Stackars ....


Ung kvinna våldtagen när Peace & Love inleddes

Publicerad i dag 15:40

En 19-årig kvinna ska ha utsatts för en gruppvåldtäkt natten till onsdagen i samband med inledningen av Peace & Love-festivalen i Borlänge. Ett fall av försök till våldtäkt har också anmälts, rapporterar Dalapolisen.

Enligt vad Dalarnas Tidningar uppger i sin nätupplaga befann sig den 19-åriga kvinnan i närheten av en camping vid festivalområdet när tre män närmade sig henne.

– Det ska röra sig om en fullbordad våldtäkt, säger polisens utredningsledare Jan Barck till tidningen.


Ingen misstänkt har gripits.

En 21-årig kvinna utsattes för försök till våldtäkt av en okänd man natten till onsdagen.

Den stora musikfestivalens inledning har över huvud taget varit stökig.

– Med tanke på att det bara är i början av festivalen har det varit väldigt mycket fylla, misshandel, narkotikabrott. Det är fullt i arresten i Borlänge, sade Jimmie Lagerqvist, vakthavande befäl hos Dalapolisen, till TT tidigt på onsdagen.

Till Peace & Love väntas över 40.000 besökare. Den pågår till och med lördag, då bland andra Bob Dylan spelar.


PEACE AND LOVE I BORLÄNGE

Igår började Peace & Love i Borlänge där mamma bor. Hon och hennes sambo ska dit. Kanske nästa år kommer jag åka dit, nu har ju inte jag semester förrän i augusti men visst jag skulle ju kunna åkt bara över helgen men men....

Idag jobbar jag 15-20, snacka om att det känns så jävla onödigt o jobba, jag menar en heltidare ska jobba minst 8 timmar per dag och inte 5 timmar!!!
Jag ska ut på en lång promenad med Dessi innan iaf.
Imorn jobbar jag iaf 12-20.
Nån som vill hitta på nåt i helgen???

ALLSÅNG PÅ SKANSEN PREMIÄR!!

Imorse vaknade jag 4.20 av att det lyste in sol från vardagsrummet till sovrummet...snacka om att man blev irriterad och sen typ 1,5 timme senare kl 6 så blev jag väckt av att syrran skickade sms...sen kliva upp 45 minuter senare.
Det har varit supervarmt idag oxå. När jag kom hem efter kl 16 så gick jag en promenad med Dessi till Solsidan. Tog typ en timme att gå och både Dessi o jag tyckte det var riktigt varmt!
Jag vägde henne på vågen på djurkliniken där och hon hade gått ner 1,7 kilo:)

Senare på kvällen så åt jag och syrran middag på balkongen vid mitt nya utebord:) Har kollat på premiären av Allsång på Skansen med Måns som programledare:) Det va så jävla mkt folk och på scenen stod bl a Danny och September. Måns gjorde programmet jättebra och han e den bästa programledaren för detta program hittills! Skönt att Anders Lundin slutat, han va fan kass. Nu kommer jag sitta fastklistrad vid tvn varje tisdag:)

Artisterna till Allsång på Skansen 2011 klara!



Igår presenterade nya programledaren Måns Zelmerlöw (het!) alla artister som gästar allsången i sommar, och vilken kavalkad av godbitar! Danny Saucedo, Petter, Eric Saade..ja listan är lång!



