Greys ikväll:)

Var ju på bio igår och den va bra:) Idag va jag tillgänglig på jobbet från kl 12 så jag kunde bara stanna hemma o vänta på samtal men dom ringde ju inte ens!

Jag gick en långis med hundarna i solskenet och sen har jag städat hela lägenheten.
Varit på Tippen o handlat lite me syrran o åt en glass:) Ikväll ska jag kolla på Greys Anatomy och BB:)

Läst senaste nyheten:

"Big Brother"-Gurkan riskerar att bli utslängd ur huset efter att flera tittare har hört av sig till Tv11 och klagat. Enligt Expressen ska tittarna ha lämnat rapporter om att Gurkan har trakasserat och dödshotat transsexuella Vanessa Lopez.

 

Exakt vad som har sagts är i skrivande stund oklart, och exekutiva producenten Pelle Porseryd säger att de har fått olika information.

— Den enda informationen vi fått är från olika håll men exakt konkret vad han sagt har jag inte fått bekräftat, berättar han för Expressen.

Men samtidigt påpekar gaytidningen QX att det finns ett samtal mellan Gurkan och Simon Danielsson dokumenterat och upplagt på "Big Brother"-sajten, där det står klart vad 26-åringen tycker om Vanessa. I klippet kritiserar Gurkan öppet ledningen för att de tagit med Lopez i programmet.

— Hur fan tänkte ni när i släppte in den där djävulen. Usch säger jag bara, säger han.

Gurkan, eller Gökhan Gasi, som han egentligen heter, har flera gånger uttryckt sitt misstycke och ogillande när det kommer till Vanessa, men om han verkligen trakasserar och dödshotar sin medtävlande sambo, berättar Pelle Porseryd att de inte kan ha kvar Gasi i programmet.


Hoppas Gurkan åker ut!!!

BIO

Idag ska jag på bio. Syrran slutar kl 12 idag. Tänkte gå på bion Never say never med Justin Bieber 3D i Sickla. Den filmen verkar jättebra:)


GRATTIS LADY GAGA!

Lady gaga fyller 25 år idag:)Stort grattis till henne. Vilket underbart år hon har haft och vi hoppas att detta år blir minst lika bra!


Renovering

Varit på jobbet idag, Jessica och jag gick en 40 minuters promenad på rasten och sen promenerade vi hem. Det var soligt o fint väder men blåsigt...
Från och med idag ska dom börja renovera tvättstugan i vårt hus så det blir nymålade golv, tak o väggar, nya maskiner o torkskåp så de ska bli kul men det blir inte klart förrän 3 maj så nu får man gå o tvätta på Mörtgatan som ligger bredvid oss...jobbigt..

Det hade ju snöat inatt men inte så mkt men de va lite halt ute:(


Big Brother

Jag va så sjuukt trött imorse när jag klev upp runt 5.40, jätteseg dag.
Mamma hade sprungit 2 timmar med Dessi så hon va ju jättetrött. Mamma o syrran va inne i stan idag o shoppade. När jag kom hem vid 16 tiden så va dom fortfarande borta.
Mamma åkte hem 19.20 från Fiskis. Det var kul att hon kom:) Nästa gång i april kommer vi till henne.

På kvällen kollade vi på BB live och Vanessa o Roza va nominerade ( två av mina favoriter förutom Katerina) och Roza åkte ut:( Såå tråkigt!


Kommer sakna henne i huset. Tycker de e så jävla dåligt att de e dom i hsuet som bestämmer vilka som ska nomineras för dom som är roligast o kolla på i huset är dom som suger mest energi från de andra, som är högljudda o syns o  gör crazy things:)Men de e ju dom personerna som man vill ha kvar i huset för dom tråkiga, osynliga, tysta personerna är kvar eftersom dom inte är ngt hot för de andra i huset....
Tv11 borde ändra reglerna!!

Earth Hour 2011

Imorse skulle jag upp strax före kl 7 för o jobba. Cyklade till jobbet. Syrran o mamma hade varit inne i stan o lunchat o shoppat o dom va fortfarande där när jag kom hem från jobbet. På kvällen kollade vi på Körslaget, finns ju fan inget bättre o kolla på på lördagar:( Kl 20.30 var det Eart Hour, vi släckte alla lampor o hade bara tända ljus,

Earth Hour är en internationell kampanj organiserad av WWF som ber hushåll och företag att under en timme släcka sina lampor och stänga av sina icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma frågan om att minska energiutnyttjandet för att minska utsläppet av växthusgaser.


Let´s dance finalen!!!

Vi åkte ju in till stan och åt mat på restaurang och maten va inte god! Iaf inte den mat jag åt. Jag käkade kycklingfilé med jordnötssås och ris, mamma o hennes sambo åt köttbit o syrran åt oxå samma som mig. För det första såg de ut som nån spytt på tallriken, verkligen inte fint upplägg, såg inte aptitligt ut direkt, den enda sallad man fick till va en gurkbit o en tomatbit o majskorn:(Riset va inte ens jasminris utan det va torrt vanlig o äckligt och smaklöst ris! Kycklingen va jättetorr och ingen krydda alls.
Ingen restaurang jag rekommenderar!

