trött på målandet nu...

Var uppe o måla köksluckorna till kl 00.30 igår o klev upp 7.30 imorse o har duschat o nu ska jag snart cykla till jobbet.


VMA

Det va ju VMA på MTV live natten mot måndag så på söndagskvällen fastnade jag framför filmen 27 dresses:


Jag bara älskar den filmen!!!Kan se den om och om igen!
Den slutade kl 23 och sen gick jag ut med Dessi på sista promenaden så klockan hann bli 23.30 innan jag gick o la mig. Ställde kl på 2.30 och gick upp och kollade på VMA:) Gick o la mig igen ca kl 5 och sen upp igen 6.45 på måndagen för o jobba 7.45...snacka om att man va lite trött då! Jobbade till 16.15.
Haha inte undra på att vissa tycker mitt tv-tittande e lite väl överdrivet men så e det:)
Har kollat på en massa repriser av galan nu i veckan o den va ju så jävla bra!!!!

Varit hos veterinären med Dessi...

Igår jobbade jag till kl 13.45. Cyklade hem och gick ut med hundarna och sen fixade jag mig iordning och åkte till veterinären kl 15.20.  Hade tid på kliniken kl 15.45 för att Dessi har ju kissat ner sig två ggr.
När vi kom dit så fick jag gå ut en sväng med Dessi för o få ett urinprov...pinsamt o gå ut med en rondskål o fånga upp Dessis kiss i haha! Måste ha sett askul ut, tur att de inte va nån ute just då:)
Dom hade hittat flera röda och vita blodkroppar i hennes urin som troligen visade på en urinvägsinfektion så jag fick recept på tabletter för det. Och sen ska jag dit om 9 dagar och göra om urinprovet och om hon fortfarande inte är bra så måste dom ta en massa blodprover o grejer.
Så jag hoppas verkligen att hon blir bra.

Sen frågade jag eftersom Dessi har ju tappat päls i ansiktet vid örat och när hon opererades så fick jag ju recept på schampoo mot svamp som jag ska schampoonera efter operationen men veterinären sa att, ja hon kunde lätt ta några hårstrån och kolla upp det så vi var på säkra sidan så det inte va nå hårsäckskvalster. Och jag tänkte att jaha hon får väl kolla upp det då och som sagt så va de ju jästsvamp men hon sa ingenting om hur mkt det skulle kosta så bara den lilla laboratorieundersökningen kostade mig 600 kr. Om jag visste de så skulle jag ju inte gjort det men nu vet jag till nästa gång att man alltid ska fråga vad allting kostar.

Hon tog bort stygnen på Dessi oxå och det va ju gratis iaf men själva besöket kostade 490 kr+ att hon skrev recept 60 kr.

Så hela veterinärbesöket gick på 1 150 kr. Plus att jag ska dit om 9 dagar igen så de blir väl nå tusenlapp till.
Det kostar verkligen....men de e ju klart att de e värt det, hon e ju en familjemedlem och hon har ju inte haft nå höga veterinärkostnader förrän nu så...o sen va de ju mitt val o kastrera henne så då får man ta komplikationerna efteråt oxå...

Hon fick tabletter som heter Vetrimoxin vet 450 mg, kostade 185 kr för 16 tabletter.

:)

Idag är sista dagen i augusti och hösten närmar sig:)
Jag fyller 24 år om typ 12 dagar:)
Fick detta brev igår på posten från Patricia nattklubb, bar o restaurang:

Trött!

Är så jävla trött på o måla om köksluckorna nu!!!Önskar att de vore klart snart! Men jag har iaf grundmålat klart o målat ett lager av lackfärgen så jag tror inte att man måste måla en gång till...
Målade mellan 23.30 till 00.30 inatt....eftersom jag kollade på VMA i två timmar.
Usch, har fått betalat CSN denna månad på 1776 kr...så jobbigt när var tredje månad kommer o man får betala så mkt, ska försöka få o betala varje månad istället.

:)


Målar om här hemma

Har varit ledig idag och åkte in till stan o köpte målargrejer så nu har jag börjat måla köket i vitt! Förut va de gammelrosa:(

Lady Gaga on SYTYCD


SYTYCD

Kollade på SYTYCD igår i två timmar och idag en timme och dom e ju så jävla bra!!! Lady Gaga va ju gästdomare och i kvällens program så uppträdde hon med låtarna "The edge of glory" och " You and I".
Lady Gaga grät under vissa av dansnumren:


Första dagen på jobbet efter semestern

Igår var min första dag efter semestern. Jag jobbade 12-21.
Idag börjar jag kl 15. Verkar va lite bättre väder idag iaf.
Ska ut med hundarna nu:)

Sista dagen på semestern:(

I söndags va min sista dag på semestern:( Jag tog det bara lugnt och njöt av sista dagen:) Men jag ska ta en vecka i höst oxå så de känns skönt:)

Voice

I lördags åkte vi in till Kungsträdgården för o kolla på Voice-11:) Det va sjukt mkt folk där och de va flera som knuffades så ordningsvakterna fick rycka in.
Men själva konserten va ju jättebra!!! Den va mellan 19-22.


Tårta

I fredags så hade Stina o jag gjort denna goda tårta till födelsedagsbarnet:


GRATTIS SYRRAN PÅ DIN 20-ÅRSDAG!!!

Grattis till min lillasyster Kajsa som fyller 20 år idag!!! Hon ska komma hit till mig o Stina idag:)

Äntligen klart!

Jag åkte och hämtade Dessi idag kl 16, det regnade ute:( Fick vänta i över 30 minuter innan jag fick träffa henne. Operationen hade gått jättebra och Dessi hade varit så snäll:)
Hon hade bara legat o gnällt efter operationen för hon hade väl så ont, men hon fick morfin o annat smärtstillande.
Jag betalade 6.210 kr innan hon gick o hämtade Dessi plus att jag fick med mig hem lite extra tabletter smärtstillande.
När Dessi såg mig viftade hon på svansen och la sig på golvet precis framför mig, la huvudet i min hand och gnällde. Det var som om hon berättade för mig hur ont hon hade stackarn...
Men hon kunde ju gå bra så vi tog tåget hem i regnrusket. När vi kom hem så la hon sig i sängen direkt och har legat där sen dess.
Det blev sju stygn:


VOICE-11 imorn kväll!!!!

