Älskar denna låt:)


IDOL!

Måste ju tycka till om Idol oxå jag som följer det slaviskt hahaha:D
Jag har många favoriter i år som vanligt men vi får se vilka som blir topp 10 iaf. Men dessa är mina favoriter just nu:
Roshana ( Rihannakopian): hon är grymt bra o har en så cool stil:)

Och André han e väldigt bra och så jävla snygg! Synd att han bara e typ 16 år:( Hoppas han går vidare till topp 10 så har man lite ögongodis:)
Moa har oxå jättebra röst o henne vill jag gärna se i topp 10:) Suck, har alltför många favoriter, vi får se vilka som kommer till topp 10 så får jag välja ut nya favoriter då, har alltför många nu:)

RIHANNA 1 NOVEMBER BOKAD BILJETT:)

Nu har jag fått hem min konsertbiljett till Rihanna den 1 november 19.30 i Globen:) Ska bli så jävla kul!
Jag kommer sitta på entre 2 Läktare A sektion A10.
Jag längtar så sjukt mkt!!!!

GRATTIS!

I onsdags jobbade jag 12-21. Jessica fyllde 25 år och vi sjöng för henne och en till arbetskollega som fyllde år samma dag, 28 september:) STORT GRATTIS TILL ER! Eftersom Jessica fyllde 25 år så hade vi i personalgruppen köpt jättefina örhängen och blommor till henne:)

Suck...

I tisdags skulle jag få möbler hitlevererade. Ett köksbord med 4 stolar, och en dubbelsäng. Dom skulle komma mellan 10-15 eftersom jag började jobba kl 16. Va typ stressad att jag inte hunnit fixa en flyttvagn som man kan dra in till porten så jag ringde hyresvärden o frågade om man kunde få nyckel till bommen som hindrar bilar från att åka in till lägenhetshusen men dom gav inte ut nå nycklar till dom bommarna heller....så jag cyklade upp till Stena för o fixa en flyttvagn men dom hade ju ändrat sina öppettider så dom stängde kl 10 istället för kl 12 o jag kom dit strax efter kl 10! Så jävla typiskt! Snacka om att ja blev irriterad. Ringde till Stena igen o frågade om det fanns nån möjlighet att få en nyckel till vagnen ändå o fick en bokad tid kl 13.15. Fick vänta i tre timmar o hoppades att dom inte skulle komma tidigare med möblerna. Och det gjorde dom inte heller. Jag cyklade till Stena igen kl 13 och fick äntligen en nyckel till flyttvagnen. Kl 14 ca kom möblerna och t om han tyckte de va konstigt att man inte fick köra in till porten. Jävligt krångligt när man ska flytta ju....
Jag va helt slut när vi äntligen hade fått in allt i hissen o in i lägenheten.


CINDERELLAKRYSSNINGEN!!!

Jag och en del av min familj åkte ju på kryssning i lördags:) Det va en rolig kryssning men tyckte de hela va lite oplanerat....

Först klev jag upp tidigt på morgonen, packade o fixade iordning mig och sen åkte jag och lämnade Dessi på Haga Hundcenter. Va jättejobbigt att lämna henne då jag vet att hon inte mår bra där...
Sen åkte vi in till stan och letade efter present till Terra.
Köpte dessa vantar till henne:
MARI mitten
Och sen köpte jag hygienprodukt o gav henne lite snacks:)
Vi åkte till Slussen och mötte upp mamma o hennes sambo där. Terra o hennes svärmor kom sen oxå.
Det va så mkt folk som skulle med båten:) Det var insläpp kl 17.15 och vi fick hytt på däck 6. Terra fick hytt på däck 9.
Dom skulle äta vikingbuffén redan kl 18 och vi skulle inte äta förrän kl 21. Mamma o hennes sambo åt skaldjursbuffé istället, så de va lite oplanerat med tanke på mattiderna o så....Vi gick på taxfree o kollade o sen gick vi runt lite o checkade läget:)
Kl 21 åt vi buffén och som vanligt va den så jäkla god!
Va väl klar vid 22.30 tiden och gick ner till hytten och bytte om och fixade iordning oss o förfestade :)
Sen blev det nattklubb:) Va så mkt folk på dansgolvet så de va svårt o komma upp på dansgolvet men lite senare under natten då vi va på club 7 så fanns de plats för o dansa.
Festade o dansade hela natten lång och gick sen ner till hytten för o sova.
Vaknade och klev upp kl 8. Trodde att kl va 9, inte så duktig på tidsomställningen direkt:( Men vi gick upp och åt den supergoda frukostbuffén:) Gick på taxfree sen och tog en skön dusch i hytten.
Jag har flera bilder men hittar inte usb-kabeln så måste fortsätta leta här i röran!
Innan vi var i land så åt vi en god räksallad som mamma bjöd på:) MUMS!
Jag åkte direkt till Solna för o hämta Dessi. Kom väl dit ca 16.20 och Dessi va överlycklig över att se mig. Det märktes att hon ville hem....