Mammas mat:

Vi åt mat kl 16 o va klara kl 17, då åkte Stina o jag hemåt.
Hade köpt dessa söta apelsinljus:

Vi hade en mysig kväll och kollade på finalen på Let´s Dance:)
Jessica Andersson vann! Av juryn fick hon 114 poäng och Frank fick 112. Så de va ju väldigt jämt. Jag tycker båda har utvecklats väldigt mkt så det spela ingen roll vem som vann men kul att de va en tjej som vann i år. Den enda tjej som vunnit tidigare är ju Tina Nordström, hon va på plats och överlämnade resultatet tsm med Martin Lidberg.
Frank Andersson och Charlotte Sinclair  Foto: Joel Stockman/TV4Jessica Andersson och Kristjan Lootus  Foto: Joel Stockman/TV4
Frank dansade en jättevacker vals:
Frank Andersson och Charlotte Sinclair  Foto: Joel Stockman/TV4Jessica Andersson och Kristjan Lootus  Foto: Joel Stockman/TV4
Ingen av showdanserna va speciellt bra...
Frank Andersson och Charlotte Sinclair  Foto: Joel Stockman/TV4Jessica Andersson och Kristjan Lootus  Foto: Joel Stockman/TV4
Man fick även se alla de andra deltagarna som dansade en dans var:)


Struligt väder och besök från Borlänge:)

Igår kväll kom ju mamma och hennes sambo till Sthlm. Dom gick på Bröderna Olsson först och sen kom dom hit kl 24. Jag mötte dom vid stationen här i fiskis. Dessi blev jätteförvånad men väldigt överlycklig när hon fick besök:)

Det var första gången Leif va här på besök så de va ju kul att han hälsade på. Vi satt uppe och pratade i köket tills klockan var 02 sen va de dags o sova hehe.

Imorse vaknade jag kl 7 på morgonen av att solen lyste in:)Men jag somnade om och klev upp kl 9. Gjorde en frukost med smörgåsar, ägg, kaffe, juice, youghurt:)
Sen gick jag och Stina en timme i skogen med hundarna. Det blåste kraftigt men annars va de skönt. Dessi fick va lös en stund i skogen o hon blev överlycklig!!Bara kuta runt, runt.

När vi kom hem så åkte Leif o mamma in till stan, pga hundarna så åker jag o Stina in lite senare. Vi blir bjudna på mat på restaurang Broncos:

Jag har aldrig varit där förut så det ska bli gott med mat:)Vi ska vara där kl 16. Sen ska mamma o Leif på ost o vinprovning kl 19 o då åker jag o Stina hem o kollar på finalen i Let´s Dance!!!

Nu blev det värsta snöstormen ute, inte kul! Konstigt väder...hmmm

Sista minuten

Fick detta sms idag:

Från Karolinska,

Tack! Det blod du gav har nu kommit till nytta för en patient.
Hälsningar Blodcentralen.


Blev förvånad när jag fick de för jag har aldrig fått nå sms förut när jag gett blod men de e kul att man kan hjälpa till:)
Glöm inte o anmäla er till blodgivare!!!

Jag och Jessica promenerade tsm till jobbet idag:)Kul med sällskap, jag som annars går jämt ensam.
Eftersom jag ska byta helg grupp så måsta jag göra om mitt schema idag senast eftersom dom låser schemat imorn o jag jobbade ju kväll o det gick inte o komma in på sidan på internet på jobbet!!!Snacka om att man blev frustrerad. Jag provade på 4 olika datorer!Annars får man liksom komma imorn o sitta o pyssla med sånt på morgonen, NEJ TACK!
Men så prova ja o logga in hemifrån o de funka:)Puh:)
Hoppas dom ser de på jobbet bara att jag har bytt pass....

Så nu kommer jag alltså va hemma under påsk o jobba valborg....jag som hade planerat o så...men men inget o göra åt.

RIO

Den här filmen vill jag se:

Soliga dagar me love<3<3<3

Hur härligt väder va de inte igår då???Jag jobbade ju från kl 15 o de va ett riktigt toppenväder. 14 plusgrader när jag promenerade till jobbet:)Såå härligt med våren!

Imorse när ja klev upp kl 8 så va de oxå jättesoligt men tyvärr blåsigt...men ändå 10 plus:)
Ska på APT möte kl 15 sen jobb 16-21. Ska lägga in mitt nya schema i datorn idag. Ska ju byta helg nu så jag jobbar med de andra helg gänget.

Imorn kommer mamma o Leif på besök:)

Mulen måndag:(

Imorse klev jag upp kl 8, tog en dusch och gick ut med hundarna. Käkade frukost o kollade på Jims värld som jag älskar:)
Den serien finns ju i 9 säsonger:)skulle vilja se alla avsnitt.

