Trött!

Fattar inte att jag orkade ta på mig ett till dubbelpass denna vecka och det är dagen före nyårsafton. Jobbade 7.45-21 med bara 30 minuters rast. Jag var helt slut när jag kom hem!!!Men de e ju bara jobba o se glad ut..suck.

Köpt ny videokamera:)

Idag jobbade jag till kl 14, sen cyklade jag hemåt och lämnade cykeln utanför och åkte direkt in till Forum för o köpa min videokamera:)
panasonic hdc-sd80

Köpte den på Mediamarket för 2.490 kr men sen köpte jag kameraväska 199 kr, försäkring 1 år 299 kr och minneskort på 2 timmar för 399 kr sås det blev ändå över 3.000 kr. Men jag ha r så länge velat ha en videokamera:)
Sen fick jag skynda mig hem, cyklade med Dessi i 40 min, sen hem o skynda mig till tvättstugan kl 16. Emellan tvättarna städade vi lägenheten o  rastade hundarna. Jag var helt slut när min tvätttid va slut kl 19, sen återstod det värsta: ATT VIKA ALL TVÄTT!!!JAG HATAR DET! Och sortera strumpor. Finns det nå tråkigare än det???
Efter jag var klar med det så kollade vi på en av filmerna som vi köpte i Forum:

En Shopaholics bekännelser:) Den va riktigt bra! Jag hade aldrig sett den förut. Sen kollade vi på Dear John som är en av mina favoriter:) Love it! Det va så jävla skönt o slappa framför tvn efter en så fullspäckad dag:)

BIO!!!!

Fy fan va jag va trött igår. Jobbade dubbelpass 7.45-21. Hade rast mellan 13-15 så jag skyndade mig hemåt o sen tebaka till jobbet igen...jag orkar verkligen inte med dubbelpass!!!

Idag va jag äntligen ledig efter att ha jobbat över hela julhelgen och de va så jävla skönt men jag hade fullt upp ändå. På förmiddagen kl 11.30 åkte jag till veterinären i Solsidan med Dessi för att få utskrivet Nozinan som är lugnande tabletter mot fyrverkerierna på lördag. Kostade 200 kronor.

Kom hem vid 13 tiden, lämnade Dessi hemma o sen åkte jag o syrran in till Nacka Forum för o kolla in mellandagsrean. Hittade inte så mkt men köpte blockljus, 2 jackor och denna supersnygga partyväska:

Den glittrar så fint o passar perfekt när man ska ut på nattklubb:)hehe
Jag blev ju väldigt sugen på en videokamera oxå men struntade i den, ville kolla in den på internet först så man inte blir blåst på nåt skit haha..
På kvällen åkte vi in till Sergel bion för o se den nya filmen "New Years Eve". Den va så jävla bra!!!!
Jag blev så jäkla förvånad för när vi va på väg in dit så messade jag Teresa o hon blev nog lika förvånad som mig för hon va på precis samma biosalong som vi skulle men på en annan film. Vilket sammanträffande:)haha de va kul!Snackade lite med henne innan vi gick in till bion som började 20.10.

Efter bion åkte vi hem, kom väl hem runt 23 tiden. Dom har ju redan börjat smälla raketer så Dessi e ju ett nervvrak så hon fick medicin innan vi åkte till bion. Stackars....

Julen är över nu.

Idag jobbade jag 12-21. Pappa och Terese åkte hem så jag träffade inte dom nå mer när jag åkt. Men det va ändå skönt o jobba idag för de e ju annandag jul o röd dag så man får ju extra pengar:)
Då var årets jul över och nu ser man framemot nyåret:)

Söta Ikaros va årets tomtenisse<3<3<3

Juldagen

Idag är det Juldagen och jag jobbar. Missade fan att jag började 12.30 idag, trodde att jag började kl 12 men upptäckte det försent så jag va här typ en timme före...suck. Inte de roligaste direkt men då fick jag ju tid o blogga iaf hehe:)

Imorn åker pappa och syrran hem, hinner inte träffa dom så mkt eftersom jag jobbar 12-21 imorn oxå...


Jag hoppas att alla har haft en bra jul med god mat och julklappar:)


Julafton!

JULAFTON!!!!

