:)


Tired

I helgen har jag bara jobbat o de var soligt o fint väder i lördags men då jobbade jag 12-21. Hann se lite av Melodifestivalen o jag tyckte Linda Bengtzing o Love Generation va jättebra.

Linda kom direkt till final i Globen och Love Generation kom till andra chansen:)

I fredags på Let´s dance vann Malin o Alexander dansmaraton:
Alexander Rybak och Malin Johansson. Foto: Joel Stockman/TV4
Alexandra stod i duell med Figge och hon åkte ut från tävlingen:
Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander. Foto: Joel Stockman/TV4Figge Norling och Oksana Spichak. Foto: Joel Stockman/TV4Figge Norling och Oksana Spichak. Foto: Joel Stockman/TV4
Igår va jag sjukt trött, va en personal som va sjuk på morgonen så jag fick ringa in en annan o sen en kvällspersonal som skulle jobba 16-21 ringde 12.30 o sjukskrev sig så vi ringde runt o försökte hitta nån som kunde hoppa in men de va inte de lättaste på en söndagkväll direkt så jag fick ställa upp och stanna kvar så jag jobbade 7.45-21 med 30 min rast, snacka om att man va trött....typ 13 tim liksom.
Och jag skulle upp tidigt imorse o jobba 7.45-15.45...
Det va ju Oscarsgalan igår kl 23 men jag orkade kolla typ en halvtimme sen måsta jag sova men ja kollar på den nu så ja missa inte så mkt ändå:)
Imorn e jag ledig:) Sista dagen idag för o lämna in semesteransökan o jag ansökte från 1 augusti-21 aug. 3 veckor. Jag ska spara lite ifall de behövs, man vet aldrig:)Första gången jag har semester:)Annars har man jobbat hela sommarn...

Kista galleria idag:)

Igår klev jag upp kl 7 på min lediga dag för o gå på förflyttningstekniks utbildning på jobbet...i 3 timmar!
När ja kom hem vid 12 tiden tog jag en långis med hundarna. På morgonen hade de ju varit 20 minus!!!Höll på o frysa ihjäl på väg till tåget då:(Men på dagen lyste solen o de blev varmare:)

Torsdag e sämsta tv-dagen så ja hade rätt tråkigt igår kväll:(satt mest vid datorn istället för tvn:)

Idag ville syrran gå på Kista galleria, ligger ju 20 min från t centralen så de e ju en bit o åka men vi har aldrig varit där så de vore kul o åka dit:)Annars åker man ju bara till samma gallerior hela tiden:(

Lägger ut lite bilder på mig idag, utan glasögonen:)



I can see the world with my new eyes:)

Imorse när jag vaknade var det en så underbar känsla att kunna se ordentligt utan glasögon:) Svullnaden runt ögonen är borta och jag ser inte lika suddigt, bara när jag sitter vid datorn, o läser undertexter på tv:n.
Men de går bättre o bättre. Jag e inte lika känslig för solen längre och har inte ont i ögonen:)

Det har snöat mkt idag till och från, gick en långprommis med hundarna o de tyckte dom va kul:) 8 minus ute idag...
Jag har varit sjukskriven idag men ska jobba 12-21 imorn sen e jag ledig tors o fre:)

Ikväll kollade jag på Big Brother och nu Plastikdoktor 90210. Dr Reys fru ska göra en laseroperation av hennes ögon, ska bli kul o se:)

Många kändisar gör en sk LASIK operation och då kan man gå tillbaka till jobbet dagen efter och få upplever smärta men jag var så närsynt, hade -10,25 och då var LASEK/Elsa No touch metoden den bästa för mig. Och den metoden jag gjorde är mkt säkrare än LASIK.