CINDERELLAKRYSSNING IMORN!!

Imorn ska jag åka på Cinderellakryssning tsm med mamma, tre av mina systrar och mammas sambo. Det kommer bli så jävla kul och jag har verkligen längtat efter den här kryssningen:)
Vi ska ju fira eftersom jag fyllde år 12 september, mamma den 17 september o Terra den 23 september:)
Vi ska äta god vikingbuffé och frukostbuffé dagen efter. Hoppas på lika vackert väder som det var idag!

GRATTIS SYRRAN 28 ÅR IDAG!!!

STORT GRATTIS TILL MIN STORESYRRA TERRA SOM FYLLER 28 ÅR IDAG!!!!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG OCH VI SES IMORN PÅ KRYSSNINGEN CINDERELLA:)

Min otursdag

Bion i tisdags va inte den bästa filmen...det var seg och tråkig handling och alldeles för lite romantik...
Ingen film jag vill se igen direkt...direkt efter filmen så kom Jessicas sambo och skjutsade hem mig. När jag stod utanför lägenhetshuset så skulle jag ta upp nycklarna och jag letade o letade men hittade fan inga nycklar och då kom jag på att nycklarna låg inne i lägenheten!!!!
Snacka om att jag va så jävla less på mig själv!
Stina hade åkt bort och Kajsa va på sitt jobb och dom va då i Åkersberga som ligger typ aslångt bort! Två timmar från Fiskis typ.

Så vad skulle jag göra? Jag hade inget annat val än att åka till Åkersberga. Jag tog 18.06 tåget från Fiskis, va framme i Slussen och där byte till tunnelbana till Universitetet, byte buss där till Danderyds sjukhus, byte där till buss mot Åkersberga station och hoppa av vid fjärilsvägen. Jag va typ framme kl 20.00. Kajsa mötte upp mig och gav mig nyckeln sen fick jag skynda mig till bussen men stod självklart på fel sida av vägen så bussen körde ju bara förbi så fick vänta i 35 min på nästa buss.
Det va kolsvart ute o de va så jävla drygt o vänta. Bussen gick 20.55 och jag åkte till Åkersberga station, byte där till roslagsbanan kl 21.10 till Sthlm östra, sen byte till t-bana från Tekniska högskolan till Slussen sen byte där till saltsjöbanan 22.15 o va hemma i fiskis strax efter 22.30. Kajsa åkte 22.45 tåget från Slussen så ja kunde ju gjort nåt annat än att åka ända bort dit men men.. snacka om min värsta otursdag men de e så när det är självlås på ytterdörrarna då e de svårt o komma ihåg nyckeln...
Och jobbet ringde mig strax efter 20 och ville att jag skulle börja jobba 6.45dagen efter så man va ju rätt trött...

BIO:)

Idag är jag ledig så jag ska gå på bio med Jessica:) Vi har så olika smak vad gäller filmer så det har varit svårt att hitta nån film som vi kan se tsm...men vi drog lott och jag fick bestämma film:)
Jag vill helst  se den nya filmen med Justin Timberlake " Friends with benefits" men valde denna filmen istället:

Med Julia Roberts och Tom Hanks, den verkar bra och rolig!
Vi ska gå på Södersalongen kl 15 börjar bion:) Det regnade ju hela dagen igår och idag är det vackraste solskenet ute:) En helt underbar höstdag!
Vi ska åka tåget in kl 13 då hon slutat jobbet.

GRATTIS MAMMA 51 ÅR!