Imornkväll är de ju VOICE-11! Som jag längtat efter den:) Kommer bli så jävla roligt:)
Så sjukt bra artister kommer t ex en av mina favoriter Chris Medina. Kolla in fler artister på :

http://www.thevoice.se/voice11

Kl 19-22

Dagen D

Jag gick o la mig efter 00.30 inatt så jag va rätt trött när klockan ringde kl 6.30 imorse, så trött så jag försov mig till kl 7!!!Det va fan tur att ja vaknade o hann i tid till tåget med Dessi:) Hade bara 30 min på mig o fixa iordning mig o rasta Hilda o så...
När vi kom dit så skulle ju jag lämna Dessi där kl 8.15 men eftersom Dessi kanske kommer skälla i boxen så fick jag vänta tills sköterskan kom kl 9 så jag fick ta en promenad med Dessi....Lite drygt för då kunde jag ju kommit kl 9 istället då...aja, jag frågade om Dessis fläck på sidan där hon tappat lite päls och veterinären ville ta en hudbiopsi men eftersom jag inte gjort en hudutredning på Dessi så ville hon inte ta en biopsi utan hon skrev ut ett recept på Fungoral som är mot svamp. Jag har alltid trott att Dessi varit lite missfärgad i pälsen och flera som har sagt att jag måste borsta bort den "smutsiga" pälsen och hon har ju aldrig haft klåda. Men vi får väl se hur det går med detta schampoot då. Jag ska börja med det när stygnen tagits bort.
Jag satte in Dessi i en av burarna och sen tog jag 9.15 tåget hem. Det stannade i Igelboda som är en station från Fiskis och tåget mot Slussen gick 9.38 o jag va där typ 9.25 så då tog jag en promenad i stället till Fiskis för att hämta ut receptet, fick ju smärtstillande tabletter till Dessi men självklart så hade dom inte tabletterna i Fiskis....
Jag gick hem och rastade Hilda, o sen efter en stund hemma så tog jag cykeln till Tippen och hämtade ut medicinen där:) Kostade 80 kr för 20 tabletter Norocarp.
Jag ska hämta hem Dessi kl 16 så jag blir väl här hemma nu o väntar på det....
Det är jättehärligt väder ute nu när solen lyser men det stod i metro att de skulle  bli regn.....hmm


Hur fan kan man tillåta nå sånt här????

EXPRESSEN MÖTER HUVUDMANNEN. Djursexnätverkets huvudman bjuder in Expressens reporter David Baas till sin gård i södra Sverige. På gården bygger mannen nu upp ett djursexcentrum. Mötet avslutas med att huvudmannen visar hur han har sex med en tik som han hittat på annonssajten Blocket. Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM

Här erbjuds Expressens reporter att ha sex med en hund

Den 45-årige före detta direktören tar ett hårt tag om tiken när den oroligt spjärnar emot.
Han köpte hunden billigt på Blocket av en familj som ville att den skulle få ett bättre liv ute på landet.
I stället utsätts den nu för plågsamma övergrepp av medlemmar i djursexnätverket. 

Med dold kamera och lånad identitet har Expressen kartlagt det välorganiserade djursex- nätverket.
Det vi funnit är ett omfattande och systematiskt djurplågeri:
Nätverket hyr under falskt namn in sig i lokaler dit djur förs för sexträffar.
Hundvalpar lärs upp i syfte att bli sexpartners till människor och för att utnyttjas vid inspelningar av djursexfilmer.
Djursexfilmer produceras och säljs vidare inom nätverket.

Nätverket ger ingående instruktioner i hur man har sex med djur - främst hundar, hästar och åsnor - och hur man undviker att ertappas.
Den extremt tabubelagda läggningen zoofili har fått ett uppsving tack vare Internet, enligt experter.
Mängder med porr där människor har sex med djur finns bara några musklick bort.
Expressen kartläggning av det dolda djurplågeriet visar att en av de största djursexsajterna är svensk. Via sajtens chatt har administratören - som visar sig vara en 45-årig före detta vd - byggt upp ett omfattande nätverk av personer som har sex med djur.
Första steget in i nätverket är att lära känna den 45-årige mannen via chatten. Efter några veckors förtroendeskapande chattande får Expressens reporter en inbjudan till en första träff.
En kvinna i nätverket har lovat att ta med sig två hundar till träffen - men hon får förhinder i sista stund.
I stället samlas fem män för att "lära känna varandra" inför kommande sexträffar.
Träffen sker mitt i vintern i en lokal som hyrts för kvällen på en liten ort i Småland.
De flesta som samlats saknar själva djur - deras mål är att träffa djurägare som lånar ut sina djur för sexträffar.
- Det är inte så lätt att hitta nåt, speciellt inte i en storstad. Därför måste man träffas på det här sättet för att bygga upp en relation, säger en 67-årig man.
Huvudmannen sitter på hela kontaktboken till nätverket:
- Det är tolv personer från chatten som kommer från Växjö och sen är det många från hela Blekinge. Från Göteborg är det också ganska många, men från Stockholm och uppåt är det nästan ingen, säger han.
Flera av personerna på träffen har mötts tidigare. De berättar öppet om tidigare sexträffar - bland annat när de besökte "åsnemannen".
- Han har en get och ett par åsnor. Vi försökte med en åsna, men det gick inte. Men geten hade vi sex med, säger huvudmannen.
- Ja, den stackarn kom inte undan, säger en annan person.

Ljuger för omgivningen

En annan av nätverkets medlemmar - en 38-årig man - berättar hur han brukar smyga sig in till hästar i hagar och köra in knytnäven i dem.
För nästan alla i nätverket är det livsviktigt att hemlighålla den extremt tabubelagda läggningen. När de åker på träff får de hitta på lögner för sina fruar, barn och andra bekanta.
- I dag är jag på "arbetsresa". Jag reser en hel del och kan komma och gå som jag vill, säger en man om vad han sa till sin fru när han åkte till träffen.
Efter träffen lovar huvudmannen en mer "praktisk" träff. Tiden efter träffen berättar han via mejl, sms och telefonsamtal öppet om hur han reser runt i landet till personer i nätverket och har sex med deras djur.
Framåt sommaren har han börjat bygga upp ett eget djur-bestånd på sin gård i södra Sverige. Målet är att han ska börja ta emot besökare från nätverket som - mot en avgift - har sex med hans djur.
Efter att ha betalt en avgift på 500 kronor får Expressens reporter ett sms från huvudmannen. Han har en löpande tik på gång.

Lurar till sig hundarna

Några dagar senare hämtas Expressens reporter av huvudmannen vid tågstationen. Under den drygt två mil långa bilresan till hans gård gläfsar en hanhund och den löpande tiken i baksätet.
Samtidigt skryter mannen om hur han haft sex med tiken flera gånger under helgen.
Väl framme på gården syns två hästar gå omkring och beta - båda hästarna ägs av en kvinna inom djursexnätverket och används för sexuella ändamål.
På köksgolvet inne i huset är det blodigt efter den löpande tiken.
Mannen berättar att han hittat sina hundar på annonssajten Blocket. Barnfamiljer har ovetandes lämnat ifrån sig sina hundar i tron att de ska få ett bra liv ute på landet.
- Men tanken är att vi ska ha sex med dem, säger mannen och skrattar.