<3


<3

Dag 5, återbesök Cityakuten

Idag måndag skulle ju jag ha jobbat men jag ringde o sjukanmälde mig idag och imorn. Eftersom jag inte har knappt ätit nå på 5 dagara så vill jag få ordning på de osv.
Stackars syrran som inte började skolan förrän kl 13 fick kliva upp kl 6.30 för o hänga me mig in till cityakuten då jag äntligen skulle få ta bort linserna:)
Jag ville åka in så fort dom öppnade o innan solen kom. Det måste ha sett sjukt kul ut för jag hade solbrillor, scarf, mössa o luva för ögonen o Stina fick leda mig dit vi skulle. Jag såg bara precis framför mina fötter.
Vid Slussen va de ju så jävla mkt folk i farten, riktig morgontrafik då alla ska till jobbet o där kommer vi haha!
När vi väl va framme på Cityakuten fick vi vänta ett tag innan vi kom in. Träffade Britta igen och Eva som jag träffade allra första gången jag kom dit för en förundersökning.
Dom kollade så allt hade gått bra och dom tyckte det såg jättefint ut och det hade läkt jättebra:)Skönt o höra:)
Sen skulle Britta ta bort linserna med pincett o de va lite läskigt men jag fick ju bedövingssalva innan.
Jag gjorde en snabb synundersökning o kollade på några bokstäver o jag hade redan körkortssyn även fast det va suddigt men de e så i början  innan synen blir stabil. På vägen hem kunde jag gå utan hjälp och med solglajjorna:)Måste ha sett kul ut.
Kl 9 åkte vi från Slussen.
Jag har inte ont i ögonen längre men de är som man har fått nya glasögon med starkare styrka, man kände sej lite yr. Allt är oxå dissigt men det blir ju bättre så småningom. Jobbigt med solen ute men men....sånt får man ta.
När vi kom hem kunde jag äntligen ta ngt att äta. Nu har jag bara ett par ögondroppar Isopto som jag ska ta 2 ggr per dag  i 4 veckor. Man får ju lite suddig syn när man tar den så de kan va lite jobbigt om jag har morgonpass....
När Stina åkte till skolan va jag pigg efter att ha spenderat hela dagarna i sängen så jag har storstädat o torkat golven, diskat o gjort så fint här hemma så de känns gött:)
Jag som bara älskar att sitta vid datorn o surfa måsta bara försöka blogga så fort som möjligt haha:)
Ni får ursäkta om de står nå konstigt lite här o var, jag ser ju bokstäverna på tangenterna men har svårt att läsa på skärmen då de hela e rätt suddigt:(

Känns lite tråkigt att jag inte kan ta hundarna på en långis när jag ändå bara sitter här:(Men de känns för osäkert nu.

Hoppas ni har orkat läsa all den här historien och jag tycker i slutändan att smärtan var värt det fast de va den värsta jag vart med om men all personal på Cityakuten Helena, Angelica, Eva och Britta o ögonläkaren har gjort ett fantastiskt jobb och jag ska dit om 3 månader för ett återbesök:)

Tack till mina vänner o familj som ringt och lugnat ner mig o stöttat mig igenom denna läkningsprocess.
Tack för att ni bryr er<3<3<3

Och tack Stina som varit min personliga assistent under den här helgen:)

Mardrömshelgen!

Hade tagit sömntablett vid 22 tiden på torsdagen men syrran hade vaknat kl 02 på natten av att jag skrek och grina av ren smärta fast jag hade tagit maxdos av smärtstillande, sömntablett och jag hade legat med ispåsar på ögonen hela tiden. Jag visste inte va jag skulle ta mig till och smärtan vägrade lugna ner sig. Jag fick panikattack och hade svårt att andas...På fredagsmorgonen lyste solen in i sovrummet fast vi har draperier så det brände o sved som fan i ögonen. Så jag tog madrass, täcke o kudde o in i badrummet o la mig där. Det var enda stället i lägenheten som va helt svart, hade  tillgång till toa o vatten. Där satt jag från fredag till söndag.
Det enda jag kunde äta var frukt, godis, frysta bär o glass. Jag hade varken någon aptit o jag kunde ju inte se maten heller och allt som osade mat sved o brände så sjukt mkt i ögonen så de va ingen chans att jag ville äta nåt.
Jag åt heller inga smörgåsar, hade ingen som helst aptit på det...
På fredagen hade jag oxå flera panikattacker och jag ringde cityakuten flera ggr så dom försökte lugna ner mig o sa att de va en del av läkningsprocessen...jag kan inte ha varit lätt o prata me:(
Jag hade så svåra smärtor så när Stina kom hem från skolan vid lunchtid på fredagen satt jag i badrummet o skrek, grina av smärtan o jag satt i telefonen med cityakuten o stackars syrran fick ta ut hundarna o sen åka tillbaka in till cityakuten och hämta mer smärtstillande och jag fick nu med mig Ketogan oxå.

