Hatar o vänta...

Har ju köpt tandblekning med laser på internet och skulle boka tid. Finns ju fan ingen ledig tid förrän i september/oktober!!Får fan vänta i 5 månader på tandblekning! Kan inte fatta det, men alla vill väl ha vitt leende innan sommaren men de vill jag oxå ha ju...
Blir så irriterad, va fan då ska dom ju inte sälja tandblekning om de ska va så lång väntetid...då hade jag nog inte köpt tror jag...

Varit på rallylydnadskurs med Dessi ikväll:) Blev inbjuden till Värmdö för o visa upp rallylydnad på nationaldagen:) Men min syrra från Bergsjö kommer hit då så jag kan inte..men kul att min instruktör frågade iaf:)


BIO INSTÄLLD!!!

Idag va jag ledig:) Jag hade bokat biobiljetter till filmen What to expect och när jag kom till bion så stodpersonalen utanför o vägra släppa in folk. Ja, då brann det i garaget under sergelbion så dom kunde inte släppa in folk.

Stod där en timme o väntade tills jag inte orkade vänta längre. Åkte hem och va så jäkla less! Hade ju verkligen sett framemot den bion!

Kändes lite onödigt att jag åkt in till stan då...Om jag hade vetat detta hade ju ju hellre bokat på söder bion...



ANMÄLT TILL RALLYLYDNADSTÄVLING I NACKA!!

NU ÄR DESSI OCH JAG ANMÄLDA TILL RALLYLYDNADSTÄVLING DEN 16 JUNI PÅ NACKA BRUKSHUNDKLUBB. DET ÄR VÅR FÖRSTA TÄVLING SÅ JAG HOPPAS ATT DET GÅR BRA:)
DET ÄR 68 STYCKEN HUNDAR ANMÄLDA I VÅR KLASS...

BIO WHAT TO EXPECT!

Imorn ska jag på bio på Sergel:


Både Cameron Diaz och Jennifer Lopez e med:)


What to Expect

Romantik, Komedi1 timme 53 minuter

Följ med fem par på väg in i föräldrarskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, våndor och allmänt kaos.

Tv-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man Gary kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är beredd att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till ”the dudes group” för att dämpa paniken och få stöd.

OCH OFC ÄR DET EN ROMANTISK FILM HEHE:)

JENNIFER LOPEZ TILL GLOBEN I NOVEMBER!!!

I OKTOBER KOMMER JENNIFER LOPEZ HIT TILL SVERIGE OCH TILL GLOBEN!!!MÅSTE BARA GÅ PÅ HENNES KONSERT:)

SÅ BOKA IN 5 OKTOBER!!


Jennifer Lopez kommer till Sverige i höst. Den 5 oktober ställer sig världsstjärnan på Globens scen i Stockholm för en konsert. Det blir Lopez första egna besök i Sverige och sker i samband med hennes första världsturné, skriver Expressen.

Turnén inleds redan i juni i Sydamerika och fortsätter sedan i Nordamerika under juli och augusti innan Europa väntar. Enrique Iglesias ska åka med på den nordamerikanska delen men det är oklart om han även följer med till Europa.

Jennifer Lopez har stått för en rejäl comeback de senaste åren och detta kröntes häromveckan när hon av affärstidningen Forbes utsågs till världens mäktigaste kändis, före namn som Oprah Winfrey, Justin Bieber, Rihanna och Lady Gaga. Bakom J.Lo:s klättring från fjolårets 50:e-placering till toppen ligger hennes medverkan i tv-programmet "American idol", en egen parfym samt inte minst skilsmässan från Marc Anthony som Forbes lyfter fram som en viktig orsak till den ökade uppmärksamheten kring Lopez.

Ännu en stjärna ansluter till det svenska konsertåret.

Nu kan Expressen berätta att Jennifer Lopez kommer till Stockholm.

– Det är unikt, exklusivt och otroligt kul, säger David Maloney på konsertarrangören FKP Scorpio.

Konsertsommaren är redan fylld med namn som Bruce Springsteen, Rihanna och Madonna. Och nu kan Expressen berätta att ännu en världsstjärna kommer till Sverige. Den 5 november står Jennifer Lopez, 42, på scen i Globen, Stockholm. Besöket är stjärnans första egna i Sverige - och sker under hennes första världsturné.