Visar själv

Hemma på den ensligt belägna gården visar sedan 45-åringen hur det går till.
Scenen som Expressens dolda kamera registrerar är vämjelig.
- Jo, då fina hunden, säger han efteråt och frågar Expressens reporter:
- Ska vi låta dig få pröva?
Expressen avböjer erbjudandet och lämnar gården

Belagt med dödsstraff förr


Sex med djur är inte brottsligt i Sverige. Under 1800-talet var det belagt med dödsstraff om en person hade sex med djur, men 1944 avkriminaliserades det.
England har, som enda land i Europa, ett direkt förbud mot djursex. Även i vissa delstater i USA är djursex förbjudet. Norge har ett förbud mot att använda djur i pornografiska sammanhang.
Sexuella övergrepp mot djur kan räknas som djurplågeri om djuret skadas. Mellan åren 2000 och 2005 anmäldes 115 fall av sexuella övergrepp mot djur. Inget ledde till åtal.
En brittisk undersökning visar att vart tjugonde djur som tas in till veterinär – som inte råkat ut för en olycka – har utsatts för sexuella övergrepp.
– De som blir anmälda är bara toppen av isberget, säger Johan Beck Friis,
djurskyddsansvarig på Sveriges veterinärförbund.


Big day tomorrow

Har tagit ut hundarna sista svängen nu och sen har jag badat Dessi eftersom hon ska ju kastreras imorn på Solsidans veterinärklinik. Jag hoppas jag har fattat ett bra beslut och att det är värt det. Jag ser tusenlapparna flyga från mitt bankkonto....kommer svida rejält i plånboken när över 6.000 kr dras av från kortet...
Hoppas operationen går bra, vi ska upp tidigt då hon ska va där kl 8.15.
Sen åker jag väl hem emellan och får se vilken tid jag ska komma tillbaka o hämta henne.

Filmtips:)

Som sagt så gick jag o la mig strax efter 1.30 inatt o sen klev jag upp kl 8.30 idag:) Tog ut hundarna, dammsög lägenheten o duschade o fixade iordning mig för sen åkte jag till Storängen där jag mötte upp Jessica och vi gick tsm till Nacka Forum. Där mötte vi Stina för hon åkte in lite tidigare än mig.
Sen tog Jessica o jag en promenad hem till henne o syrran tog bussen hem. Det va jättesoligt o varmt ute:) Riktigt sommarväder!
Satt på balkongen o åt jordgubbar:)mums
Sen helt plötsligt så såg vi mörka moln på himlen o rätt som de va så började det ösregna!!! Så otippat när de va värsta finvädret först....Så jag skulle åka hem innan de blev värre men när vi gick ut så bara öste regnet ner så jag struntade i tåget o tog bussen tillbaka till Forum o sen bytte där mot Fiskis.
Det va jättemkt vatten på vägarna o jag blev typ så blöt fast jag hade paraply, eftersom det blåste ju oxå!
Men när jag kom till Forum så blev de ju värsta finvädret igen så de va väl bara nå tillfällig skur...

Stina åkte iväg typ en timme efter jag kommit hem o då gick jag en långpromenad med Dessi eftersom de inte regnade nå mera. När jag kom hem igen kollade jag på denna film som heter "Min låtsasfru" och den va hur bra som helst!!! Riktigt min typ av film och Jennifer Aniston är ju en av mina favoritskådespelerskor o hon va ju lika bra på o spela i denna film:



Verkligen sevärd film! Love it<3
Och även fast filmen va i nästan 2 timmar så blev den aldrig seg:)

Godnatt

Ne nu ska jag ta o släcka mitt snoppljus och sova:) Goodnight!

Hem till Stockholm idag

Imorse (onsdag) så klev jag upp vid 8 tiden. Käkade frukost och satt vid datorn. När syrran vaknade så fixade vi iordning oss och städade undan efter oss och sen gick vi en sväng på Kupolen. Mamma jobbade ju på morgonen till 11.30. Hon ringde oss när vi var på Kupolen så då gick vi och mötte upp henne och vi gick till lägenheten och käkade sallad till lunch.
Sen gick vi ner till centrum och åt en varsin glass. Jag har aldrig varit med om större kulglass än den vi fick. Vi tog två kulor var men en kula va lika stor som 4 normalstora kulor, haha:) Det va ju lite skrattretande när hon gav oss våra glassar. Synd att jag glömde ta kort på dom bara....
Vi gick en sväng i parken och gick in i små butiker. När vi kom tillbaka till lägenheten så satte vi oss på balkongen en stund o kl 17 så åt vi middag. Det blev kyckling, ris o currysås:) Jättegott!

Mammas egenodlade melon och chili:)

Hon hade verkligen jättefint på balkongen:) Väldigt mysigt med alla växter.
Terra åkte hem kl 18.20, och sen åkte mamma till jobbet 18.45 och mitt tåg gick 19.54 så jag va själv ett tag bara men de va lugnt. Jag satt typ bara vid datorn o packade mina grejer o snacka i telen med Stina. Jag låste och la nyckeln i brevinkastet och sen gick jag till stationen med alla mina grejer hehe.
Jag somnade på tåget och de va lugnt på tåget, kom fram till Sthlm 22.16 och det kändes skönt att få vara tillbaka igen:) Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Jag tog t-banan till Slussen o sen bytte till Saltsjöbanan som gick 22.45. Kom hem stra efter kl 23 och Dessi blev så glad över o se mig:) Hilda oxå förstås:)
Jag har redan nu spikat upp tavlorna, kanske inte så poppis hos grannarna sådär vid 23.30 tiden på kvällen hehe. Nu sitter dom jättefint på väggen:)
Snackade med Stina o satte mig sen vid datorn o jag började väl sätta mig o blogga för över en timme sen men bloggandet tar tid haha...men nu ska jag äntligen ta o sova då kl e över 1.30. Ska ju träffa Jessica imöra så måste va någorlunda pigg hehe:)

Surströmming:) MUMS!

I tisdagskväll kl 19.30 dukade vi upp nere på gården och åt surströmming:) Sååå göttigöttans va de:) Va så längesen jag åt de sist.
Inte så många som e förtjust i den fisken men jag tycker att man iaf ska smaka innan man uttalar sig om den här goda fisken:) För den smakar inte som den luktar!

När man äter surströmming ska man äta tunnbröd med messmör på, lök och färsk potatis till så blir de riktigt gött!
När klockan blev 20.20 så gick jag o Terra upp, det blåste jättemkt och va inte så varmt ute som det hade varit tidigare på dagen. Men strax därefter så kom även dom upp och vi åt tsm hemmagjord rödvinbärspaj med lite knäcköverdrag:



Inte snyggaste bilden på mig men den bjuder jag på:) Mamma har ju nästan som ett växthus på den inglasade balkongen och  tomatplantorna växte ända upp till taket:

Drack lite cider på kvällssidan:

Det blev en sen natt igen, nån gång efter midnatt. Det är verkligen jättemysigt att sitta på balkongen där:)

Shoppingfynd och utflykt:)

I tisdags så vaknade och klev jag upp kl 7.30. Mamma skulle ju till jobbet 7.45 så jag vaknade av att hon va uppe så jag åt en jättegod frukost och sen for mamma till jobbet. Försökte få upp syrran ur sängen men satte mej vid datorn en stund istället och tog sen en skön dusch:) Kl 8.30 klev Terra upp:) När kl va 10 så hade vi fixat iordning oss för att gå till Kupolen o kolla men problemet var att vi inte hade nån nyckel så hur fan skulle vi kunna låsa????Jag hade ju påmint mamma kvällen innan att vi behövde nyckel men hon sa bara att de e bara o plinga när ni e hemma från Kupolen men hon tänkte inte på att vi måste låsa dörren oxå....Så jag fick gå till mammas jobb som tog typ 30 min o sen gå tebaka så jag va i lägenheten typ kl 11 och då äntligen kunde vi gå ner, men eftersom vi skulle åka iväg på en utflykt kl 13 så gick jag o Terra på stan istället.
Jag och Terra hittade en jättefin inredningsbutik där jag shoppade dessa saker till ett riktigt fyndpris då de va halva priset på reapriset:

Den blomkrukan i stål ska jag ha i köket men alla de andra sakerna passar perfekt till mitt vardagsrum där jag försöker få lite afrikainspirerad inredning:) Allt detta skulle kosta lite över 1500 kr men jag fick allt för 440 kr:) Ödlan ville Terra jättegärna ha men de fanns bara en kvar så jag köpte den hehe:) På
Djurmagazinet köpte jag en massa gotta till Dessi som hon ska få efter hennes operation på fredag:)Kl 11.40 typ så kom mamma med cykeln för hon ville ha nyckeln till lägenheten o vi trodde ju att hon slutade kl 12.30 så då va de ju helt onödigt för mig o hämta nyckeln men aja jag fick ju iaf motion plus en massa skavsår!!!
Mamma hade gjort i ordning en jättegod ost/skinksallad som vi tog med oss på utflykten:) Det var jättegott.

Vi var där i ca 2 timmar så vi åkte hem vid 15 tiden. Vi lämnade maten i lägenheten och gick sen en sväng på Kupolen:)
Jag köpte inget där men de va kul o kolla runt lite:)


Borlänge:)

I måndags så åkte ju jag till min mamma i Borlänge. Jag hade storstädat lägenheten innan jag åkte och motionerat Dessi. Åkte in vid 14 tiden och kl 15.45 åkte jag tåget till Borlänge. Jag va framme 18.08. Terra va framme kl 17.57 så vi kom ju nästan samtidigt:)

Mamma kom o mötte upp oss på stationen och sen gick vi hem till henne. Det var första gången Terra hälsade på där. Mamma skulle ju cykla till jobbet vid 18.45 tiden och jobba till kl 21 så jag, Terra o mammas sambo åt mat tsm. Vi åt jättegod makrill, potatis o jättegod sås till:)
Här e Terra:

Och jag:

Klockan gick fort och efter maten så gick jag o syrran för att möta mamma men vi satt o väntade och väntade och till slut gick vi hem och då självklart kom hon precis med cykeln....då hade hon fastnat på jobbet en stund....Mamma käkade mat så vi gjorde henne sällskap och tände ljusen på balkongen:

Mamma:

Och jag:

Terra:

Dom åt melon efter maten men ja va så jävla proppmätt så jag orkade inte..
Mamma bor ju jättenära tågstationen, centrum o kupolen men så här va utsikten från fjärde våningen:

Vi gick o la oss sent, efter midnatt iaf...det började ju regna på kvällssidan innan vi gick o la oss.

Morgonstädning

Vaknade flera ggr inatt och inte för att Dessi var dålig i magen utan hon låg tyst o sov i sängen så jag vet inte varför jag vaknade flera ggr. Men kl 8.15 klev jag upp för jag tänkte om Dessi måsta till veterinären innan jag åker till Borlänge men när jag ringde dom så kunde det vänta tills på fredag då hon ska kastreras. Då kan dom ta eventuella prover då isf. Innan helgen så började Dessi tappa päls på ett område av ca 2x3 cm på ena sidan av kroppen, typ vid revbenen och huden var lite röd, flagnade och pälsen lossnade. Så får väl se vad det är på fredag då.
Men idag så är hon ju inte röd där, och huden flagnar inte och hon tappar ju inte nå mer päls.


Ute är det mulet o tråkigt, jag åker från Fiskis kl 14.10. Nu tänkte jag om ja ska ta o städa, dammsuga o torka golv o så. Igår va jag uppe till kl 01 för jag höll på o diska o så:) Kanske låter konstigt men va ska jag annars göra så här på morgonkvisten?
För nu tycker jag att de e lite för sent att gå o lägga sig igen då kl snart e 9 ändå:)

Mkt folk


Starten för Midnattsloppet Stockholm 2011

Vilken succé!


Midnattsloppet i Stockholm den 13 augusti blev en stor succé med rekorddeltagande, 24 435 var anmälda till loppet.

Antal kvinnliga deltagare: 9 308
Antal manliga deltagare: 15 127

Förutsättningarna var perfekta för löpning med en behaglig temperatur för både löpare och den stora publiken. I herrklassen segrade Haben Idris från Hässelby SK på tiden 31:08. Segrare i damklassen blev Jeri Emuru från Sundbybergs IK på tiden 33:55.

Några som bidrog till den goda stämningen var maskeradtävlingen. Här segrade bidraget "Kräftskivan" som var en mycket lycklig segrare.

22 personer stod på startlinjen för att genomföra sitt 30:e Midnattslopp! Fantastiskt!

Så här snygga va t-shirtarna:


Bröderna Olsson:)

Inatt gick jag ju o la mig 01.30, sov max två timmar i sträck då Dessi va dålig i magen så mellan kl 01.30 o 10.30 på fm så va jag ute minst 6 ggr!!!!
Och det är helt omöjligt att sova när hon sitter och piper högt och ljudligt tills jag kliver upp och tar ut henne och eftersom man bor på femte våningen så tar det sin tid att ta ut henne oxå...så snacka om att ja va trött....
Hoppas denna natt blir lugnare.

Idag har det varit soligt väder och jag gjorde mig iordning och åkte in till stan. Jag åkte till syrrans lägenhet där mamma o hennes sambo va. Sen åkte jag o mamma in till Medborgarplatsen, kollade i lite affärer o tog en promenad o sen när kl var 18.30 så kom Emelie och vi åt alla 4 på Bröderna Olsson:) Det är ju en väldigt populär vitlöksrestaurang:)
Jag och Emelie åt en fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd och mamma o hennes sambo åt förrätt o sen kanin. Till efterrätt åt vi vitlökshonungsglass som va jättegod:) Det va första gången jag åt vitlöksglass men den är att rekommendera:)
Mamma o Emelie:

Fisk och skaldjursgrytan som va supergod:

Vi gick därifrån kl 21. Hann med 21.15 tåget till Fiskis. En helt underbar kväll med god mat och trevligt sällskap:) Mamma skulle åka hem till Borlänge 22.10. Dom e väl hemma runt halv ett inatt. Och imorn kommer ju jag och Terra till Borlänge:) Jag åker 15.45 från TC.

Midnattsloppet avklarat på 73 min:)

Mitt resultat på Midnattsloppet blev 73 minuter på en mil. Känner mig rätt nöjd eftersom jag va väldigt otränad. Innan loppet så åkte jag in o mötte upp mamma och fick mitt startbevis, t-shirten som var neonorange detta år och tidtagarbandet. Jag, mamma o hennes sambo gick på Bröderna Olsson innan jag skulle springa men jag åt inget där. Kl 20.30 åkte jag t-banan till Zinkensdamm och det var ju packat med folk, man stod ju som en sill i tåget haha. Det var hur mkt folk som helst och väldigt trångt när man va framme. När kl va ca 22.20 så startade min grupp. Jag tyckte det gick rätt bra ändå och höll igång under nästan hela loppet, undantag för uppförsbackarna haha. Men det var bra underhållning längs vägen och mkt folk som hejade på. Det va två vätskekontroller, jag hade önskat att de va som på Tjejmilen att dom delade ut druvsocker o bananer längs vägen så de va lite dåligt...När man kom i mål fick man sin medalj, banan och energibar. Jag fick vänta i Slussen i 25 min på tåget då det precis hade gått....Så jag va typ inte ens hemma förrän efter 00.30. Jag åkte från Slussen 00.15.
Jag satt uppe vid datorn till kl 01.30 sen gick jag o la mig.

Person

Startnummer 14445
   
   
   
   
   

Totalt

Placering 6313
Placering (Åldersklass) 6310
Totaltid (Netto) 01:12:36
Totaltid (Brutto) 01:13:29
Genomsnittsfart 07.16 min/km

Mellantider

Split Tid Diff min/km km/h Plac.
5K 00:36:14 36:14 07:15 8.28  
Mål 01:12:36 36:22 07:17 8.25 6313

:)

Hur härlig är inte denna låt?


Snyggingen<3<3

Asså hur snygg får man va?? Nån som kollade på Eric Saade i måndags? Han är ju så jävla snygg<3
Och sjunger o danssar grymt bra!!!

Förstår att tjejerna är helt galna i honom! Jag bara längtar tills han kommer till Gröna Lund den 25 augusti! I´ll be there:)

Midnattsloppet imorn??

Klev upp kl 8.30 idag för o duscha o fixa iordning mig o rasta hundarna o så. Sen åkte jag till Sophia i Bandhagen för att hälsa på henne och hennes 4,5 veckor gamla dotter som va såå söt:)
Jag kom dit kl 11 och vi åt lunch hemma hos henne och gick sen en promenad i det soliga vädret:)
Jag åkte hem kl 14. Det var verkligen kul o träffa dom då det senast var i april jag såg Sophia sist.
När jag kom hem tog jag ut hundarna o städade lägenheten. Gick en långis med Dessi i skogen.
Ringde till mamma idag och hon kom ju till sthlm ikväll och imorn skulle hon springa Midnattsloppet men eftersom hon har ont i foten så kan hon inte springa och hon kunde inte få tillbaka anmälningsavgiften så då sa hon att jag kunde få springa istället för henne, jag som ska springa Tjejmilen snart...
Så troligen så kommer jag springa imorn 22.10 med början på Hornsgatan/ Zinkens damm.
Banan är en mil lång.

Höst snart?

Va e de med detta väder???En massa regn, mulet, blåsigt, spöregn o allmänt ruskväder???
Löven börjar bli gula och falla till marken, verkar som det blir en tidig höst.....
Imorn kommer mamma och hennes sambo till sthlm, dom ska sova hos Emelie inne i stan. Jag ska träffa mamma på lördag, gå ut på restaurang o äta gott:)

Spöregn!

Spöregnade imorse....Men senare så blev det uppehåll o vi åkte in till stan o kollade. Jag o Terra käkade lunch på Kungshallen:)

Inget regn medan vi strosade på stan iaf:) Men de va ju inte soligt heller:(
Jag följde med Terra till centralstationen strax efter kl 18. Sen drog jag hemåt. Tog ut hundarna. Hade fått information hem inför Tjejmilen!!!
Imorn ska jag åka till Bandhagen o träffa en arbetskollega som fått en dotter:) Ska bli kul! Åker 10.10 från Fiskis.

Dagskryssning Vikingline

Igår skulle jag o Terra prova på o åka dagskryssning med Vikingline. Vi måsta ju kliva upp 5.30 för 6.44 åkte vi  från Fiskis o snacka om att man va trött när man typ sovit 5 timmar lr nåt...
Vi checkade in och väntade på insläppet. Här är en del av den lååånga kön som skulle med båten Isabella:

Och här sitter jag o Terra o väntar:


När vi kom på  båten så gick vi runt o kolla en sväng:

Vi hade rätt tråkigt eftersom båten gick kl 7.45 o vi skulle äta vikingbuffén kl 11.15. Man va ju såå trött o man hade ju ingen hytt o gå till o vi checkade in taxfreen en sväng men de gick ju fort. De va ju mulet o inte så bra väder så man kunde ju inte sitta på däck o sola direkt:(
Men här är bild på när vi äter buffé:



Detta köpte jag i taxfreen hehe:


Och denna köpte Terra;

Vi köpte spriten efter vi hade ätit mat och sen kom den långa väntan o sysslolösheten.. Kl 14 så måsta vi byta färja  så då bytte vi till färjan Amorella. Det var så kass underhållning, en massa barnfamiljer och dåligt väder så vi visste inte va vi skulle hitta på. Men då kom jag på att dom brukar ju visa bio, så vi gick upp till konferensavdelningen och kl 16.00 svensk tid så gick bion "RIO", den som jag så länge har velat se:

Det va en jättebra film, de va bara jag o Terra på bion:)hehe.
Efter bion s satt vi trötta o bara väntade på att vi skulle anlända till Sthlm.
När vi va framme 18.55 så åkte vi bussen till Slussen där vi träffade våran syrra Emelie:)
Vi gick på restaurangen Bauer:

Det va en fin restarurang men lite väl hög musik men maten va jättegod:)
Kl 21 gick vi därifrån och jag o Terra åkte till Fiskis o Emelie åkte hem till henne.
Jag kommer aldrig mer åka dagskryssning iaf! Inget slår Cinderellakryssningarna, dom e fan bästa kryssningarna:)
Jag hade mkt hellre velat åka Cinderella:)


Gröna Lund!!!

I tisdags åkte Terra o jag till Nacka Forum och kollade, första gången hon va där:)
När vi kom hem så gick jag en långprommis med Dessi, sen va vi hemma ett tag innan vi åkte in till Gröna Lund kl 17. Stina kom hem till hundarna o hon ville inte hänga me på Grönan. Vi va på Grönan typ kl 18 och köpte åkband och sen åkte vi en massa karuseller o hade så jäkla roligt!!!
Det va ju lite regnigt till och från under dagen men som tur va så blev de uppehåll när vi va på grönan så vi slapp regnet hehe:)
Terra spelade på en massa olika chokladstånd för o vinna men hon vann ingenting:( Men så skulle jag testa men jag ville inte ha choklad så jag provade med ett gosedjursstånd. Det va bara jag o syrran som skulle va med och jag fick trycka på stoppknappen och turknutte som jag va så vann min bricka nr 13!!!!Fatta va lycklig jag blev:) Fick en asstor smurfnalle för 30 kr bara:)
Jag valde Smurfette och så här söt är hon:


Vi hade så kul så vi va där till 22.30. Vi åkte Extreme som sista karusell:)hehe
Åkte färjan till Slussen och somnade vid 01 tiden...sen upp kl 5.30 för o åka på dagskryssning..suck

Kryssa.se

Nu är jag medlem på www.kryssa.se
En mötesplats för alla som älskar kryssningar! En perfekt sida för mig rättare sagt:)hehe
Bli medlem du med!!!

:)

I måndags kom min syster Terese hit. Jag åkte in och mötte henne på centralstationen kl 15.30. Vi åkte hem till Fiskis och grillade:) Det va supergott:) Va uppe rätt sent.
Jag sov ju ensam i söndagsnatt så det kändes rätt tomt här hemma....fast jag hade ju hundarna här iaf:)
Men nu blir de fullt hus här haha


Systeryster på besök imöra!

Imorn kommer min storesyrra Terra på besök t om torsdag:) Ska bli kul o träffa henne!
See you tomorrow! Jag får åka in o möta henne på centralen som jag gör varje gång hon ska hit. Snacka om dåligt lokalsinne som inte ens kommer ihåg hur man tar sig till Fiskis hahahaha


Rainy sunday...

Jag kom ju hem strax efter kl 02 inatt och Kajsa o jag tog ut hundarna sista svängen. Vi var uppe ett tag till o gick o la oss vid 3.30. Klev upp kl 10 på förmiddagen idag och tog ut hundarna. Men sen började regnet ösa ner!!! Och sen har det spöregnat till och från hela dagen idag! Jag o Kajsa har typ suttit isolerade i lägenheten hela dagen. Vi har städat, diskat o jag har gjort fint i min garderob, såg ju ut som ett bombnedslag där haha.
Kajsa åkte till Uppsala vid 18 tiden och jag skulle följa med henne till stationen i Fiskis men det började ju spöregna när vi kom ut!! Hundarna och jag var helt dyngsura när vi kom innanför dörren....Stina e bortrest över helgen så jag e ensam hemma nu. Känns så fruktansvärt tyst och tomt här nu....inte kul:(
Jag har bakat morots/solrosfrö bröd medans jag haft tråkigt. Det blev jättegott:)
Sen har jag tittat på denna film:

Asså jag trodde den skulle va bättre. Ingen film jag vill se igen direkt...
Nu ska jag kolla på den här filmen istället som verkar jättebra:

Bra skådisar som e med i filmen oxå:)

Alcazars sista kväll!!!


Så här snygga va Alcazar igårkväll!!!!Så tråkigt att dom ska gö en paus nu:(

Det sprutades konfetti:

En massa bilder,webbtv och en massa kul hittar ni på qx.se

Pride night!

Så här såg jag ut på Pridekvällen:

Bilder från Prideparaden

Här kommer en bildbomb med bilder från paraden som jag knäppt:

Ensam mamma söker Emma i rödvit randig top:

Prideparaden!!!

Igår åkte Stina o jag in till Slussen för o kolla på Prideparaden!!! En av de stora höjdpunkterna på veckan:)
Vi kom dit ca 35 min innan tåget skulle komma och redan då va de mkt folk som stod där. Kl 13.00 började tåget gå från Hornstull tror jag att de va...så de tog ju ett tag innan dom va framme vid Slussen. Vi stod där i över 2 timmar och paraden verkade aldrig ta slut:) Det va jättekul o se:)
Men lite tråkigt att mitt i paraden började det regna men sen blev det uppehåll igen:) Men stackars dom som gick nakna och lättklädda, dom måsta ju ha frusit....
Vi åkte hem direkt efter paraden och på kvällen tog jag 21.50 tåget in till Kungsan för o se Alcazars sista uppträdande eftersom dom nu ska ta en paus på obestämd tid:( Så jävla tråkigt!!! Dom va iaf helt grymma och de va jättemkt folk o bra drag i publiken:) Dom spelade mellan 23-23.45. Efter det så stannade jag kvar i Kungsan eftersom det var en Dj som spelade en massa låtar och det var party till kl 01. Efter dde så stannade jag kvar till 01.40 och tog bussen in till Slussen, tänkte fortsätta gå på nattklubb men va sån jävla kö så jag drog hemåt istället. Men de va en så jävla härlig kväll med toppenväder o härligt folk!!! När jag stod i publikmassan när Alcazar uppträdde så såg jag Elin Blom från Idol som stod nästan framför mig o dansade loss me sina vänner:)