Program 1: Tisdag 28 juni
BAO, Lunds Studentsångare, Danny Saucedo, September

Program 2: tisdag 5 juli
Håkan Hellström, Miriam Aida, Siw Malmkvist, Ulrik Munther, The Moniker, hasse Andersson

Program 3: tisdag 12 juli
Elisa’s, Veronica Maggio, Per Andersson, Eric Amarillo, Sara Varga, Kjell Lönnå

Program 4: tisdag 19 juli
Bo Kspers Orkester, Petter, After Shav & Anders Eriksson, Vocalettes, Pernilla Andersson, Malena Erman, Lena-Maria Klingvall

Program 5: 26 juli
Hoffmaestro, Eric Saade, Caroline Wennergren, Marika Willstedt, Angelica Alm, Carl Norén, Östen med Resten

Program 6: tisdag 2 augusti
Timbuktu, Patriks Combo, Fredrik Kempe, Svante Thuresson, Hans-Erik Dyvik Husby, Linda Bengtzing, Eva Eastwood

Program 7: tisdag 9 augusti
Lena Philipsson, Albin Flinkas, Fredrik Meyer, Staffan Percy, Sven-Ingvars

Program 8: tisdag 16 augusti
Sveriges Radios Symfoniorkester, Anders Berglund, Björn Skifs, Peter Jöback, Loa Falkman


Kl 21 kollade jag på So you think you can dance:) Nu börjar jag redan bli trött, börjar ju inte förrän kl 15 imorn:)

GE BLOD NU!!!!!!!!!!!!!!DET BEHÖVS VERKLIGEN!!!

Jag uppmanar alla att ge blod!!!Det är akut brist på blod och det behövs verkligen. Alla som kan ska ge blod! Tänk om du själv behöver blod en vacker dag och vad skulle hända om det inte fanns blodgivare? Jo du skulle förblöda!!Tänk på det. Gör en god gärning och bli blodgivare! Det tar inte lång tid.

Detta stod i dagens metro:



Semester och ledighet ger sinande bloddepåer i Göteborg – och konsekvenserna kan bli allvarliga. Antal blodgivare kan minska med så mycket som 40 procent under en semestervecka jämfört med en genomsnittsvecka.
– Färre lämnar blod under sommaren och då blir risken mycket större att det blir blodbrist. Våra blodgivare tar ju också semester, man tar helt enkelt ledigt och då kanske inte blodgivningen finns med i planerna, säger Ulrika Ljung, kommunikatör på Droppen blodgivning, Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Störst är risken för blodbrist i slutet av juli, men det är också ofta då behovet är som störst i samband med trafikolyckor i semestertider när många är ute och reser.
– Om det inte finns blod kanske man får ställa in planerade operationer helt enkelt, man måste prioritera de akuta fallen. De situationerna vill vi inte hamna i, säger Ulrika Ljung.



BIO:)

Varit ledig idag!!!Så jäävla sköönt:) Jag hade sovmorgon till kl 9, kl 11 åkte jag till Jessica o hälsade på:) Vi köpte jordgubbar o gick ner till vattnet. Vi ville inte sitta vid stranden då de va så jävla mkt ungar där så vi satte oss på en cementbrygga, typ. Och vi dinglade med benen i vattnet när jag plötsligt såg en stor gul/svart snok i vattnet med huvudet ovanför ytan! Jag bara skrek o skrek och Jessica fattade inte varför. Jag tog fort upp benen ur vattnet då den simmade jättenära Jessica o mig...usch jag ryser så fort jag tänker på de...

Typ så såg den ut. En vattensnok. Såå jävla vidrig....nu blev man ju inte direkt badsugen....
Sen gick vi till centrum köpte glass:) Satt på balkongen:) Det har varit så sjukt varmt idag, rena bastun ute. Vid 15.20 åkte jag till Sickla. Jag mötte upp syrran där, vi gick i lite affärer och jag åt en ceasarsallad på Sandy´s:) Det var jättegott!

Kl 18.15 kollade vi på bion Bad Teacher med Cameron diaz och den va så jävla bra!!!Så sjukt rolig film:) Den rekommenderar jag verkligen att ni ska se:)

Åkte hem till Fiskis sen.

:)


Bra låt just nu:)

MIDSOMMARDAGEN!

