Skottdagen!

Idag är det skottdagen. Kvinnornas dag att fria:) haha. Om man har någon att fria till då förstås:)
Jag jobbade till kl 12 och sen när jag kom hem så lyste solen och det var en helt underbar dag! Jag tog ut Dessi och Ikaros på en två timmars promenad vid Saltsjöbadens sjöar:) Det var så otroligt vackert:) Satt och njöt av våren och av livet på bryggan tsm med dom jag älskar:) Dom käkade pinnar och jag åt en god apelsin:)
Ikaros är väldigt svår att fotografera men här kommer en del bider på våran underbara promenad:)

Ikaros 6 månader

öppet vatten så härligt!

Här satt jag o åt apelsin:

Härlig utsikt!

Min älsklingskille:

Och min älsklingstjej:

Så vackert när isen smälter från bergen:

Sickla

Idag åker mamma hem. Vi åkte in till Sickla och käkade lunch med syrran och mamma bjöd på lunch:) Jag åt jättegod laxfilé med bulgur!

Kl 17 när butikerna stängde så åkte jag hem och mamma åkte till centralen.
Det va jättekul att hon kom på besök, tråkigt bara att hon va så förkyld...men hoppas du e friskare nästa gång vi ses:)hehe. Det var soligt och fint väder ute idag! Riktigt vårväder:)
Det har varit en trevlig helg:)

Middag hos syrran

Idag åkte vi in till stan och shoppade. Kollade runt lite i affärerna o lunchade. Det var inte så fint väder så de va ju lite tråkigt:( Lite grått ute.
När vi kom hem så gick vi en promenad med hundarna och sen åkte vi till syrran på middag.
Det var jättegott och till efterrätt fick vi prinsesstårta och en chokladtrippeltårta:) MUMS! Grillat till varmrätt o så åt vi förrätt:)

Vi åkte hem 22.50. Tack för en trevlig kväll och trevligt sällskap och supergod mat!!!

Mamma på besök

Idag jobbade jag till kl 16. Kl 18 så kom min mamma på besök från Borlänge. Jag mötte henne vid stationen i Fiskis med Dessi o Ikaros.
Vi åt jättegod thaigryta som jag lagade:) Sen hade jag köpt semla till efterrätt:) MUMS!!
På kvällen kollade vi på tv och tog de lugnt. Det var bara jag o mamma hemma men sen kom syrran kl 21.

STORT GRATTIS TILL KRONPRINSESSAN VICTORIA OCH PRINS DANIEL<3

23 februari 2012, 04.26 föddes Victoria och Daniels dotter Estelle Silvia Ewa Mary. Jag ger er en massa lyckönskningar:)


Ledig!

Ledig idag då:) Skönt! Känns välbehövligt:)Har bara varit hemma och tagit de lilla lugna:)

Suck

Jobbat dubbelpass idag:( Är helt slut! Imorn e man ledig så de ska bli så jävla sköönt:)

Våren börjar komma:)

Idag när jag skulle till jobbet va de jättehalt ute, 4 plusgrader. Snön börjar försvinna och våren verkar vara på väg:)
Ikväll var det premiär för Big Brother men jag tycker inte de va så bra deltagare med...Det va bättre förr!!!
Deltagarna lär känna varandra ännu lite bättre.

Men de blir väl bra om man börjar kolla på de:) Man känner ju inte deltagarna än.

Molly Sandén bäst ikväll:)

Det var helt rätt låtar till finalen. Jag bara älskade Mollys låt:)Ringde flera ggr på den låten:)

Så slutade deltävling 3

Molly Sandén och Björn Ranellid feat. Sara Li vann folkets hjärta i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2012 och belönas med en biljett till finalen. Youngblood och Andreas Johnson gick vidare till Andra chansen.

Hela resultatet

Bidragen som gått till final och Andra chansen presenteras utan inbördes ordning.

Final: Björn Ranelid feat. Sara Li – "Mirakel"

Final: Molly Sandén – "Why Am I Crying"

Andra chansen: Youngblood – "Youngblood"

Andra chansen: Andreas Johnson – "Lovelight"

5. Mattias Andréasson – "Förlåt mig"

6. Love Generation – "Just a Little Bit"

7. Carolina Wallin Pérez – "Sanningen"

8. Maria BenHajji – "I mina drömmar"

Ljusen strålar på Molly. Olle Kirchmeier/SVT Ljusen strålar på Molly. Foto: Olle Kirchmeier/SVT Seger pirrueten

Efter den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2012 i Leksand står det klart att det blir Molly Sandén med låten "Why Am I Crying" Björn Ranelid och Sara Li med låten "Mirakel" som går vidare till finalen i Globen den 10 mars.

Vidare till Andra chansen gick Youngblood med låten "Youngblood" och Andreas Johnsson med låten "Lovelight".

Överraskad Björn Ranelid

När Björn Ranelid utropats som en av finalisterna försvann han bort och pratade med sin låtskrivare Fredrik Andersson innan en medarbetare ur produktionen anvisade honom att gå mot scenen. Efter att ha framfört sitt bidrag gick han ut mot publiken innan han ombads återvända till scenen för SVT:s Eftersnack på webben.

På plats med programledare Nisse Edwall var han överraskad över resultatet – men visade samtidigt tävlingsanda.

– Om vi skulle gå till Andra chansen finge jag knappt tro att det var sant. Att vi skulle gå till final fanns inte i min hjärna, säger han.

Låtskrivaren Fredrik Andersson, som tidigare gjort en uppmärksammad låt om Zlatan Ibrahimovic, berättade om hur låten kom till.

– Jag tycker om att göra galna grejer. Jag gjorde Zlatan-låten eftersom jag tycker att Zlatan är cool och det här eftersom jag tycker att Ranelid är cool. Jag visste att vi var utdömda på förhand, säger han.

Molly fruktade känslokaos

Molly Sandén var fylld av känslor direkt efter att ha framfört sin vinnarlåt.

– Det här är helt overkligt, jag är helt borta! Det är tomt i mitt huvud. Den här låten betyder så otroligt mycket för mig, och den står för en period som varit väldigt jobbig, säger hon.

Hon var orolig för att känslorna skulle ta överhanden mitt i direktsändningen.

– Det här är en ny början för mig. Jag har gråtit efter att ha sjungit den på repetitionerna och var lite rädd för det skulle hända i sändningen.

Antal röster

Totalt fick SVT in 390 097 röster och 782 297 kronor samlades in till Radiohjälpen. Det är drygt 100 000 röster färre än i de två första deltävlingarna.

 


Melodifestivalen ikväll!

Vaknade kl 8 idag med men klev upp kl 9. Har duschat, färgat håret, dammsugit o städat lägenheten, gått en 1,5 timmes promenad med Dessi och nu har jag käkat lunch och ska bara ta de lugnt fram till jag ska börja jobba kl 16. Ikväll e det ju dagas för Melodifestivalen:)!!!
Ikväll är dom i Leksand:)
Bild på alla tävlande i Leksand.


Förra gången Leksand höll i en deltävling var 2009. Då gick Molly Sandén och Mattias Andréasson, tillsammans med sitt EMD, vidare. Nu tävlar de mot varandra i staden för andra gången.
Leksand är mest känt för sitt rika hockeyliv, men tömmer nu arenan på hockeyklubbor och svettiga sockor till förmån för lite glitter och glamour. Den 18 februari fylls Tegera Arena istället av tonerna från bland andra författaren Björn Ranelid, pojkbandet Youngblood och Webbjoker-vinnaren Maria Benhajji.

Superveteran
Tävlar gör även Andreas Johnson, som är med i Melodifestivalen för femte gången.

– När jag fick förfrågan första gången trodde jag att det var ett skämt, men jag öppnade den dörren och har fått uppleva flera resor i Melodifestivalen, säger han.

Första vinnaren i år
Tegera Arena byggdes klart 2005 och har sedan dess stått värd för Melodifestivalen två gånger. Bland annat har Linda Bengtzing, Electric Banana Band och BWO tävlat i staden. Hittills har inget bidrag som framförts i Leksand vunnit Melodifestivalen – kanske händer det för första gången i år?



Artisterna som tävlar i Leksand: Mattias Andréasson, Maria Benhajji, Andreas Johnson, Björn Ranelid feat. Sara Li, Carolina Wallin Pérez, Molly Sandén, Youngblood


Äntligen!!!Säsongspremiärerna drar igång på DHW och Greys<3<3<3

Har väntat så jävla länge på o få veta vilka datum säsongspremiärerna drar igång på Greys Anatomy och Desperate Housewives och nu är datumen spikade och jag blev så jävla överlycklig, ni kan inte fatta hur mkt jag saknat dom serierna:)
Den 6 mars drar DHW igång och den 7 mars e de dags för Greys:)
Jag räknar ner dagarna nu. Det finns inte ord hur mkt jag älskar dessa serier, jag är beroende av dom och jag kommer gråta när sista avsnittet av DHW sänds. Detta är deras sista säsong och det är sååå sorgligt...Man har ju följt deras liv i så många år nu men efter åtta säsonger så tog det slut:( Dåligt. Hur fan kan man lägga ner en så bra serie, bara för dom vill lägga ner den när den e på topp.
Den dagen Greys kommer avsluta vet jag inte va ja ska göra. Den serien är en av dom bästa som finns!!!!
Greys anatomy har allt som man vill ha i en serie!




:)


Nacka Forum

Idag är min enda lediga dag denna vecka. Har jobbat tidigt dom senaste tre dagarna o fått kliva upp runt 5-6 på morgonen:( Och jobbat till 16. Så det va så jäkla skönt o sova ut till kl 9 imorse:) Vaknade kl 8 men klev upp kl 9.
Sen kl 10.30 åkte jag till Nacka Forum, köpte en ny jacka, en tröja, ett linne o lite smågrejer. Käkade på Tasty Thai, kyckling med cashewnötter:)En av mina klassiska favoriter hehe

När jag kom hem gick jag en långpromenad med Dessi och Ikaros till kl va 15.30. Vi träffade en massa hundar ute i skogen som dom hälsade på:) Det va varmt o skönt ute, soligt:)
Imorn jobbar jag 16-21....

Alla hjärtans dag<3

Idag finns det hjärtan överallt....och det var dags för alla hjärtans dag. Jag har aldrig firat den eftersom jag aldrig haft nån o fira den tsm med men för varje år som kommer så hoppas jag att just detta år ska jag ha någon o fira med men jag får hoppas att det speciella året kommer snart:)
Jag firar alla hjärtans dag med dom jag älskar: Mina kära hundar Dessi och Ikaros:) Utan dom vore livet tomt...



Jag har jobbat till kl 16, sen tvättat 19-22. Roligare alla hjärtans dag finns inte haha...
Men jag drömmer fortfarande efter någon att uppvakta på just denna speciella dag:) Får se när den dagen väl dyker upp...
Jag önskar alla som har någon speciell en helt underbar alla hjärtans dag med många röda rosor och choklad och romantiska middagar och roliga överraskningar:)

BIO i Sickla

Idag har det varit riktigt vårväder, det har varit soligt och plusgrader:) Jag åkte till Sickla och kollade på denna film på bio:

Kollade den i 3D:)

Resultatet

Igår va de ju Melodifestivalen deltävling 2 i Scandinavium i Göteborg.

Jag tyckte att de va väldigt bra bidrag.

HELA RESULTATET

Så här slutade deltävling 2 av Melodifestivalen 2012:

1. Ulrik Munther – "Soldiers"

1. David Lindgren – "Shout It Out"

Andra chansen: Top Cats – "Baby Doll"

Andra chansen: Timoteij – "Stormande hav"

5. Thomas Di Leva – "Ge aldrig upp"

6. Sonja Aldén – "I din himmel"

7. Andreas Lundstedt – "Aldrig aldrig"

8. Mimi Oh – "Det går för långsamt"

Vinnarna och Andra chansen-tagarna presenteras utan inbördes ordning.

Antal röster: 516 751 (1 099 560 kronor skänktes till Radiohjälpen).


Dalmatinerträff inställt, Melodifestivalen ikväll!

Imorse klev jag upp halv nio. Fixade iordning mig o Dessi och sen vid 10.45 åkte vi in till Vita bergsparken på söder för att jag hade bestämt träff där med två dalmatinerägare. Men när jag var där 11.30 som avtalad tid så fanns det inga dalmatiner där. Gick därifrån vid kvart i och sen fick jag reda på att hon som skulle komma hade fått bilproblem. Så de va ju lite typiskt, och hon hade inte sett att jag skickat mitt nr till hennes mejl heller men så kan det gå. Inget att göra åt men Dessi o jag kom ju hem igen efter 2 timmar borta liksom...lite onödigt.
Har gått en timmes promenad med Dessi o Ikaros och har städat lägenheten, dammsugit o torkat golven så nu e de skönt:) Väntar på att syrran ska komma hem så vi kan ladda inför Melodifestivalen:) Ska bli så jävla bra:)hehe
Ikväll är det i Göteborg:)
Bild på alla tävlanden i Göteborg.

Bland annat har The Ark, Carola och Fame tävlat med sina vinnarbidrag i Scandinavium. Nu återvänder Melodifestivalen till Sveriges framsida - kanske för att vaska fram en ny vinnare.

Tävlar i Göteborg - för femte gången
Andreas Lundstedt har varit med i Melodifestivalen sju gånger tidigare. Fem av gångerna tävlade han i just Göteborg. Nu är han tillbaka i tävlingen och staden med en discolåt på svenska. Även den populäre Ulrik Munther har Göteborgskoppling - han kommer nämligen från Kungsbacka en bit utanför staden.

Av de medverkande artisterna är fem helt nya i tävlingen. Mimi Oh och David Lindgren gör båda sin stora publikdebut, även om de båda har en hel del erfarenhet från musikbranschen. Thomas Di Leva, Ulrik Munther och Top Cats är alla namn som länge efterfrågats i Melodifestivalen.


Artisterna som tävlar i Göteborg: Andreas Lundstedt, Top Cats, Mimi Oh, Thomas Di Leva, Sonja Aldén, David Lindgren, Ulrik Munther, Timoteij.


Tvkväll:)

Igår jobbade jag till kl 16, sen på kvällen va jag ensam hemma med hundarna. Hade en härlig men lång tv-kväll. Kl 19.00 va det Wipeout vinter på femman, kl 20 va de The Voice fast de programmet va så dåligt så jag surfade på datorn samtidigt..Kl 21.30-23.45 va de Qx galan på fyran. Darin uppträdde och en massa bra artister:)

Herr och Fru Strömstedt delade ut pris för Årets låt.
Som Loreen tog emot.
Foto: Christian Hagward
Som Loreen tog emot.
Och attackpusseri.
Foto: Christian Hagward
Och attackpusseri.Charlotte Perelli
Foto: Christian Hagward
Charlotte Perelli


Det var en massa bra artister men dom visade ju inte alla på tvn..så de va dåligt.

Fish Spa på Stureplan:)

Jag och min syrra Emelie va ju på Fish Spa på Stureplan ikväll. Hade bokat tid 17.30.
Vi hade 40 minuter. Det var en rolig upplevelse eftersom det är så populärt nu men jag vet inte om det blev nå bättre. Hade varit skönt om dom hade filat fötterna efteråt.



Om du inte hängt med i svängarna så är fiskpedikyr den senaste och bästa pedikyren i Sverige. Det är även en fantastisk avslappningsteknik och Smile Fisk Spa är de allra första att erbjuda den! Vi använder hundratals tandlösa “Garra Rufa” fiskar som försiktigt suger och knaprar bort dina döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage. Det är väldigt enkelt, det enda du behöver göra är att placera fötterna i det varma vattnet och de små fiskarna kommer direkt till fötterna och börjar äta bort all torr hud och lämnar mjuk fin hud kvar!

http://smilefishspa.se

Efter fiskspa så gick vi till Waynes coffe och tog en fika:) Göttans! Åkte hem vid 20 tiden.

Melodifestivalen deltävling 1 Växjö

Dom som tävlade i Melodifestivalen i Växjö igår var:

De åtta tävlande artisterna är:



Inga bra bidrag var det. Sean Banan va ju bara löjlig och jag fattar inte att han tror att han e en artist. Han kan ju inte sjunga! The Moniker va lika konstig som förra året. Afrodite va helt okej, fina klänningar o rätt bra låt:)Dead by April va inge bra eftersom jag gillar ju inte ens den typ av musik men ändå så va de ignen bra låt. Marie Serneholt va bara pinsam i sin guldpaletthelkroppsdress. Såg ut som en guldfisk. Hon dansade ju inget heller och ändå hade hon ju en poppig låt...Thorsten Flinck orkade jag inte ens kolla på, så dålig va han. Loreen förstod jag inte ens va hon sjöng om...

Nej hoppas att nästa vecka blir bättre!

HELA RESULTATET

Så här slutade deltävling 1 av Melodifestivalen 2012:

1. Loreen

1. Dead by April

Andra chansen: Sean Banan

Andra chansen: Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern

5. Afro-Dite

6. Marie Serneholt

7. Abalone Dots

8. The Moniker

Finalisterna och Andra chansen-tagarna presenteras utan inbördes ordning.

Antal röster: 535 711 (1 084 251 kronor skänktes till Radiohjälpen).

Tv-tittare: 3 370 000 (rekord för en deltävlingspremiär).


Kylan är här!

brr fan va kallt det är. Nu e det riktig vinter när temperaturerna visar -15 till - 20 grader...
Hundarna vill knappt gå ut o Dessi hoppar på tre ben stackars....I helgen jobbar jag.
Ikväll är det ju Melodifestivalen!!!Så efterlängtad:) Jag hade ju jättegärna velat gå på finalen i Globen i mars men så jävla typiskt att just den helgen e jag i Ljusdal o firar pappas födelsedag...suck.

hmmm


kul o bo i Malmö då...de gäller o va på sin vakt då!


Wendy´s Hair!!!

Imorse vaknade jag en timme före väckarklockan. Klev upp kl 8 och rastade hundarna o gav dom frukost sen tog jag en dusch och har fixat iordning mig nu. Kl 12.15 ska jag till Wendy´s Hair inne i stan där gladiatorerna och Kissie brukar fixa sitt hår:) Det ska bli kul o få klippa sig där:)


http://wendyshair.se/
 
Dom har oxå en blogg:
http://wendyshair.devote.se/

Ska luncha med syrran oxå.

RSS 2.0