Jag tog Ketogan o Citodon o allt som dom gett mig men tydligen har ja nån superkropp som inte verkade ta emot medicinerna lr så får man så här ont iaf trots smärtstillande.

På lördagen skavde mitt högra öga nå sjukt mkt och på söndagen skavde det vännstra ögat. Jag ringde och dom sa att det säkert va skyddslinserna som började skava.

Dom här fyra dagarna har varit rena mardrömmen o jag e så sjukt glad att dom är över!!!


Operationsdagen!

Okej då ska jag försöka blogga här nu efter min ögonoperation...ni får godta lite stavfel här o där ifall de e så eftersom just nu är det hela lite suddigt o dant:(

Natten innan operationen va jag uppe till kl 02 kanske..va så sjukt nervös o helt enkelt så pigg så ja ville inte sova.
På torsdagen 17 februari asså så klev jag upp kl 8. Jag och Jessica tog tåget typ 9.30. Jag hade inte ätit något innan, vågade inte ifall ja skulle få ont i magen så när vi kom till stan drack vi en varsin smoothie iaf. Satt o snackade på fiket innan de va dags o gå till Cityakuten.

När jag kom dit fick jag komma in på en gång och jag träffade då Britta som va en jättetrevlig ögonsjuksköterska. Hon gick igenom rubbet. Allt från hur operationen och förberedelserna går till och vilka mediciner osv som jag får med mig hem. Det tog väl ca en timme. Hon gjorde oxå en synundersökning. Sen fick jag träffa ögonläkaren (kommer inte ihåg namnet) men han gjorde en extra synundersökning och undersökte pupillerna osv. Sen fick jag göra upp med betalningen innan operationen. Får en saftig faktura på 23 500 sen då....

Men de e det ju värt:)
Jag fick sen träffa Helena som va med under hela laseroperationen. Av henne fick jag en massa ögondroppar och bedövningsdroppar. Fick lägga mig på britsen och ögonläkaren kom in. Han berättade hela tiden vad han skulle göra så de kändes bra:)
Han hade en ögonlockshållare som han satte på och sen rengjorde han ögat o jag fick titta på en grön prick i lasermaskinen och jag kände lukten av bränt. Varje öga tog ca 35 sekunder. Han tog bort översta lagret på ögat som han skrapade åt sidan o sen sköljde han ögat o de va lite läskigt. Efter de va de dags för andra ögat. Hela operationen var smärtfri o jag kände inget förutom när de blev kallt då han sköljde ögat men annars gick de väldigt bra.
När jag satte mig upp blev de suddigt o jag fick ett par solglasögon på mig.
Sen kom Jessica o vi åkte hem. Hon tänkte hänga me hela vägen men ja sa att de gick bra o åka till Fiskis sj. Hon bor ju bara två stationer bort men när jag skulle hoppa av så såg jag knappt nåt!
Var hur jobbigt som helst. Jag måsta ha sett full ut haha!


Dessa mediciner fick jag med mig hem:

Chloromycetin, ögondroppar med antibiotika
Bedövningsdroppar för ögonen
Citodon, för smärta
Diklofenak, smärtstillande och antiinflammatoriskt
Artelac, viscotears, återfuktande ögondroppar
Flunitrazepam, sömntablett
Imovane, sömntablett
Tetrakain-Hydroklorid, Bedövningssalva
Isopto-Maxidex, ögondroppar med kortison.

På kvällen hade jag den värsta smärtan i ögonen. Jag bara skrek och grinade av smärtan. Det var ren outhärdlig smärta o ingen medicin hjälpte. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv o jag fick många panikattacker eftersom ögonen var svullna eftersom hon hade lagt i pupillförstorande droppar i ögat o sen har dom ju bränt i själva ögat.
Ögonen sved, brände och det stack i ögonen. Dom bara rann och jag kunde inte se ngt. Jag kunde inte ha ngn lampa tänd för då blev de ännu värre. Ville bara att smärtan skulle försvinna just då....



It´s time!

Jobbade till kl 21 idag. Hade utvecklingssamtal idag med personalchefen. Blev lite nervös innan o va ännu mer nervös under samtalet som var en hel timme.
Skönt o få de gjort iaf hehe:)
Jag ska ju på förflyttningsutbildning på fredag men eftersom jag tagit ledigt så måste jag göra det nästa vecka på min lediga dag o allt:( Den 24 feb 8.30-11.30...suck. Men e de obligatoriskt så är det.

