fick hjälpa till med en såromläggning på ett ben som var mycket intressant. Dom hade gjort en hudtransplantation på benet.

Kom hem klockan 17 och åt mat och nu sitter jag här. Ska upp 4.00 imorgon också för att jobba. Men lördag och söndag är jag ledig. Har ingen aning vad jag ska göra då. Det regnar väl säkert.....

Var det någon som kollade på Grey´s anatomy igår?
Det var ju så himla bra program igår! Satt fastspikad i soffan hela kvällen:)




Nytatuerad!!!!!

Igår den 14 oktober var det andra sittningen på min tatuering. Jag sov hos syrran i Gävle och hon hängde med sen till Custom Illusion.
Började tatuera mig vid ca 10.30 och vi blev klara vid 14.30.  Första sittningen gjorde hon 5 rosor och nu skulle vi göra alla krumelurerna.
Hon började vid höften och sen upp mot revbenen.
Men när hon tatuerade på revbenen gjorde det så djävulskt ont. Var tvungen o fråga om en paus. Jag blev yr och skakade så jag drack lite festis och knäppte lite kort och sen fortsatte vi. Tredje och sista sittningen är bara lite finjustering:) Det är den 12 november som jag ska göra någon linje lite bredare och fylla på med lite färg. Jag är jättenöjd med resultatet och min drömtatuering är äntligen klar!  Totalt kostade den 9000 kronor men det är den värd. Jag har länge velat haft den:)








I måndags den 13 oktober hämtade jag en liten 5 veckors marsvinsunge hos Luneas i Gävle. Jag var den första som hämtade och hon fick bara plats i handflatan..så liten är hon. Och så jättesöt och snäll. Hon är lik mitt tidigare marsvin Snurran i färgen ( saffronagouti/buff)  och det är ju kul. Denna lilla tjej har fått namnet Celia. Det gick väldigt bra när jag satte ihop henne med teddysarna och det blev inget bråk i buren så det funkade jättebra.
Hon är mycket efterlängtad och det är skönt att äntligen få hem henne. Gå gärna in på www.luneas .se och kika på hemsidan:)


I helgen praktiserade jag fre-sön. Fick vara med på operation. En galloperation. Dom opererade med öppen galla och det var jätteintressant att få vara med. Det är det här jag helst vill jobba med. På sjukhus och helst på operation. Fick hjälpa till lite och ge sjuksköterskan grejer och undersköterskan som jobbade var jättebra och han förklarade en massa för mej hur det gick till och vad en undersköterska gör på operation. Det var väldigt kul att få vara med. Hoppas bara jag hinner med fler operationer under min praktik.

Ensam hemma

Idag har jag varit ledig. Har varit hundvakt här hemma. Mamma jobbade. Jag cyklade till kyrkan med Dessi och tittade till mormors grav och gick runt kyrkön med Dessi. Det var skönt ute, jättehärligt väder. Annars har jag bara varit hemma och slöat.
Har inte gjort något speciellt.



Nu är det bara 6 dagar kvar till fortsättningen på min tatuering. Spännande:)hehe
Men tråkigt att jag inte har någon som kan följa med. Alla bara jobbar eller har annat att göra. Suck...
Har känt mig väldigt ensam idag. Känns som att ingen har tid att träffa mig längre. Alla har så fullt upp med sina egna liv och sina andra kompisar...jag hatar att komma i andra hand..känns som man blir bortvald hela tiden.
Det är så tråkigt. Man känner sig tjatig när man frågar om och om igen men man ses aldrig. Konstigt vad folk har många bortförklaringar för att inte behöva träffa andra. Fel att inte säga det direkt till mig då. Känner mig sviken...snart orkar man inte med det här längre. snart orkar man inte fråga och ringa jämt när man vet att man bara blir ratad på nytt. Hoppet om att få ses dör ju ut och man tänker att det inte är någon idé att ens fråga. Har inte kommit någon kompis och hälsat på här sen flera år sen. Miss that....





Jag kollade på Bonde söker fru idag och det är så himla bra program. Såå gulligt att en bonde som är gay fick så många brev och att man får följa hans sökande efter kärleken. Det ska bli jättekul. Tur att man har TV:n i alla fall. har man nånting att göra...man får följa alla serier istället här i höst:)




Jag har även bokat en kryssning med Cinderella den 25 oktober!
Fanns bara två biljetter kvar...Det är min första kryssning som jag fick i present av mamma och det ska bli jättekul att åka:) Då ska man ragga för fullt! HAHAHAHA


2 oktober 2008

Praktiserat idag. Varit med på röntgen på kärlförträngning. Det var kul att se. Var jättetrött när man kom hem..suck jobbigt att pendla..kommer väl hem vid 18 och då ska man hinna motionera Dessi, äta, hinna kolla på alla tv- serier, sitta vid datorn...och ändå jobbar jag bara 75 %. Men det är väl själva pendlingen som e jobbig för när man väl kommer till sjukhuset är det ju kul!

Första praktikdagen

Idag började jag praktisera på Hudiksvalls sjukhus på kirurgavdelningen.
Började klockan 10 och fick sluta klockan 15. Så det var ju najs. Men är så trött ändå så jag kommer vara helt slut efter de här 4 veckorna. Det tar ju så lång tid att åka oxå. Jag börjar egentligen klockan 7 och jobbar till 15.45 eller så jobbar  jag 13.30-22. På morgonen måste jag först kliva upp strax efter 4 och sen efter klockan 5 ta bilen till Ljusdal eftersom det inte går någon buss så tidigt från Järvsö. Sen parkera bilen i Ljusdal och ta 5.40 bussen till Hudik. Jag kan ju ta bilen men det orkar man ju fan inte..jag kommer ju somna vid ratten...hahaha
Idag fick jag en introduktion och visning över avdelningen. Sen hann jag även hjälpa till med en såromläggning och gjorde kapillärtagning. Det var så lugnt idag på avdelningen så det fanns inte så mycket att göra... Jag får hoppas att det blir nå operationer imorgon istället:)                                         

RSS 2.0