På midsommarafton gick jag o la mej vid midnatt sen upp 6.45 för o jobba. Tack o lov att det inte regnade när jag  cyklade till jobbet:)
Det var lite regnskurar och åska men det var mestadels soligt:) Jag slutade kl 16.15 o cyklade till affären o handlade lite frukt o så. Kändes så konstigt o komma hem och det inte fanns nå hundar hemma...Jag gick o mötteupp Stina o hundarna kl 18.35 på Fisksätra station. Dessi blev överlycklig när hon såg mig haha:)
Jag tänkte ju gå på denna bio som hade biopremiär men det fanns inga bra platser kvar på bion:


Den verkar ju asbra:)
Men får se den nån annan dag, Kanske imorn eftersom jag e ledig då.
Sen tänkte jag om jag skulle åka på Sommarkrysset som hade premiär men orkade inte gå så jag kollade på tv o de va ju inte så bra direkt.
Jag fastnade vid msn på kvällen och satt ända till kl 1.30 inatt. Gick ut med hundarna och det är ju tur att jag börjar kl 13 idag så jag hade sovmorgon till kl 9. Har tagit en dusch nu o rastat o matat hundarna. Kollar nu på nyhetsmorgon där Kenza är med. Eric Saade sjunger i programmet.
Såå skönt o va ledig imorn!!! Jag ska åka till Jessica o hälsa på, sen gå på bio:)

GLAD MIDSOMMAR!!!

Idag är det Midsommarafton!!!!!Jag somnade vid 01 tiden inatt...sen upp kl 6.45 och cyklade till jobbet. Tack o lov att det inte regnade:) Det hade ju ösregnat igårkväll och när jag skulle gå sista svängen med hundarna.
Jag jobbade till kl 12.45, sen cyklade jag h em. Jag ringde Terra o pappa och uppe i Hälsingland öste r egnet ner haha! Tur man bor i Sthlm där solen lyser:) toppenväder för o vara midsommar ju:)
Synd bara att man inte har nån o fira den med:( Syrran o hundarna åkte kl 15.25 och kvar e jag...ska upp o jobba 7.45 imorn ju så man kan ju inte direkt ut o festa...
Jag får ta det lugnt här hemma istället, har köpt Ägglikörglass ( min favorit) och chokladglass som jag ska äta lite senare:)

Det går bara en massa skit o dåliga filmer på tvn så nu ska jag kolla på Greys anatomy säsongen nr 6:)

Kl 16.30 idag så gick jag till holmen i Fiskis o träffade en arbetskollega o hennes 2 veckors gamla son:) Han va så jäkla söt! Men synd att han sov hela tiden bara:( Jag får komma o hälsa på nån annan dag. Jag blev ju bjuden på en smarrig marängtårta oxå:) Hon hade andra vänner och bekanta där så jag gick vid 17.30 tiden.  

Imorn vill jag festa!!!!!!!!!!Men har tyvärr ingen o festa med:( Jag jobbar till kl 16.15 o på söndag börjar jag inte förrän kl 13. Men får se, annars får jag väl gå på nattklubb själv haha.
Nä men isf så tänkte jag åka på Sommarkrysset som har premiär imornkväll kl 20 på Gröna Lund. Artisterna som uppträderr är Eric Saade, Sahara Hotnights och Patrik Isaksson.


Midsommarafton imorn

Hade sovmorgon imorse till kl 8.30:)Tog en dusch och gick ut med hundarna i SPÖREGN!!!!!Regnet bara öste ner:(
Hundarna skyndade sig för dom ville in fort:) Min enda lediga dag denna vecka och de e värsta skitvädret! Jag åkte till Sickla vid lunchtid och köpte detta fina caféset:

Orkade inte ta ett kort på dom men det ser precis ut som på bilden. Jag har även köpt jättefina blåmönstrade sittdynor:)
Det blev jättemysigt här på balkongen:) Dom kostade 375 kr:) Billigt. Hade kostat 499 kr.
När vi kom hem storstädade vi lägenheten:) Nu känns det fräscht här:) Sen har jag tvättat en massa tvätt 16-19. Det blev typ 6 tvättar! Nu känns de skönt o ha alla kläder rena inför storhelgen. Imorn e de ju för fan MIDSOMMARAFTON!!!! Jävlar va sommarn går fort, den bara springer iväg...Nästa vecka går typ alla på semester.
Midsommar är väl inte en av mina favorithögtider eftersom jag varken gillar nubbe lr sill men jag gillar ju o festa o spela kubbspel o så men eftersom jag jobbar hela midsommar så kan jag ju inte festa:(

Men visst vore det mysigt om man nu när man bor i sthlm firar midsommar nånstans här och har det trevligt o går ut o festar o så men men måste man jobba så måste man. Hoppas ni som är lediga får det riktigt härligt i midsommar:)
Syrran ska ju resa bort imorn och tar med sig Dessi och Hilda så jag blir ju helt lonely här:(Buhu...Om nån vill göra mig sällskap så e de bara o slå en pling:)hehe
Annars ska jag väl kolla om de går nå bra film o äta nå gott:)


Rosa himmel<3<3<3

Sitter här vid datorn o surfar ofc eftersom det bara går en massa skit på tvn på somrarna:( Längtar verkligen till hösten när serierna börjar igen:)
Så här vackert är det i Fiskis just nu:

Jag älskar rosa himmel, de e så mysigt o så jävla vackert:) Tråkigt att man inte har nån o sitta o mysa med bara:(

Rainbow

Idag jobbade jag till kl 16.30. Va ju uppe igår o kollade på SYTYCD igår i två timmar till kl 23. Det åskade ju litegrann igår och spöregnade som fan och ibland va de soligt o nästa gång man kollade ut genom fönstret så regna de men som tur va så va de uppehåll när jag cyklade hem, tack o lov för de:)
Precis när jag kom hem idag så kom det en rejäl regnskur igen, fan vilken bra timing jag har när jag cyklar haha:)
Så här fint var det i Fiskis igår efter regnet o åskan:
Syrran som knäppt bilderna eftersom jag jobbade:

Har gått en långis med Dessi o vi slapp regnet iaf:)

:)

Britneys nya låt, gillar både låten och videon:)

Och inte för att jag älskar Snoop dogg men David Guetta gillar jag ju och den här låten e faktiskt bra:

GRATTIS HILDA 6 ÅR!!!!

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL SYRRANS BASSET HOUND HILDA!!! MÅNGA PUSSAR OCH KRAMAR ÖNSKAR MALIN OCH DESSI<3<3<3

6 ÅR GAMMAL 20 JUNI 2011

Dessi fyller 8 år i december, ett tag till innan dess hehe.

Väckning kl 7 på ledig dag:(

Vaknade kl 7 imorse av att mamma ringde...hmm de e ju schysst när man har sovmorgon liksom...Jag börjar ju kl 16 idag, känns jobbigt o bara få jobba 5 timmar när man har ett heltidsjobb liksom:(
Jag somnade iaf om och hade sovmorgon till 8.30, tog en dusch och rastade hundarna o gav dom mat.
Snart ska jag ut en långis med Dessi.
Bättre väder idag iaf, lite mulet, blåsigt men ändå soligt:)
Ikväll är det ju So you think you can dance så jag kommer stanna kvar på jobbet o kolla:) Programmet e ju i två timmar så de slutar kl 22.50 så jag e väl hemma rätt sent....tar cykeln hem så går de ju fortare o åka hem:) Jag ska ju upp tidigt imorn o jobba hela dagen...



Köpte detta underlägg från Foderbilen:
Underlägg Hundmotiv
Syrrans basset dreglar ju som fan så den kan va bra:)

Hundfoder

Har beställt hem det här fodret till Dessi idag från Foderbilen:

Light, chicken and rice. Protein var bara 19 % så de va ju jättebra:) Svenskt tillverkat.