Så härligt att det var julafton igår:) Men det som är tråkigast var att vi inte hade någon alls snö detta år och det är ju då som julen är som bäst! Istället är det grön gräsmatta och plusgrader:(
Jag skulle jobba 16-21 så de va ju inte så kul heller...ville ju bara va hemma. Vi lagade julmaten på förmiddagen och åt kl 13.30. Sen efter kl 15 typ så måste jag gå till jobbet....När jag kom hem vid 21 tiden så öppnade vi alla julklapparna:)






Jag fick bla ett partylinne, mascara, almanacka, en hundbok, en cardigan/jacka mm.

Sen spelade vi lite spel och kort och efter midantt gick jag o la mig.


Julbesök av systrarna

I fredags var enda dagen som jag var ledig. Ändå så ringde jobbet vid 11 tiden o ville att jag skulle jobba kväll....men nej tack!

Jag åkte till Nacka Forum och kollade en sista sväng innan julafton och syrran o pappa va in till stan en sväng. Det regnade ute och ingen snö finns:( På kvällen åt vi lasagnen som mamma gjort som va jättegod:) Kl 20.30 kom Terra till TC, jag sa att hon kunde ta saltsjöbanan hit men hon skulle åka med Emelie. Men Emelie som skulle åka från Sickla till Slussen för o hämta Terra åkte vilse o va ute på Kungsholmen och körde runt....hmm o ändå hade hon gps...aja till slut kom dom hem till oss iaf ungefär vid 22 tiden och vi kunde äntligen få lite glöggmingel och fika:)

Vi fick Emelies julklappar och utav henne fick jag ett bäddset och rengöringsmousse. Tack så mkt för julklapparna:)

Emelie åkte hem igen vid midnatt.

Julbesök av familjen

I onsdags 21 december kom min mamma på besök för o ge oss julklapparna:) Hon sov en natt hos oss. När hon kom så fick vi en hemmagjord pepparkakscheesecake som va supergod:) Av mamma fick jag ett jättefint halsband, ett home bath kit med lite olika grejer i typ lotion, ljus, tofflor o så, en porslinsängel i glaskula som man hänger i fönstret.
Av mig så fick mamma sexiga o snygga underkläder och eftersom hon gillar ost så fick hon 4 olika slags get o ädelostar som jag köpte på julmarknaden.

Jag gick o la mig vid halv ett på natten sen upp kl 5 igen o jobba, snacka om att jag va trött hela den dagen...suck. Jag jobbade till kl 15 sen när jag kom hem så hade pappa kommit på besök:) Han kom kl 11 till TC men jag jobbade ju så kunde inte möta upp honom så de fick nån annan göra. Ikaros va inte förtjust i pappa och skällde på honom flera ggr...det var första gången dom träffades.
Mamma åkte in till stan vid 18 tiden för o möta upp Emelie och ge julklappar och sen åkte mamma hem till Borlänge.

Tack så mkt för dom fina julklapparna:)


Biokväll:)

Är nyligen hemkommen från en biokväll med Teresa:) Det va en jättetrevlig kväll o ja hade jättekul:) Filmen va rätt bra, fast de inte alls var min typ av filmgenre haha.



;)


:)

Ikaros:



Sjusovaren

Nån som e trött?

Julhandlat i Forum

Imorse vaknade jag så tidigt och va uppe flera ggr på toa under de tidiga morgontimmarna pga fyllekäket på Mcdonalds i Slussen inatt....suck. Snacka om att man ångrade den hamburgaren då. Men men man får ta konsekvenserna...så e de...tog en dusch som brukar lindra magkramperna...har fått magkramper 2 ggr till denna vecka...hmm jobbigt.
Jag brukar inte va så bakis så jag fixade iordning mig efter duschen och väckte syrran så vi kunde dra till Nacka Forum o julshoppa:) Kl 12.30 åkte vi dit, tar ju bara 10 min. Köpte julklappar o lite andra grejer:)
När vi kom hem vid 16 tiden så gick vi en timme med hundarna och käkade mat. Det har ju varit snöblask som fallit från himlen idag o inatt men eftersom de e plusgrader ute så smälter de ju på en gång...

Igår köpte jag två jättesnygga navelpiercingar inne i stan:) Jag älskar hängande navelpiercingar så det blev två st såna.


Vem hatar jultomten?

Nån som hatar tomten tror jag:) Vem kan det vara? Troligen nån av mina hundar haha
DIE SANTA!! mohahahhaha

Hans huvud är fortfarande spårlöst borta.....


Julshopping och nattklubbskväll:)

Igår åkte jag o mina syrror in till stan för o julhandla. Det regnade hela dagen... Ingen snö i sikte här inte:(
Jag lämnade Ikaros hos Anna med dvärgpinschervalpen Ria så dom hade jätteroligt tsm:)
Julhandlade en del julklappar o så inne i stan o de va så jävla mkt folk....Vi va hemma igen vid 16 tiden. Sen käkade vi middag. Lunch åt vi på restaurang Pong på kungsgatan:) Jättegott men man får ju så mkt mat så man orkar ju inte ens äta hälften..
Kajsa och jag fixade iordning oss eftersom vi skulle ut på nattklubb. Förfestade med cider o groggar:)mums!
Och jag som e förtjust i leopardmönster tog på mig en sån klänning för kvällen:)

Vi tänkte först gå på Cattelin som vi va på förut men när vi kom dit va de ju renovering på gång...o sen tänkte vi om vi skulle gå på klubben Ace men vi orka inte gå dit så vi gick till Debaser i Slussen istället men där va de ju heldött vid 23 tiden...Och de få som va på dansgolvet stod stela som pinnar och tjejen som sjöng live sjöng så jävvla deppiga låtar så vi gick efter typ 10 minuter till Engelen istället. Tog 2.50 bussen hem till Fiskis.
Rastade alla hundarna innan vi gick o la oss:) De va kul o komma ut o festa lite:)hehe

Svenska hjältargalan 2011

Kollade på Svenska hjältargalan ikväll och det var nog inte många ögon som var torra när man fick höra deras berättelser som hänt dom:

Hemska berättelser som fick bra slut pga dessa fantastiska människor! Det borde finnas fler som dom:)

LUCIA

Idag är det lucia och jag har jobbat dubbelpass....6.45-21 med en timmes rast. Vi hade luciafika på jobbet så de va mysigt:)

Julbord med jobbet på Skansen:)

Igår jobbade jag till kl 15, skulle egentligen jobbat kväll men bytte eftersom det var julbord med jobbet. Det var bara personal på vår avdelning som kom o två andra sen cheferna oxå förstås. Så här såg jag ut:

Hade en svart, kort kjol oxå o stövlar till:)
Jag fick skynda mig hem efter jobbet, rasta hundarna o sen fixa iordning mig o eftersom syrran låg o sov eftersom hon jobbat natt så fick jag skynda mig o locka håret sj...sen kl 17.06 tog vi tåget från Fiskis och sen åkte vi båt till Djurgården och vi åt julbordet på Stora gungan på Skansen. Det va jättemysigt där men väldigt trångt o litet men supergod mat men dåligt med efterrätter. Vi hade sittning kl 18.30 och vi åt julbord med gänget från Älta oxå. Dom flesta gick hem 20.30 men jag o Jessica va kvar till 21.30 o sen fick jag skjuts hem av Jessicas sambo:) Så de tackar man ju inte nej till. Så jävla tråkigt att dom la julbordet på en måndag, dom kunde väl ta en onsdag lr fredag så man kan gå vidare ut sen på krogen:)
Jag kom väl i säng vid midnatt sen upp kl 5.15 för o jobba...suck

Hundmässan i Älvsjö dag nr 2

Jag lämnade Ikaros hos Karinna idag eftersom jag o Stina skulle gå på hundmässan:) Dalmatinerna ställdes ju ut på söndagen, skrev fel på förra inlägget...
Vi kollade på finalen men den blev ju så försenad så när kl va 18.15 hade dom inte ens börjat med BIS finalen. Och allt ska vara klart kl 18.
Kom hem vid 20 tiden. Det hade gått jättebra för Ikaros och han hade fått varit med 4 andra tikar så han va nog rätt nöjd me de:) En riktig tjejtjusare hehe



Hundmässan i Älvsjö

Imorse klev jag upp jättetidigt för o gå på hundmässan. Det var över 4000 hundar per dag som var anmälda:) När jag kom dit va de så jävla mkt folk. Dom beräknade att de va över 30 000 besökare. Tråkigt att dom inte hade dalmatiner i rastorget:( Träffade tre av mina skolkamrater där oxå så de va ju trevligt:)
Jag stannade kvar hela dagen och kollade på finalen till kl 18 på kvällen. Va rätt trött på vägen hem. Träffade i rastorget denna söta peruanska nakenhund:

Dalmatinerna ställdes ut och den berömda kenneln Jilloc´s vann såklart:)

Jilloc´s Sugardaddy:)


Jag köpte gotta till hundarna och en söt tomtedräkt till Ikaros:)

Idolvinnare Amanda Fondell!!!!

GRATTIS TILL AMANDA SOM VANN IDOL!!!!KLART RÄTT VINNARE! jag skulle fan bli besviken om Robin vann..Kan inte fatta att han tagit sig till finalen..men ändå var de så jävla jämnt 52 % till Amanda och 50 % till Robin.

Vinnarlåten va väl inte den bästa...
Amanda Fondell segrade i finalen av Idol 2011. Foto: Anders Wiklund/Scanpix.


Andra advent

I söndags va det ju andra advent. Veckorna bara rusar mot jul!!!
Tråkigt att jag måste jobba i jul bara:( 16-21 på självaste julafton!!

Aja så e de när man jobbar i vården.

Dessi som fyllde år andra advent i år:)

:)

Idag gjorde min syrra en laseroperation på sina ögon. Men hon gjorde inte samma som jag och Stina utan hon gjorde den operationen som gör så man kan arbeta dagen efter. Terese gjorde den på Memira i Sundsvall.
Ringde henne idag och hon hade väldigt ont och ögonen bara rann....förstår smärtan. Så nu har alla vi tre syskon sm har haft dålig syn gjort laseroperation men jag fick va försökskaninen haha eftersom jag gjorde den först sen blev väl syrrorna avundsjuka för de blev så lyckat haha:)

Jag är iaf toppennöjd med min syn!


Va fan e detta för flopp?

Hur gick detta till egentligen? Hur fan kunde Robin gå till Idolfinalen i Globen istället för Moa?? han har ju inte alls nå speciell röst o han e ju så dålig. Fattar ingenting!
Tycker Moa va mkt mer värd en finalplats än honom men om han vinner är det ju Idols värsta skräll iaf haha!

NU AVGÖRS DET Amanda Fondell och Robin Stjernberg möts i ”Idol”-finalen på fredag. Nöjesbladet har full koll hela vägen.

Bonde söker fru bröllop så vackert!!!

Hästbonden Pär-Ola har på 6 månader hittat sin vackra fru Louise och dom gifte sig i fredags i Göteborg och dom va så otroligt fina tsm!!! Tv4 sänder bröllopet den 14 december och då måste jag bara se det:)
Tänk om man hittade den rätta så fort:) Helt underbart!
Ikväll ska jag kolla på det nästsista programmet där man får veta hur det gick efter kärlekssemestern för alla paren:) Längtar så tills klockan blir 20:) Sen kommer ett superspännande avsnitt av Greys anatomy!
Igår va de ju säsongsavslutning av DHW:( Så jävla spännande slut!!!!Längtar redan till våren och nästa säsong:)
NYGIFTA MED PENGATRUBBEL ”Bonde söker fru”-deltagaren Pär-Ola Nygren gifte sig med sin Louise Löfgren i lördags. Det påkostade bröllopet betalades till stor del av TV4. Bonden själv har skulder på nästan 92 000.
Otroligt vackert bröllopspar:)

Stockholms hundmässa i helgen!!!

Igår va min första arbetsdag efter semestern..suck. Ville gärna ha längre semester.
I helgen är jag ledig för att då e de ju den efterlängtade och årets höjdpunkt:

STOCKHOLMS HUNDMÄSSA I ÄLVSJÖ!!!! Den får inte missas!!!!