– Det är unikt, exklusivt och otroligt kul att Jennifer Lopez valt att komma till Stockholm och Globen under sin första världsturné någonsin, säger David Maloney på konsertarrangören FKP Scorpio i Sverige.

Jennifer Lopez har med sju studioalbum sålt över 50 miljoner exemplar världen över och levererat hits som "Jenny from the block" och "Waiting for tonight". Förra året släppte sångerskan sitt första album på fyra år, "Love?" där hon samarbetade med bland andra svenska superproducenten RedOne. Comebacken blev en succé, och första singeln "On the floor" toppade listor världen över.

Med uppdrag i "American Idol", en filmkarriär och diverse reklamsamarbeten har Lopez också gjort ett stort avtryck utanför musik. Det fick nyligen amerikanska affärstidningen Forbes att utnämna stjärnan till världens mäktigaste kändis.

Jennifer Lopez varvar soloframträdanden i Sydamerika med konserter tillsammans med Enrique Iglesias i USA under sommaren och gör totalt 27 spelningar under juni-augusti innan Europa väntar.
Biljetterna släpps måndagen den 28 maj kl 09.00.






GRATTIS LOREEN OCH SVERIGE!!!!

OMG KAN FAN INTE FATTA ATT SVERIGE OCH LOREEN VANN ESC I BAKU!!!!HELT MAGISKT! 12 POÄNGARNA REGNADE ÖVER LOREEN OCH ENDA LANDET SOM INTE GAV OSS POÄNG VA ITALIEN.. LOREEN VANN ÖVERLÄGSET OCH HON VA SÅ JÄVLA BRA!!!
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG! VÅRAT LAND ÄR DET NÄST BÄSTA I HISTORIEN PÅ ATT VINNA EUROVISION. HELT OTROLIGT!!!
LITE TRÅKIGT ATT JAG SATT ENSAM OCH KOLLADE BARA:( JOBBADE LÅNGPASS 8-21 OCH SEN SLUTADE EUROVISION KL 00.30 O EFTER FEM TIMMAR SKULLE JAG UPP O JOBBA IGEN. SNACKA OM ATT MAN VA TRÖTT PÅ JOBBET!

Fick flest tolvor – någonsin

Loreen är historisk med sina 372 segerpoäng i Eurovision Song Contest. Efter Norges Alexander Rybak är hon den artist som fått mest poäng i tävlingens historia. Men det är inte klart där. Hela arton 12-­poängare haglade över Loreen, som i och med ­segern är den artist som fått flest tolvor någonsin – i hela Eurovisions historia.

