Jobb hela helgen.

I helgen har jag bara jobbat....Var ute och gick långpromenad med Dessi i skogen både idag och igår och båda gångerna lyckades jag gå vilse så jag irrade runt i två timmar innan man va hemma. Att jag inte lär mig nån gång haha men så kan det gå. Inte lätt när man flyttat till nytt ställe jue.
Kollade på filmen "The last song" med Miley Cyrus o den va jättebra:)Men sorglig...

Har tagit ledigt nästa vecka pga att jag håller på o flyttar:)Ska bara jobba på tisdag 16-21. Så de e skönt:)
Imorgon kommer syrran och hennes basset hound Hilda:)Dom ska bo här med mig och Dessi så vi får se hur det går men skönt med lite sällskap och hjälp med hyran hehe:)
Sen får vi väl se hur vi trivs här i Fisksätra...


Lägger upp två låtar från Darins nya skiva som är grymt bra!!!
Jag älskar dom låtarna:)

Älska Darin;)Lyckligaste tjejen ever:)

Idag har man varit ledig:)Gissa vad jag vvaknade av imorse?Jo självklart MAGKRAMP!Satt och krampade från kl 9-10. Tog 6 magtabletter. Hade så ont så jag ville dö. Efter all smärta skulle jag gå en långpromenad med Dessi men efter en stund så började det spöregna...Vi fick vända hemåt då jag inte alls va klädd för regn o Dessi hatar regn oxå så:(
Vi va hemma ett tag och hundpsykologen ringde och vi snackade en timme.
Efter de så gick jag en timme i skogen med Dessi och klickertränade inomhus sen:)
Kl 17.40 var jag i Nacka på Elgiganten där Darin skivsignerade. Hans nya album "Lovekiller" har sålt guld på en vecka och jag älskar alla hans låtar!
Han sjöng tre låtar: nya singeln "Microphone", "Youré out of my life" och  självklart min favoritlåt "Lovekiller". Jag har allt på film men ska ladda upp den först innan den hamnar på bloggen:)
Detta är Darins femte album :)

Hur söt får man va?va helt skakis när jag träffade honom så blev inte så bra bild....va alldeles fumlig med kameran haha. Han fråga va jag hette, hur de va med mig o hoppades att ja skulle gilla nya skivan. Jag sa till honom att jag var sjukt nervös över o träffa honom o att han såg grymt bra ut ikväll:)Sa även att jag älskar alla hans låtar! Min dröm att få krama Darin har gått i uppfyllelse:)Han är den snyggaste killen ever!




BOLT

Nu blir det filmtajm med Bolt:

Skivsignering i Nacka med DARIN<3<3<3

Det var tur man läste DN imorse på jobbet för där stod det att Darin!!! ska signera hans nya skiva Lovekiller! Jag bara måste åka dit:) 

DARIN SIGNERAR NYA ALBUMET LOVEKILLER

DARIN SIGNERAR NYA ALBUMET LOVEKILLER
Den 18 augusti släpper Darin sitt femte album, "Lovekiller" och i samband med det ska han åka runt i landet och signera nya skivan. Det blir även scenframträdande. Se till att ta chansen att träffa Darin och få din skiva signerad - här är alla datum och platser!

Ons 18/8 Stockholm Bengans, STOCKHOLM kl. 17:00
Tor 19/8 Göteborg City-Bengans OBS! Östra Hamngatan 46-48, GÖTEBORG kl. 17.00
Fre 20/8 Malmö Entré Skivlagret, MALMÖ kl 17.30
SIGNERING OCH SCENFRAMTRÄDANDE:
Lör 21/8 Bålsta Köpcentrum, BÅLSTA kl. 13.00
Lör 21/8 Nickelodeon Skansen, STOCKHOLM
Ons 25/8 Elgiganten, GÄVLE kl. 16.00
Ons 25/8 Elgiganten, UPPSALA kl. 18.00
Tor 26/8 Elgiganten, Kungsgatan, STOCKHOLM kl. 16.00
Tor 26/8 Elgiganten, SICKLA kl. 18.00
Fre 27/8 Elgiganten, Barkarby, JÄRFÄLLA kl. 16.00
Fre 27/8 Elgiganten, Kungens Kurva, HUDDINGE kl. 18.00
Lör 28/8 Valen Köpcentrum, TRELLEBORG kl. 12.30
Lör 28/8 Center Syd, LÖDDEKÖPINGE kl. 15.00
Sön 29/8 Elgiganten, JÖNKÖPING kl. 12.00
Sön 29/ Skolgärdet centrum, KARLSKOGA kl. 15.00
Tis 31/8 Elgiganten, ÖREBRO kl. 16.00
Tis 31/8 Elgiganten, VÄSTERÅS kl. 18.00
Lör 4/9 Eskilstuna Tuna Park, ESKILSTUNA kl. 12.00
Lör 4/9 Sala Galleria, SALA kl. 14.30
Sön 5/9 Haninge Centrum, HANINGE kl. 14.00
Stockholm 04