Ska träffa flera av mina gamla vänner från gymnasiet där och de ska bli jättekul:)

Sen ska jag storshoppa en massa kläder till Ikaros, hundgodis och tuggben i mängder och kanske nå nytt halsband o koppel:)

Jag hittar alltid en massa fina saker. Kanske nån hundbok och sen skulle jag behöva ett par vinterkängor för även fast det är plusgrader och ingen snö här i sthlm så är det halt ute så man behöver ett par kängor. Fan va jag längtar till helgen:) Ska bli så jävla kul!!! Men de e så att man alltid vill se flera saker samtidigt. Ska bli kul o se freestyletävlingarna o sen alla fina hundar överallt:)



Grattis till min älsklingsDessi<3

I söndags den 4 december blev mitt lilla hjärta 8 år gammal. Tycker att det är en bra ålder nu och hon kan väl vara 8 år för evigt:) Åren går fort...suck


Ett stort grattis på 8-årsdagen och en massa pussar och kramar<3<3<3Älskar dig min prinsessa över allt annat!!!!
Du är min söta ängel:)


Älskar dig för evigt<3<3<3Jag kommer alltid finnas för dig och jag vet att du alltid finns här för mig<3<3
Jag hoppas att vi får många fina år tillsammans:)


Grattis!

Grattis Rutan på 24 årsdagen:) Sänder en massa pussar o kramar till dig på din födelsedag 3 december så ses vi på hundmässan i helgen:)


Bilden e ju när vi va ut på nattklubb i Sthlm:)

Hemma i Sverige:)

Åkte hem från Turkiet i måndags och var på Arlanda 8 på morgonen. Jag har så svårt för o flyga, har bara flugit en gång tidigare men jag får sån smärta i öronen så de e hemskt plus att jag får så jävla långtråkigt på planet och att jag tycker de e så trångt där. Tog ju bara typ 3 timmar o flyga men längre än så vet jag inte om jag skulle orka åka..
Blir o va hemma i Sverige ett tag nu för mig:) Saknade hundarna så fruktansvärt mkt på resan så jag ville bara hem o pussa på dom:) Dom blev så överlyckliga när jag kom hem:)
Nu tillbaka till verkligheten och vardagslivet!


Turkiet!!!

Förra veckan åkte jag och Jessica till Turkiet:) Skönt med en veckas semester:) Allt som allt gick det på ca 2500 kr o då ingick detta:

Tjänster som ingår:

  • Charterflyg med välrenommerat flygbolag till Antalya tur och retur.
  • Transfers till flygplatsen – hotell- flygplatsen
  • Alla utflykter i moderna bussar med luftkonditionering.
  • Logi i dubbelrum med dusch eller bad/WC. Klimatanläggning och TV
  • 5 Övernattningar i femstjärniga hotell
  • 2 Övernattningar i fyrstjärniga hotell
  • 7 Rikliga frukostbufféer
  • Informationscocktail
  • Spa och Wellness c:a tre timmar inklusive behandling
  • Dagsutflykt Kemer – Pamukkale
  • Dagsutflykt Pamukkale – Tavas – Antalya
  • Dagsutflykt Antalya Stadsrundtur & Perge
  • Kvalificerad, auktoriserad svensk- eller engelsktalandereseledare till/från flygplatsen Antalya samt alla bussutflykter
Dag 1. Ankomst till Antalya

Flyg till Antalya med välrenommerade flygbolag. På flygplatsen tas du emot av vår svensk- eller engelsktalande reseledare. Därefter transfer till ditt hotell i Kemarregionen. Övernattning och frukost i ett femstjärnigt hotell, exempelvis Palmet Resort – Kemer (två nätter).

Dag 2. Informationscocktail och halvdagsutflykt – Spa och Wellness (inkludererat)**

Efter frukost kommer vår reseledare att över en informationscocktail informera om vad som kommer att ske under veckan. Därefter utflykt till Beauty and Wellness Center Relax. Vid ankomst till Wellness-Center i Kemer blir vi välkomnade med ett glas te inför den exklusiva behandlingen som väntar oss. Behandlingen tar ungefär 3 timmar. Om du så önskar så kan du mot en tilläggsavgift stanna längre på Wellness Center för ytterligare behandlingar – Bastu, Jacuzzi, Ångbad, Harmam (turkisk bastu med peeling och skummassage cirka 20 minuter), Relaxmassage 20 minuter.

Dag 3. Dagsutflykt Kemer – Pamukkale (UNESCO-världsnaturarven) **

Busstur genom det vackra Taurusberget till Denizli och det berömda „bomullsslottet“ Pamukkale. De snövita kalkstensterasserna som man här kan se på långt håll, har skapats av avlagringar från det termiska vattnet som rinner härifrån. Vi tittar också på ruinerna i staden Hierapolis. Efter ankomst till termalhotellet har du möjlighet att ta ett avslappnande bad i det varma Termalvattnet. Övernattning och frukost i fyrstjärniga hotell , exempelvis Tripolis i området Denizle/Pamukkale (En natt)

Dag 4. Dagsutflykt Pamukkale –Tavas – Antalya**

Idag bär det först av i riktning mot Tavas. Här besöker du på en höjd av ca. 1 200 meter en typisk mattby.På en guidad tur upplever du en mångfald av vävstolar och färgbehållare som används i den kanske äldsta konstformen i Turkiet. Du upplever hur man spinner ull och silke, hur man färgar och knyter och hur de världsberömda turkiska mattorna färdigställs. Mångfalden av mönster- och färgkombinationer kommer att fascinera dig och även ge dig en inblick i de sociala sidorna av livet på landet. Möjlighet att handla mattor (tax free). Därefter fortsätter resan till den turkiska rivieran och Antalya. Övernattning och frukost i fyrstjärniga hotell, exemplevis Bilem High Class – Antalya (En natt)

Dag 5. Antalya stadssightseeing – Perge och tur till Belek/Side **

Efter frukost tar bussen dig till de mycket välbevarade ruinerna i staden Perge. Den antika staden är betydelsefull både i förhållande till bibelhistorien och de arkeologiska fynden som gjorts där. Där finns bl.a. den hellenska porten som även Paulurs kom igenom till staden, Agora, det romerska badet och pelargången vilka all hör till höjdpunkterna i rundturen. Därefter sightseeing genom provinshuvudstaden Antalya – Medelhavets Pärla – och den största staden på turkiska rivieran. Här kan du förvänta dig en livlig hamnstad med god stämning. Vid slutet av utflykten har du möjlighet att handla i en smyckes- och läderbutik (tax free). Övernattning och frukost i ett femstjärnigt hotell, exempelvis“Iberostar Bellis Resort“ – i området Belek-Bogazkent (tre nätter).

Dag 6. Disponeras fritt eller tur på floden

En tur på floden om så önskas mot tillägg 295,- SEK inklusive lunch.Du färdas då i en träbåt längs med floden och ser den berömda Manavgatforsen och näraliggande staden Manavgat. Utflykten börjar i hamnen och tar dig med till flodmynnningen vid Medelhavet. Ett badstopp och en mysig lunch ger avkoppling och njutning. (dricka ingår ej). Besök på den största bondmarknaden i regionen.

Dag 7. Disponeras fritt eller stadsruntur i Alanya

Om man så önskar önskar, en bussresa och guidad tur utefter kusten till den äldsta turistorten i Turkiet – Alanya (mot tillägg om 295,- SEK inklusive lunch). Enligt legenden tog redan Kleopatra ett uppfriskande bad på stranden vid Alanya. Förbluffas över den berömda borgen i Alanya som en gång tronade den över staden som en piratfästning. En båttur tar dig runt borgklippan till Seljukvarvet samt till diverse grottor. Därefter gör vi ett besök på den berömda basaren i Alanya med det enorma textilutbudet.

Dag 8. Tillbakaresa

Idag tar bussen oss tillbaka till flygplatsen i Antalya, där hemresan påbörjas.


Första advent<3

Idag är det första advent och jag bara längtar till julafton!!! Men så jävla tråkigt när det inte finns någon snö ute. har julpyntat o gjort jättefint här hemma med en massa julbelysning, julgardiner, julpynt och gran!
Jobbade heldag idag till kl 20...
Det är ju Globen horse show i helgen o jag tänkte åka dit eftersom jag har ju varit på de förut o fast man inte gillar hästar så mkt så e de ändå kul o kolla på men jag jobba så mkt nu så jag orkade inte gå. Syrran Terra från Bergsjö åkte ner o kollade iaf. Synd att man jobbade annars kunde vi ju ha  träffats:)


27/11-11

RSS 2.0