Sista november

Vaknade imorse o såg att jobbet ringt. Dom ville att jag skulle börja imorse o jobba dag istället för kväll men jag ringde upp o sa jag inte kunde men att jag kan komma tidigare så jag fick komma 13.30 istället för 16.
Städade lägenheten lite, julpyntat lite till, gick en promenad med hundarna.
Idag är det sista november!
Bara en månad kvar tills det nya året:)

Idag blev undulatungen nr 3, 3 veckor gammal. Det verkar som att den får samma färg som vilda undulater, asså mörkgrön med svarta "ränder" typ så här:

Den färgen tycker jag e den fulaste färgen så hoppas jag får den såld hehe.
Dom andra två äldre undulatungarna e väldigt lik sin mamma i teckningen o färgen så dom kommer jag oxå sälja.
Får se hur jag gör med den yngsta:)
Nu blir det Svenska Hollywoodfruar:)


Julmarknad i Kungsan:)

Idag åkte Terra o jag in för att gå på julmarknan i Kungsträdgården. Den va bra mkt mindre än ja föreställt mej men de va ändå mysigt med julkören som sjöng osv. Det snöade o va rätt kallt ute.
Jag köpte tre filmer:


Sen mötte vi upp Emelie o hennes sambo. Vi gick runt i lite affärer o sen blev vi bjudna på glöggmingel hos dom men vi tackade nej. Jag dricker ju inte glögg hehe.
Men vi ångrade oss efter ett tag för vi hade lite långtråkigt ett tag o va rätt trött på o gå i affärer.
Jag hängde med till stationen med Terra. Hennes tåg gick kl 18.30. Jag åkte hemåt kl 18.
Har varit en trevlig helg:)
Nu har man kollat på ensam mamma söker o ska sätta igång en av filmerna:)
Hoppas ni haft en skön helg o en underbar första advent!:)
Terra vid Coca Cola stugan:


Globen horse show:)

Imorse klev vi upp kl 9. Åt frukost, handla på Ica o fixade iordning oss o åkte till stan. Vi gick på en massa affärer o sen mötte vi upp Emelie och vi åt på en jättegod libanesisk restaurang på kungsgatan:) Vi blev alla väldigt proppmätt men vi gick ändå och tog en fika inne i stan:) Det blev en varsin morotskaka, mums!
Sen åkte Emelie hem och jag o Terra åkte till Globen shopping:)Gick runt i en massa affärer där med innan vi gick till Globen och hästshowen:)
Vi gick först till Annexet till alla stånd. Så här mkt folk var det:


Det var över 10 000 människor som kollade på hästshowen ikväll. Showen började kl 19-23.30.


Jag o syrran me våra snygga blinkande tomteluvor:)

Det var kameler med i showen oxå vilket va rätt häftigt:




När vi skulle hem så fick man stå i en aslång kö till T-banan. När man väl kom ner till perrongen så va de så sjukt mkt folk men vi stod iaf närmast spåret. När tåget väl kom efter typ en kvart så stannade dörren precis framför mig o Terra o alla bah tryckte på, fan man trodde ju att man skulle klämma fast foten mellan där men tur man inte gjorde de, alla stod tryckt som nå jävla sillar asså. Måste ha sett sjukt roligt ut:)Tur man fick sitta iaf hehe:) Vi hoppade av i Slussen, tog Saltsjöbanan hem o vi kom hem nu ca kl 01.
En härlig kväll:)

Syrran på besök:)

Idag skulle jag ha jobbat 12-21 men eftersom det var mycket personal så fick jag va ledig eftersom jag tagit på mig ett extrapass så de va ju inte nå pass på mitt schema så jag hade planerat att åka o julshoppa o städa hela lägenheten eftersom syrran kommer idag men kl 10 så ringde jobbet. Det behövdes folk på en annan avdelning 12-20 så jag fick hoppa in ändå. Jag hade precis duschat så jag hann typ bara gå en sväng me hundarna o sen fixa iordning mig o sen gå till jobbet medans lägenheten såg ut som ett bombnedslag:(
När jag slutade så åkte jag direkt in till centralstationen för att möta Terra. Tåget va självklart en timme försenat o de va så jäkla typiskt. Jag hade ju med mig Dessi så jag kunde ju inte direkt gå in på nå café eller så...
När hon väl kom så gick vi till Mcdonalds, köpte en paj o milkshake ofc:)o sen åkte vi hemåt:)
Nu ska vi väl gå o lägga oss innan vi ska upp igen:)


3 veckor idag:)

Mina undulatungar är idag 3 veckor gamla:)

Magsjuk:(

Skulle jobba min sjunde dag i rad idag men vaknade kl 4 imorse och var alldeles kallsvettig. Vid 5 tiden spydde jag. Messade Sofia o sa som de va. Ringde sen reception o sjukskrev mig. Jag som skulle jobba till 16.45 idag. Nu får man sitta här o inte göra nånting:(
Stina kommer säkert bli smittad eftersom vi bor ihop. Vettefan om de e vanlig magsjuka eller vinterkräksjukan...Och imöra kommer ju Terra hit o vi ska ju på Globen horse show på lördag:)De ska bli jättekul. Den pågår i 4 timmar.
Ikväll ska jag se denna film här hemma:

Nån som sett den?



Härlig tv-kväll:)

Igår kväll stannade jag kvar på jobbet till kl 22, fast jag slutade 21 men de va ju svenska hollywoodfruar på trean:)
Ikväll e de dags för I form med Anna Anka, Desperate Housewives o Cougartown:)Härlig tv-kväll.
Idag har det varit snöoväder ute o de e de fortfarande. Men jag va ändå ut me hundarna på långpromenad o de gilla dom fast de va snökaos ute:)

:)

Igår missade jag Ensam mamma söker o Gossip Girl. Jag jobbade 12-21....Så jag hann inte med så mkt..Det regnade hela dagen igår,tråkigt:( Vi har ingen snö här nu...Nu idag snöade det men de regnar nog bort fort. Jag har tagit på mig ett extra pass idag kl 16-21. Annars skulle jag varit ledig men vem vill va ledig när de e  så här tråkigt väder?
Mina undulatungar, dom två äldre e nu 2 veckor o 4 dagar. Här kommer bilder på dom knäppta idag:

:)

Idag har jag jobbat 7.45-15. Sen åkte jag hem, åt mat, gick ut med hundarna o nu blir det filmkväll hela kvällen. Harry Potter kl 17, Så mycket bättre kl 20 och Heartbreak Hotel kl 21.30.


Idol

Ikväll va de dags för Idol. Jag slutade jobbet kl 14.15 o sen köpte jag o Stina godis för kvällen o åt god mat:)
Den som åkte ut ikväll var ju Andreas Weise vilket jag tyckte va bra hehe:)
Han blev nog lite förvånad att han åkte ut tror jag.
Nu är de två tjejer o två killar kvar:)

haha


hmmm

Igår va ju jag ledig så jag va ute med hundarna i 2 timmar o sen på kvällen cyklade jag till Karinna för att kolla på Bonde söker fru o Greys Anatomy.
Jag tycker Greys Anatomy har blivit sämre....nu så ska Christina sluta på Seattle o Arizona o Callie blev ovänner o Callie fick inte ens följa med till Afrika...
Jessica Capshaw som spelar Arizona har ju nyligen fått en flicka o de e väl därför de blev så här i serien men jag hoppas o hoppas att hon kommer tillbaka o att dom återförenas. Och Christina ska hon nu jobba i Joe´s bar???
Och Mark o Lexie e helt bortglömda. Va hände där?
GREY'S ANATOMY - "That's Me Trying" - The residents are pushed to their limits when Owen puts them through a rigorous trauma certification drill; meanwhile, Cristina is also tested when left alone to monitor a very ill lung transplant patient, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, NOVEMBER 4 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.(ABC/ADAM TAYLOR)JESSICA CAPSHAWGREY'S ANATOMY - "That's Me Trying" - The residents are pushed to their limits when Owen puts them through a rigorous trauma certification drill; meanwhile, Cristina is also tested when left alone to monitor a very ill lung transplant patient, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, NOVEMBER 4 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.(ABC/ADAM TAYLOR)SARA RAMIREZ
Ne, nu får serien rycka upp sig, de händer ju bara massa skit hela tiden....nåt positivt måste ju hända:)

vinterbilder från Ljusdalsbesöket:)


Bilder från besöket i Ljusdal, där e de redan vinter:)


Och här hemma e de ingen snö alls o just nu bara en massa dimma ute!

2 veckor gamla imorn:)


Bilder på undulatungarna, de två största blir två veckor imorn:)


Fars Dag!

I fredags åkte jag och Dessi till pappa. Dryg resa o byte i Gävle...tråkigt. Mkt folk va de oxå...När jag var framme i Ljusdal så va de mkt snö där:)Kul:)
Pappa kom o mötte mig o sen satt vi uppe till 00.30. Jag var rätt så trött efter resan o hade ju jobbat hela dagen.
I lördags gick Dessi o jag en jättehärlig skogspromenad o lekte i snön:)
På söndagen kom Terra från Bergsjö. Jag hade fixat tårta o pappa lagade god mat:)Terra kom med munkar, kokosbollar, kakor o bullar o godis o chips.
Pappa öppnade paketen:) Emelie skulle komma upp nästa helg till honom o Stina va hemma med Hilda o fågelungarna o Kajsa hade skickat ett paket till pappa så de va bara Terra o jag där.
Kl 18.10 gick mitt tåg o Terra skjutsade ner min sjukt tunga resväska.
Det var såå skönt o få komma hem igen, jag saknar verkligen inte Ljusdal haha! Jag kommer nog inte flytta härifrån på ett bra tag nu:)
Stina o Hilda kom o mötte mig o Dessi i Fiskis på stationen. Dessi va nog glad för att komma hem hon oxå:)
Idag ska jag jobba 16-21 men ska på möte kl 15 så ska ta tåget till jobbet för det ösregnar ute!!!
Nu ska jag se om hundarna vill ut i höstvädret..

Imorn åker man till pappa:)

Vem mer än jag tyckte att Greys Anatomy var det sämsta hittills? Och ska Arizona o Callie nu helt plötsligt sluta på Seattle Grace Hospital?
Dåligt isf...
Idag vaknade jag kl 9 och tog ut hundarna. Sen duschade jag och badade Dessi, städade upp lite i lägenheten.
Imorse när jag vaknade låg det en fjärde unge i holken!
Den måste ha kläckts igårkväll, inatt lr imorse. Jätteliten jämfört med dom andra. Dom två första ungarna är idag 1 vecka gamla:)Dom har blivit stora nu:)
Jag har varit ute och gått med hundarna en timme i skogen.
Imorn ska jag åka till pappa uppe i Ljusdal:) Jag tar med mig Dessi:) Dom har ju fått jättemkt snö däruppe så de ska bli görskoj:)
Vi åker kl 19.30 från centralen och är då framme i Ljusdal 22.54 och de e då byte i Gävle. Kul o ha med sig lite resesällskap så man slipper åka själv...
Nu ska jag iväg till affären o köpa lite resesnacks tills imorn eftersom jag slutar kl 16.45 imorn så jag hinner inte med de då.
Stina har kommit hem från skolan o kl 16 ska jag jobba.
Ha en trevlig helg!


Sista säsongen av Desperate Housewives???

Igårkväll va de ju Desperate Housewives och Cougar town. Det var Halloween på Wisteria:)


Jättebra program:)
Men jag har hört rykten om att detta kan bli den sista säsongen av Desperate????!!!!Det får INTE vara sant!
Kom igen dom måste iaf uppnå till 10 säsonger åtminstone! Jävligt tråkigt om dom lägger ner serien...

Idag skulle jag jobba 6.45-15.45 men eftersom Stina går i skolan hela dagen så försökte jag byta pass på jobbet och fick då ett pass som börjar kl 12 och tur va de för jag vaknade jättetidigt imorse av magkramper och tog två Papaverin och fick gå på toa flera ggr...Hade svårt o sova o gick upp kl 9. Åt en macka och fick genast kramp igen...suck. Jag tog två Papaverin till och två magtabletter och jag har fortfarande magsmärtor o jag ska ut med hundarna och åka till jobbet inom 50 minuter. Hur fan ska detta gå!
Hoppas pillrena hjälper snart sen får jag väl avstå mat resten av dagen...
Fan att magen måste krångla när man ska iväg o jobba...
Nu måste jag försöka ta mig ut me hundarna o sen åka. Usch va jag bara vill va hemma just nu!

SNÖKAOS!!!!

Imorse vaknade jag av att det piskade regn mot fönsterrutan och det blåste som fan ute!Jag som trodde att jag skulle vakna av en massa snö ute som dom sa på vädret men nu har snön kommit men det är ett riktigt snökaos och världens snöstorm, bara blåser ute! Jag som tänkte ta en långis med hundarna...ska ut i vinterrusket snart...
Imorse kollade jag i holken och där låg det tre ungar!!!Den tredje skulle ju inte kläckas förrän imorn...hmm
Så nu vet jag ju inte om den kläcktes igårkväll, inatt lr imorse?

Kolla in:)


MTV EMA 2010

Igår kl 19 var det dags för Gossip Girl, efter det Ensam mamma söker och sen EMA 2010 live från Madrid. Det var en så jävla bra show med grymma artister och en helt underbar kväll. EMA slutade kl 23.20 o imorse skulle man upp 6.30...men va fan man kan ju inte missa denna show liksom:)hehe
Eva Longoria som programledare:
Eva Longoria
skämtade om Lady Gagas köttklänning....
Katy Perry
Katy Perry
Katy Perry
fick sitt pris:)
Katy Perry
Hon bjöd på en jättehäftig show med en av mina favvolåtar "Firework"
Rihanna
Rihannas uppträdande va superbra:)
RihannaRihannaEva LongoriaKaty Perry, Eva Longoria
Kesha:
Ke$ha
Miley Cyrus uppträdde:
Miley Cyrus
Taylor Momsen:
Taylor Momsen
Shakira va sjukt bra:
ShakiraShakiraShakira

Allhelgonahelgen

I lördags på alla helgonadagen åkte jag till systrarna Svanholm:)Erikas syrra bor utanför Sundbyberg så vi möttes alla tre på centralen o sen åkte  vi tsm dit och för första gången åt jag vegetarisk sushi.