Produktinformation

Bozita Light Chicken & Rice är hundfoder för vuxna hundar med en låg aktivitetsnivå, eller känsliga hundar. Detta foder innehåller lättsmälta råvaror och en låg halt av fett.

-Vetefritt foder som passar känsliga hundar

-Svenskproducerad hundmat

-Tillverkat av färskt kycklingkött som ger bra smak och hög smältbarhet

-Främjar god hälsa för hud och päls

Mer information

Varumärke Bozita
Tillverkningsland Sverige
Jmf pris (kr/kg) 25,75 kr
Råprotein (%) 19.0000
Råfett (%) 7.0000
Växttråd (%) 3.0000
Vatten (%) 10.0000
Aska (%) 6.0000
Kalcium (%) 1.1000
Fosfor (%) 1.0000
Vitamin A (IE/kg) 12200.0000
Vitamin D (IE/kg) 1280.0000
Vitamin E (mg/kg) 75.0000
Koppar (mg/kg) 6.7000

Innehållsförteckning

Majsmjöl, ris, kycklingköttmjöl, majsgroddar, kycklingkött (minst 4%), betfor, morötter, kycklingbuljong, potatisprotein, betfiber, koksalt, kaliumklorid, bryggerijäst


Sen köpte jag den här skylten:
skylt-gul-varning-for-hunden-280x200-mm
Och eftersom jag handlade för över 400 kr ( då kostar bara frakten 19 kr) så fick jag dessa 5 böcker gratis till ett värde av 445 kr:

Beställ för minst 400:-, få fem böcker av Hundcoachen gratis! Fotograf: Linus Nilsson.


Beställ nu så får du köpa dessa 5 böcker för 0:-.
Böckerna är skrivna av den populäre Hundcoachen, Fredrik Steen.

Pris i handeln ca 89:- per bok.

Titlarna är:
Härligt hundliv
Hund möter hund
Bli din hunds ledare
Trygg och säker hund
Vinn din hunds förtroende


Bilder från kryssningen

Så här lång kö var det inför lördagens kryssning 18 juni:


Och ändå fick jag inte med hela kön

Jag i väntan på nästa kryssning:


Ser ni mamma o hennes sambo i kön?
Jag ute på däck:


Stina i väntan på kryssning nr 2.


MUMS!

Snygg flaska:)

Hytt 6022:)

Jag som pimplar i mig cider:

Fun Club:

Jag dagen efter haha:

Jag o syrran:

Rain:
'
Denna bild bjuder jag på när jag hade lite kul med hårtorken på hytten:

Back to work..

Igår gick jag o la mig strax efter kl 23 och imorse skulle man upp kl 6.45. Tog tåget imorse eftersom det regnade:( Va så djävulskt trött efter helgens kryssningar...men men de e bara o jobba på. Inte så kul när de fattades en personal och de va bara jag o en till ordinarie...men men allt ordnade sig till slut och jag jobbade till kl 16.15. Efter jobbet gick jag på affären, gick en långis emd Dessi och då var det jättevarmt och soligt ute. Som man brukar säga: Efter regn kommer sol:)

Sen har jag kollat på filmen Trassel

Älskar den filmen så jag har köpt hem den på DVD:)

Cinderellakryssningx2:)!!