Min mamma fyllde 51 år i lördags den 17 september:) Ett stort grattis till Dig!!!!!
Ska fira henne på lördag på kryssningen ju tsm med familjen:)
Jag längtar tills lördag då vi ska iväg, känns som evigheter sen jag åkte kryssning fast de va i augusti haha!!!
Sen får ja se när nästa kryssning blir! Om nån e på o åka i oktober, november lr december så hör av er:)

HURRA HURRA HURRA!!!!

THE ARK PÅ GRÖNAN!!!!

Jag va ledig i fredags och gick på The Ark! Det va deras sista spelning och de va 15 000 pers och insläppningsstopp! Det va en så jävla häftig show och dom va så grymt bra!!!

Det va en härlig upplevelse att se dom uppträda för sista gången.
Jag åkte hem med 22.45 tåget så jag va hemma efter kl 23 o somnade vid midnatt. Sen va de bara kliva upp på lördagsmorgonen kl 5.45 för o jobba...snacka om att man va bra trött men de va fanimej värt de!


Hundpensionat bokat!

Bokat hundpensionatplats till Dessi nästa helg 24 september hos Haga hundcenter i Solna. Första gången hon ska vara där:) Hoppas det går bra!
Kostar 350 kr per dygn.


24 år idag!!!

Idag fyller jag 24 år!!!! Känner mig urgammal haha!!!
Dagen började med regn!!!Typiskt hösten...Firade ju mig hos syrran i helgen och fick ju present av henne sen idag ska jag fira med tårta o presenter av mina systrar Stina o Kajsa och jag e ju ledig idag:) hehe
I helgen ska jag fira med min syster Emelie och den 24 september blir det födelsedagskryssning med familjen eftersom både Terese och mamma fyller oxå i september:)
Så det blir många firanden:) Ska ju på The ark på fredag på Grönan jag:) Ska bli askul!
Vad har hänt under året som 23 åring då? Hmm, ja i september förra året så flyttade jag från Vällingby till Fisksätra 1 september och min syster Stina flyttade in oxå tsm med hennes hund. Jag bor fortfarande kvar här och jobbar kvar på samma ställe fast nu har jag ju fast heltid o de hade jag inte för ett år sen.
Kärleken har inte varit den starka sidan detta år, kanske blir det de här året istället:)
Vi får se vad detta år har att bjuda på:)

Love this song!


Maria Montazami i Sthlm för läppstiftslansering!

Maria Montazami släpper läppstift för Make Up Store

Utan sitt läppstift känner Maria Montazami sig naken, rädd, exposed. Utan sitt läppstift känner Maria Montazami sig naken, rädd, exposed.

 

Att Hollywoodfrun Maria Montazami älskar läppstift är ingen hemlighet. Hon har tidigare berättat för CHIC att hon köper 15 läppstift åt gången. Nu har hon varit med och tagit fram en helt egen nyans för Make Up Store!

När startade din passion för läppstift?

– På högstadiet. Jag hade ingen aning om vilka färger som passade mig utan bar en riktigt mörkbrun ton, vilket inte alls passade mig.

Din signaturfärg är en beige ton. När började du använda den nyansen?

– För ca 10 år sedan. En makeupartist testade en beige färg på mig och jag kommer ihåg att det var ren lycka! Jag trivdes genast i färgen, vilket jag aldrig gjort tidigare. Nude är färgen för mig!

Hur gick det till när du valde ditt alldeles egna läppstift?

– Jag fick en del prover skickade till mig i USA. Efter att vi utgått från mina favoritläppstift “Exit” och “Bare” från Make Up Store så valde jag en nyans som kändes helt rätt och blir så snygg på! Det är mitt nya favoritläppstift så klart och jag kommer att använda det varje dag!

Läppstiftet lanseras i september 2011 och kostar 170 kr. Nyansen heter så klart “Maria Montazami”.

Läs även: Så fixar du nudefärgade läppar.

Maria Montazamis favoritläppstift Exit och Bare från Make Up Store. Maria Montazamis favoritläppstift Exit och Bare från Make Up Store.

 

Maria Montazami släpper läppstift för Make Up Store. Maria Montazami släpper läppstift för Make Up Store.

 

JAG SOM MISSADE DETTA I HELGEN DÅ JAG VAR BORTA!!!HON VAR JU I CITY OCH LANSERADE HENNES LÄPPSTIFT!!DET HADE JU VARIT HUR HÄFTIGT O KUL SOM HELST ATT FÅ MÖJLIGHETEN ATT TRÄFFAA HENNE!!!!