Första dagen i Fisksätra

Igår skulle jag cykla till jobbet då:)Det var en skön cykeltur. Kändes rätt jobbigt att lämna Dessi då vi precis flyttat in men jobba måste man ju. Annars skulle vi inte kunna bo här ju:(Jag cyklade hem på lunchen och rastade henne. Det var lite jobbigt men men...
Efter jobbet på kvällen så gick jag och Karinna en promenad med hundarna:)Dom började skälla på varann först men sen lugnade dom ner sig. Sen ville Dessi hälsa men dom vågade inte gå fram till Dessi..hehe hon va väl för stor antar jag:)Det var kul o gå promenad tillsammans med nån:)Har saknat de:(

Idag har jag jobbat till kl 14.15. Har handlat mat som jag lagade när jag kom hem. Vet inte hur längesen de va jag laga mat haha.
Evigheter känns de som...
Sen har jag städat upp här i lägenheten. Det var hur dammit och skräpigt som helst här och saker låg kvar i skåpen o så...Inte den renaste lägenhets städningen men orka klaga...jag fick ju iaf flytta in 1,5 vecka tidigare än sagt:)
Idag har det spöregnat växlande molnigt. Dessi va iaf inte pigg på o gå nå lång promenad idag hehe. Får se om jag kan ta en lång promenad nu sista svängen:)

Flytt...

I söndags skulle ju jag få mina nycklar till den nya lägenheten och han kom inte förräns 23.10!!!Jag gick ut en sväng med Dessi och va hemma 23.30. Så fort jag skulle lägga mig o sova så fick jag ju självklart magkramp. Jag, Anna och hennes kille hade ju åkt till IKEA mellan 19-20 och då åt vi glass och jag köpte med mig en liten påse chips och det var ju inte så bra då...
Jag kan aldrig lära mig men de e för jag ääälskar chips!
Men de va ju kanske rätt onödigt lidande...
Så jag blev uppe ca en timme till då. Somnade väl vid 00.30 tiden och sen ringde kl 05.00 o då va de bara o kliva upp till jobbet. Kändes lite taskigt o lämna Dessi i ett tomt rum med en massa kartonger men hon e ju van o flytta men ändå:( Dagmattens sista dag var det i måndags. Allt hade gått bra och Dessi kommer nog sakna henne:)
Tack för den här sommaren!
När jag slutat jobbet 16.45 i måndags åkte jag hem och rastade Dessi och sen gick jag in till Anna o sa hejdå. Emelie och hennes sambo kom o vi packade in mina saker i bilen o Dessi satt bredvid mig i bilen:)
Vi åkte från Vällingby vid 19 tiden och när vi kom till Fisksätra packade vi in allt i lägenheten och sen åkte dom typ vid 21.30 tiden.
Tack för all hjälp:)
Tur man har syskon:)


Sista dagen i Vällingby

Imorse klev jag upp kl 06.15. Jisses va tidigt!Men jag skulle nämligen få min soffa såld kl 07.00. La ut en annons på blocket o fick svar på en gång. Den är nämligen för liten till min nya lägenhet då jag vill ha en hörnsoffa...

Somnade om en stund sen o klev upp kl 09 för att tvätta. Medan jag tvättade packade o städade jag lägenheten då de skulle bli  visning idag. Klockan 13.30 tog jag en promenad med Dessi i 5 timmar!
Vi stannade o käkade lunch oxå o tränade lite:)
Nu väntar jag på att nycklarna till min nya lägenhet ska komma...Han skulle komma vid 17-18 tiden men är fortfarande inte här. Och eftersom han flyttar idag så kan vi inte ta det här imorn heller utan jag måste få dom ikväll. Jag ska liksom upp kl 5 imorn...
Imornkväll kommer Emelie o hennes sambo o hjälper mig flytta grejerna. Skönt:)

Filmer:)

Jag gick inte på Nickelodeondagen igår, tråkigt o gå ensam ju...och tur va väl de för vid 15.30 tiden så ösregnade det ute!Halva min balkong var nerdränkt av regnet. Det blåste liksom inåt. Då blev de skadeglädje till dom som var på Skansen mohahaha:)

Jag va istället hemma o kollade på film:)Toy story 1+2:)Jättebra filmer. Nu vill jag se trean på bio.