1. Alexander Rybak, ­Norge (2009) 387 poäng

2. Loreen, Sverige (2012) 372 poäng.

3. Lordi, Finland (2006) 292 poäng

4. Ruslana, Ukraina (2004) 280 poäng

5. Marija Šerifovic, ­Serbien (2007) 268 poäng

SÅ SLUTADE EUROVISION SONG CONTEST – HELA LISTAN

1. Sverige: Loreen – ”Euphoria”, 372 poäng

2. Ryssland: Buranovskiye Babushki – ”Party for Everybody”, 259 poäng

3. Serbien: Željko Joksimovic – ”Nije Ljubav Stvar”, 214 poäng

4. Azerbajdzjan: Sabina Babayeva – ”When The Music Dies”, 150 poäng

5. Albanien: Rona Nishliu – ”Suus”, 146 poäng

6. Estland: Ott Lepland – ”Kuula”, 120 poäng

7. Turkiet: Can Bonomo – ”Love Me Back”, 112 poäng

8. Tyskland: Roman Lob – ”Standing Still”, 110 poäng

9. Italien: Nina Zilli – ”L’Amore È Femmina (Out of Love)”, 101 poäng

10. Spanien: Pastora Soler – ”Quédate Conmigo”, 97 poäng

11. Moldavien: Pasha Parfeny – ”Loutar”, 81 poäng

12. Makedonien: Kaliopi – ”Crno E Belo”, 71 poäng

13. Rumänien: Mandinga – ”Zaleilah”, 71 poäng

14. Litauen: Donny Montell – ”Love Is Blind”, 70 poäng

15. Cypern: Ivi Adamou – ”La La Love”, 65 poäng

16. Ukraina: Gaitana – ”Be My Guest”, 65 poäng

17. Grekland: Eleftheria Eleftheriou – ”Aphrodisiac”, 64 poäng

18. Bosnien & Hercegovina: Maya Sar – ”Korake Ti Znam”, 55 poäng

19. Irland: Jedward – ”Waterline”, 46 poäng

20. Island: Gréta Salóme & Jónsi – ”Never Forget”, 46 poäng

21. Malta: Kurt Calleja – ”This Is The Night”, 41 poäng

22. Frankrike: Anggun – ”Echo (You and I)”, 21 poäng

23. Danmark: – ”Should’ve Known Better”, 21 poäng

24. Ungern: Compact Disco – ”Sound of Our Hearts”, 19 poäng

25. Storbritannien: Engelbert Humperdinck – ”Love Will Set You Free”, 12 poäng

26. Norge: Tooji – ”Stay”, 7 poäng





The lucky one!

Idag va ju jag ledig:) Härligt! Åkte in till stan o kollade lite i affärer och sen kl 18.10 så kollade jag på filmen "The Lucky One" på Sergel och det avr en av dom bästa romantiska filmer jag sett:) Jag bara älskade filmen!!!Måste köpa den när den kommer ut på dvd:

Jag rekommenderar alla som älskar romantiska filmer att gå o se den här filmen på bio:)

Rallylydnad

Igårkväll va det dags för rallylydnadskurs med Dessi. Det va rätt lätta moment som vi gick igenom denna gång men det var kul ändå! Dessi körde 6 rallylydnadsbanor:) Vi gjorde två banor som jag gick 3 ggr per bana.
Hon va riktigt trött sen. Kom hem kl 21 och kollade på Greys anatomy. Gah de e ju fan bara två avsnitt kvar av säsongen!!!!
Och i tisdags när jag kollade på Desperate housewives så e de ju bara två avsnitt kvar av hela programmet!! Kommer sakna hemmafruarna och programmet så jävla mkt. Kommer kännas tomt på tisdagskvällarna. Och varför kan inte Susans dotter föda snart? Kommer hon säkert bergis göra i sista avsnittet:( Tråkigt isf...

Prinsessan Estelles dop!!!

Stort Grattis till prinsessan Estelles dop idag! Så jäkla otur att jag jobbade just denna dag men jag fick iaf kolla på jobbet men ändå. Hade varit ännu roligare att åka in till stan:)
Estelle var ju otroligt söt och bedårande vacker och hon va så lugn o fin i kyrkan. Jag blev alldeles tårögd av dopet för det var så fint <3
Kronprinsessan Victoria och Daniel verkade så lyckliga!

Helt underbart!!!


Bokat bio!

Har bokat biobiljett till The lucky one nu på torsdag:) Ska bli så jävla kul! Jag bara älskar att gå på bio!

Ska gå på sergelbion kl 18.10 på torsdag:)

Nattklubb

Jag o syrran va ut igår. Vi gick först på Nivå 22 o drack en massa billiga shots o cider o sen kl 23 gick vi vidare till Stereo nattklubb på Göta källare. Vi fick stå i kö en stund innan vi kom in, de va så mkt folk hehe:)
Vi hade grymt kul o dansade hela kvällen:)
Tog nattbussen hem till fiskis.
Dansgolvet:



Idag har jag varit jättepigg för o va bakis, gick ju o la mig typ vid 3-4 tiden kommer inte ihåg exakt men sen klev jag upp kl 8.30 imorse, duschade, rastade hundarna o gav dom frukost, storstädade hela lägenheten, diskade, dammsög, torka golven, vattna blommor ja allt:) Va hur pigg som helst. Sen ville inte jag ha tråkigt hemma så jag åkte till Skansen:) Det va sån sommarvärme ute!!!Det var en jättehärlig dag att gå på Skansen:) På vägen hem så mötte jag upp syrran i Slussen då hon varit borta o vi stannade i Sickla o kollade runt i lite affärer.
Sen åkte vi hemåt:)

GRATTIS SYRRAN!

STORT GRATTIS TILL MIN SYRRA SOM FYLLER 23 ÅR IDAG!!!!

Av mig och Kajsa fick hon en biljett till Pitbull tsm med oss
 
den 3 juni:) Kommer bli så jäkla kul!!! Vi firade syrrans födelsedag den 17 maj eftersom hon åkte bort över hennes födelsedag.

Så jävla dåligt!