Jobbet har inte ringt så jag börjar väl kl 15 då. Jobbigt att man måste sitta hemma o vänta på samtal från dom o sen när dom inte ens ringer så e de ju slöseri på tid, jag kunde ju ha varit ute på en 2 timmars promenad med Dessi nu...suck men den promenaden får jag ta nu istället!

Jobbar både tis o onsdag kväll. Sen är jag ledig tors o fre o på torsdag kommer min mamma på besök med hennes sambo:) Hoppas de blir fint väder när dom är här!

Sunny sunday:)

Söndag och ledig, tacka för det:)Vaknade av att solen lyste in i rummet:)En härlig vårdag!
Jag blev på nå konstigt vis på städhumör så jag städade hela lägenheten på förmiddan:)Sen gick vi en prommis me hundarna. Vi åkte till Nacka Forum o köpte lite smågrejer o käkade en glass i solskenet:)

Stina provade nya Twister o jag testade Cornetto med chokladglass o kolasås.
Har kollat på Solsidan ikväll, sista avsnittet:(Längtar till nästa säsong:)

Kollade på BB kl 21 och Katerina(en av mina favoriter förutom Roza o Vanessa) va nominerad som vanligt tsm med Nicky och hon va kvar igen!:)Jag blev så glad haha:)Hon e så kul o kolla på så de hade varit tråkigt om hon fick lämna...Jag var rätt nära att jag tänkte ringa in o rösta kvar henne. Man fick oxå reda på att tre tjejer ska in till huset och en av dom ska få stanna kvar. Ska bli kul o se haha. Killarna som väljer vem som ska få  stanna.
Tusen och en natt-tjejerna Foto: TV11
BB blir bara roligare o roligare o kolla på haha. Nu e man fast där igen..suck. Skulle aldrig börjat kolla på "skiten"...

Permanentat håret, vilken besvikelse!

Imorse va de så skönt med en ledig dag, solen lyste och himlen va blå:)En helt underbar dag!
Gick en långis med hundarna innan jag o syrran åkte in till stan. Jag skulle permanenta håret på en nyöppnad salong vid tekniska högskolan.
Jag hade tid kl 17 så vi kom dit vid 16.30, lite tidigt kanske men men. Det första frisören sa när vi kom in va att de som hon höll på me kommer ta en timme!Jag tänkte på en gång, men va fan jag har ju bokat tid kl 17....Hon hade inte ens börjat med den kunden som både skulle klippa o färga håret...
När kl va 17.30 fick jag sätta mig i stolen. Hon sa förlåt att det dröjde men jag sa inget. Sen började hon klaga, asså hon måsta ha vaknat på fel sida lr så va hon så jäkla trött så hon inte visste va hon sa lr gjorde. Hon sa att mitt hår va minsann i olika längder ( de e ju för fan uppklippt) o att de skulle bli jättejobbigt för henne att rulla mitt hår (som att jag bryr mig)...sen klaga hon att hon jobbar jämt, 8-9 timmar per dag o hon har ont i axlar o rygg men vem får inte det???Det får jag på mitt jobb oxå men inte klagar jag till mina kunder för de.
Sen såg hon väl att jag inte svarade så då började hon fråga va jag jobbade med o vart osv som om hon e intresserad av de liksom. Hon försökte göra reklam för allt annat hon gör o rabblade upp allt från naglar till extensions och bruduppsättningar. Hon klagade på att hon hade haft den här salongen i Falun i 20 år men sen tänkte hon försöka i sthlm haha tänkte jag, lycka till med det!Åk tillbaka till dalarna istället!Hon va ensam i salongen för hon ville inte anställa än eftersom hon inte vet om de går ihop o hon skötte allting själv men ja bryr mig inte men hon ville väl att ja skulle tycka synd om henne.
Det tog 1 timme att rulla mitt hår o jag höll fan på o somna där i stolen. Sen sköljde hon mitt hår om och om igen, tror fan jag fick tvätta håret typ 3 ggr. Men när hon äntligen skulle föna håret så blev jag så frustrerad och besviken. Jag kände i håret o det första jag tänkte var: Va fan har du gjort med mitt hår??!!
Asså de ser hemskt ut. Det ser frissigt ut á la 80-talet, ser ut som ett penntroll i huvvet!
Det ser ut som jag sovit i flätor, festat o inte borstat håret...de ser jättetovigt o fult ut!
På vissa ställen är det till o med rakt! När kl var 19.45 var det klart.

Jag rekommenderar ingen att gå till denna frisör!!Håll er borta.

Så här blev det:


Asså de e så jävla fult!!!Hon har förstört mitt hår..

Jobbet ringde ju idag o fråga om ja kunde jobba på måndag. Inte nog med att man har jobbat 7 dagar i rad, nu ringer dom när man e ledig oxå! Jag sa bara ja eftersom ja vet att ja lagt mig tillgänglig då men när ja kom hem såg ja att dom hade ju satt upp mig på ett kvällspass 15-21 på måndag men ja jobbar ju hellre ett heltids dagpass..aja så ja fick ringa upp o avsäga mig morgonpasset men man tycker ju att dom kunde ha kollat upp de innan dom ringde mig.