Imorgon är det dags för laseroperationen kl 11 på Cityakuten. Hoppas att det går bra. Nu börjar nervositeten och oron komma. Jag är jättepigg och kommer säkert ha svårt att sova...
Då blir man nästan 24 000 kr fattigare, men de e värt varenda krona:) Jag har ju haft glasögon sen jag var 7 år gammal.
Jessica från jobbet skulle följa med mig imorn så skönt med en vägledare när ja ska hem haha:)
Sitter väl här o surfar tills jag känner mig trött....men ja måste ju upp i tid imorn så man kanske ska fundera på sängen snart:)


<3



Snowy day:)

Vaknade o klev upp 8.30 imorse. Det var 10 minus ute men jag tog ut hundarna strax efter kl 9 på en långprommis. Det snöade men solen lyste ändå, de e riktigt vinterväder ute nu! Ett tag som man trodde att våren var på väg att komma men de blir alltid nå bakslag innan den riktiga våren kommer:)

Jag ska ta en promenad snart till jobbet.

I övermorgon är det dags för laseroperation:)Spännande!Har fan väntat i 5 veckor nu sen jag bokade tiden jue:(
Så här kommer de typ gå till:

Mysigt värre....jag e inte nervös nu men jag kommer va sjukt nervös innan iaf. Jag kommer opereras 17 februari kl 11.00. Är ledig från jobbet tills på söndag sen e de första dagen o jobba efter operationen på måndag morgon.

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och jag har varit ledig:)
Jag har aldrig firat alla hjärtans dag nån gång o inte blev det i år heller...maybe next year I hope<3<3

Stina gick i skolan hela dagen så jag gick en långis med hundarna, solen lyste o de va jättehärligt. Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan, de va så jävla kallt ute, 12,5 minus!!!!Höll på o frysa häcken av mig haha.
Jag klippte mig på Hårcenter på Kungsgatan o så här blev det:

Lite rufsig lugg kanske...men jag har ju svårt o ha lugg då jag har en ugly virvel på sidan som jag hatar för ja tycker de e så snyggt me lugg. Hon klippte rätt mkt på längden men men de växer ändå ut fort iaf så de e okej.
Sen gick jag på bion Trassel i 3D och den va så jävla bra!!!Den är att rekommendera!Den va både rolig, spännande och sorglig o såå söt film:)


Jag skulle ta t-banan från hötorget till slussen men när ja va där så ångrade jag att ja inte promenerade dit istället för ja fick vänta på tre tåg innan ja kunde hoppa på. Så jävla mkt folk som stod som sillar i t-banetågen...haha
Jag kom till slussen 16.58 så hade två min på mig innan tåget gick o jag hann precis...puh:)
Saltsjöbanan e ju inte känd för o gå ofta så de gäller att man skyndar sig.
När jag kom hem käkade ja mat, Stina va redan hemma o sen kolla vi på Top Model.
Det är 13 minus ute o sååå kallt. Får se om de blir promenad lr inte till jobbet imorn, börjar kl 12.

Jag vill oxå önska Grattis till Sandra "Nypan" som fyller 24 år idag!!!!Vi gick djurvårdsgymnasiet tsm för er som inte vet:)


(Tog bara nån bild som jag hade på dej hoppas de e okej hehe<3)

Hoppas alla haft en bra Alla hjärtans dag!!!!

Lårkaka

Efter jag ramlade med cykeln på isen så känner jag knölar under huden där jag fick blåmärket och jag tror att det är en s k lårkaka. I know de låter lite äckligt men de verkar som jag fått en sån:

En lårkaka är en inre blödning

När man får en hård smäll eller tackling mot lårmuskeln brukar man kalla det för en lårkaka. En lårkaka innebär att lårmuskeln fått en inre blödning, en så kallad muskelbristning. Lårkaka får man ofta när man utövar idrotter så som handboll, ishockey, innebandy och andra sporter där man har tuffa närkamper. När det uppstår en blödning i lårmuskeln så startar det samtidigt en inflammationsprocess. Denna process innebär att området runt muskeln där man blivit skadad samlar på sig vatten. Samtidigt släpper inflammationsceller ut olika ämne och det är denna process som gör att vi känner smärta. Ofta svullnar området där man fått lårkakan upp och låret känns stelt och ömt. Ofta tar det 1-2 veckor innan lårkakan läkt. Är blödningen stor kan det dock ta flera veckor och man bör då uppsöka en läkare för kontroll.




Sunny sunday:)

Promenerade till jobbet igårmorse. De va typ 10 minus ute...brrr.
Jag gick o la mej strax efter kl 01 natten till söndag o sen va de bara o kliva upp när klockan ringde 6.45...suck, va sjukt trött!

När jag kom hem hade mamma städat hela lägenheten o dammsugit o torkat golv hehe:)Tack för de. Och sen hade hon lagat en grymt god kalops med kokt potatis o rödbetor. MUMS!!!
Om man ändå vore duktig på matlagning:)
Hon hade gjort en jättegod bärpaj till efterrätt med blåbär o hallon i:)supergod!
Efter de vart ja proppmätt! Kollade på lite tv o sen kl 19.20 gick saltsjöbanan som mamma skulle åka med så vi följde henne till tåget med hundarna:)

Stina o jag kollade på Solsidan kl 20 o de e alltid lika roligt:)hehe


Melodifestivalen Deltävling 2 Göteborg

Imorse klev jag upp kl 8.30. Åt frukost och kollade på Nyhetsmorgon. September va med i intervju så de va kul o se:)
Solen lyste och det var helt underbart vackert vinterväder:)
Jag började kl 12 idag så Stina o mamma hängde me mej halva vägen till jobbet med hundarna sen fortsatte dom ut på isen. Kl 15 åkte mamma in till stan för o träffa Emelie. Hon är fortfarande kvar där. Jag slutade kl 21 och missade en del av Melodifestivalen deltävling 2. Dom va i Göteborg ikväll. Hann iaf se att Sanna Nielsen och Brolle kom vidare till Globen finalen o de hade jag tippat på redan innan dom börjat sjunga:)

Ikväll kl 23.15 sänds ju en av mina favoritfilmer "Rock Star" på kanal 5. Synd att man jobbar 7.45-16.45 imorn för då kan jag ju inte se hela filmen. Den slutar liksom 01.20....
Men de e en jättebra film:)


Jag ska promenera till jobbet imorn e de tänkt så hoppas de inte snöar...

Snökaos och äventyrsbad

I torsdags va jag ledig. Mamma skulle komma på besök så jag gick en långis med Dessi ute på sjön, handlade på affären o städade hela lägenheten. Jag hade tänkt att åka in lite tidigare för o hälsa på syrran inne i stan vid 17 tiden men hon ringde mej strax efter kl 8 på morgonen för o säga att vi inte kunde ses då hon måsta va på jobbet....så då blev man väckt så tidigt på sin lediga dag:(
Så jag och Stina åkte in tillsammans på kvällen och mammas tåg va 15 minuter försenat så de va okej:)
Stina o ja va på Mcdonalds o skulle köpa fika på centralstationen o i kön e ja säker på att de va Linnea Henrikssons pojkvän. Hon som va med i förra årets idol. Han va iaf aslik honom:

Vi åkte hem direkt o sen satt vi i lägenheten och pratade och kollade på tv. Stina skulle upp tidigt till skolan dagen efter men jag o mamma va uppe till nästan 01.30.

Vaknade 7.20 i fredags pga att pappa ringde o väckte mig:(suck....mysigt. Jag försökte ju somna om igen men de gick inte, ja blev klarvaken så de va bara o kliva upp. Det var värsta snökaoset ute! Blåste och snöade sjukt mkt.
Satte på tv:n o alla bussar i Nacka var inställda, o pendeltåg va inställda, de va jättemkt förseningar på vissa t-banor men saltsjöbanan va bara 10 min försenat.

Jag va ledig o Stina va ju uppe tidigt för o åka till skolan men de va inställt pga vädret så hon blev hemma. Vi hade verkligen ingen lust att va hemma hela dagen så vi trotsade vädret och gjorde oss iordning för att åka till Eriksdalsbadet i Skanstull:)