Hatar att Camilla Läckberg åkte ut från Let´s dance, jag som röstade...
Jag ville se henne o Anton i finalen men icke då. Markus lr Molly skulle ha åkt tycker jag iaf!
Camilla va ju så jävla duktig!

Kommer sakna henne i Let´s dance...Hon va en så värdig vinnare!


NYA LOKA

har smakat alla dessa tre nya smaker:
Jag gillade mest Banan Lokan

:)


Värmdö centrum idag

Varit ledig idag och åkte till Värmdö centrum o kollade in Brisak, Rusta o lite andra butiker. Köpte ett superfint nytt överkast till våran dubbelsäng:) Ljuslila satin:)
Ikväll blir det Let´s dance:)


Kolla in!


Min lillesyrra är med i denna Greenpeacevideo eftersom hon jobbar där. Hon ska föreställa ett vindkraftverk, alltså den vita figuren på bilden haha:)

Min nya favoritlåt

Älskar denna låt:

:)

Jag i fredags:

Hundparken med Ikaros

Idag var det riktigt toppenväder ute! Så härligt o soligt väder:)
Jag hade sovmorgon till kl 9,sen vid 11.26 åkte jag och Ikaros till Vitabergsparken på Södermalm:) Det är en jättepopulär hundpark och på söndagar har dom bulldogg träff där kl 13 så då e de alltid en massa hundar där. Ikaros tyckte de va jättekul o lekte med dom flesta haha:)
Här kommer massa bilder på hans hundkompisar:

Ikaros njöt:

Regn...

Varit på fest hos en kompis igår :) Hade så kul! Men tråkigt att det spöregnade ute!!!
Idag va jag på kurs med Ikaros, han va jätteduktig:) Men tråkigt att de har typ regnat till o från idag så en riktigt tråkig dag....

Älskar Tv:n:)

Kvällens tv-kväll är uppbokad haha:) tur man kan spela in program: kl 20 blir det Lets dance, tv3 dokumentär och du är vad du äter, kl 21 är det dokument inifrån: ingen riktig våldtäkt, filmen year one och filmen den där mary, kl 21.55 är det fråga olle o sen ska man försöka hinna se Big brother oxå:) önskar att kvällen ändå vore några timmar längre när de finns så bra program på tv!nu ska jag hinna duscha o färga håret innan allt börjar:)

Jag älskar alldeles för många tv-program:)

suck..

Varit på rallylydnadskurs ikväll med Dessi.
På morgonen va Anticimex hos oss o sanerade så vi har vänt upp o ner på hela lägenheten o alla möbler...så jävla jobbigt. Jag fick t om ta semester idag bara för det!
Sen fick jag o syrran sitta i köket i två timmar innan vi kunde gå in i resten av lägenheten....äckliga jävla vägglöss! O sen måste dom hit om 4 veckor igen för o göra ett återbesök...suck.

BIO på Sergel!

Igår jobbade jag 8-21...fan va jobbigt! ingen rolig dag:( Ikväll va jag o syrran på bion Älska mig igen:

Den va väldigt bra!!!

:)hehe

Det kanske e dags för en Cinderella kryssning snart:


Nya avsnitt av "Färjan" spelas in under maj--juli för att visas i Kanal 5 till hösten. Nu söker produktionsbolaget STO-CPH nya karaktärer och berättelser bland Cinderellas härliga resenärer. Närmast gäller det avgångarna den 7--31/5, dock ej 13/5. Har du en rolig eller spännande historia att berätta? Förlovning, silver/guldbröllop, födelsedag på gång? Återsamling med gamla gänget, kanske för att se en speciell artist? Eller kryssar du för första eller hundrade gången? Meddela ditt intresse till produktionsbolaget (inte till Viking Line) per mejl [email protected] eller telefon 08-459 74 16. / Bertil

Rallylydnadskurs idag

Varit ute med Ikaros i nästan tre timmar idag:) Det var jättevarmt ute!!! På kvällen kl 18-20.15 va Dessi o jag på rallylydnadskurs!
Det gick jättebra o Dessi va så duktig:)

Valborgsmässoafton!

Jaha då va det konungens födelsedag!!! Stort grattis till Kungen!

Jag jobbade, kollade på brasa på kvällen i Fiskis men hade hellre velat festa!!!! Men började ju tidigt på tisdagen så orkade inte...

Tråkigt att valborg va på en måndag...
Men jag välkomnar sköna maj och ser framemot en skön sommar!

RSS 2.0