Hur mkt sämre kan en lördag bli?

Tired...

Tredje kvällspasset i rad och sjätte dagen igår...
Och imorse skulle man upp kl 5.40....promenerade till jobbet. Jag som trodde att jag skulle få jobba till kl 13 men det fattades folk på annan avdelning så jag fick jobba till 15.30...Va såå trött efter 7 dagars jobb...
På kvällen kollade vi på Let´s dance semifinalen och det var verkligen rätt par som åkte ut!Tina och Tobias:)

Jessica och Frank va ju så jävla bra ikväll:)
Jessica Andersson och Kristjan Lootus. Foto: Joel Stockman/TV4Tina Thörner och Tobias Karlsson. Foto: Joel Stockman/TV4Frank Anderson och Charlotte Sinclair. Foto: Joel Stockman/TV4Jessica Andersson och Kristjan Lootus. Foto: Joel Stockman/TV4
Jag ringde o röstade på Jessica:)

Säsongspremiär Greys anatomy:)

Idag jobbade jag 12-21. Gick en långprommis med hundarna innan och sen promenerade jag till jobbet. Blev så jävla irriterad att jag jobbade ikväll för September spelar på Berns i sthlm ikväll och jag ville så gärna gå! Och nästa gång hon e i sthlm den 26 april e jag i Borlänge. Så jävla typiskt.
Ikväll var det säsongspremiär för Greys anatomy!!
Jag bara älskar  den serien:) Det va sjukt bra avsnitt ikväll:)Äntligen är dom tillbaka!


Desperate Housewives säsongspremiär:)

Idag på förmiddan så gick jag 1,5 timme med Dessi, och precis när jag kom hem ca 10.30 ringde jobbet o jag skulle in o jobba kl 12-15 på en annan avdelning o sen fortsätta på min vanliga 15-21. Så det var bara att skynda sig o fixa iordning sig och sen ta en promenad till jobbet. Känns så jobbigt när man har skrivit sig tillgänglig från kl 12 eftersom man måste gå så pass tidigt på långis med Dessi eftersom man inte vet om man ska hoppa in o jobba lr inte...

Ikväll va de ju säsongspremiär på Desperater Housewives och det var såå bra program!!!Har längtat sjukt mkt efter den serien:)
Sen blev det BB och Plastikdoktor 90210:)




Movies:)

Dom här filmerna vill jag se på bio:

Melodifestivalen över...

I lördags hann jag se när jag kom hem vem det var som vann och det var ju Eric Saade!!!
Han hade ju en grymt bra låt och hans framträdande va ju jättebra:) Men det var ju så jäkla jämt mellan Danny och Eric. Kan inte fatta att The Moniker kom typ trea. Han va ju så jävla kass!!haha
Men Sanna Nielsen skulle oxå kunna vinna tycker jag men på dom senaste åren har vi ju bara skickat tjejer till Eurovision så de e dags för en kille nu så kanske det vänder för Sverige och vi kanske äntligen får en bra plats i eurovision. Nu längtar man till maj så man får se!!!

Syrran kom hem igår morse kl 6 typ, hade ju jobbat på Melodifestivalen hela natten...Sen klev jag upp typ 6.40 för jag skulle jobba tidigt.
När jag kom hem från jobbet gick jag en långis med hundarna, sen kollade vi på Solsidan o Big Brother:)
Sanna åkte ut....

Idag fick jag jobba på en annan avdelning, slutade typ kl 16, o va rätt trött....nu jobbar jag 3 kvällar i rad.


Melodifestivalen ikväll och jag jobbar...

Mamma ringde o sa att det inte blir nå kryssning i maj eftersom hon ska till Ungern med jobbet då!Så typiskt att det var just då:(Jag som hade planerat de o allt....
Det hade varit så himla kul ju:)Så nu kanske det bli i början på juni istället.
Jobbet ringde igår så jag ska jobba på måndag på en annan avdelning 7.45-16.15. Då blir de jobb för mig 7 dagar i sträck men det är ju så...
Annars får jag inte ihop mina timmar.
Dom har ändå kortat av en massa pass till veckan så jag jobbar inte heltidspass.

Idag jobbar jag 12-21...:(Tråkigt eftersom det är Melodifestivalen. Syrran jobbar idag i Globen som servitris på Melodifestivalen:)Kul för henne!Det skulle jag oxå vilja göra:)


Ikväll gäller det!!!Jag hoppas på Nicke Borg, Sanna Nielsen lr Danny!
Så typiskt att jag jobbar, hade mkt hellre velat gå på nattklubb lr kollat på Melodifestivalen hemma.

Hälsat på i Kungsängen

Idag va de jättesoligt och härligt väder ute, fast väldigt blåsigt...men jag vaknade 7.15 av att syrran väckte mig o de va snöstorm ute men den smälte fort bort.
Kl 12 va jag hos Lotta i Kungsängen, va ett bra tag sen jag hälsade på hos henne så tyckte de va på tiden:)
Vi tog en promenad i det soliga vädret och sen käka vi mat o åt en god semla:)
Jag åkte hem mvid 17 tiden. Kom hem 18.20. Kollade på Let´s dance o jag måste säga att de va rätt som åkte ut fast jag alltid gillat Alexander rybak så va dom andra bättre fast som vanligt tycker jag att Tina ska åka ut..Jag vill se Jessica o Frank i final!

Frank Andersson och Charlotte Sinclair Foto:Joel Stockman/TV4
Danserna va bugg o salsa
Alexander Rybak och Malin Johansson Foto:Joel Stockman/TV4Jessica Andersson och Kristjan Lootus  Foto:Joel Stockman/TV4Frank Andersson och Charlotte Sinclair Foto:Joel Stockman/TV4Alexander Rybak och Malin Johansson Foto:Joel Stockman/TV4


Gett blod och hälsat på syrran

Igår mötte jag upp syrran på Hötorget o vi gav blod:) Fick fika och present efteråt. Hon sa att en påse kan hjälpa tre personers liv så de kändes som en god gärning:)

Sen åkte vi till Emelie. De va lite krångligt att åka dit för först måste man åka om mna åker från fiskis till slussen, sen byte till tcentralen, sen byte där röda linjen till Hornstull o sen byte där buss till Reimars holme.
Vi kollade inte lägenheten, jättefin o sen åt vi god mat och till efterrätt blev det morotskaka och muffins:)Blev så proppmätt!
Våran kusin Susanne kom oxå så de va kul o träffa henne. Och Emelies roomie Elin en tjej från Norge.
Jag skulle ta med kameran men glömde den hemma så tyvärr inga bilder:(


Sveriges första djurpoliser, det var på tiden!

Sveriges första grupp med yttre djurskyddspoliser är på plats


 
 
Sveriges första grupp med yttre djurskyddspoliser är nu på plats. På deras första arbetsdag var två ur styrkan på Djurens Rätts kansli. De informerade om sitt arbete och diskuterade hur ett bra samarbete kan se ut. De betonade också vikten av att våga vittna.

På månadens första dag var djurskyddsgruppen på plats och polisinspektören Elin Franzén och gruppchefen Håkan Andersson inledde sitt nya arbete med ett besök på Djurens Rätts kansli. De berättade att rekryteringen till djurpolisenheten lett till rekordmånga sökande. Gruppen består nu av fyra yttre djurskyddspoliser, en utredare och en förundersökningsledare. Utöver detta finns tre djurskyddsutredare att tillgå i citys polismästardistrikt som kommer att biträda vid behov, samt en gruppchef (Håkan Andersson). Flera polismästardistrikt har, precis som city, egna djurskyddsutredare.

– Tanken är att de yttre djurskyddspoliserna ska samarbeta med och stötta i samtliga distrikt. De är alltså en gemensam resurs för hela Stockholms Län, säger Elin Franzén.

Samtliga djurpoliser kommer att utbildas under vecka 10-11. Den nya gruppen, med yttre djurskyddspoliser, kommer alltså officiellt att börja arbeta vecka 12.

Vilket budskap har ni att ge till dem som ser djurplågeri och brott mot djurskyddslagen?
– Vi betonar vikten att våga vittna och anmäla denna typ av brott till polisen. Det är i många fall avgörande för att ärendet ska kunna gå vidare, för att någon ska kunna bli dömd och för att djuren inte ska gå tillbaka. Att få dokumentation genom anteckningar, bilder och filmer är också mycket värdefullt, säger Elin Franzén.

– Men vi förstår att det kan vara svårt att våga vittna i vissa fall. Det är därför bättre att anmäla anonymt än att inte anmäla alls.


Stackars stackars....

Slakterier kan ha skållat och plockat kycklingar levande

I kontroller har Livsmedelsverkets officiella veterinärer hittat kycklingar som inte avblodats innan de skållats och plockats och anmäler nu fyra misstänkta brott.

Vid slakt av fåglar i Sverige måste djuret först bedövas och bli medvetslöst.

Därefter töms de på blod, annars finns det en risk att djuret vaknar upp ur medvetslösheten och återfår känseln.

Skållning och plockning skulle vålla en kyckling med känsel outhärdlig smärta.

I Livsmedelsverkets kontroller har man dock hittat kycklingar som inte avblodats på tre olika slakterier.

Detta bedömer de är mycket allvarligt ur djurskyddssynpunkt.

Man har nu anmält fyra misstänkta brott mot djurskyddslagen, uppger Livsmedelsverket i ett pressmeddelande.


Stackars kycklingarna!De människor som gjorde detta borde själva bli skållade o flådda!!!För att känna hur det känns!Dom borde bli torterade till döds!Fan va jag hatar djurplågare!!!!!!


Kryssning i maj!

Nu har mamma bokat resa:) Jag, mamma, hennes sambo, och mina två småsyrror ska åka på Cinderella kryssning 21-22 maj, lör-sön:)
Det kommer bli grymt kul! Det var redan väldigt många som bokat!
Jag längtar!
Ska kolla upp ett hundpensionat åt Dessi inne i stan idag:)Får höra om dom kan ha henne då.


Jag älskar den båten!

Vårruset i maj!

Nu har jag anmält mig till Vårruset 24 maj:)

GE BLOD NU!!!!!!!!!!!!

Idag e jag ledig:)Vaknade av solen imorse kl 8 så jag klev upp, gick ut med hundarna och sen har jag städat o dammsugit hela lägenheten, den va så jävla stökig haha!
Idag ska jag åka till Emelie inne i stan. Stina slutar skolan kl 15.30 så jag åker in o möter henne då o så går vi på stan en sväng och sen ska vi ge blod!!!!

Jag uppmanar alla att ge blod för det behövs!
Läste en stor artikel på jobbet att stockholmarna är så jävla lata att dom inte ens orkar gå till en blodbuss lr till en blodcentral fast det finns på hötorget o kungsholmen, inte så jobbigt o gå in där när man ändå ska shoppa!
Stockholm får istället köpa in blod från andra kommuner av våra skattepengar! Kom igen dom skattepengarna behövs till annat när vi har gratis blod i våra kroppar, varför inte dela med oss!Nä svenskarna är så snåla o egoistiska så dom kan inte hjälpa folk som behöver just ditt blod.

Det är dags att det blir ändring på detta! Vi måste hjälpa varandra.

www.geblod.nu

Kom igen och gör en god gärning:) Hur svårt kan de va????


Snön och trafikproblemen gör att många blodgivare stannar hemma. Nu har det blivit en akut brist på blod i Stockholm.

Akut blodbrist i Stockholm

 

Blodcentralerna i Stockholms län vädjar: Kom och lämna blod! - Situationen är mer akut än någonsin. Det handlar om liv eller död, säger Lottie Furugård på Blodcentralen i Stockholms län.

Bristen på blod i Stockholms län har aldrig varit större än nu, berättar Lottie Furugård, kommunikationsansvarig för Blodcentralen i Stockholms län.
- Vi har finkammat hela landet. Det finns inget överflöd att köpa, eftersom alla blodcentraler behöver ha framförhållning inför påskhelgen.

Får Blodcentralen inte in mer blod genast, tvingas sjukhusen ställa in blodkrävande operationerna.

Blodcentralen Fridhemsplan ligger centralt på Kungsholmen. Sen eftermiddag är den jäktigaste tiden. Men nu står många britsar står tomma.

-Just nu har vi inte så många blodgivare, konstaterar Gulay Yaraman på blodcentralen.

De senaste veckorna har lagren i blodbanken på Huddinge sjukhus har minskat oroväckande fort. För att klara sig har man fått ta hjälp av andra landsting. Och det är de vanligaste blodgrupperna A och 0 som saknas.

Under onsdagen var det bara hälften av dom kallade blodgivarna som dök upp på centralen vid Fridhemsplan.

- Så det handlar faktiskt om liv eller död.

Bristen beror framför allt på att det har gått åt ovanligt mycket blod under den senaste tiden, berättar Lottie Furugård.

- Vi har gått över målet när det gäller nyrekrytering av blodgivare och tappningar av blod under januari och februari. Trots detta räcker inte blodet till. Den största bristen är i blodgrupperna A och 0.

Vanligtvis har blodcentralerna stängt på helger, men i Stockholm kommer man att hålla extra öppet på skärtorsdagen och påskafton.

- Vi behöver omkring 20.000 nya blodgivare i Stockholms län under det närmaste året. Så gå in på Blodcentralens hemsida www.geblod.nu/stockholm. Där hittar man adresserna till våra bussarna och centralerna, vädjar Lottie Furugård.

- Så det handlar faktiskt om liv eller död.

Bristen beror framför allt på att det har gått åt ovanligt mycket blod under den senaste tiden, berättar Lottie Furugård.

- Vi har gått över målet när det gäller nyrekrytering av blodgivare och tappningar av blod under januari och februari. Trots detta räcker inte blodet till. Den största bristen är i blodgrupperna A och 0.

Vanligtvis har blodcentralerna stängt på helger, men i Stockholm kommer man att hålla extra öppet på skärtorsdagen och påskafton.

- Vi behöver omkring 20.000 nya blodgivare i Stockholms län under det närmaste året. Så gå in på Blodcentralens hemsida www.geblod.nu/stockholm. Där hittar man adresserna till våra bussarna och centralerna, vädjar Lottie Furugård.


Grattis syrran!!!!

GRATTIS TILL MIN SYSTER EMELIE SOM FYLLER 26 ÅR IDAG 9 MARS!!!

HOPPAS DU HADE EN BRA FÖDELSEDAG. JAG OCH STINA KOMMER IMORGON PÅ FÖDELSEDAGSMIDDAG O FIKA:)

Jag jobbade idag till 21 så jag kunde ju inte komma....

På förmiddagen gick jag en 2 timmars promenad med Dessi, det var jättesoligt o fint ute:)



Grattis pappa!