Jag e fan kryssningsberoende hehe:) Jag bara ÄLSKAR kryssningar!!!<3<3<3
I fredags åkte jag Cinderellakryssning igen tsm med min syster och mamma o hennes sambo. På morgonen så åkte jag tidigt till Ekskogen i Vallentuna för att lämna Dessi på hundpensionatet. Jag träffade Helena som skulle ta hand om Dessi och det fanns en labrador och en irländsk setter som var inackorderade under helgen bara. Det spöregnade ju ute:( Trist. Men hon kom och hämtade Dessi o mig på stationen så vi slapp gå. Det kändes sjukt jobbigt att lämna henne till en främmande människa och Dessi blev så ledsen när jag åkte:(
Sen åkte jag tillbaka till stan. Tar fan 45-50 min med Roslagsbanan till Sthlm östra, sen byte där till röda linjen mot stan, 10 min. Och Roslagsbanan går ju bara en gång i timmen..suck.
Jag åkte från Fisksätra 8.50 och va framme i Ekskogen 10.35. När jag kom tillbaka till stan hade klockan redan hunnit bli 13. Jag åkte till Blodcentralen på Hötorget och pumpade ut en massa blod till blodbanken hehe:)
Kändes skönt efteråt, fick fika och en present. Jag tog en termomugg:)

Det gick jättefort, mitt blod forsade bara:)hehe
Sen gick jag en sväng på stan, kl 17 träffade jag syrran och vi gick tsm med hennes kompis Emma till färjan. Där mötte vi upp Leif och mamma. Sen va de bara dags o kliva ombord då!!!
Vi gick till hytten och lämnade grejerna, fick hytt på däck 6:) Sen gick vi runt en sväng på båten och på taxfreen, så jävla töntigt o irriterande att dom inte säljer nå alkohol på helgerna på färjan bara för att man ska köpa mer drinkar i baren!!! Fan om man hade vetat de så hade man ju tagit med sprit ju....
Aja, som tur e så e de många killar som vill bjuda på drinkar:) Vi gick till restaurangen och käkade en jättegod räksallad. Och vem stod inte i kassan om inte snygge Arnold!!! Han e en riktig heting<3<3
Sen gick vi ner och fixade iordning oss. Syrran lockade mitt hår som vanligt hehe:)
Sen va de party all night long!!!!Fy fan va kul vi hade, dansade och festade. Det blev ju lite uppehåll med regnet ett tag så då hade dom dansgolv med DJ ute på däcket på Fun Club. Det var världens drag där! Så jävla kul! Festade rätt mkt inne på Club Seven oxå:) Hittade trevliga killar där o visst blev de lite hångel här o där haha
Gick o la oss när nattklubben stängde kl 4. Sen vaknade jag typ kl 6 o satte mig i duschen och duschade typ en timme, då knackade jag på hos mamma o Leif, de va visst inte populärt men jag trodde ju att klockan va typ 8 lr 9 ju. Syrran va ju på våran toa så jag måsta ju låna deras. Sen gick jag o vilade till kl 8.30 typ. Då ville jag gå till frukosten fast man va ju rätt bakis. Åt inte så mkt av buffén men god va den:)
Vi va lite i hytten o gick runt på båten, försökte vila lite. Det blev ju finare väder under lördagen och blev riktigt varmt när vi skulle hoppa av båten kl 15.30. Mamma o Leif gick till puben Oliver Twist, Stinas kompis Emma åkte hem och jag o Stina satt o solade i 1,5 timmar innan vi skulle hoppa på båten igen:)
Vi fick hytt på samma däck som tidigare, på däck 6:) I helgen har jag ju även träffat på båtpastorn Rut:

Det var ju kul:) Mamma bjöd mig o syrran på den goda vikingbuffén:) Det va så jävla mkt folk, va fullt på alla sittningar utom den kl 20.30 så vi fick ta den då. Vi gjorde iordning oss efter maten så vi kom iväg till nattklubben efter midnatt, så de blev ju lite sent...Man va ju lite trött andra kvällen men men. Det va många snuskiga och efterhängsna killar som ville snuska sig så de va inte så kul andra kvällen. Vi gick o la oss lite tidigare än första natten...det spöregna ju ute hela kvällen/natten....tråkigt. På söndagsmorgonen va jag inte nå bakis så de va jättegött med frukostbuffé:)
Sen gick jag till taxfree och köpte lite godis och spriiiiiiiiiiiiit! Det blev visst en till Finlandia:)hehe kunde inte låta bli!
Jag köpte ju en Finlandia Lime när jag o Jessica åkte och nu köpte jag en  Finlandia grapefrukt. Nu har man så de räcker ett tag:) När det tar slut så får jag åka båt igen hehe
Jag fick en Amarula av mamma och Stina fick en stor Baileys flaska.
När vi var framme kl 15.30 regnade det fortfarande. Jag o Stina åkte bussen in till Slussen, sen skulle jag åka ända till Ekskogen för att hämta hem Dessi, jag hade saknat henne jättemkt o de va så sköönt när jag äntligen fick träffa henne:) Jag ringde Helena på tåget och förväntade mig det värsta men hon sa att det hade gått hur bra som helst. Dessi slutade skälla och skällde bara när dom öppnade dörren, dom hade tagit promenad samtidigt med Dessi och labradoren och det gick jättebra. Det var så skönt att det gått bra. Hennes sambo mötte upp mig på stationen med Dessi, hon blev överlycklig över att se mig:) Sen tog vi tåget tillbaka till stan. Var hemma kl 19.30.....
Nu får vi se när nästa kryssning blir inbokad då! Längtar redan!

Bästa låtarna just nu:)

Dessa låtar spelades mkt på Cinderella båten:)
Älskar dessa låtar!

Nya Lady Gaga videon

I love this song!!!!

Imorn e det dags för Cinderella kryssning igen!!!!

Soligt och fint väder idag, lite blåsigt bara.
Igår jobbade jag kväll till kl 21. Jag ska jobba samma tid idag oxå, lite jobbigt med tanke på att jag e ledig tre dagar i sträck nu o då e de ju skönt o sluta tidigt men aja det är som de är.

Imorn e det dags för en till Cinderella kryssning!!! Fy fan va jag längtat o det ska bli så jävla kul! Kommer dansa hela natten lång.
När jag o Jessica åkte den 9 juni gick vi ju o la oss kl 5 o klev upp typ kl 8:)haha
 Resan kostar bara 10 kr inklusive frukostbuffé och en A4 hytt med fönster så de e ju jätteskönt o slippa sova nere i "slummen" haha:) Jag ska åka med mina två lillesyrror och mamma o hennes sambo:)

Dessi ska ju bo på Oakwood ranch i Vallentuna, så jävla drygt o lämna henne ända där borta. Och sen kosta de liksom 1000 kr för o ha henne där!!!Så jävla dyrt! Detta e nog min första och sista hund på ett bra tag haha

Imorse klev jag upp kl 8 och har varit ute och joggat med Dessi och sen åt jag havregrynsgröt med kanel och äpplen. Känner mig rätt nyttig:)hehe
Jag som inte ens e förtjust i gröt men känns som en bra start på dagen:)

Då blir jag inte så hungrig på lunch heller eftersom jag inte äter nå lunch när jag börjar kl 12. Då äter jag frukost kl 9 typ o sen äter jag inget förrän kl 17, lr kanske nån frukt lr så.

Men när man åker på kryssning äter man ju jämt en massa godsaker:(

Om det finns nån som älskar kryssningar som jag så kontakta mig så hänger jag gärna på vilken dag som helst så länge jag e ledig den dagen vill säga:)

Fan att jag missar detta program!!!:(grrr

Jag vill så gärna se detta program om Lady gaga men det sänds på lördag och då e ju jag på Cinderella kryssning..suck


Beskrivning
MTV slår upp dörrarna till en 1 timmes dokumentär om Mother Monster där hon berättar allt om den kreativa processen som lett henne fram till den positionen hon har överst på popberget idag.
Dokumentären ger en inblick i den mest intima dialog som någonsin ägt rum med Lady Gaga och popikonen öppnar upp på ett sätt ni aldrig tidigare sett.
Hon berättar om sin barndom, sin familj, hennes kreativa evolution och hennes relation till New York.
Det här är en unik inblick i en av världens absolut största stjärnors liv och ett historiskt avtrampa över 2000-talets musikklimat som vi kommer se tillbaka till om många många år och förundras över.