11 september, en dag man minns för evigt!

Det har nu gått 10 år sen terrordådet där många människor miste sina liv och många som berördes av tragedin!
Jag satt och tittade på ett program på svt2 igår 22-23.30 om händelserna och det var så hemskt att se!
Helt overkligt!

Jag sänder mina tankar till alla drabbade..

Hem till Sthlm!

Jag vaknade vid 6 tiden på morgonen på söndagen...men gick o la mig igen o vaknade typ en gång i timmen sen klev jag upp kl 8.30. Åt frukost o kollade på SYTYCD och en av mina favoriter Melanie vann hela tävlingen!!!!wihoo!
Hon e så sjukt jävla duktig o jag bara älskar hennes danser!!!

Det var två tjejer i sista finalresultatet!

Vi åkte in till stan vid 12 tiden och mitt tåg gick ju 13.41 så vi gick en snabbis på marknan sen följde syrran me mej till stationen. När jag kom till sthlm 16.44 så åkte jag till Slussen o där mötte jag upp Stina som oxå skulle hem så vi tog samma saltsjöbana hem 17.15.
Dessi blev så glad när jag äntligen va hemma igen:)

Tack syrran för en jätterolig och härlig helg däruppe i hälsingeskogarna!!!
Men nu återgår vardagen här i sthlm och det är ändå skönt o va hemma igen:)

Utekväll med syrran and the boys på Gossip

Kom tillbaka från svampturen vid 15.45 tiden och det  va strålande vackert väder ute! Vi åt den goda pajen vid 17 tiden tsm med en god fetaostsallad:)
Sen duschade jag o när jag precis hade duschat klart så kom jag ut i enbart handduk o skulle fråga Terra nåt o där satt två killkompisar till Terra!!!!Haha pinsamt...Dom skulle följa med oss ut på krogen. Terras sambo skulle oxå med så vi blev 5 stycken.
Vi gick till Gossip i Hudik och jag trodde det skulle va mer folk där men alla  verkade vara på Hogges för där va de lång kö för o komma in....

Bilder:

Det blev ju en del vodka/redbull drinkar hos syrran innan vi åkte in kl 22.30 tiden. Sen på klubben drack vi oxå en del haha som tex denna supergoda drink:

haha nån som ser packad ut???

Jag o Terra förfestar med våra snoppsugrör:

Dom stängde kl 2 och de va en 35-årig kille som ville få med oss på efterfest i hans hus på Malnbaden men vi tackade nej haha. Hade ju privatchaufför ikväll vi:)
Gick o la oss vid 3 tiden...

Svamptur i skogen och bakning


I lördags åt vi en jättegod frukost och sen bakade jag o Terra pannacotta hemmagjord:

Jordgubbar till:)
Sen bakade vi en ost, ädelost, broccolipaj som vi åt senare på dagen som blev hur god som helst!!!


Ser god ut va?
Sen köpte Terra denna silikongrytvante på marknan som kostade 20 kr, superbra!
Efter bakningen så gick vi ut i skogen o plockade en massa svamp, fanns ju jättemkt kantareller och mest trattkantareller, här e en bild på mig osminkad men de skiter jag i för jag hittade första kantarellen mohahaha:


Inköpen på marknan

Dessa saker köpte jag på marknan plus 14 motivstrumpor:
Tavla 60 kr:


Skylten Do not enter fick jag i present av syrran:) Som jag satte upp på ytterdörren tsm med våra andra vackra skyltar hehe:)

Den här stora afrikanska masken fick jag oxå av syrran i present som jag ska ha i vardagsrummet!

Den här teburken va så söt som jag köpte, 40 kr:)

Mitt vardagsrum har ju lite afrikansk inredning så jag köpte dessa fina masker och saker som kostade 50 kr styck:)

Ryggsäck 100 kr:

MARKNADSHELGEN!!!

I fredags vaknade jag kl 5.20. Gjorde mig iordning och packade och åkte från Fiskis 6.06. Var dödstrött!!!!
Köpte frukost på  Pressbyrån och hoppade sen på tåget!
Jag kom fram till Hudiksvall kl 10.45. Kanske lite tidigt men resan va billigare:) Jag satt o kollade datorn på bibban, gick på stan o kollade. Åt en lunch på café carat i Fyren, en ceasarsallad som va jättegod men alldeles för mkt mat, orkade typ halva tallriken:


Jag träffade pappa som kom till stan kl 17 och Terra kom kl 17.30. Vi gick på en massa stånd och jag o Terra åkte karuseller:) Dom hade många fler än dom brukar ha:)
Vi käkade Langos:) göttans! Det va mkt folk ute.
Vi åkte väl hem runt 21 tiden.
Det regnade ju lite då och då under kvällen och när det blev uppehåll så visade sig denna vackra regnbåge på himlen:

Den här söta nallen vann jag genom o fånga upp den med en klo:

Den fick min syster Stina av mig eftersom hon har ju en Basset Hound så passade ju till henne då:)
Vi gick o la oss vid midnatt på fredagskvällen.


Hudiksvall imöra!!!

Imorn ska jag åka till Hudiksvall för att gå på Hudikmarknan och träffa min storasyster Terese och pappa. Jag åker från Sthlm 7.26 och är framme 10.45. Ska gå lite på stan o kolla o käka lunch o sen kl 17 kommer pappa o Terra in till stan och då ska vi gå på marknan tsm. Kommer bli så kul!!!Längtar. Jag missade ju förra årets marknad i Hudik...
Ska åka en massa karuseller o kolla in marknadsstånden.
Dessi får va hemma i Fiskis tsm med Kajsa.
Jag åker hem på söndag kl 13.41.

Städat+målat

Börjat schampoonera Dessi med Malaseb mot jästsvamp i huden från och med 3 september. Ska bada henne varannan dag tills förbättring så jag hoppas att det hjälper...
I söndags jobba jag till kl 21 o sen har jag bara jobbat hela veckan. Igår på morgonen när jag skulle cykla till jobbet så ösregnade det!!! Jag va alldeles dyngsur när ja kom till jobbet så hängde in kläderna i torkrummet. Sen precis när ja skulle hem vid 16 tiden så blev de jättehärligt väder. Tog en härlig tur ute i skogen med Dessi. Idag va de bättre väder men de hade regnat inatt iaf. När jag skulle cykla hem idag så ösregnade det halva vägen hem....När jag kom hem så städade jag lägenheten och målade lite i köket. Snart klar med listerna...


Bilder

I lördags när jag skulle springa Tjejmilen så va de jättesoligt och varmt ute! Riktigt sommarväder!
När jag kom dit så va de packat med folk och jag gick runt och checkade läget:) Det var över 30 000 tjejer anmälda så det var väldigt mkt trängsel vid startgrupperna men ca 13.40 började min grupp, det fanns 15 startgrupper. Det tog ca 70 minuter runt. Det va ju så varmt ute oxå så de va jobbigt o springa....

Det efterlängtade målet:

Bananutdelning:

Och den goda ostkakan:

Vinnaren:

Medaljutdelning:

Det var en jättehärlig dag och nu är det ett år till nästa tjejmil!!!!

Älskar denna låt nu:)


Tjejmilen idag!!!

Igår va min enda lediga dag i veckan, fast jag har ju tagit ledigt idag eftersom de e Tjejmilen:)
Jag och Jessica åkte till Sophia och hälsade på men innan så åkte vi till Östermalms IP för att hämta min nummerlapp till Tjejmilen. Jag fck nummer 21770. När vi skulle åka till Sophia så måste vi ju först till Gullmarsplan sen byta till Bandhagen och det gick ju bussar dit från Stadion så vi tänkte att vi hoppar väl på den bussen men va fan den tog ju evigheter!!!Hade varit bättre o tagit t-banan dum som man är:( Aldrig mer stadsbussen!!!!
När vi väl va framme i Bandhagen va kl typ 13....aja men vi käkade sen lunch hos henne och träffade hennes dotter som e ca 8 veckor typ. När kl närmade sig 16.30 så åkte jag o Jessica hem.

Äntligen är mina köksluckor klara men det står på färgburken att färgen inte får belastas på 14 dagar. Kan man inte sätta upp köksluckorna förrän om två veckor då lr???? Nån som vet?

Jahapp idag e de då dags för Tjejmilen:) Ska bli riktigt kul att åka dit!
Första starten går typ kl 13.

RSS 2.0