HALLOWEEN!!!

I helgen är det ju Halloween:)

happy_halloween_ghost_hg_clr.gif image by messr10


Ikväll blir det lugnt. Kollar på Idol ikväll:)Las Vegas tema. Men imorgon blir det krogen i Borlänge:)hehe

hehe

Asroligt klipp från Cirkus Möller:)



Arbetsintervju i Stockholm på tisdag!!!!

Fick ett samtal igår och det var IGS Assistans AB som ville att jag skulle på arbetsintervju:)Jippi!
Jag är ju i Borlänge nu så jag ska dit på tisdag kl 10.30. Arbetsförmedlingen betalar resan:)Ska boka resan idag på stationen. Det ska bli jättekul att gå på intervju. Jobbet är som personlig assistent till en 25 årig tjej.
Dom söker 2 tjänster. Intervjun kommer hållas i Globen men jobbet är i Solna. Jag åker till lägenheten i Ljusdal på söndag och sen åker jag till Stockholm på måndag och sover hos Emelie. Jag kommer vara så nervös inför intervjun. Har bara varit på en intervju förut och det var på McDonalds. Vi får väl se hur det går. Önska mig Lycka till:)
Om man skulle få jobbet så börjar jag i januari. Då hinner man ju försöka få tag på nå boende och så:) Men det är väl säkert många som söker jobbet. Men man får hoppas på det bästa:) 

Borlänge!

Igår klev jag upp klockan 8. Packade väskan, käkade frukost och gick sen ner till tåget med Dessi. Var rätt så tråkigt att sitta nästan 2 timmar själv på tåget. När vi var framme i Gävle så träffade vi Stina och Hilda. Tåget var redan framme så vi satte oss direkt på tåget till Borlänge. Första gången jag åker det tåget. Har ju bara åkt bil ner förut. När vi hoppade av såg vi lägenheten direkt från stationen. Kanske tog 2 minuter att gå:)najs. Vi var framme 13.43. Mammas sambo låste upp åt oss och sen gick han o tränade. Vi käkade lite lunch och hundarna hälsade på Danne:)Dessi var väl inte så överlycklig att få träffa honom men det gick bra ändå. Sen gick vi en sväng på stan med hundarna. När mamma kom hem vid fyratiden så käkade vi mat och efterrätt. Vaniljglass med hallon. Såå gött. Sen kollade vi på Bröstgalan. Var väl inte så jättebra. Kollade mest när artisterna uppträdde. Leif skulle till Göteborg idag och kommer på söndag igen så han klev upp 5 imorse. Klockan halv sex klev mamma upp och skulle jobba. Jag vaknade och snackade lite med henne innan jag la mig i sängen igen och myste med Dessi. Klev upp 8.30 och duschade och åt frukost och gick ut med alla TRE hundarna själv. Var ganska jobbigt. Alla ska liksom åt olika håll och går i olika takt. Dessi skenar medans Danne tar det lilla lugna och Hilda bara traskar på i sin takt...Suck...Nu väntar vi på om Kajsa ska hit nåt idag. Hon visste inte för hon var ju här förra helgen oxå. Mamma slutar vid 12 tiden alltså snart och då ska vi till Äventyrsbadet!Härligt :)Har packat bikinin:)
Bilder från helgen kommer sen till veckan:)

Borlänge imorgon:)

Igår kollade jag på Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine. Det var så sorgligt avsnitt på Ugly Betty så jag blev tårögd. Och så spännande avsnitt på DH.
Idag har jag lagt upp CV på en massa olika jobbsajter och bemanningsföretag. Fick brev från Akassan att dom vill ha arbetsgivarintyg från Öjegården så jag har ringt och fixat det. Dom godkände inte mina kopior på arbetsgivarintyget från IVA så jag måste skicka originalkopiorna.
Ringde upp företaget i Haninge som jag sökt arbete hos men tjänsten var redan tillsatt.

Imorgon åker jag till Borlänge och hälsar på mamma. Det ska bli jättekul. Jag har verkligen längtat:) Åker tåg med Dessi från Ljusdal 10.10 och är framme 13.43. Stina hoppar på tåget i Gävle så vi åker den biten tillsammans:) Hon tar med sig Hilda oxå så det blir en riktig hundträff då alla våra hundar kommer få umgås i helgen:)
Pappa ska åka till Söderhamn imorgon till hans mamma.

Idag har vi sluppit regnet iaf:) Dessi och jag har gått runt elljusspåret. Igår tränade vi på brukshundklubben. Det är lite tråkigt att träna med Dessi då jag måste ha långlina på henne hela tiden. När man kör agility är det ganska klumpigt då linan fastnar i hindrena osv. Och så fort det är någon annan hund som kommer och ska träna får vi gå därifrån för hon har så svårt att koncentrera sig på mig då utan hon håller bara koll på vart den andra hunden är hela tiden. Svårt att få kontakt med henne . Men hon tycker ju att det är jättekul att springa runt banan och så. Men det skulle va skönt om man kunde ha henne lös.

Ikväll är det Greys anatomy som jag måste se:)

Tråkig dag.

Tråkig dag. Har gått med Dessi runt kyrksjön. Regnat hela dagen. Varit och handlat mat. Kollade på sista avsnittet av Färjan 3. Så tråkigt att Färjan Håkan har sagt upp sig på Cinderella:(

I kvällens avsnitt var ju min älskling Arnold med och tävlade om titeln Årets Badpojke. Han vann tyvärr inte men hans kropp såg riktigt het ut:)Tajta badbrallor hade han oxå:)najs:)hehe

Mia Catalano i One Tree Hill

Känner någon igen den här tjejen? Hon spelar med i min favoritserie One Tree Hill. Jag gillar hennes låtar:)Lägger upp tre av dom här på bloggen men lyssna gärna på fler av hennes låtar:)Vad tycker ni?


:)


Lugna, mysiga låtar så här på kvällssidan:)
Synd man inte har nån att mysa med:(Får gosa med Dessi då!haha

Söndag

Fick ett mail igår från ett jobb jag sökt i Haninge. Skulle ringa dom angående arbetsintervju:) Problemet är väl att tjänsten ska tillsättas omgående. Miste ett jobb förra veckan just pga den orsaken. Jag bor helt enkelt för långt bort och då anställer dom ju självklart någon som kommer från trakten.
Jag får ringa upp dom imorgon och höra så får vi se om det blir någon intervju först och främst.

Idag har jag inte gjort nå speciellt. Motionerat Dessi och suttit vid datorn. Har kollat på One Tree Hill, Gossip Girl och Ensam mamma söker.

Får man aldrig mer träffa Peyton och Lucas i OTH nå mer?Dom var liksom mina favoriter i serien och bara för dom skaffar unge så sticker dom. Hur kul e de? Nu finns det ju ingen spänning i serien. Är ju därför man kollar på den.
Tråkigt när dom två bästa i serien inte är med nå mer:( Saknar dom!



Lördag

Imorse hade jag sovmorgon:)skönt. Klev upp kl 9.30. När jag gick ut med Dessi så snöade det ute:)Det var ju små snöflingor men som senare regnade bort:(
Innan jag gick ut med Dessi så städade vi hela lägenheten. Jag städade upp på balkongen också som vi inte använder nu i höst så jag staplade upp lite flyttkartonger längs väggen där så vi slipper ha dom i lägenheten. Orkar inte ta ner allt i förrådet. Är ju så mycket grejer där ändå.

Sen tog jag en promenad med Dessi på elljusspåret. Tog 10 kilometers sträckan. Kortade av den lite då jag blev så blöt om fötterna så vi kanske gick ca 8 km.

Det är nu hösten är som tråkigast. Det är grått, mulet, blåsigt, kallt, fuktigt och regnar. De flesta träd står nakna och löven ligger bruna på marken. Alla vackra färger och den sköna höstsolen är som bortblåsta. Nu väntar vi bara in vintern. Jag gillar inte den här delen av hösten och längtar så efter snön.

När jag kom hem så hade pappa lagat Biff á lá Lindström och det var väldigt gott.

Nu blev man lite trött efter promenaden och den goda maten så nu ska jag bara sitta vid datorn en stund:)
Ikväll blir det lugnt hemma. Tänkte titta på filmen Little Miss Sunshine ikväll kl 21.30 på kanal 4. Den verkar jättebra:)


godnattsång



Rocktema på Idol!

Ikväll var det rocktema på Idol. Har käkat så mycket godis nu så jag fått ont i magen:(
Det var rätt person som åkte för jag tyckte Nicklas hade dåligt låtval.
Jag förstår inte varför Rabih fick så mycket beröm från juryn då jag tyckte han sjöng falskt och valde helt fel låt för hans röst.
Calle, Tove, Mariette, Eddie och rik var jättebra ikväll. Reza och Erika var sådär.

Idag har jag sökt en massa jobb i Stockholm. Vill såå gärna flytta dit.

Ringde Sandra idag och snackade lite oxå:) Det var kul att få prata lite med Dig:)



Ögongodis på "Mammas Pojkar"

Kollade på Mammas pojkar ikväll och såg mitt ögongodis Tim som är 23 år gammal. Han är såå snygg;) Honom skulle man inte tacka nej till en dejt med:)

Tim Foto: TV4


Susanne och Tim Rydeström. Foto: Marcus Samuelsson/TV4

Arbetsförmedlingen

Nu har jag pratat med Arne på Af för att göra upp en handlingsplan. Han trodde inte att jag skulle få nå pengar från A-kassan men att jag skulle höra med kommunal om jag får slå ihop min arbetstid på McDonalds och Öjegården eftersom jag studerat i 1 1/2 år. Han tyckte det var bra att jag sökt många jobb men det finns ju mer att söka. Han tyckte oxå att jag skulle satsa på stockholmsområdet då det finns ganska bra med arbeten där. Frågan är ju bara hur jag gör med hunden. Men allting ordnar sig väl. Om man fick hjälp med hyran så skulle man ju kunna hyra ett rum och hitta hundvakt till Dessi och söka jobb på plats för då kanske man redan har hundvakt till Dessi när man väl får jobb där. Men han sa att om jag fortfarande är arbetslös den 17 november då jag ska träffa Arne på Af igen så kommer jag få studiebidrag på 1050 kr i månaden. Det är ju ingenting så jag måste hitta jobb ganska snarast. Han sa att jag i så fall fick höra med sociala om dom kunde bidra. Men jag måste få svar från akassan först. Och på vissa jobb som ex pesonlig assistent så kan man ju i vissa fall ta med sig hunden på jobbet. Är ju beroende vem man söker till. Jag söker ju inte till brukare som är allergiska.
Jag hoppas iaf att jag hittar nå jobb fort.


Af idag

Klockan ett ska jag till Arbetsförmedlingen och göra en ny handlingsplan. Jag hoppas att jag slipper gå praktik.

FÖRSTA SNÖN ÄR HÄR!!!:)

Inatt så drömde jag mardröm. Har inte gjort det på hur länge som helst. Jag och mina kompisar och karaktärer från Gossip Girl befann oss i ett stort spökhus där det hände en massa läskiga saker. Jag vaknade flera gånger inatt och ville inte somna om. När jag väl somnade om så dök samma dröm upp hela tiden. Har vridit och vänt mig så mycket inatt så till och med mitt navelsmycke har ryckts loss inatt. Asså inte själva staven utan korset som hängde på navelpiercingen.

Imorse när jag klev upp och vinklade upp persiennerna så blev jag så lycklig!!Den första snön har kommit!
Det har slutat snöa nu men det ligger ett tunt snötäcke på backen. Jag bara älskar vintern och all snö:) Me like.

Fick brev idag från Af som undrade om jag fortfarande är arbetslös. Och ja de e jag ju så jag ska ta bilen ner och prata med dom. Fick även ett brev från posten att jag ska hämta paket i Järvsö. Så det blir en tripp dit idag också:) Tar med Dessi och går en långpromenad där med henne.


Blog awards 2009 och Gossip Girl premiär!!!

Kollade på nyheterna igår och Foki var nominerad till Årets mest originella blogg och Årets nykomling och hon vann båda. Plus att hon vann Årets blogg. Hon fyllde 18 år igår och snacka om härlig 18-årsdag:)
Jag har följt hennes blogg nyligen men den är faktiskt riktigt rolig att läsa.
www.fokis.se

Anna Lundh från Robinson som jag följer via hennes blogg var också på Blog awards:)
www.annalundh.se

Ikväll blir det lite körigt med mina tvserier. Dom krockar med varann:(
Det är ju Top Model 12 på 3:an kl 19 men då är det också säsongspremiär för Gossip Girl på femman samma tid!
Hur gör man? Måste bara försöka köpa en inspelningsbar boxer. Men just nu har jag inte råd med en sån...
Jag får helt enkelt kolla på reprisen på Top Model. Gossip Girl väger tyngre. hehe
http://www.youknowyouloveme.org/



Jag bara längtar tills ikväll!!!!

Får ringa till syrran och höra vem som åkte ut:) Eller kan man kolla på Top Model på kanal 3 hemsidan?
Aja de blir som de blir.

Imorse var det frost ute och mulet väder. Hoppas solen tittar fram snart:)

Stjärnfall

Idag färgade jag håret. Skulle ju färga mitt hår rött när hösten började i september men vet inte vad som gick fel då det bara blev utväxten som fick röd färg och resten av håret förblev svart. Inget snyggt alls. Men idag så färgade jag mörkbrunt och jag blev nöjd med färgningen:) Vill testa färga håret lite ljusare brun sen när jag börjar få utväxt igen. Har ju haft svart hår ett bra tag nu.
Här är resultatet:

Det ser ju väldigt svart ut nu eftersom jag hade svart innan men jag har fått bort rödfärgen iaf:)
Sen var jag på filmen G-Force som var både rolig, gullig och sorglig. Det fanns stunder som jag garvade och stunder då jag blev alldeles tårögd. Stort minus var att filmen var dubbad. Hatar när det är så. Hade hellre sett den på engelska med svensk text. Rösterna känns så löjliga när dom är på svenska.

Nu ikväll när jag skulle ut och gå sista svängen med Dessi såg jag en stjärna falla! Det är första gången jag ser det tror jag iaf. Kommer inte ihåg att jag sett det förut. Den var stor och lyste starkt. Jag önskade mig självklart en sak och jag hoppas den slår in:)men jag tror inte på sån´t men ändå. Alltid värt ett försök:)hehe

Shooting20star.jpg image by 1Ladybird
Vad har ni gjort för kul ikväll?

Bio:)

Idag klockan 16 ska jag se på marsvinsfilmen G-Force på Ljusdals Bio Rio. Kommer säkert bara vara en massa barn där men det skiter jag i hahaha:)
Fick hem Marsvinsmagazinet i veckan som varit och där var ett bildreportage om när den här filmen hade galapremiär i Stockholm. Där var flera kändisar som ex Linda Rosing, Mi Ridell, Arne Weise, Blondinbella, Nanne Grönwall, Louise Hoffsten, Jacob Eklund och skådespelerskan Ellen Fjaestad( från Eva och Adam serien)som är pressansvarig på Walt Disney Studios.


Bilder från:
http://imargoscavies.se/Bilder/Galan/index.html


Äntligen åkte Camilla ut från Idol!:)

Jag höll tummarna för att Camilla skulle åka och det gjorde hon:) Hon började ju grina innan hon ens hade åkt ut. Och jag diggade verkligen INTE hennes röda tights som var uppdragna upp till armhålorna hahahaha.
Camilla
Asså, seriöst checka in tightsen....
Hon valde en tråkig låt som vanligt och var lika kass som vanligt.
Niclas var lika dålig han också, asså han måste åka ut nästa vecka om han inte gör bättre ifrån sig så egentligen var det saksamma vem som åkte ikväll utav dom.
Calle var också en av dom sämsta tyckte jag.
Reza och Mariette var jättebra. Tove valde en riktigt trist låt, hade dålig outfit och sjöng inte lika bra. Hon hade en jäkla tur att Camilla och Niclas var så kass annars skulle kanske hon ligga risigt till. Shape it Up!
Eddie och Rabih som är mina favoritkillar var så jäkla bra. Rabih´s låt som han valde är en av mina favoriter bland Michael Jacksons låtar och han framförde den så bra:)
EddieRabih
Heta Eddie och Rabih!
Erik var också riktigt bra men jag gillar inte riktigt den låten han valde.
Jag håller med om att Erika hade förvandlats till en liten vildkatta:)hehe hon var ju så väldigt liten och söt förra gången men nu såg hon cool ut:)haha
Nä men hon gjorde det bra tyckte jag:)
Jordin Sparks sjöng låten No Air tillsammans med Kevin Borg och det var såå bra:)! När utslagningen var igång så sjöng hon sin nya låt SOS som jag tyckte var riktigt bra:)

Eller vad tycker Ni?

Kommer man få nå jobb snart???

Igår sökte jag 12 stycken jobb. Ska söka lika många idag. Det verkar vara svårt att få nå jobb men man kan ju inte bo här hur länge som helst heller. Läste i tidningen idag att på ett år har arbetslösheten ökat med 50 % här i Ljusdal. Det låter ju förhoppningsfullt..haha
Men jag söke ju jobb i hela Sverige så man kan ju få ett jobb långt uppe i norr eller långt ner i söder. Men jag söker inte i skåne. Där går gränsen!
Ikväll är det singing bee celeb och Inlåst. De ska jag kolla på:)
I helgen vet jag inte alls vad jag ska göra. Marsvinsfilmen G-Force har premiär i Ljusdal så funderar på att gå på lördag kl 16. Det är väl bara småbarn som går dit men men. Någon som sett den filmen?
På söndag är det ju premiär för mitt älsklingsprogram GOSSIP GIRL:)



Tv-kväll!

Ikväll är det min favoritkanal 5 som gäller:)
Unga mödrar, Chrisine, Ugly Betty och Desperate housewives:)
Har gått runt kyrksjön idag med Dessi. Har nyss käkat middag och ska snart äta min goda knäckäppelpaj som jag bakat idag:)

:)

Har nyss varit på en cykeltur med Dessi på 9 km. Var ganska kallt ute och blåste lite. Har regnat inatt men nu duggar det bara. Nu ska jag käka nå lunch och sen ska jag söka lite jobb.

Säsongsavslutning One Tree Hill:(

I lördags vaknade jag 6.30 av magkramp. Krampade till ca kl 7.00. Tog ut hästarna när jag började må lite bättre och när Terra vaknade åt jag en halv macka. Vågade inte äta nå mer. Kändes som jag hade håll i magen hela dagen och på kvällen skulle vi bjuda på middag och tårta så då kom det ca 7 vuxna och 4 barn. Jag försökte äta lite mat och tårta och det gick bra men kände fortfarande som jag hade håll. När klockan närmade sig ca
20-21 åkte barnen och deras föräldrar hem. De andra stannade och festade lite och spelade biljard. Jag vågade inte dricka något ifall jag skulle få kramp igen. Eftersom jag vaknade så tidigt och hade så ont i magen så var jag astrött men gick inte och la mej förrän dom åkte hem vid 01 tiden. Jag var såå trött och hade en lång sovmorgon till kl 10 imorse. Vaknade kl 9 men somnade om. Jag hade inte ont i magen och vi gick ner och skulle käka lite frukost. Sen kollade vi lite på tv. Jag var lättad att morgonen hade börjat bra.
Jag tog bussen vid 14.15 och kom till lägenheten 16.30. Var så lättad att den här veckan snart är över med alla magproblem och kramper som det inneburit men så fel jag hade. När jag kom till lägenheten hade pappa lagat blomkålsgratäng med baconstuvning och fårostsallad. Jag vågade inte äta så mycket eftersom jag visste vad det kunde leda till. Men ändå så hände det. När jag precis hade satt mig vid tv:n och skulle se reprisen från Greys anatomy som jag missade i onsdags så började det. Jag hann kanske bara se halva programmet. Blev så arg på mig själv som åt av maten. När jag proppat i mig 5 magtabletter och lagt en iskall handduk på magen så kunde jag sätta mig i soffan igen. Kollade på One tree hill då det var säsongsavslutning. Man fick äntligen se Lucas och Peytons underbara dotter och jag blev så glad att Peyton klarade sig. Det blev många tårögda stunder i det avsnittet.



Sen var det Top Model 12 och sen Ensam mamma söker.
Nu går det ingen bra film på tv så vet inte vad jag ska hitta på. Magen har lugnat ner sig iaf. Skönt det. Den här veckan är avklarad.

Darin uppträder på IDOL!!!

I fredags kollade jag och Terra på Idol och när programmet började så sjöng min älskling Darin låten Viva la vida och han var så sjukt bra och så jäkla het;)Finns ingen snyggare eller sexigare kille än Darin. Han är min drömkille nummer ett:)

Niklas började med en lam version av låten "Get this party started". Lät inge bra alls.
Rabih trodde jag skulle vara bättre. Han var inte bra i fredags.
Karolina gillade jag faktiskt och tyckte hon var väldigt bra. Synd att hon åkte ut. Det borde ha varit Niklas eller Camilla.
Erika och Eddie var sådär, varken bra eller dålig.
Calle hade bra röst men hans framträdande såg lite roligt ut:)
Reza har jag alltid tyckt varit larvig för att vara 28 år och äldst i tävlingen men jag gillade verkligen hennes framträdande. Hon såg ut som en riktig artist:)
Erik var lika bra som Reza. Även han såg ut som en artist. Han var mycket bättre nu än han varit tidigare:)
Camillas låtval var urtråkigt. Lionel Ritchie´s låt "All night long". Kan man välja nån tråkigare låt än den? Hon var riktigt dålig. Fattar inte att hon inte åkte ut.
Mariette och Tove var skitbra:)

Åker till Bergsjö idag:)

Idag åker jag till Bergsjö till syrran. Ska packa, fixa iordning mig, käka lunch och motionera Dessi innan. Ikväll är det ju dags för den första fredagsfinalen i IDOL 2009!!!! Hoppas det blir en bra show:) Längtar tills ikväll:)

Cykeltur

Dessi fick sin motion idag trots min magont. Det är ju lättare att cykla än att gå när man har magont. Men nu har det ju gått över men skönt att cykla ändå. Vi cyklade ca 8 km. Det var en skön tur:)Jag har inte ätit nånting på hela dagen pga magen så ska försöka käka något nu iaf...

Give me!

Vill så gärna ha den här mobilen! Funderar seriöst att sälja min mobil som jag nyligen köpt för bara några månader sen för den här supersnygga mobilen:)Me like!

Vilken färg är snyggast tycker ni?
Jag gillar ju självklart den rosa:)

Besök till Bergsjö imorgon!

I helgen ska jag vara hos min syrra Terese i Bergsjö. Jag åker till Hudiksvall imorgon där hon hämtar upp mig. Vi ska gå på stan en sväng först:) Hennes kompis fick en pojke igår på Hudiksvalls BB så jag hoppas hon är kvar där tills imorn så vi hinner hälsa på henne. Men hon kanske åker hem redan idag.
På lördag blir det tjejmiddag då vänner till Terra kommer till Bergsjö.
Det ska bli kul att komma bort i helgen:) Pappa får vara hundvakt och han kommer troligen åka till Söderhamn för att hälsa på hans mamma. Hoppas bara Dessi är snäll mot hennes hundar.

Kramp

Vaknade kl 6.50 imorse av magkramp. Kallsvettades och skakade med kramp i magen om och om igen. Det är andra gången på kort tid nu. Hade magkramp förra veckan oxå. Båda gångerna hade jag ätit kött, sen känt mig  uppblåst i magen hela kvällen och sen fått magkramp. Tror det vore bra för mig om jag skulle vara lite halvt vegetarian. Sluta äta rött kött. Det är nog för hårt för min mage att smälta ner helt enkelt.
Jag fick ta mina receptbelagda tabletter mot kramp, 3 stycken och nu har det lugnat ner sig men har ju krampat och haft magont i ca 2 timmar. Har haft en iskall handduk på magen hela morgonen så nu är hela jag frusen men det lindrar så skönt när man får nå kallt på magen:) Måste man äta över huvud taget? Ibland vore det skönt om man slapp. Nu är jag så sjukt hungrig som jag jämt är på morgonen men kan ju inte äta något förrän magonten försvinner. Mår så illa när jag är hungrig. Suck....när ska man bli av med magbesvären???

Tre säsongspremiärer ikväll!:)YES!

Ikväll har tv kvällen varit fullspäckad:)
Tre efterlängtade säsonger började.
Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine.
I Desperate Housewives flyttade en ny familj in i Edie´s hus. Frun i huset var min favorit Drea De Matteo från en av mina älsklingsserier "Joey".

Det var spännande på slutet när man såg brännskadorna på hennes kropp. Undrar var hon fått dom ifrån?
Jag kollade sen på Christine som är ett så himla roligt program:) Jag bara älskar Old Christine och även de elaka mammorna. Dom är så roliga alla tre! Även New Christine gillar jag:)Jag garvade ihjäl mig när kvällens avsnitt visades:)haha




Frost- ett fint hösttecken

Knäppte lite bilder imorse på morgonpromenaden med Dessi. Det är så härligt att vakna och man ser frosten.

Dessi:)

Dessi somnade gott i min säng igår med huvudet på kudden:)sötis:)


Tjejmilen 2010

Nästa år är det dags för Tjejmilen igen:) Bara att börja träna hehe:)


Motionerat

Idag sken solen och Dessi och jag tog en jogging/promenad tur runt kyrksjön 2 gånger. Så vi har motionerat ca 8,2 km:) Det var ju så härligt väder ute idag! Kom till lägenheten och käkade lunch och nu tänkte jag söka lite jobb. Har nyss tagit en dusch:) Det gick bra trots brännmärkena.



Jag bara älskar höstens alla färger!

Bättre

Vaknade imorse kl 8. Klev upp och åt frukost. Igårnatt smörjde jag på smärtstillande salva och satte på plåster på fingrarna sen tejpade jag fast en ispåse på dom. Det gick bra och jag somnade väl till slut. Klockan var väl ca 1.30. Nu är det  bara ett hårt skal på fingrarna. Inga blåsor utan hård, vit hudyta.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Söka jobb och gå en långis med Dessi då.

Kan inte sova

Brännskadorna blir inge bättre fast jag har haft en ispåse på fingrarna under hela kvällen. Läste på Internet att man kan smörja på smärtstillande salva som xylocain och det har jag gjort flera ggr men det hjälper ändå inte. Jag blir nog vaken hela natten. Har så sjukt ont hela tiden. Bara bränner och svider konstant. Snart är alla isbitarna slut i frysen så man får väl lägga på nå fryst mat på fingrarna. Ska fort till Apoteket imorn och rådfråga. Dom öppnar 9.30. Lång tid kvar.

Tv-kväll

Ikväll är det Top Model 12, OTH och Ensam mamma söker. Älskar även Playa del Sol som går samma tid som Ensam mamma söker men jag får titta på repris sen. Önskar man hade en inspelningsbar boxer så man hinner se alla program när man vill:)
Idag har jag gått runt Kyrksjön med Dessi och nu håller jag på att baka ett rågbröd. Vi får se hur det smakar:) Kunde typ bara baka med en hand då pappa glömde spisplattan på 5:an innan vi åkte ner till Coop. När vi kom hem någon timme senare så skyndade väl han att ta av plattan innan jag skulle se det så han sa ingenting till mig. Jag kände vilken hetta det var vid spisen och duttade fort med alla fingrarna på varje platta för att se varför det var så varmt och den plattan som hade varit på var ju kokande het. Så nu har jag tre fingrar som bara svider och bränner och gör för jäkla ont. Hoppas det går över snart. Jag vet då vem som får diska ikväll! Inte är det då jag.

Premiär för Körslaget

Idag har jag varit ute och gått med Dessi och sen har jag sökt lite jobb. Vi har nyss ätit mat och ska snart titta på Körslaget! Klockan 21.05 ska jag se en film på svt2 "Match Point". Efter den filmen ska jag se en film på svt1.
Här är deltagarna i Körslaget, konstigt att det bara är 2 tjejer och hela 5 killar som deltar. Kunde dom inte gjort lite bättre fördelning så det var lika många killar som tjejer?:

Amy Diamond

Roger Pontare

Ola Svensson

Caroline af Ugglas

Andreas Lundstedt

Stefan Nykvist, sångare, organist och dragspelare i dansbandet Larz Kristerz. Foto: STELLA PICTURES
Stefan Nykvist

Rigo Pencheff

Idol Camilla floppar igen!