Det var längesen det regnade men nu kommer regnet

Igår jobbade jag till kl 16, sen käkade jag lite mat o sen gick jag en långis med Dessi i skogen. Precis då så började det regna!!! Första gången på evigheter typ. Regnet behövs verkligen men det har ju varit så härligt med sol och vackert väder. Men det kommer ju alltid ngt bakslag:(
Det duggade lite under promenaden men senare under kvällen så öste regnet ner. Jag vaknade flera ggr inatt men klev upp kl 8 och nu regnar det ju inte. Det är bara mulet:(
Jag ska börja jobba kl 12 idag.

Igår va de ju för fan säsongspremiär för So you think you can dance:) Och det är ett av dom bästa programmen ever! Det är så jävla bra program:) I love it!!!!

So You Think You Can Dance är tillbaka med en åttonde säsong av ren och skär dansglädje. Vissa behärskar klassisk pardans och balett, andra har en stil inspirerad av hip-hop, street och stomp. Dansarna får chansen att visa upp sitt dansnummer, sin känsla för takt och timing, men även sin förmåga att imponera på en mycket kräsen jury.

- Atlanta var staden som överraskade mig och Nigel mest. Jag minns inte att vi någonsin gett bort så många biljetter till Las Vegas. Vi jobbade säkert 15-16 timmar den dagen men det kändes som ingenting, vi var konstant lyckliga och underhållna, berättar Mary Murphy.

Sommarens avsnitt leds av programledare Cat Deeley och domarpanelen består av Nigel Lyghgoe, Mary Murphy, Adam Shankman samt Mia Michaels.

I sommar ser du auditionturnén på tisdagkvällar i Kanal 5, och i mitten av juli kommer de tjugo tävlande att dansa vidare på fredagar och lördagar.

Träffat Sandra i Saltsjö-Duvnäs

Igår jobbade jag till kl 16.30, när jag kom hem gick jag ut med Dessi en timme och precis när jag var vid häststallet typ vid Östervik så skickar Nypan ett mess till mig där hon undrar om jag är ute med Dessi och promenerar.... Jag tänkte men va fan hur vet hon att jag är här?
Då visade de sig att hon och hennes familj hade kört på vägen ovanför mig och precis då tittade Nypan ut genom fönstret och såg mej:)
Hennes pappa skulle åka luftballong med företaget Upp och ner i Saltsjö- Duvnäs o de ligger ju bara 5 minuter från mig. Dom skulle stanna där o vänta på honom tills han var klar vid typ 23.30. Ballongresan va i typ 4 timmar lr nåt. Jag åkte dit och fick träffa Sandra och hennes son som va 4 veckor gammal bara:)
Lite ovanligt o se henne med liten bebis och vara en småbarnsmamma hehe:)

Men det var ju jättekul o ses och vilket sammanträffande då:)haha
Vi gick till Ektorp centrum och åt mat på Därmedpasta. Jag fick hålla i lilla Noel en stund och han verkade känna sig rätt avslappnad eftersom rätt va de var så la han av en brakskit i mitt knä!!!Hahaha Så Sandra fick byta bajsblöja hehe....mysigt värre!
Fick inte så bra bild på mig o Noel o man ser hur jävla solbränd jag e oxå men jag bjuder på en bild iaf hehe:

Sandra och Noel

När vi satt på restaurangen kom Jessica och hennes sambo förbi o hälsade:) Trevligt.
Jag åkte hem vid 21.30 tiden. Satt uppe vid datorn till midnatt typ och sen vaknade jag flera ggr på natten av att de va så sjukt varmt i sovrummet fast fönstret va öppet så jag tog bara ett påslakan som täcke till slut. