Flyttdagen

Jag vaknade kl 9.20 imorse. Har tagit upp alla flyttkartonger från källaren så nu väntar man bara på att syrran ska komma med släpet så vi kan packa in grejerna.
Dessi är orolig och verkar förstå att jag ska flytta då hon ser alla mina saker. Hon är väl rädd att hon inte får hänga med kanske:)hehe
Måste snart packa ihop datorn oxå:(Ska försöka fixa bredbandet fort. Ska ringa dom imorgon.


Skrivit på hyreskontrakt idag så nu har man egen lägenhet!Inflyttning imorgon:)

Igår var jag till Sandviken centrum och klippte håret:)Det behövdes verkligen och det va skönt o få det uppklippt:)

På kvällssidan kom Madde o de va kul:) Tog bussen från Sandviken på förmiddagen. Träffade inte Sandra något idag men ville inte störa o knacka på dörren bara för o säga att jag åker...

Tog typ 40 minuter till Gävle, fick vänta där i en timme på tåget till Hudik och satt där i 1,5 timmar...suck. Träffade Lennart för att kolla på lägenheten. Vet inte om de blev nå mixup lr nåt för när jag kom in i lägenheten såg den rätt så liten ut. Men jag e ju i akut behov av boende eftersom jag börjar jobba nu på måndag så självklart tog jag ju lägenheten. Han sa ju att om jag ville ha den så får jag den:)
Men när vi skrev på hyreskontraktet skrev han att lägenheten var på 33 kvadrat och adressen var Domaregatan 3B men i telen så sa han att jag skulle få kolla på en lägenhet på 43 kvadrat och på Domaregatan 1B...han kanske redan hade hyrt ut den vem vet. Ångrar att jag inte frågade om det. Men men nu har man iaf nånstans  bo:)
Jag fick skjuts sen ner till stationen och han snackade en stund med mig i bilen men om han inte hade gjort det hade jag hunnit med bussen men fick nu vänta en timma till i Hudik. Bussen åkte precis när jag klev ut ur bilen liksom:(Så typiskt. Jag tog en fika på äckliga Skutan. Men bara dom som har öppet ju. Käkade en ost/skinkmacka och jag undrar, varför måste dom bre på stora jävla äckliga smörklickar i mackorna???Tycker det är så jävla vidrigt. Jag blir spyfärdig om de e för mkt smör på mackan. Man får liksom ta bort allt pålägg och sen ta bort den gigantiska klicken med smör innan man kan käka mackan...
Var rätt så trött när jag hoppade på 16.20 bussen mot Ljusdal. Hade ju så jäkla tung packning med mig oxå:(
När jag klev ut så höll jag på att frysa ihjäl. Så sjukt kallt ute! Pappa sa att det hade varit 19 minus här..bbrrr
När jag väl var hemma käkade jag lite mat och började sen att packa. Terese(syrran) ska ju komma hit imorgon så ska vi packa in grejer. Känns så jävla skönt o äntligen få flytta härifrån. Dessi får ju oxå hänga med i flyttlasset of course:)Köpte ett jättefint halsband åt henne i Borlänge. Lägger upp nån bild på de sen.
Nu är jag rätt så trött så ska väl gå o lägga mig. Dessi har övertagit sängen!Gah! Hon får slagga på soffan istället hahahahaha:)

Sandviken!

Igår vaknade jag 4.30. Vaknade av magont..suck
Försökte somna om igen men blev väckt vid 6-tiden av att mamma skulle upp o jobba...hmm åkte hit just dessa dagar för att hon var ledig så vi kunde göra nåt men så e de. Va väl nån som inte kunde jobba så mamma fick ta deras pass. Jag vaknade sen igen kl 10:)Skönt med en lång sovmorgon fast jag vaknat tidigare med magsmärtor. Det hade snöat under natten och mer snö kommer det...Jag som vill ju ha vår nu!!!
Gick till Kupolen och shoppade kläder, nya skor mm.
Kom till lägenheten kl 15 och rastade Danne. Sen fick jag skynda mig att göra mig iordning och käka lite mat innan jag skulle till tåget kl 16.56 till Sandviken. Mamma hann precis komma hem när jag skulle gå så hon tog med sig Danne till stationen. Fick där veta att tåget blivit inställt såklart:(Fick åka buss istället. Fick byta buss i Falun. Kom till Sandviken typ 25 minuter senare än beräknat. Blev hämtad av Sandra och Jimmy:)Skönt o slippa kånka på packningen hehe:)
Vi kollade på två och en halv film för sen hade jag typ slocknat redan...hehe
Gick och la oss vid 1.30.
Sitter nu i lägenheten och ska snart till centrum och försöka hitta nån frisör...Vaknade kl typ 7.20 imorse av att Sandra var uppe. Hon skulle till högskolan. Kommer väl hem vid 14-tiden. Hmm va ska man göra tills dess?Snöar ju ute. 
Jag har tagit en skön dusch nu på morgonen och sitter här o kollar på tv:) 
Hade gärna velat gå o träna men glömde fråga Sandra om det:(Har ju inga träningsskor med mig. Blir så jäkla lång tid innan jag hinner gymma igen. Gymmade ju senast i förrgår i Borlänge. Får väl köra hårdträning sen när jag flyttar till Hudik hehe:)
Ikväll kommer Madde hit o de ska bli kul:)Hon va ju oxå sjuk så får se om jag går dit nån sväng idag. Hon kanske måste vila upp sig innan hon kommer hit ikväll...

Möte, blodgivning och resa till Borlänge

Vaknade igår morse kl 7.22!!!Gah. Hade ju möte kl 8 och jag skulle ha klivit upp kl 6.45. Jag som hatar att försova mig. Men som tur var hann jag precis. Tur att jag hade nära till mötet iaf. Och inte nog med att jag försov mig så eftersom jag var så stressad så fick jag ju magkramp oxå...suck. Stoppade i mig 5 magtabletter innan mötet så blev det bättre:)
Vi bokade ett nytt möte till den 3 februari. Hann inte göra så mkt på detta möte då de mest va jag som snackade hela tiden..oopps hehe
När jag kom hem igen va kl 9 och jag käkade frukost och fick ont i magen igen. Tog sen ut hundarna eftersom inte pappa hade gjort det...hrmf
Sen började jag packa och packade självklart för mkt grejer. Fattar inte va jag får med mig. Känner ju att jag bara tar det viktigaste men de finns ju såå många viktiga saker som måste med hehe...
Fick en anmälan att jag ska gå på blodgivning den 3 februari men eftersom jag troligen kommer flytta så frågade jag om jag kunde komma samma dag, asså igår då. Så kl 10 gav jag blod. Jäklar va tjock nålen var. Men de e väl så blodet pumpar ut extra fort. Kände mig inte alls nå yr eller så efteråt men tog en macka o festis ändå:)Valde ett vätskebälte som present för att jag var så duktig haha. Det passar ju faktiskt väldigt bra när man ska ut o springa i vår:)
Sen gick jag hem och fortsatte att packa. Fick gå ner till tåget med Danne och all packning. Pappa kunde liksom tydligen inte hjälpa mig ner....Det gick iaf bra att åka tåg men tåget i bergslagen blev försenat:(grr
Skulle varit framme kl 15.43 men kom fram 16.05!!!
När jag kom fram så väntade mamma där. Danne blev överlycklig över att få träffa sin matte igen:)hihi
Sen gick vi till lägenheten, lämnade grejorna och Danne och gick sen för att käka på en grekisk restaurang nere på stan. Mammas sambo och hans mamma gjorde oss sällskap:)Det var första gången jag träffade hans mamma som var 80 år!Hon va riktigt trevlig och de va kul och få träffa henne:)
Det var riktigt god mat. Jag käkade grekisk sallad till förrätt och kolgrillade stora tigerräkor på spett med ris och tsatziki till varmrätt. Det var så sjukt stora portioner så jag orkade ingen efterrätt och eftersom jag har lite svårt att äta typ glass och yoghurt o  sånt så ville jag inte testa heller. Vi satt där i 2,5 timmar!!!Kändes som vi aldrig skulle få gå därifrån..suck. Hann iaf hem till halv åtta hos mig så vi kollade på det programmet:)
Idag vaknade jag kl 5.50!!!Mamma och Leif skulle upp och jobba så nu sitter jag här ensam med Danne. Ska vänta tills Leif kommer vid lunch för då ska jag iväg och gymma:)Kommer sen gå till lägenheten och byta om och göra mig iordning för att sen gå på Kupolen och shoppa lite:)Ska försöka få en frisörtid oxå om det finns nå dropin. Var till flera frisörer nere på stan igår och hörde mig för men dom verkade va jäkligt fullbokade..suck
Annars får jag väl vänta med klippningen då:(
Imorgon åker man till Sandviken då:)Ska bli så kul!Längtar:)

Borlänge imorgon!!!

Jag har kollat på denna film ikväll:

Den va ganska rolig:)

Idag har jag gymmat. Det kändes skönt:) Kom hem och gjorde mig iordning för o gå på möte på UNIK men va där i typ 5 minuter. Jag bara konstaterade att jag inte behövde gå dit och att jag redan fått jobb så då fick jag gå. Gick hem och tog en långprommis med Dessi. Ringde sen angående lägenheten i Hudiksvall men den var tyvärr uthyrd men han hade en till som inte var ute på annons än och självklart blev jag intresserad. Det var på samma gata (Domaregatan) som den förra men den här var större:) Den här va på 43 kvadrat och den andra va liksom på 33 kvadrat. Den låg på andra våningen i ett gult trähus, supernära centrum, sjukhuset och till jobbet:)So najs.
Ska dit och kolla på den nu på lördag och isf får jag flytta in omgående så då ska syrran hjälpa mig att flytta in redan på söndag och sen börjar jag ju jobba den 1 februari:)
Blir lite intensivt men kul:)

Jag ska ju till Borlänge imorgon och lämna Danne. Vi åker 12.10 tåget och är framme 15.43. Ska bara lämna Danne i lägenheten sen blir man bjuden på grekisk restaurang av mamma:) Hennes sambo och hans mamma ska oxå med. Första gången jag träffar henne:)
Jag kommer stanna där tills torsdag och hoppar sen av i Sandviken och sover hos Nypan tills på lördag. Då åker jag till Hudik och kollar på lägenheten. Det ska bli så himla kul o träffa Sandra och även Madde skulle jag få träffa:)Ska bli skitskoj!
Imorgon kl 8-9 ska jag på möte med en jobbcoach på Jenssen education i Ljusdal. Borde nog försöka sova nu då...Ska upp typ 6.45 för o hinna..

Bild på Nypan och Madde:)

JOBB!!!

I onsdags var jag på arbetsintervju på A-Assistans Leimir AB och det gick ju jättebra. Dom ställde många frågor...
Dom hade tagit in 4-5 stycken på intervju men jag fick reda på en gång att jag fått jobbet. Så jag blev såklart väldigt glad då jag tyckte det kändes bra:)
Jag har nu varit på introduktion fredag och idag. Ska dit imorgon oxå.
Jag tycker det har gått bra. Eftersom jag helst vill bo i Stockholm eller Göteborg så söker jag sommarjobb där i sommar. Hoppas jag får nåt där så jag kan flytta ner.

Infoträff

Var ute på en sparktur med Dessi igår. Träffade en Cavalier hane som var 7 år som Dessi lekte med:)Det va kul o se:)
Gick sen ner på gymmet. När jag skulle hem så hittade jag en hund som var lös. Han gick mitt på vägen och jag var rädd att han skulle bli påkörd så jag lockade honom till mig och försökte knacka dörr och fråga om nån hade sett honom förr. Det gick inte så bra så jag tog med honom hem och hämtade ett hundkoppel. Gick sen ner igen på köpingen för att leta efter ägaren. Hörde någon ropa och jag frågade om dom letade efter en hund. Jag släppte honom och han sprang i full fart mot ägaren:) Sen va de bara o gå hemåt igen...Man tycker ju att hon borde väntat in mig och kanske tackat mig lr nåt för att jag tog hand om hennes hund! Jag kunde ju lika gärna snott den om hon haft otur. Så det var ju tur att de va jag som hittade den och lämnade tillbaka den.

Idag vaknade jag kl 8. Skyndade mig till skolan och ansökte om att få läsa kurserna Naturkunskap B och Matte B. Får väl se när jag får börja. Dom har ju intagningar löpande så de e liksom bara hoppa in i kurserna.
Efter det så käkade jag frukost och gick sen ner till gymmet och tränade.
Kom hem efter 2 timmar och gjorde mig iordning för att gå på informationsträff på UNIK. Det var bara jag och en till som va där. Ska dit på måndag igen.
Sen gick jag till Af och dom fick skriva på försäkringskassans papper och skicka in dom.
Kom hem ca 16 och tog ut Dessi på en timmes promenad. Jag har bokat veterinärtid på onsdag kl 14.30. Idag har Dessi spytt flera ggr. Vettefan va hon käkat. Bara hon inte fått i sig nå jäkla skit hon hittat utomhus. Hon fick inge kvällsmat nu, så jag får se hur hon är imorgon.
Nu är jag så trött så jag orkar inte göra nånting...Känns som jag varit borta hela dagen.

Har sökt undersköterskejobb idag. Det har kommit in många nya jobbannonser:)


Gym och film:)

Gymmade igår i 2 timmar. På kvällen kollade jag på 3 filmer:

ICE AGE 3:

Den va bra:)

Kollade sen på What happens in Vegas:

Den va rolig:)

Kollade sist på Bambi II:

Den va inte så bra.