Kollade nyss på Idol och undrar: Hur fan kunde juryn välja Camilla som wildcard????Jag trodde garanterat dom skulle ge Moa detta wildcard då hon var bra mycket bättre än Camilla och jag tycker det var så synd att inte Moa gick vidare. Camilla förstörde ju låten på samma sätt som med Celiné dion låten. Och att välja en låt som juryn hatar är ju inte det bästa sättet att imponera på eller ge revansch på.  Ring Bert och Christer Björkman så får du en plats i Melodifestivalen eller ring Cinderella för att joina Wallmans Schlagerbar! Skulle passa utmärkt där!
En Idol är hon verkligen inte!

Men två killar som jag bara älskar i Idol är Eddie<3 och Rabih<3. Dom har sån underbar röst, vackra ögon och är såå snygga;)Hoppas dom kommer vidare:)

Calle tycker jag bara är för söt! Han har en jättefin röst som jag älskar.

Erik Grönwall var bättre förut, gillade inte kvällens uppträdande.

Niclas har en bra röst, hoppas han går vidare.

Jon gillade jag första gången jag såg honom men sen har han inte varit lika bra. Hoppas bara han kommer tillbaka.


Karolina har bra röst men jag håller med om att hon är lite tantig. Känns lite gammal för den här tävlingen. Hon borde klippa håret och skaffa bättre styling.

Erika gillar jag jättemycket. Hon har en otroligt fin röst och hon är så himla bra.

Tove väljer lite tråkiga låtar men hon har oxå väldigt fin röst men gillar inte hennes styling.

Mariette gillar jag väldigt mycket. Har väldigt fin röst men hon väljer oxå lite tråkiga låtar och jag gillar inte hennes dreads.

Reza har jag aldrig tyckt om. Gillar inte hennes röst eller personlighet. Hon verkar så barnslig av sig.

Spännande att se resultatet. Nu ska jag checka in en film på SVT1 med Eva Longoria och Michael Douglas. Någon som sett den och isf är den bra??? Filmen heter Hotet inifrån.

Jobbsök

Har sökt lite jobb idag. Tar bara sån jävla tid...Måste ändra och fixa hela tiden inför varje jobb man söker ju. Och det finns ju en hel djungel med personliga brev och CV på Internet att läsa igenom för att hitta bra formuleringar.
Imorse vaknade jag tidigt. 7.20. Klev upp och käkade frukost. Pappa tog morgonpromenaden med Dessi och när hon kom hem var hon helt vild. Jag som tänkte sitta vid datorn och söka jobb men det gick inte. Hon kom med ena leksaken efter den andra och skällde på mig och ville leka. Hon höll på att krafsa med tassen på mig och ville hela tiden ha uppmärksamhet. Hon som brukar vara så lugn inomhus. Jag klädde på mig och gick runt elljusspåret 5 km med henne och hon hade klövjeväskan på sig. Så nu ligger hon och sover gott i soffan och jag kan tillägna mig tid till jobbsökandet. Ska snart ner till Coop och handla lite food:)


Grattis!

Grattis till Johanna som fyller 22 år idag!

Hoppas du får en bra födelsedag:)

IDOL CAMILLA GÖR BORT SIG TOTALT!!!!!

Nu har vi äntligen fått bredbandet:) YES! Skönt:) Det funkar jättebra nu.
Igår kollade jag på Idol och det var så sjukt roligt när Camilla trodde att hon gick vidare till nästa omgång. Snacka om "dum" blondin. HAHAHAHA
Hon gör ju bort sig totalt och snacka om va pinsamt att göra nåt sånt här inför hela Sverige! Hade ju varit lite schysst av Karolina om hon kunde viska till Camilla att hon inte gick vidare när dom kramades så hon slapp skämma ut sig men det tänkte väl inte Karolina på. HEHE Camilla hoppade ju upp på Peter Jihde och var helt överlycklig. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg detta! Hur fan kan man höra fel på Karolina och Camilla??


Intervju efter händelsen

RSS 2.0