GRATTIS TILL MIN PAPPA SOM FYLLER 54 ÅR IDAG 7 mars!!!!


Hoppas du hade en bra födelsedag!



Mina favoriter inför finalen!


Melodifestivalens röstfiasko! Oh my God!

Fattar inte varför det blev sånt fiasko i samband med röstningen!!!Om dom inte hade blandat ihop telefonnumren så skulle säkert Love generation kommit vidare! Istället blev det en skräll att Sara Varga o The Moniker gick till Globen!
Jag tror inte folket röstade på de dåliga låterna!Allt är SVT:s fel och dom borde göra om röstningen. Om det är menat att dom skulle gå vidare då borde de visas i omröstningen oxå!
Så jävla dåligt!!!!



SVT skakas av ett röstningsfiasko.

Flera av de dyra numren i duellerna ledde nämligen fel – och flera tittare som trodde att de röstat på en artist hade i själva verket röstat på motståndaren.

– Jag skäms, säger Melodifestivalens projektledare Thomas Hall.

Det var i duellen mellan Jenny Silver och Love Generation som felet först inträffade – ett fel som kan ha grusat Jenny Silvers chanser, som förlorade duellen mot Love Generation.

Det dyra numret till Jenny Silver ledde nämligen fel – och intet ont anande tittare råkade i stället rösta på Love Generation.

Vet inte vad som hänt

Felet återkom sedan under flera av kvällens dueller. Hundratals läsare har hört av sig till Nöjesbladet och uppgett att numret till Linda Pritchard var fel – men att det åtgärdades under duellens gång. Andra läsare berättar att de försökt rösta på Loreen – men då i stället röstat på Sara Vargas.

– Jag skäms. Det blev fel i de första tre duellerna. Vi felsöker nu, men vi vet att det inte har påverkat resultatet, säger Melodifestivalens projektledare Thomas Hall under en presskonferens direkt efter sändningen.Här förväxlas Linda Pritchards nummer.

Här förväxlas Linda Pritchards nummer.

Dags för djurpoliser i Sverige!

Den 25-årige mannen sparkade hunden.

Sedan band han fast den i dragkroken på en bil – och körde i väg.

Mannen är nu misstänkt för djurplågeri.

Förskräckta vittnen till den makabra händelsen i Långshyttan ringde polisen klockan 23.15 i onsdags kväll.

De hade då sett hur en 25-årig man tappade kontrollen och började sparka på sin hund.

Band hunden i dragkroken

Efteråt band han fast hunden vid dragkroken på en bil, hoppade in i den och körde iväg med hunden släpandes efter.

När polisen kom till platsen hittade de hunden en bit bort, i diket. Den omhändertogs och kördes till veterinär.

– Hon har nästan inga trampdynor kvar, säger Jessica Axelsson, som driver Mysans Hunddagis, till Aftonbladet.

”Försvarslös som ett barn”

Polisen körde hunden till henne efter att ha låtit den tillbringa natten på polisstationen i Avesta.

– Det är förjäkligt. Så får man kanske inte säga men det borde nästan vara dödstraff på att göra så här. En hund är ju lika försvarslös som ett litet barn. Enda anledningen till att hon lever är väl att bilen körde i diket, säger Jessica Axelsson.

Har brännmärken

I går kom en veterinär till dagiset och undersökte hunden. Slutsatsen var att den var i väldigt dåligt skick.

– Den har vanvårdats länge. Hon har bland annat gamla brännmärken på kroppen och sår i baken efter parning, säger Jessica Axelsson.

Med hjälp av vittnesuppgifter kunde man identifiera en 25-årig man som är skäligen misstänkt för djurplågeri.

– Det ligger hos åklagaren men ingenting har skett i ärendet än, säger Monica Rickmo, stationsbefäl i Avesta, till Aftonbladet.

Jessica Axelsson vill poängtera att det i nuläget inte är aktuellt att omplacera hunden, trots att flera personer hört av sig och velat ta hand om den.
Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra taDen vanvårdade hunden har bandage på alla fyra tassarna och går med krage för att hon inte ska slita upp bandagen.


Hur jävla elak får man vara?Och att han bara är misstänkt för djurplågeri, jag menar de finns ju vittnen o kolla bara på den stackars hunden!!Blir så jävla förbannad på sånt folk som håller på så här med stackars oskyldiga djur!Han borde dömas till livstids tortyr så får han känna hur det känns. Tänk om man skulle låta honom dras naken i dragkroken på bilen o man körde iväg så skulle han få känna den smärta som den här tjejen fick känna...Och hon har ingenting o säga till om....Jag hoppas hon blir adopterad till någon som uppskattar henne o ger henne all den kärlek hon är värd.


The voice kryssning!

Den 1 april är det The voice kryssning och Mohombi ska va med:) Jag vill beställa biljett, nån fler som vill hänga på???
Det är fredag-lördag.
Mer info på:
http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/voice.htm


Lördag och ledig:)

Imorse vakna jag kl 3!!!Hade såna fruktansvärda magsmärtor...hade svårt o somna om men sen vaknade jag kl 5, 7 och kl 8 klev jag upp. Kul o vakna så tidigt när man e ledig liksom:(
Idag är jag sugen på bio men får se, kanske går på de imorn istället o e hemma idag bara..ska kolla på Melodifestivalen Andra chansen ikväll.

Nu har jag betalat och anmält mig till klassfesten i maj:)Skönt o ha de klart!

Jag blev ju bjuden på maskeradfest igår kväll men jag e så jäkla förkyld så ja pallar inte..inte så kul o va bakis när man e förkyld heller.


Sickla

I onsdags satt jag bara hemma o vänta på att jobbet skulle ringa eftersom jag hade lagt mig tillgänglig från kl 12 så man måste va beredd på o hoppa in o jobba om de behövs....men ingen ringde så min dag va ju helt förstörd.
Och så har man förlorat 8,5 timmars arbete den dagen liksom som man måste jobba in nån annan ledig dag:(
Den här veckan jobbar jag bara 3 dagar o e ledig 4 dagar o de funkar ju inte om man jobbar heltid!Hur fan ska man få ihop de förlorade timmarna då?

I torsdags jobbade jag 12-21. Var så jäkla förkyld så jag hade ingen lust o jobba direkt...Vaknade oxå kl 5 på morgonen av andningssvårigheter, halsont, snuvig o magsmärtor.

Dagen efter alltså igår fredag började jag jobbet 6.45...Va sjukt trött o väldigt förkyld...
Jobbade till 15.45 sen åkte jag o Stina direkt till Sickla o köpte present till syrran som fyller 26 år den 9 mars o så köpte vi kort o lotter till pappa som fyller 54 år på måndag:)

Vi kom hem ca 18.30 o medan jag tog ut hundarna fixade Stina tacos:)Sen kollade vi på Let´s Dance ofc:)
Figge och Frank i duell och Figge åkte ut. Det var bra eftersom Frank va jätteduktig:)Hans Bachata va ju jättebra:)
Men Figge dansade ju fast han var skadad så han kunde ju inte dansa ut ordentligt...
Malin o Alexander dansade en fin dans:
Alexander Rybak och Malin Johansson Foto: Joel Stockman/TV4
Jessica fick högst poäng ikväll o de va hon verkligen värd:
Jessica Andersson och Kristjan Lootus Foto: Joel Stockman/TV4Frank Andersson och Charlotte Sinclair  Foto: Joel Stockman/TV4Alexander Rybak och Malin Johansson Foto: Joel Stockman/TV4
Oksana va jättebra på street dance men Figge såg bara pinsam ut haha:
Figge Norling och Oksana Spichak  Foto: Joel Stockman/TV4
Jessicas bollywood dans va helt underbar:
Jessica Andersson och Kristjan Lootus  Foto: Joel Stockman/TV4
Franks bachata:
Frank Andersson och Charlotte Sinclair  Foto: Joel Stockman/TV4

Husses.se

Från den 1 mars alltså från o me igår så har jag börjat med nytt hundfoder till Dessi:

Hon väger ju ca 30 kg så de e lite mkt för en dalmatinertik så hon skulle behöva gå ner i vikt, hoppas detta hjälper:)

Äntligen sol:)

Efter tre dagar mulet, tråkigt, grått väder så vaknade jag imorse av att solen lyste in i rummet:)Vaknade kl 7 av magsmärtor o halsont...ska till apoteket idag o köpa halstabletter...säkert nån jävel som smitta mig igår då Stina o jag åkte till Sickla för o veterinärbesiktiga Hilda.
Idag är jag såkallad "tillgänglig" på jobbet så jag kan bli inringd när som helst...snacka om o låsa upp sig hela dan liksom:(men vi ska gå en långis med hundarna snart iaf:)

Här kommer bilder från igår då vi var på isen i 1,5 timmar o jag vågade ha Dessi lös:)Hon kutade runt som en tok o tyckte de va skitkul o slippa kopplet:)Men ja e alltid lika nervös om hon skulle sticka...


Klassfest i maj:)

Fick hem brev igår från klassfest.com som arrangerar klassfester. Vi kommer ha klassfest lördag den 7 maj på Stadshotellet i Ljusdal. Det kommer vara Naturbruksgymnasiet avgångsåren 04-07. Från mitt avgångsår är det 21 st anmälda sen vet man ju inte hur många som avbokar men de kommer bli så jävla kul!!!
Längtar redan fast de e 10 veckor kvar...men tiden går fort!

Detta är menyn för kvällen:

Förrätt: Toast skagen
Varmrätt: Ryggbiff, potatisgratäng, grönpepparsås, vårens primörer
Efterrätt: Kladdkaka med grädde, kaffe.

Sen blir det musik från den gamla goda tiden:) Det kostar 400 kr o sen betalar man extra för hotellrum.
Jag tänkte boka resa redan nu då de blir billigare:) Jag kommer åka upp antingen tors lr fre o så sover jag hos pappa två nätter.


RSS 2.0