Inte de godaste jag ätit precis men de gick väl. Inte för ja kommer äta de nå mer haha.
Sen fixade vi iordning oss innan Emmas kompisar kom för att förfesta. Sen vid typ 21 tiden gick vi till t-banan och åkte in till stan o satt o drack på en pub. Skulle sen till Göta källare men kom inte in så de blev en annan pub istället.
Lite bilder från kvällen:

Jag o Erika


Emma och Erika

På väg in till stan

Erika o Sebbe.

All I need is you


Love this song<3<3<3

Finally!

Foto: Joel Stockman/TV4
Geir åkte ut från Idol o de va väl fanimej på tiden haha!
Blev sååå glad när Elin o Linnea gick vidare:)Dom va grym ikväll
Foto: Joel Stockman/TV4
Grymt ful byxdress bara haha
Foto: Joel Stockman/TV4
Nästa vecka är temat Rock:)

:)



Andra undulatungen kläckt

Imorse när jag vaknade låg det en till undulatunge i holken. Vanligtvis så ska dom ju kläckas varannan dag men den måste ha kläckts kanske under natten. Här kommer bild på dom två som e kläckta:


Här ovan e alla fem äggena innan dom e kläckta.

Första undulatungen

Idag ca kl 16 kläcktes den första undulatunge. Lite tidigare så hörde jag ungen pipa inuti ägget och nu är den kläckt:)Naken och blind..
Nu kommer dom kläckas varannan dag så på lördag e de dags för ägg nr 2.
Jag kollade på The Bounty Hunter idag och den va riktigt kul:)

Jennifer är en så bra skådespelerska, har gillat henne ända sen Vänner och älskar hennes filmer:)So funny:)haha

Härlig dag:)

Imorse vaknade jag av att solen lyste in i sovrummet:)Jag och hundarna tog en nästan 2 timmar lång promenad och det var riktigt härligt:)Stina åkte in och skulle på arbetsintervju för nå extrajobb som hundvakt över jul och på reklamjobb och hon fick båda jobben:)Grattis!
Idag ska första ägget kläckas, väntar ivrigt:)
Tvättid idag 13-16...håller på för fullt. Tvättstugan vänter!

Regn:(

Idag har det regnat typ hela dagen...enda gången det var lite uppehåll var när vi tog ut hundarna på en långpromenad. Hilda var alldeles svart av lera och grus under magen när vi kom in så nu e de så jäkla grusigt inne i lägenheten:(
Sen ikväll blir det Greys Anatomy<3<3<3


Ge blod!!!

Stina och jag åkte in för att ge blod idag (men jag fick inte ge blod så jag sa upp mig som blodgivare). Stina har aldrig gett blod tidigare och eftersom jag värvade henne så fick vi två entré biljetter till hälsomässan 12-14 november. Dom kostar annars 140 kr styck.
http://www.alltforhalsan.se

Men tyvärr hinner inte jag gå då eftersom jag tänkte åka upp till Ljusdal o fira Fars dag istället.


Heartbeats


Varför e alla bra program samma tid men på olika kanaler???

Måndag och ny vecka:)Idag har vi bara varit hemma och softat med hundarna:)Gått en lång promenad ute i det soliga höstvädret och jag städade lägenheten idag.
Ikväll blev det en riktig tvserie krock! Kl 20 var det Top model på 3:an, Biggest Loser Sverige på kanal 4 och säsongspremiär för Böda camping på 5:an. Snacka om att man skulle vilja kunne se på allt samtidigt!
Ofta man önskar att man hade en inspelningsbar boxer...
Då kunde jag se alla mina serier när jag vill:)
Nu sitter vi och kollar på Svenska Hollywoodfruar:)Jag älskar Maria Montazami!

Sunday

Idag åkte jag och Stina in till stan och köpte lite grejer till lägenheten:)
Kom hem, gick ut med hundarna, kollade på Gossip Girl, Ensam mamma söker och Beck. Har precis kollat klart på reprisen av Kungarna av Tylösand. Har ätit alldeles för mkt godis...ska väl sova snart.
Idag börjar ju vintertid:)
Godnatt:)

Bio:)

Igår kollade jag och Stina på bio i Sickla:)
Sammys äventyr i 3D:


RSS 2.0