Amanda Jensen:)

Igår var jag ute och gick med Dessi två timmar. Det va jättesoligt o fint väder. På kvällen åkte jag in till Gröna Lund och kollade på Amanda Jensen:)Det var mkt folk och vi hade toppenväder.
Idag är det nickelodeondagen på Skansen. Ville först dit då de va bra artister:)Men nu när man får gå själv vet jag inte. Inte lika roligt o gå då...

Nickelodeondagen på Skansen!

Konferencier Pernilla Wahlgren

Barnkanalen Nickelodeon med vännerna SvampBob Fyrkant & Dora Utforskaren

bjuder för tredje året i rad in till kalas för hela familjen. Nickelodeondagen på Skansen!

Aktiviteter från kl 11-17. Spektakulär scenshow kl 15 på Sollidenscenen med artister som Amy Diamond, Anna Bergendahl, Darin Timoteij, Star Pilots, Layzee och Sibel, Play och Alice. Kul aktiviteter för barnen, bland annat ansiktsmålning och fotografering tillsammans med SvampBob & Dora.

 

 

                       
  Alice   Amy   Darin   Timotej




hmmm, hur ska jag göra?Vore ju kul fast när man ändå betalat entré så skulle man ju vilja hinna gå o kolla på lite djur men de kommer ju inte jag hinna som har Dessi hemma ensam liksom....Och eftersom det är visning här imorn på lägenheten så måste jag städa upp lite här o så men visst de skulle jag ju kunna gö ikväll annars...

Dubbelpass...

Vaknade kl 5 imorse då, var såå trött...Åkte till jobbet o kom hem kl 18 typ. Gick en lång promenad med Dessi i skogen och vid fotbollsplanen så var det jättemkt folk och det bara vimlade av poliser, ordningsvakter och polisbilar...Men då var det ju match på gång mellan Djurgården och Brommapojkarna. Det kommer säkert vara rätt livat här inatt suck...

Läste i lokaltidningen att västerorten i Sthlm, alltså i den delen jag bor i har varit värst i hela Sverige på inbrott i sommar. Polisen har ju t om satt upp varningsskylt i trapphuset och meddelat att det hänt inbrott här...Det är tur man har vakthund. Polisen skrev att dom aldrig hade sett nån som gjort inbrott hos folk som har skylten "Varning för hunden" på sin dörr, kanske dags o sätta upp en sån när jag flyttar sen hehe:)
Under bara juli månad var det 150-200 inbrott i västerort.

Imorn har jag dubbelpass 7-12, 16-21. Dessis dagmatte kommer hit och hämtar Dessi vid lunchtid och har henne hos sig under dagen o lämnar henne sen på kvällssida till min lägenhet:)

Fick tips på jobbet idag att kommunen i Nacka håller på o bygger ett nytt äldreboende i Fisksätra så om man inte fått nå jobb på sjukhus innan dess så söker jag ju självklart dit:)Det ligger ju jättenära mig isf:)

Besök hos syrran:)

Igår va jag då till Fisksätra och valde tapeter. I hallen blev det vita tapeter med silver mönster. Samma i sovrummet fast annat silvermönster...

Typ sån tapet i sovrummet från  boråstapeter.

Efter jag valt det så åkte jag till Kungsholmen och blev bjuden på god middag hos syrran o hennes sambo:)Jag tog med mig chokladen jag vunnit från Gröna Lund, en del av allt annars slutar de med att jag rullar fram haha...Vi kollade lite på tv o sen gick Emelie och jag en powerwalk promenad.
Det var riktigt skönt promenadväder. Jag kom hem strax efter 22.30 och rastade då Dessi.
Innan jag åkte var jag ute med henne i 2,5 timmar och tränade och promenerade:)jättesoligt och fint väder iaf:)


Imorse skulle jag upp kl 3.45 för att jobba. Första gången som jag råkade stänga av båda väckarklockorna och vaknade igen 4.25!!!I panik flög jag upp ur sängen och skyndade mig o gö mig iordning, rasta Dessi och sticka iväg...Hade liksom bara 25 minuter på mig o fixa allt!
Jag hann bra i tid iaf tur va väl de:) Jag hatar att försova mig, det är en av de värsta saker som finns i vardagslivet!!!
Sen har jag jobbat till 15.45. Var sjukt trött när jag kom hem och då skulle jag ut på en långis med Dessi och när vi gått en bit så började det spöregna!!!Varken Dessi eller jag gillar att bli dyngsura så vi vandrade hemåt igen. Ska gå en sväng med henne nu om det blir uppehåll.