:)

I fredags va det kokhett ute! Strålande sol! Jag o Stina åkte o shoppade lite, och på förmiddagen så gick vi till grannen o hälsade på dalmatinern o pudelvalparna:) Dalmatinern är så olik Dessi i kropp och temperament, den vaktar inte såsom Dessi gör o den är mkt grövre i kroppen än Dessi. En jättefin tik iaf:) Klart man blir lite avis hehe:)

:)

I fredags va det kokhett ute! Strålande sol! Jag o Stina åkte o shoppade lite, och på förmiddagen så gick vi till grannen o hälsade på dalmatinern o pudelvalparna:) Dalmatinern är så olik Dessi i kropp och temperament, den vaktar inte såsom Dessi gör o den är mkt grövre i kroppen än Dessi. En jättefin tik iaf:) Klart man blir lite avis hehe:)

:)

I fredags va det kokhett ute! Strålande sol! Jag o Stina åkte o shoppade lite, och på förmiddagen så gick vi till grannen o hälsade på dalmatinern o pudelvalparna:) Dalmatinern är så olik Dessi i kropp och temperament, den vaktar inte såsom Dessi gör o den är mkt grövre i kroppen än Dessi. En jättefin tik iaf:) Klart man blir lite avis hehe:)

En dag med shopping och bad:)

Idag åkte jag o Jessica till IKEA i Kungens kurva vid 12 tiden. Hittade en massa bra saker som jag behöver men frågan e hur jag ska få hem de....det är såna här ggr man önskar att man hade en bil!!!
Men jag köpte lite smågrejer iaf:)
Vi åkte till Duvnäs vid 17 tiden och sen gick vi till badstranden och jag badade:) Det va jättehärligt i vattnet och det var varmare i vattnet än uppe på land:) Jag åkte hem med 20 tåget från Duvnäs. Kl 22 gick jag o Stina en timmes promenad med Dessi:) De va skönt!
Va vaken till kl 01...

SNÄLLA BLI DJURFADDER!!!!

Djurens Rätts äggkampanj


Foto: Jan Andersson
 
 
 
Hönsägg är precis som alla andra fågelägg början till fågelungar, och de hör hemma i fåglarnas bon och ingen annanstans.

I Sverige hålls 6,5 miljoner hönor inspärrade i äggfabriker. Av dem sitter drygt två miljoner, eller 35%, i burar, medan resten hålls "frigående" i stora stallar. Bara omkring 12% av hönorna får någonsin se solen.

Sedan Djurens Rätt inledde kampanjen för buräggsfria matbutiker 2008 har mycket hänt. Butikskedjorna Hemköp och PrisXtra har båda valt bort buräggen helt. Coop och ICA, landets största matbutikskedjor, säljer fortfarande burägg. Men många butiker säger nej: Av ICA:s cirka 1 300 butiker är cirka 1 000 buräggsfria! Det är en ökning från 63% då vi inledde vår kampanj till 77% i år. Andelen av äggen som säljs via ICA:s lager som kommer från burhöns har samtidigt minskat från 29% till 12%.

Varje butik som väljer bort buräggen gör stor skillnad! Men än så länge vill inte ICA göra som Hemköp och PrisXtra och anta en buräggsfri policy.



Läs mer på http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/aktuellt/kampanjer/agg#ixzz1U0T6WUgI

Blivit Djurfadder idag, STÖD DJURENS RÄTT!!!!

Idag på Pride blev jag Djurfadder. Fick den här presenten (tygpåse) som tack för att jag blev djurfadder;


Man kan ge minst 25 kr varje månad och det räddar så många djur! 

Mår du också dåligt av hur illa djur behandlas i Sverige idag? Har du fått nog av trånga hönsburar, plågsamma djurförsök och instängda djur på pälsfarmer? Bli då Djurfadder för ett samhälle som inte förtrycker djur!

Som Djurfadder stödjer du Djurens Rätts opinionsbildande arbete för djuren via autogiro. Varje månad dras ett belopp som du själv bestämmer från ditt konto. Du blir medlem i Djurens Rätt och får bl.a. en prenumeration på medlemstidningen och regelbundna kampanjrapporter som sammanfattar Djurens Rätts arbete. Dessutom får du välja en premie som tack för att du blir Djurfadder.



Läs mer på http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/stod_oss/djurfadder#ixzz1U0QTVQKR
Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 35 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar med lagliga metoder för ett samhälle som inte förtrycker djur.

Läs mer på http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/om_djurens_ratt#ixzz1U0Qdu2lR

DERAS ARBETE ÄR SÅ  VIKTIGT OCH SNÄLLA BIDRA MED PENGAR FÖR ATT SKYDDA OSKYLDIGA STACKARS DJUR. Alla borde bli djurfadder, det är inte mkt pengar i månaden som du behöver bidra med!

Forum och Rock Night

Jag o Stina åkte till Nacka Forum idag kl 13. Det va sjukt varmt ute idag! Hade gärna legat på stranden och badat:) Vi shoppade och käkade en varsin sallad på Sandy´s. Jättegod sallad men alldeles för stor! Tror dom att man äter hur mkt som helst? Jag åt upp typ halva:


Syrran åt en rostbiff sallad och jag åt en ceasarsallad:)


Jag åkte in till Pride i Kungsan idag vid 17 tiden och kollade en stund på Rock night.
Köpte ett Pride SL kort, 20 kr:




Bokat resa till Borlänge

Nu har jag bokat resa till Borlänge måndag den 15 augusti kl 15.45:) Ska hälsa på morsan där då:) Åker hem på onsdagen.  Tar ju typ bara 2 tim o 20 min o åka dit, en enkelresa kostar 95 kr, de e ju billigt o bra, fan syrran från Bergsjö ska oxå dit samtidigt som mig o hon får pröjsa nästan 800 kr tur o retur....
Då skulle jag nog hellre åka bil dit...

Don Omar till Globen 11 augusti:)

Don Omar

Superstjärnan Don Omar från Puerto Rico till Annexet 11 augusti kl 19, med hits som Danza Kuduro m fl! Biljetter ute nu, så häng på!

Jag vill så gärna gå!!!Kostar 550 kr o gå men de vore jättekul:)

PRIDEFESTIVALEN STOCKHOLM!!!

I måndags var det invigning av Pride i Stockholm, Kungsträdgården:)
Jag o syrran åkte dit igår tisdag och när man skulle dit så va de kö in och man fick gå igenom en säkerhetskontroll där dom kollade legitimation och kollade handväskan...Dom hade många olika stånd o de va kul o gå o kolla runt:)
Det va rätt mkt folk:)hehe
När vi skulle åka saltsjöbanan så bredvid mig o syrran satt en konstig man iklädd kostym o massa medaljer runt halsen men konstigaste var att han hade fulla händerna med tändare och sen nån typ av sändare lr nåt o han satt o småskratta lite då o då....snacka om skum människa...han kanske ville tända eld på tåget....
När vi kom hem tog vi ut hundarna o sen va vi bara hemma...

Ikväll funderar jag på att gå på detta:

Stockholm Pride Hardcore Night

Arrangör:Stockholm Pride

För första gången i Stockholm Prides historia presenteras en hel kväll med bara rock. Hela sex band kommer att rocka loss i Kungsträdgården under onsdagskvällen.

Coverakuten från Stockholm kommer inleda kvällen med att värma upp publiken med att pärlband av klassiska rock hits. Coverakuten bildades 2005. Under de snart 6 år som bandet funnits har det bytts en hel del medlemmar men även en och annan låt på låtlistan. Om du tillhör skaran som tycker att du känner igen bandmedlemmarna men inte bandet så beror det på att de spelat ihop i många olika sättningar och konstellationer genom åren. Melker och Dr. Schlager har spelat tillsammans sen Snott & Blandat (som sedemera blev Scendrag) grundades 1999, Svavel har tillhört Chris Birgersch under flera år och Jack och Bobby rockade ihop i Human Rage under 90-talet.

Crucified Barbara blev ett med hela svenska folket när de deltog i Melodifestivalen 2011 med låten "Heaven or Hell", men för de invigda har bandet stadigt etablerat sig sedan starten 1998. Sedan dess har de släppt två fullängdsalbum och turnerat flitigt i Europa och är nu på gång med ytterligare ett album.

Tantrum To Blind har jämförts med storheter som Paramore, Linkin Park och Green Day och är just nu högaktuella med debutalbumet "Walk Out". Bandet bildades i Stockholm 2008 och deras första singel "Get, get, get" har spelats flitigt i radio. Med attityd, vilja och otrolig energi har de snabbt gjort sig ett namn i både Stockholm och resten av Sverige.

Stalingrad Cowgirls är ett finskt rockband som bildades 2005 och hade redan långt innan det att debutalbumet "Somewhere High" släpptes blivit beryktat som ett fantastiskt liveband. Sedan dess har de turnerat världen över och delat scen med giganter som Mötley Crüe och Iggy & The Stooges.

Dynazty bildades i Stockholm 2008 och är just nu aktuella med nya albumet ”Knock you down” som släpptes i april 2011. Bandet sågs i Melodifestivalens final 2011 då de gjorde en hyllad hårdrocksversion av fjolårets vinnarlåt "This is my life".

Treat är ett minst sagt rutinerat band som bildades i Stockholm redan 1983. Efter ett 13 år långt uppehåll återförenades bandet 2006 och gjorde samma år en succéspelning på Sweden Rock. De har under våren 2011 varit aktuella med "Coup De Grace", deras första studioalbum på nästan 18 år.

Tider

on 3 aug 18:00–23:30

Plats

Pride Kungsan (Stora scenen), Kungsträdgården, T-Centralen

Pris

Gratis.



Kommer säkert va mkt folk så de blir nog kul!


Kastrera Dessi 19 augusti

Bokade tid igår för att kastrera Dessi. Ringde till Solsidans veterinärklinik och fick en tid kl 8.15 fredagen den 19 augusti. Operationen kommer kosta 6.150 kr. Men jag har funderat så många år på att kastrera henne men antingen har man inte haft ekonomi för det eller så har det inte blivit av.... Men hon blir ju verkligen stressad och osäker när hon är skendräktig och hon har den värsta skendräktigheten då hon skakar, vaktar extra mkt, piper och tussar på sitt juver så hon får en massa mjölk där.
Nu när hon börjar närma sig 8 år i december så blir jag mer och mer rädd för att hon ska få livmoderinflammation eftersom hon har alla förutsättningar för o få det eftersom hon blir så skendräktig och hon har ju fått abortspruta tidigare och det är inte heller bra om hon har fått det...Och om hon skulle få livmoderinflammation och jag inte hinner få in henne i tid till veterinären så kanske hon inte klarar sig. Men om jag kastrerar henne så kan hon ju inte få detta.
Det kommer nog kännas skönt att äntligen göra den här operationen.

Klassfesten Djurvårdare!

I lördags åkte jag med 12.15 bussen till Hudiksvall. Rutan plockade upp mig med bilden o sen åkte vi in till centrum en sväng. Sen på eftermiddan åkte vi hem till Madde i Harmånger för o gå på klassfesten:) Gick o la mig vid 4.30 tiden o upp kl 9:)
Vi va ca 8 st men fy fan va kul vi hade! Här kommer lite bilder :

Kubbspel på gång:

Bästa gänget ever!!!!Älskar er allihopa! Tack för en lyckad klassfest:) Nu ser jag fram emot nästa klassfest hehe:)

Bilder på kattungarna


Lite bilder på kattungarna:


Besökt syrran i Bergsjö!

I fredags så packade o fixade jag iordning mig och sen runt 9 tiden så åkte jag in till Cityterminalen. Bussen gick 10.30 och de va så sjukt mkt folk som skulle åka s dom fick ta in en extrabuss!
Jobbig och lång resa....Jag va fan framme i Hudiksvall 14.30, 4 timmars bussresa med 30 minuters rast.
Jag gick en sväng inne i centrum och sen tog jag bussen till Bergsjö, 40 min vid 15.30 tiden. Syrran kom o hämtade mig vid kyrkan och sen åkte vi hem till henne.
Hon har ju två jättesöta kattungar hemma som va några veckor gamla:) Vi åkte och badade i sjön innan vi grillade. Det va skönt med ett dopp!
Här e lite bilder:

När vi va på ICA knäppte jag kort på vårat hotell som mina föräldrar ägde förut:) De va ju heldött, ingen som vill köpa det...
På stranden vid vattnet:

Syrran vid grillen:

Grillkungen:

Det kändes verkligen att man va på landet, här e utsikten vid huset:

Mums:


Här e kattmamman o hennes två kattungar:

Terras andra katt Nitro:

Han fick oxå lite kött:


Sen gick vi till hästarnas hage där de fanns så här mkt goda hallon:



Ser ni hästen?


Bounty:

Jag och en gigantisk myrstack:


Terras hästar Tira o Bounty

Fan va gött me hallon:

Det va jättekul o få komma o hälsa på:) Tack syrran!!!


RSS 2.0