Det va första gången vi va där o de va kul:)Inte så stort, det va 2 vattenrutschkanor, tre bubbelpooler o motionsbassäng.
Vi va där i ca 2 timmar. Sen gick vi ut i vintervädret o då hade det iaf lugnat ner sig lite o snöade inte iaf..men de va grymt mkt snö ute.
På kvällen kollade vi på Let´s Dance och gjorde hemmagjorda hamburgare:)Gottigott
Andreas Weise åkte ut.
Figge och Frank gjorde verkligen jättefina danser:)
Temat var filmtema.
Jessica hängde löst:
Foto: Joel Stockman/TV4
Andreas som åkte ut:
Foto: Joel Stockman/TV4
Figge:
Foto: Joel Stockman/TV4
Alexander va dålig o pinsam :
Foto: Joel Stockman/TV4
Jättefin låt och dans:
Frank Andersson och Charlotte Sinclair Foto: Joel Stockman/TV4

Dag 4

Känns som att mitt blåmärke ser värre ut för varje dag, detta e alldeles nytaget 4 dagar efter jag ramlat med cykeln:

De e ungefär 12x14 cm stort haha..ja har aldrig haft ett så stort blåmärke förr. Kan fortfarande inte sova på den sidan av kroppen...jag som vänder o rör på mig så ofta när ja sover hehe

hmm

Nån som vet varför de inte går o lägga upp youtube klipp på bloggen?
Har ju funkat förr....hmm

work

Igår va man på jobbet till kl 17. Klev upp typ 7 på morgonen o tänkte ta tåget eftersom de e lite halt ute men när ja skulle börja gå så fick jag kramp så ja fick ändå ta cykeln 7.25 till jobbet. Kom precis kl 7.45. Visst ja kunde ju ta de senare tåget men jag gillar inte o komma alltför sent till jobbet...

Men sen gick de över o dagen rullade på som vanligt.
Imorse när ja vaknade va de regn o slask ute...tråkigt värre...
Jag börjar inte förrän kl 14 idag...

Melodifestivalen Deltävling 1 Luleå

Idag vaknade jag kl 9.30, tog en dusch o åt frukost. Solen lyste så jag o Stina gick ut en långis med hundarna. Sen ville jag kolla på bion Trassel men de ville inte Stina så vi åkte till Nacka Forum istället. Jag köpte en tröja, jeans o underkläder:)
Sen handlade vi mat så vi käkade tacos när vi kom hem. Göttans:)
Kl 18.10 kollade vi på Shrek den tredje men de va ju rätt tråkig film....
Kl 20 va de dags för Melodifestivalen deltävling 1 i Luleå och de va hur dåliga artister o låtar som helst!!!
Den enda som va sjukt bra va den sista låten som Danny sjöng "In the club".
Han va grymt snygg ikväll:)

Han kom ju direkt till Globen o de visste man ju hehe:)Inte så tuff konkurrens ju haha..
Dilbas låt va ju så jävla dålig!
Rätt kul att hon kom sist:)
Programledarna va inte ett dugg roliga o dom va helt kass haha!

Dessi har varit sååå jobbig ikväll, fattar inte hur hon kan va så skendräktig nu, hon har ju inte ens hunnit löpa ännu. Hon har ju tuggat sönder hela min extramadrass som jag har i min säng till småbitar för o bädda till hennes "låtsasvalpar" fast vi plockat bort alla leksaker o sånt. Sen ligger hon o skakar, går me svansen mellan benen o hon har suttit o pipit o gnällt hela jävla kvällen!Man blir ju galen....snacka om att man har bra tålamod. Jag kommer då aldrig mer skaffa en tik när dom blir så här jävla jobbiga!!!

Café Opera

Fick meddelande av Lotta på jobbet ifall vi skulle gå ut på krogen i fredags istället för lördag o jag slutade ju kl 15.45 men jag sa okej.
Hann gå på systemet, kom hem o åt mat, kolla datorn o sen fixa iordning mig. Jag tog 20.50 tåget. Kom till T-centralen ca 21.30 där jag mötte  upp Lotta. Vi åkte till Kungsan eftersom vi tänkte gå på Café Opera lr Entourage. Vi gick förbi Café Opera men de såg rätt dött ut där, ingen kö, ingen musik som hördes ut....så gick vi förbi Entourage o där dunkade de musik o va redan kö. På nåt vis så bestämde vi oss för Café Opera ändå fast de verkade mer drag på de andra stället. Vi betalade 200 kr inträde, o hängde in jackorna o gick sen ner till baren. De va rätt lite folk då o ingen dansade o dansgolvet va inte ens öppet så ja frågade en av servitriserna varför de inte va nå dansgolv o fick då svaret att de va fredag o därför de inte va öppet o man kunde isf dansa framför dj-båset. Typ alla stod o minglade vid baren...Vi visste inte va vi skulle gö så vi tänkte kolla de andra stället men där va de så lång kö så de va jättesvårt o komma in där o då tänkte vi om vi skulle gå på nån annan nattklubb men Lotta skulle ändå hem med sista pendeltåget så vi skulle inte hinna köa till nå annat ställe ändå för isf skulle ja få gå sj o hur kul e de?
Så vi åkte hem, jag hann med sista tåget kl 01 så de blev en sjukt tidig kväll...Ångrar så mkt att vi inte gick till Entourage först lr att vi skulle gå på lördag istället.
Aja men nästa gång får de bli bättre planering.

Känns så länge tills jag kan gå ut nästa gång o just därför va ja så taggad på o gå ut i helgen för nästa helg kommer mamma på besök o ja jobbar, helgen efter de ska jag va hemma efter laseroperationen o helgen efter de jobbar jag så de blir inte utgång förrän i mars för mig:(



Smärta

Imorse klev jag upp kl 05.55. Gick o la mig typ vid midnatt igår så ja va sjukt trött. Skulle egentligen börja 7.45 men de fattades folk kl 6.45 så ja började en timme tidigare istället.
Jag orkade inte ta tåget som går kl 6 så jag tänkte ta cykeln då som jag hade gjort dagen innan. Klockan 6.15 började jag cykla iväg. Gick rätt bra men när jag var vid tippen o skulle cykla nerför backen så skulle jag svänga höger direkt vid rondellen o jag va så jäkla trött o de va mörkt ute o ja tänkte inte på att de va halt ute så precis när jag bromsa in o svängde så vek sig cykeln o flög åt sidan o jag dunstade ner i världens isbana!!!
Jag låg kvar en stund o bara inandades smärtan för de gjorde så sjukt ont! Som tur va tror jag ingen såg mig eftersom de va så tidigt på morgonen men de kom sen en bil i rondellen o ja hade så ont o va så trött så jag viftade argt bort honom men han kom me bilen mot mig ändå o frågade hur de gick så jag var ju tvungen o stappla mig upp o sätta mig upp på cykeln igen..suck

Hela dagen på jobbet hade jag smärtor o när jag satt mig o skulle resa mig igen så gjorde de såå ont:(
När jag kom hem såg jag hur hårt jag föll. Som tur va så va de ju is jag ramla på o inte grus/asfalt men jag hade ont i knät, armbåge o hand o fick ett typ 10 cm stort blåmärke på låret som varierade i färgerna rött/lila o ja va alldeles svullen där.
Så här såg det ut senare idag;

Film:)

Klockan 16 började jag jobbet o  ja va iaf bättre då men hade ju inte kunna sovit nå mer...
När jag kom hem från jobbet kollade jag på filmen "I rymden finns inga känslor", jag fick låna filmen av en arbetskollega o den måste ja lämna tillbaka imorn så...Den va rätt kul o bra film, gulligt slut:)


Värsta natten o morgonen ever

Jag kom inte i säng förrän kl 5 imorse, och när kl var 9 ringde klockan men jag sov en timme till så efter typ 5 timmars sömn va jag pigg o vaken. Hann äta en halv smörgås sen blev de magkramp. Tog magtabletter o krampade i typ 40 min sen tog jag en dusch som oftast hjälper så efter duschen kunde jag äntligen ta ut hundarna, sen har ja städat upp i garderoben o nu sitter jag  här o försöker ta de lugnt innan jag går en långis med Dessi. Det va ju tur att jag börjar kl 16 idag.

Dessi sitter o piper o piper o ja vet inte va hon vill. Hon går med  svansen mellan benen o lägger sig i garderoben....de brukar hon ju gö när hon e skendräktig...hmmm


Magkramperna är inte över en, hade nyligen en till krampattack....


Domningar o sömnlöshet

Jobbat 12-21 o sen när ja kom hem kolla ja på tv o satt vid datorn. När jag hade kollat klart på Plastikdoktor 90210 kl 00.55 så tog ja ut Dessi en snabbis o sen gick ja o försökte sova men det går bara inte!
Jag känner typ domningar i armarna, som att det kryper i armarna o jag vettefan va de är!
Blir så irriterad att jag inte kan sova o jag e hur pigg som helst men kom igen klockan e ju liksom snart 3 på morgonen. Tänk om jag jobbade morgon, då skulle ja kliva upp om några timmar bara men nu börjar jag kl 16 men har skrivit upp att ja kan jobba från 12.

Får väl se om man blir inringd lr inte.

Jag vill bara att de ska sluta krypa i armarna så jag kan sova nån gång!!!!Hopplöst för fan. Nån som vet varför de blir såhär?


Born this way 12 dagar kvar

Lady gagas nya låt "Born this way" 
www.ladygaga.com

 

INTRO: 
It doesn't matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up'
cause you were Born This Way, Baby
VERSE: 
MY MAMA TOLD ME WHEN I WAS YOUNG
WE ARE ALL BORN SUPERSTARS
SHE ROLLED MY HAIR AND PUT MY LIPSTICK ON
IN THE GLASS OF HER BOUDOIR
"THERE'S NOTHIN WRONG WITH LOVIN WHO YOU ARE"
SHE SAID, "'CAUSE HE MADE YOU PERFECT, BABE"
"SO HOLD YOUR HEAD UP GIRL AND YOU'LL GO FAR,
LISTEN TO ME WHEN I SAY"
CHORUS:
I'M BEAUTIFUL IN MY WAY
'CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
DON'T HIDE YOURSELF IN REGRET
JUST LOVE YOURSELF AND YOU'RE SET
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
POST-CHORUS:
OOO THERE AIN'T NO OTHER WAY 
BABY I WAS BORN THIS WAY
BABY I WAS BORN THIS WAY
OOO THERE AIN'T NO OTHER WAY
BABY I WAS BORN-
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY
DON'T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON'T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON'T BE A DRAG -JUST BE A QUEEN
DON'T BE!
VERSE:
GIVE YOURSELF PRUDENCE
AND LOVE YOUR FRIENDS
SUBWAY KID, REJOICE YOUR TRUTH
IN THE RELIGION OF THE INSECURE
I MUST BE MYSELF, RESPECT MY YOUTH
A DIFFERENT LOVER IS NOT A SIN
BELIEVE CAPITAL H-I-M (HEY HEY HEY)
I LOVE MY LIFE I LOVE THIS RECORD AND
MI AMORE VOLE FE YAH (LOVE NEEDS FAITH)
REPEAT CHORUS + POST-CHORUS
BRIDGE:
DON'T BE A DRAG, JUST BE A QUEEN
WHETHER YOU'RE BROKE OR EVERGREEN
YOU'RE BLACK, WHITE, BEIGE, CHOLA DESCENT
YOU'RE LEBANESE, YOU'RE ORIENT
WHETHER LIFE'S DISABILITIES
LEFT YOU OUTCAST, BULLIED, OR TEASED
REJOICE AND LOVE YOURSELF TODAY
'CAUSE BABY YOU WERE BORN THIS WAY
NO MATTER GAY, STRAIGHT, OR BI,
LESBIAN, TRANSGENDERED LIFE
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN TO SURVIVE
NO MATTER BLACK, WHITE OR BEIGE
CHOLA OR ORIENT MADE
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN TO BE BRAVE
REPEAT CHORUS
OUTRO/REFRAIN:
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I WAS BORN THIS WAY HEY!
I'M ON THE RIGHT TRACK BABY
I WAS BORN THIS WAY HEY!


Time for work

Jag och Dessi var ute i 2,5 timmar igår:)Det va ju så härligt ute:)När jag kom hem hann jag va hemma en timme sen gick jag o mötte Stina vid tåget.
Idag jobbar ja 12-21.
Inatt har jag sovit dåligt, varit uppe flera ggr pga konstiga drömmar o magont. Tidigt på morgonen så skulle Dessi ut. Hon gnällde hela tiden o ja försökte få henne o sova flera ggr men hon e så jäkla envis o satt där i hallen så jag klädde på mig o tog ut henne o jag går ju hellre ut me henne än att hon ska skita inne.
Åkte upp igen o försökte sova men efter typ en timme skulle Stina upp så då vaknade jag....Sen klev ja upp 8.30, har dammsugit o städat upp lite i lägenheten o ska snart ut med hundarna innan ja ska till jobbet.

Tråkigt väder idag, mulet o grått så de e tur man jobbar då hehe:)Har inte kunnat äta nåt, lr bara en frukt pga magsmärtor.
Har tagit en dusch nu så de ska väl gå bra.


RSS 2.0