Veterinären....

Idag har jag gymmat i 2 timmar. Hade sån träningsvärk sen jag gymmade igår men de gick ändå...
A-Assistans Leimir AB ringde idag och flyttade fram intervjutiden till på onsdag istället.
Jag har sökt 10 jobb idag:)
Skulle klippa klorna på Dessi idag och då gör jag alltid en hälsokontroll och går igenom öron, tänder osv och så såg jag detta!!!!:
Det ser ut att göra jätteont. Hon är röd, svullen och det är liksom typ ett hål i tandköttet där tanden vilar. Det ser ut som nån infektion lr nåt. Så typiskt att jag inte såg detta tidigare i veckan. Veterinären har ju inte öppet under helgen precis. Vet inte hur länge hon haft så här heller men de e ju svårt o se när hon äter och dricker normalt och hon gnäller inte om man är i såret och krafsar...Man vet ju själv hur det är att ha bara munblåsor. Det gör ju så himla ont. Jag ska ringa veterinären på måndag morgon och boka tid. Men ska ju på möte kl 14 på måndag så isf får Dessi vänta ända till tisdag om vi inte kan försöka fixa nån som kan skjutsa oss på måndag em då.
Imorgon ska jag gymma. Måste nog sova nu om jag ska hinna upp imorn på morgonen. Kommer väl ha lika mkt träningsvärk imorn oxå.
Har ringt till vuxenskolan idag och ska plugga upp Matte B och Naturkunskap B. Kan vara bra att ha om man nån dag vill söka till högskola lr liknande. Jag går ju ändå bara här hemma och söker jobb. Snackat med Sandra idag:)De va kul. Hoppas jag snart kan komma ner o hälsa på i nya lyan:)hehe 


Gymmet:)

Idag har jag gymmat i typ 2,5 timmar. Har varit väldigt kallt ute idag. Lyckades ändå gå en timme med Dessi men hon va väldigt frusen om tassarna:(
Har sökt lite jobb idag oxå. Kollat på Made in Sweden:)Ett av mina favoritprogram.

Blandade bilder från jul...

Pappa och tomtarna:

Mamma på annandagen:

Martin, Terras kille och Emelies kille Thomas till höger:

Stina och jag hade mysigt ändå under nyårshelgen fast man fick va hemma med sin skotträdda dalmatiner:(

Hilda jääser:

Jag och Dessi myser:

Danneboy:)

lite bilder på mig:)



Bilder från januari-10

Uppdatering:)

Nu va de ett bra tag sen jag skrev.
I fredags åkte jag till Hudik och shoppade:) Det blev ett par jeans, två jeanskjolar, en bolero, två linnen och en cardigan. Ingrid ringde och sa att jag får bidrag på 3500 till hyra men då får jag fixa lägenhet själv. Blir lite svårt att hitta en lägenhet i Ljusdal för bara 3500. Får väl vänta tills nåt jobb dyker upp.
I helgen annars så har jag tagit det lugnt och bara varit hemma och kolalt på tv.

Igår städade jag hela lägenheten och skurade golven och har tagit bort allt julpynt nu. Nu ska man sova i en mysig renbäddad säng inatt:)Härligt!
Jag var till jobbcoachen igår och gjorde ansökningsbrev riktat till servicebranscher. Jag söker ju jobb inte bara i gävleborg utan också i Stockholm och Göteborg. Ska skicka iväg en massa ansökningar. Var hos jobbcoachen i 1,5 timmar:)Vi pratar på om en massa saker. Hon är verkligen jättetrevlig.
Vid 16.30 tiden gick jag till motionscentralen för att kolla in gymmet. Dom är ju bra mkt billigare än Pace gym plus att de är bra mkt närmare. Tar liksom 20-25 minuter o ta sig till Pace gym och där tar dom 800 kr för 2 månader och på motionscentralen tar dom 800 kr för ett år. Men när jag kom dit va de mkt bänkpressar och inget löpband och slitna maskiner. Inget fräscht gym och så var det bara ungdomskillar där.
Så jag ringde Pace gym idag och har förnyat kortet där så jag ska dit imorn och rivstarta min träning:)

A-Assistans Leimir AB i Hudiksvall ringde mig imorse kl 9 och ville träffa mig på en intervju på tisdag kl 10.30. Det är ett jobb jag sökt som personlig assistent till en 7årig flicka i Hudik. Får se hur det går men det ska bli kul iaf:)
Anställningen är på 50%.

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen där International clinical testing hade en informationsträff kl 13.00. Tog typ 30 minuter och sen va de så mkt folk så dom fick boka in intervjuerna på plats och alla hann inte bli intervjuade idag ens. Men som tur är så fick jag en tid men fick vänta ända till kl 15.50. Jag gick till bibban och kollade på internet i typ 2 timmar....Ganska drygt men skulle inte ha hunnit hem heller och askallt va de ute...bbrrr
Jag tyckte intervjun gick rätt så bra, var inte så många ungdomar som sökt utan mest vuxna och lite äldre. Han tyckte det va väldigt bra merit att jag jobbat på McDonalds i ett halvår:)hehe
Dom kommer höra av sig i slutet av månaden. Dom letade efter 6 personer och man kommer få en intern utbildning i början på februari isf. Dom kommer rekrytera fler folk längre fram men hade bara plats för 6 stycken nu.
Jag hoppas verkligen jag får detta jobb men kommer självklart söka vidare efter ett jobb i Stockholm lr Göteborg.
Pappa kommer hem ikväll vid 19 tiden.
Det ska faktiskt bli rätt skönt att han kommer hit så kan han hjälpa mig med hundarna. Det är så himla jobbigt när man har en löptik och en hanhund hemma. Det blir slagsmål och tjafs ofta och man får stänga in hundarna i olika rum. För någon dag sen så stängde jag in Danne i pappas rum men då började han skälla så då fick jag släppa ut honom. Vaknade dagen efter av att han satt nedanför min säng och flåsade och va helt uppspelt. Klev upp och skulle ta ut dom. Det är svårt att ta båda samtidigt då dom blir väldigt starka och om de kommer nån hund så e de kört:(Och sen slåss dom bara om man tar ut dom tillsammans för Danne vill para sig men de vill inte Dessi. Hon bara lockar till sig honom och sen hugger hon... Iaf så tog jag först ut Dessi. Då började Danne skälla i lägenheten så jag fick säga åt honom och sen när jag skulle ta ut Danne så skällde Dessi plus att hon smet ut till trappuppgången så då fick jag jaga henne där....Och nu är man rätt så trött på hundarna och önskar att löptiden är över snart..suck.

Imorgon ska jag ta det lugnt. Ska börja med att gymma på förmiddagen i 2 timmar. Sen ska jag ta en lång tur med Dessi.

Nu ikväll ska jag ta en dusch. Ska bli skönt.

Möte i Ljusdal

Varit på möte idag kl 10.30. Ansökte om eget boende så jag får besked på måndag när hon pratat med chefen. Har en tid inbokad den 1 februari oxå för ett nytt möte. Gick en sväng på köpingen. Köpte parfymkit från Bruno Banani, Magic woman.

Idag har de varit kallt ute som vanligt. Tänkte åka till Hudiksvall en sväng imorgon.
Pappa har ringt och hans mamma ligger fortfarande på sjukhuset. Hon hade fått nå propp på lillhjärnan.


Film:)


Har kollat på filmen "Pojken i randig pyjamas". Rätt så bra film.

Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

lugna gatan

Helgen har bara varit lugn. I söndags åkte Stina och Hilda hem till Forsbacka och de e bara jag, Dessi o Danne kvar här hemma:)
Tog en lång 2 timmars tur med sparken med Dessi.
Igår gjorde jag ingenting. Motionerade Dessi och sen städat lägenheten. Idag har jag tvättat hela dagen. Blev 6 tvättar:)
Gick och la mej kl 2 inatt men vaknade flera ggr av att de var liv i trappuppgången. Hoppas man sover bättre inatt. Ringde pappa igår och fick höra att han troligen kommer vara i Söderhamn hos hans mamma hela veckan o va hundvakt. Hon har åkt in till sjukan igen. Hoppas hon blir bättre då. De e skönt o va lite själv här hemma. Jag tänkte ju åka till Gävle den här veckan men eftersom jag inte har nå hundvakt så får jag ta de nån annan gång. Imorgon är det röd dag. Trettondedag jul. Blir väl lugnt här då oxå...


Bra filmer:)

Kollade på dessa två bra filmer igår natt...gick och la mig strax efter 2....

Om Allt för min syster (2009):

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Och denna film var rätt så rolig att kolla på:



Om The House Bunny (2008):

Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från ”The Playboy Mansion” och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång.


Jag rekommenderar att ni kollar på båda filmerna men den första filmen var rätt så sorglig men väldigt bra dramafilm.

RSS 2.0