Ledig:)

Idag är man ledig då. Vaknade med strålande sol och det är nu 25 grader ute:)
Men imorse hade jag magkramp o de va inte de roligaste:(Har betalat räkningen till hundpsykologen idag på 1 795 kr....Han kommer på sista besöket den 8 september till min nya lägenhet då!
Tänk att jag flyttar nästa helg!Så jäkla underbart:)Men kommer bli jobbigt o fixa inredning o möbler o skit...
Jag som hatar inredning. Tycker de e sjukt tråkigt o svårt. Ska iaf till Fisksätra idag o försöka välja tapeter i sovrum o hallen...får se hur de går haha.
har ju inge smakråd med mig men men. Lite svårt o välja för just nu är det blåa tapeter i hallen o gröna i sovrummet, i vardagsrummet e de orange och i köket rosa med rosa köksluckor...hur fan ska man kunna matcha dom tapeterna liksom?haha

Den här veckan jobbar jag bara imorn o på onsdag dagpass sen på torsdag har jag dubbelpass 10 timmar. Mellan 12 och 16 har jag "rast" så då ska jag in till stan o möta upp lillsyrran så ska hon få nycklarna till min lägenhet o rasta Dessi sen fyller ju hon 19 år på fredag o då ska vi fira på Grönan med Amanda Jensen:)


Drömjobbet!

I helgen har man bara jobbat då...Har varit väldigt trött o de har blivit lite sömn och igår när jag jobbade hela dagen så var det strålande sol och gassande hett. När jag kom hem kl 18 från jobbet var det 30 grader varmt!!!Och ni kan då tänka er hur jävla varmt de va på tåget o i t banan!Kändes som en bastu för fan...
Idag jobbar jag till kl 21. Tur man e ledig imorn efter en 6 dagars arbetsvecka.
har hittat mitt drömjobb som jag bara måste söka!!!

Undersköterska natt till Uppvakningsavdelning

Du kommer att få ett spännande och stimulerande arbete på en klinik vars verksamhet förutom anestesi och intensivvård består av smärtmottagning, nationellt respirationscentrum, dagkirurgisk enhet samt sterilcentral. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en vänlig miljö, präglad av kvalitet och proffsighet.
Arbetsuppgifter:
Vill du arbeta som undersköterska på uppvakningsavdelning med ett speciellt ansvar för patienter som genomgått kejsarsnitt nattetid? Danderyds sjukhus har som mål att mor och barn ska återförenas så snabbt som möjligt. Det är endast friska barn som får komma till sin mamma på uppvakningen och ofta följer pappan med. Du kommer att vara barnmorskans förlängda arm och ta hand om familjen under tiden de vistas på uppvakningsavdelningen. Om det inte finns några nyblivna mammor så deltar du i det sedavanliga arbetet som undersköterska på uppvakningsavdelningen.
Anställningsform:
Tillvidare nattjänstgöring 32.20 tim/vecka


Ska fila på mitt personliga brev o cv o sen skicka in:)
Jag vet att de är tuff och hård konkurrens men om man inte söker så har man ju ingen chans heller:)

Läste idag i DN att Åsö vuxengymnasium i Sthlm ska starta en ettårig obduktionsteknikerutbildning då det blir mkt pensionsavgångar. Utbildningen börjar i januari 2011. Det finns idag bara ca 100 stycken anställda och det eftersöks fler kvinnor i arbetet. Man skulle ha en undersköterskeutbildning för o ansöka o det har ju jag:)Vet bara inte om man skulle palla o jobba på ett bårhus eller på patologen då det är mkt ensamjobb...de e ju väldigt självständigt. Men anmälningstiden har säkert redan utgått. Lite tidigt o börja plugga oxå redan i januari...vill iaf vänta ett tag till innan jag sätter mig i skolbänken igen om de blir av nån gång hehe


Som obduktionstekniker arbetar du på bårhus och tar hand om kroppar efter människor som har avlidit. Obduktionstekniker utför även det praktiska arbetet vid obduktioner, dvs. öppnar kropparna, tar ut och dissekerar organ.
Huvudsakliga arbetsplatser är bårhuset där de avlidna förvaras och patologen, den avdelning på sjukhuset där obduktioner och iordningställande av kropparna sker.
När en kropp kommer till bårhuset registreras den. När begravningsbyrån hämtar den avlidne på bårhuset kvitteras kroppen ut. Detta innebär en hel del pappersarbete för obduktionsteknikern.
Cirka 20 procent av alla avlidna obduceras. Vid obduktionen öppnas kroppen och ibland även skallen. Organ tas ut, vägs och dissekeras (dvs. snittas för att undersökas). I obduktionsteknikerns arbetsuppgifter kan ingå att upptäcka eventuella sjukliga förändringar.
Vanligen sköter obduktionstekniker mycket av hantering av de avlidna helt självständigt, bla till exempel avlägsnande av ev inplantat som pacemaker och dylikt (som ska avfallshanteras precis som allt annat miljöfarligt avfall). Vid eventuell obduktion genomför vanligen ob-teknikern självständigt det "operativa" ingreppet innan läkaren/patologen kommer och inspekterar. Efter inspektion ska ob-teknikern återställa den avlidne igen och sy ihop. Allt detta sker värdigt och med stor känsla. På mindre sjukhus har även obduktionsteknikern hand om visningar för anhöriga. Därmed kan han/hon vara den första officiella personen från sjukhuset som de anhöriga träffar, vilket ställer stora krav på empati, medmänsklighet samt kunskaper om sorgearbete och krisreaktion.
Obduktionstekniker finns på i stort sett på alla sjukhus med bårhus. I dag är omkring hundra personer anställda som obduktionstekniker. Ofta är det ett ensamarbete, avskilt från annat sjukhusarbete.
I jobbet ingår många tunga lyft. Kropparna ska förflyttas i sidled mellan bårar och bord och läggas ned i kista.
Höga krav på hygien, etik, moral och empati ställs på obduktionstekniker. Här ingår också tystnadsplikt. Den avlidne kan ha dött genom självmord eller våld.
Obduktionstekniker är ofta med när de anhöriga tar farväl i så kallade avskedsrum. Teknikern gör i ordning den avlidne, sluter ögon och mun, sveper eller klär på den döde, ibland tillsammans med de anhöriga.
Att konfronteras med döda personer är givetvis påfrestande, men liksom de flesta "jobbiga" yrken så vänjer man sig vid det som många andra upplever som läskigt.

Polisen i trapphuset..

Vaknade imorse kl 6...men försökte somna om och klev upp kl 8. Skulle ut o gå med Dessi då jag mötte polisen i trapphuset utanför min dörr...då de skett inbrott på min gata frågade jag om det hade skett nå fler men de hade det inte...hmm jag undrar varför dom va här, han frågade om jag sett till min granne eller om jag visste om han va hemma men jag ser aldrig mina grannar...
Hoppas de inte hänt nå allvarligt bara. Det är ju tur man har vakthund. Träffade en till polis utanför lägenhetshuset.
Nu sitter jag på jobbet, har en timmes rast o va gör man på den timmen?jo självklart sätter jag mig vid datorn hehe;)
Slutar jobba kl 21...

Tre filmer att se:)


Ledig:)

Imorn e jag ledig:)Enda dagen på hela veckan liksom.
Hundpsykologen kommer för sitt andra besök kl 14.30. Bäst o städa upp lite här innan han kommer då. Gå gärna in på hans sida om ni e intresserad: www.hundplus.se
Jag får väl se när jag vaknar imorn då, säkert av mag kramper som vanligt..suck.

Remember me


Tänkte kolla på denna film ikväll men den får nog vänta tills imorn:)

Kryssning bokad i höst då!!!

Nu har mamma bokat kryssning för hennes 50-årsdag fredagen den 17 september(dagen då hon fyller år) till den 19 september. Vi kommer åka till Helsingfors med Vikingline. Det blir jag och tre av mina systrar (Terese skulle till Kina då), och sen blir det Emelies sambo och mamma o hennes sambo. Vi kommer få sjukt kul!!!


Ikväll pratade jag med Sandra "Nypan" i 1,5 timmar. Tiden bara rann iväg haha:)
Har saknat pratstunderna...

Ingen ork för Gröna Lund idag...

Idag klev man upp kl 05. Började jobbet kl 7.45. Jobbade till 16.45 o sen va de planerat att jag skulle hänga med Frida, hennes sambo o lillebror på Gröna Lund men jag kom hem typ halv sju, sen måsta jag käka nåt, rasta Dessi o sen fixa iordning mig o då tar de ju lång tid innan jag hinner till grönan så jag avbokade det, tråkig som man är:(Men Kajsa o jag va ju faktiskt på grönan i lördags oxå liksom...
Lite uttjatat...

Nästa vår 2011 så kommer en ny bergochdalbana stå klar på gröna lund:)fan va kul!!!



Nu tas de första spadtagen, nästa säsong ska den stå klar – Gröna Lunds nya berg- och dalbana i trä.

En gastkramande åktur utlovas i banan som går över och under andra attraktioner i ett näste av räls.

Inte sedan 1965 har besökare på tivolit kunnat ta sig en åktur i en berg- och dalbana i trä. Men när Gröna Lund i Stockholm slår upp portarna nästa vår är det åter möjligt. Då kommer den nya attraktionen Twister att vara på plats.

Den 480 meter långa banan ska byggas längs med vattnet och kommer att gå över och under de gamla berg- och dalbanorna Blå tåget, Kvasten och Jetline.

– Den kommer att interagera med fler bergbanor än någon annan i världen vilket gör åkturen oerhört spännande, säger attraktionschefen Peter Osbeck.

Dessutom ska Twister korsa sin egen bana 24 gånger under den cirka en minut långa turen. Nio gånger kommer åkaren att uppleva sig viktlös när tåget når backarnas krön.

– Det är då det så att säga kittlar i magen. Samtidigt kommer det att vara mycket kurvor och korsningar, säger Osbeck.

Att banan byggs så nära de andra attraktionerna har betytt en stor utmaning, också ur säkerhetssynpunkt.

– Det blir naturligtvis ännu svårare men inga säkerhetskrav får åsidosättas utan vi följer alla bestämmelser som finns. Plus lite till, säger Osbeck.



Dålig sömn...

Jobbade igår 12-20.30. Hade varit uppe natten till måndagen till kl 24, gick sen ut med Dessi o sen chattade jag till kl var strax efter kl 01. Vaknade 01.30 av att Dessi skulle ut!
Eftersom hon i helgen hade vräkt i sig hela mitt kylskåp så va ju hon inte i det bästa skicket när det gällde magen...det sprutar ut om jag säger som så:(
När jag gick in med henne igen så hoppades jag få sova men tänk så fel jag hade!Efter en kort stund så pep hon igen o ville ut, mitt tålamod var slut o jag orkade inte gå ut med henne igen men när kl var 03.30 så hade jag fortfarande knappt fått nå sömn så jag tog ut henne IGEN!!!
Sen blev det tyst på henne iaf, vaknade av att hon somnat bredvid mig. Jag klev upp kl 8 så de blev väl knappt 4 timmars sömn..suck.

Sen vaknade man med magkramp igen o tog 2 tabletter. Gick ut med Dessi och sen åka till jobbet...

Bästa låten just nu:)


BIO!!!

Vaknade imorse med kramp...Igår tog jag sammanlagt 5 kramptabletter och idag 2 st...Min mage o mina tarmar e helt jävla fucked up!
Det regnade iaf inte ute så jag tog en cykeltur med Dessi efter kramperna va över...Sen vid 14 tiden åkte Kajsa o jag in till stan. Vi kollade på bio:)
Filmen heter Knight and day med cameron diaz o tom cruise.

Det var en av de bästa filmer jag sett, den va rolig, spännande o bra slut. Rekommenderas starkt!
Och bra skådespelare ofc:)

Efter bion så gick vi till centralen o så skulle vi äta glass, jag skulle in o köpa nå tidning så Kajsa satte sig vid trappen vid ett café. När jag kom dit så gick vi ut o satte oss. Var där ett tag tills Kajsa kom på att hennes mobil var borta. Hon gick tillbaka till cafét men ingen hade lämnat in nån mobil så de va säkert nån som snott den. Jävligt klumpigt asså...här kan man ju inte vända ryggen till förrän man blir bestulen för fan!
Aja här kommer lite pics på oss iaf:)

Har iaf haft en toppenhelg och nu väntar en hård jobbvecka på 6 dagar, e bara ledig på onsdag o då kommer hundpsykologen hit igen:)

SOMMARKRYSSET!

Jag åkte in o mötte lillsyrran igår på centralen:)Vi åkte hem till mig o det regnade ute!!!Inte det bästa vädret när man ska på grönan men jag har ju sån jäkla otur med vädret så jämt när jag e ledig så regnar det..suck.Men vi deppade inte för de o vi tänkte då minsann åka ändå:)Och när vi kom dit vid 19 tiden så regnade det men när sommarkrysset började kl 20 så var det uppehåll o man slapp ha den fula regncapen på sig.
Sen va de uppehåll hela kvällen o vi åkte en massa karuseller:)
Åt sockervadd ofc:)Jag vann även 4 kilo choklad!
Kajsa o jag spelade på fyra brickor, två brickor var och jag valde självklart nummer 12 eftersom jag fyller år den 12 sept. Och mitt nummer vann haha!!!
Samma gjorde jag vid nästa chokladstånd o exakt samma nummer vann där oxå:)
Vilken jäkla tur man hde då. Jag delade med mig halva vinsten till syrran:) Så nu ska man gå upp i vikt, få finnar o bli allmänt fet haha





När vi åkte hem från Grönan vid 22.30 och vi var på djurgårdsfärjan så lyste hela himlen upp av blixtar:)Jag tycker de e så fint o mysigt när de åskar och blixtrar:)
Man såg hela blixten jättetydligt på himlen o de va så jäkla vackert o se. Vi gick in på Mcdonalds o käkade o då började de spöregna igen...Gick till t banan o åkte hem...Skönt o komma hem, vi var rätt trötta! Men ändå somnade vi inte förrän efter kl 02 hehe..

GRÖNA LUND IKVÄLL MED SOMMARKRYSSET!

Kajsa kommer hit kl 16, jag o Dessi ska möta henne inne i stan:)
Vi ska på Gröna Lund ikväll:)
Igårkväll åt jag tacos hemma här o de va supergott:)
Men de fick jag skit för imorse. Tänkte ha en härlig sovmorgon imorse men vaknade kl 6.30 av magkramp. Tog 2 kramptabletter. Jag var alldeles spyfärdig o mådde illa. Försökte att somna om men kunde inte ligga ner då det bara blev värre. Satt väl i soffan o försökte vila men vaknade om igen och sen kl 10.30 va jag fortfarande inte bra så jag tog en till kramptablett och tog sen en dusch som oftast brukar hjälpa. Jag har hela tiden haft en iskall handduk på magen, de e skönt när den krampar. När kl var 11.00 var kramperna och magsmärtorna borta, tack o lov. Det blev väl kanske för mkt för min mage igår så de va nog därför de blev såhär. Ska försöka minska på maten hädanefter...
Nu tänkte jag åka in med Dessi till stan o möta upp Kajsa:)
Dessa artister e med i sommarkrysset ikväll:

7 augusti


Oskar Linnros – Utan tvekan är låten "Från och med du" en av de hjärtskärande popstycken vi kommer förknippa med sommaren 2010 och nu kommer före detta Snook-halvan Oskar Linnros till Sommarkrysset för att framföra denna pärla live. Inte missa!

 

Ola Svensson – Lundagrabben Ola har gett oss ena radiohitten efter den andra sedan genombrottet i Idol 2005. Senaste i detta pärlband är glada sommarkaramellen "Overdrive". Förbered er att vifta med handen fram och tillbaka i luften medan ni sjunger med "O-o-o-o-overdrive".

 

Sanna Nielsen – Karriären började med en talangjakt i Olofström 1992. Nu har den talangen finslipats i 18 år för att framföra senaste singeln "Devotion" på Sommarkryssets scen. Törs du missa det?

Broken door
– Duon som hade sin första spelning i Karlstad 2008 har nu en riktig radioplåga med låten "Angel" som du får höra i en fin liveversion på Sommarkryssets scen.

 

Lovestoned – Tre svenskar och en tysk. Här är kvartetten du kanske minns från årets melodifestival då de framförde svängiga "Thursdays". Nu är de här med senaste singeln, popreggaelåten "Rising girl".



OCH NÄSTA VECKA KOMMER DARIN!!!!!Jag jobbar till 16.45 den dagen men de vore sjukt kul o åka dit nästa helg oxå:)
Men det är ju även Voice 2010 i Kungsan nästa lördag 19-22 och bl a Flo Rida kommer dit....vet inte vilken jag ska gå på. Beslutsångest....


Dessi hemma:)

Hämtade hem Dessi från hundpensionatet i måndags i Rimbo, Norrtälje. Då blev man 1750 kr fattigare:(
Det spöregnade ju ute så man var ju lagom dyngsur fast man hade paraply....Dessi blev helt överlycklig när hon såg mig o sprang mot dörren sen o skällde och visade att minsann hon skulle få följa med hehe. Hon hade i början haft sin box som sitt näste o vaktat men hon som jobbade där hade blivit godistant o det hade gått jättebra. Hon sa att Dessi var en toppenkund o att vi var så välkomna tillbaka. Så de va ju skönt o höra:)Jag sa att Dessi hatade regn o det hade hon minsann märkt. Dessi kisar och har öronen bakåt o gillar inte o va ute när de regnar...


PRIDE


SPÖREGNAR!!!

Igår gick vi  la oss vid 02 tiden hehe. Kollade på två filmer:)
Sen fick jag för mig o diska mitt i alltihopa!

Imorse när jag vaknade så spöregnar det!!!Och jag som är ledig idag och ska till Norrtälje för att hämta hit Dessi.
Jag har äntligen skaffat mig Spotify!Jag älskar det och fattar inte varför jag inte skaffat det tidigare...


smart kille haha

DAGENS AFTONBLADET:

Man ville begå självmord-genom polisen


Han sa till sambon att han inte ville leva längre.

Så en man i 30-årsåldern beväpnade sig med knivar och gav sig ut i Tyresö.

– Hans plan var att begå självmord med hjälp av polisen, säger Michael Olofsson, stationsbefäl vid Nackapolisen.

Larmet kom klockan 00.50 i natt.

Det var – först – mannen själv som ringde.

– Han sa att han skulle ge sig ut och döda alla poliser, säger Michael Olofsson, stationsbefäl vid Nackapolisen, till Aftonbladet.

”Suicide by cop”

Kort därefter ringde mannens sambo till polisen.

– Hon sa att han hade knivar på sig och att han planerade att göra det som kallas ”suicide by cop”, alltså att han skulle ta självmord med hjälp av polisen, säger Michael Olofsson.

”Skjut mig”

Patruller började genast söka efter mannen och hittade honom runt ettiden i natt på Bollmoravägen i Tyresö.

– Han gick emot poliserna, hade en stor förskärare i varje hand och en tredje kniv på sig. Han viftade med dem och skrek ”skjut mig”. Men poliserna var ju förberedda. De backade undan, pratade med honom och väntade på att han skulle tröttna.

Ovanligt i Sverige

Totalt fanns nio poliser på plats. Efter 20 minuter gav mannen upp.

– Han är gripen nu och vi kommer att höra honom under dagen. Han är misstänkt för hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen, och sedan får vi titta på hans psykiska hälsa också, säger Michael Olofsson.

Han berättar att självmord genom polis är en högst ovanlig företeelse.

– Sånt där går ju inte så bra här i Sverige, vi går inte på det. Men det är inte ofta det händer. Under mina 20 år på polisen kan jag räkna den sortens händelser på min ena hand, säger Michael Olofsson.


Besök av syrran+ Pride paraden igår!

Igår jobbade ju jag dubbelpass till kl 21. Hem till Vällingby där jag mötte upp Kajsa. Hon åkte från Uppsala hit och hälsade på. Tråkigt att jag jobbar idag 12-20.30 bara men men..
Vi käkade mat på McDonalds och det fick man sota för imorse om jag säger så. Vaknade med magkramp och illamående. Kändes som jag skulle spy. Tog en skön dusch och proppat i mig olika magtabletter:)Har ju inte kunnat ätit nåt nu men får hålla mig. Igår åt jag varken lunch eller middag, bara mcdonaldsmat. Jag kollade ju på Pride paraden igår mellan mina dubbelpass:)Hann precis se hela paraden som var ca 1,5 timmar lång. Det var ca 40 000 deltagare och ca 350 000 besökare. Det var sjukt roligt o kolla på den:)
Har bilder och filmer som jag kommer ladda upp här på bloggen:)

RSS 2.0