Sool

Jobbat till 15 sen varit i Nacka Forum med syrran:) Spöregnade ju imorse när ja skulle till jobbet, försov mig ju o vaknade kl 6.30 istället för kl 6 och sen skynda mig till jobbet i regnet. Cyklade hemifrån kl 6.50, tur man har 5 min till jobbet då:) Men idag är det strålande sol och såå varmt!Har varit på en långis med hundarna:)

haha så funny


:)

OMG Jag bara älskar Twilight kolla bara in denna mysiga bild;)

Kan knappt vänta tills nästa film kommer ut:) Låt de va november nuu:)

Kärlek


Jag och älskade Ikaros <3<3<3

Arbetsintervju

Varit på arbetsintervju idag och om jag är intresserad så får jag jobbet:) Ska säga upp mig på mitt nuvarande jobb där jag inte alls trivs. Ska bli så skönt o byta jobb fast jag bara jobbat här i tre månader..

Ny parfym inköpt:)


Har köpt denna underbara parfym idag:)Beyoncé Pulse EdP

Beyoncé Pulse EdP

En innovativ doft i en banbrytande flaska. Beyoncé Pulse är en pulserande och sofistikerad doft med en gränslös energi. Beyoncé Pulse har en energi som inte liknar något annat. Den rör sig genom dig, runt omkring dig. Kvinnan som bär Beyoncé Pulse är omöjligt att ignorera och utstrålar sensualitet och styrka.

Doften återspeglar Beyoncés otroliga energi och kraftfulla kvinnlighet. Friska noter blandas för att skapa en frisk, blommig och alldeles unik doft som toppas av Beyoncès favoritblomma - orkidén.

Doften öppnar med en gnistrande och frisk fläkt av päronblomma, sprudlande blå Curacao och bergamott. Hjärtat har en sofistikerad blommig hetta som lockar, bluebird orkidé, delikat pion och doftande nattblommande jasmin. En oemotståndlig bas av varm, madagaskar vanilj, förförisk mysk och sensuella ädla träslag.

  • Lanserad 2012.















Doftnoter

Toppnoter

Päronblomma, Blå Curacao & Bergamott.

Hjärtnoter

Bluebird Orkidé, Pion & Nattblommande Jasmin.

Basnoter

Madagaskar Vanilj, Mysk & Träslag.


Den luktar sååå gott!!!!
Nu vet ni hur jag luktar:)hehe





Våldtäkt i Fisksätra!

Läste i Metro att en tjej blivit våldtagen i Fisksätra natten till igår, stod inte vilken gata de va på men våldtäktsmannen går fri...usch va hemskt...

Hem till Stockholm

Då va de dags o åka hem till kära Sthlm:) Borta bra men hemma bäst som man säger:) Det blir ju lite att man saknar Sthlm när man väl åker bort.

Det regnade ju dagen till ära...Tog tåget på kvällen vid 20 tiden och kom hem 22.20. Mkt folk på tåget men inte lika varmt iaf. Det var skönt o få komma hem:) Nästa gång ska mamma komma hit på besök o de blir 20 juli.

Midsommardagen

Ikväll på midsommardagen så käkade vi grillat:) Jättegott! Det är ju första gången Ikaros är här:) hehe
Men han trivs jättebra:)


Han e så jäkla söt:)

Det va rätt jobbbigt o ha med hundarna eftersom vi inte kunde lämna dom ensamma eftersom Dessi öppnar kylskåp o äter sopor osv. Suck... Hade varit lättare om man vart hemma iaf eftersom hundarna va med.

Midsommar i Borlänge

Åkte till Borlänge till min mamma över midsommar.
Tog tåget hit i torsdags. Jobbade till kl 15, packade och åkte kl 16.26 från fiskis. Det var som en bastu på tåget och packat med folk, inte kul o åka med hundarna direkt.
Jättevarmt ute oxå...Kom till Borlänge strax efter kl 20. Mamma slutade jobbet kl 21 så väntade hemma hos henne. Käkade god mat.
Igår på midsommarafton så gick vi till Gammelgården och firade. Det var dans och musik. Riktigt trevligt:) Så varmt ute!


Vårat första godkända resultat på rallylydnadstävling :)

Är så jävla glad!
Jag va så jävla säker på att jag o Dessi blev diskade på rallylydnadstävlingen i lördags då de gick så dåligt o regnet öste ner så jag åkte ju bara hem men fick idag domarprotokollet och jag o Dessi samlade iaf ihop till 76 poäng och blev därmed godkända på vår första tävling:)haha trodde aldrig de skulle kunna vara sant. Domaren hade t om skrivit kommentaren Bra jobbat:) Då e de bara ladda om inför nästa tävling:)

Jag ska iaf tävla den 11 augusti, är anmäld och betald. sen blir de en till tävling men vart de vet jag inte än.

Varit på Collage nattklubb!

Efter tävlingen igår så åkte jag o två tjejer till Skärholmen o strosa runt i affärer. Regnade ute.. På kvällen gick vi ut på nattklubb på Collage:) Vi hade så jävla kul haha! Men tyvärr så tappade jag bort min mobiltelefon.....
Har ingen aning om vart den är så i panik efter en ny telefon så köpte jag en idag på elgiganten, en billig som jag har för tillfället tills jag vet vilken mobil jag ska ha...

Dålig tävlingsdag...snacka om oturshelg...

Jag va på tävlingen kl 8.30 igår, inget regn. Samling kl 9 och sen fick man vänta ända till typ 11.45 innan vi skulle tävla. Efter typ 30 ekipage så började det ösregna. Jag o Dessi hade startnr 37 och så fort det regnar så gör inte Dessi nåt. Hon hatar regn. Jag tänkte först inte ens gå banan med henne för jag visste ändå att de aldrig skulle gå men vi provade och de gick ofc inte bra. Jag visste att vi hade blivit diskade så jag åkte bara hem direkt efter. suck

suck...

Alla är emot mig just nu, känner mig så jävla värdelös, inget jag gör e bra. Ingen bra dag idag....o jag som måste ladda upp inför tävlingen imorn. Känner mig inte på sånt humör direkt...suck

Sista besöket på Blodcentralen då....

Åkte till Hötorget idag för o ge blod, men hade för lågt blodvärde så fick inte ge och eftersom jag haft de 3 ggr i rad så måste jag vänta i minst 2 år innan jag får ge igen...suck blev så irriterad på mig sj...

Rallykursen.

Har varit på rallylydnadskurs med Dessi ikväll, näst sista gången. På måndag e de avslutning och vi ska tävla på lördag!!!De va över 70 anmälda i vår klass så dom har fått sållat bort en hel del och kvar är 53 st som tävlar så ja e så jäkla glad att vi får va med på lördag:) Gick toppen på träningen idag:)

Hoppas det går bra på lördag:)

:)


Älskar den låten:)

haha


NICKI MINAJ KONSERTEN PÅ ANNEXET!

Var på Nicki Minaj konserten i Annexet i fredags! Hon va så jävla bra och de va så mkt folk o bra drag i publiken:) Men de blev så jäkla varmt därinne... Hon spelade bara i typ 1 timme o en kvart men konserten va sååå bra!


BIO Snow white and the huntsmen

Igår va jag på bio med en tjejkompis från jobbet. Vi gick på Snow white and the huntsmen på Sergel bion. Den va jättebra men kunde ha varit lite mer romantik tycker jag:)hehe Men den va spännande iaf:)
Typ 2 timmar lång.




Efter bion käkade vi lunch, sen kl 16 så åkte vi till slussen. Möttes sen i Nacka Forum o åkte hem tsm vid 19 tiden.
Va hemma hos henne ett tag o sen gick jag hem vid 23 tiden. Varit en toppendag:) Strålande sol hela dagen oxå:)

RIX FM FESTIVALEN i Kungsan!!

Idag jobbade jag 7-15, skyndade o fixa iordning mig på jobbet o åkte in för o kolla på Rix fm festivalen. Kom precis dit kl 16 när det började. Festivalen slutade kl 18.15 med Loreen som finalnummer:) Hon va så jävla bra!
Fotograf: Jesper FriskFotograf: Jesper FriskFotograf: Jesper Frisk
Danny, Agnes.
Dead by april:
Fotograf: Jesper Frisk
Erik Hassle:
Fotograf: Jesper Frisk
Loreen:
Fotograf: Jesper Frisk
Moa Lignell:
Fotograf: Jesper Frisk
Det va kul o få höra alla artisterna:)

Nationaldagen, besök av syrran!!

Igår va min syster från Bergsjö på besök över dagen:) Jag va ledig och mötte upp henne på centralen 11.40. Vi gick på Smaka på Stockholm i Kungsan en sväng, sen åkte vi spårvagnen till Skansen. Där tog dom minsann överpris för o komma in på självaste nationaldagen. Annars kostar de ju 90 kr o komma in o nu kostade de 140 kr..men när vi ändå hade kommit dit så gick vi in ändå.
Det var jättehärligt och soligt väder och vi gick där i typ 2 timmar, åkte sen in till stan, mötte upp min andra syrra o hennes sambo och vi käkade middag på Kungsgatan. Följde med Terra till centralen sen. Hon åkte typ 18.23.

Det va kul o träffa henne:) Blir ju inte av så ofta när man bor långt ifrån varandra.

Älskar Kazoo:)haha


;)


PITBULL I FRYSHUSET!!!

Jag o syrran skulle på konsert i Fryshuset igår söndag. Det regnade till och från hela jävla dagen!
Hatar regn! Asså de e fan de värsta vädret som finns!

Och sen blev jag så jävla förbannad att inte min andra syrra fick beviljad semester när de va folk som t om ville jobba för henne! Jag o syrran hade ju gett henne denna biljett för 460 spänn som födelsedagspresent o hon fick inte gå! Blev så sjukt besviken:(

Men jag o Kajsa hade så jävla kul!! Det var en så bra konsert o så jävla bra drag i publiken!!!!!
Helt underbart! Är så glad att jag gick dit:)


Nu är det bara att ladda om till nästa konsert som blir fredag 8 juni på Annexet och hon heter NICKI MINAAAAAAAAAAAJJJ!!!! OMG  va jag längtar!!!


Kom hem vid 23 tiden. Försov mig imorse, vaknade 6.35 istället för 5.50. Hade 10 min på mig att klä på mig, borsta tänderna, sminka mig o cykla till jobbet. Kom till rapporten prick kl 7 haha. Tur man bara har 5 min till jobbet:)

BIG BROTHER VINNAREN HANNA!!!!

ETT STORT JÄVLA GRATTIS TILL DEN ENORMT VÄRDIGA VINNAREN HANNA!!! Jag ville att hon skulle vinna för hon va så jävla bra!!! Jag önskar att jag kunde varit med på finalen men jag va ju på PITBULL konserten i fryshuset istället, de va ju så jäkla typiskt att de va precis samma dag! Jag som alltid har drömt om att gå på en BB final!!!

Aja kollade på finalen hemma istället....


Söta Marcelo:

Grymt kul om man kunde festat på café opera men jag jobbade ju 7-15 idag....

Jennifer:

Måste ha vart en så jävla kul fest!!:)

Jobbat extra...regnet öser ner...

Jobbade extra idag för syrran som skulle iväg:) Jobbade 7-15 på min lediga dag:( Men de regnade ju fan hela dagen ändå....Ingen mening o va ledig då ju...bättre o tjäna lite extra cash hehe:)

Laddar upp inför konserten imorn på Fryshuset!!!!

LETS DANCE VINNAREN ANTON HYSÉN!!!

Jobbat idag 7-15. Kajsa kommer hem idag. Hon har varit borta i 2 veckor o jobbat.
Igår va ju fan Timbuktu på Grönan!!! Hade mer än gärna åkt dit men jag jobbade kväll:( Så drygt:( Ville så gärna gå!!!

Kollade på Let´s dance finalen och min favorit Anton Hysén vann ju hela skiten!!!!!!!!!!!Han har varit så himla bra hela säsongen:)


Dom är såå fina!

RSS 2.0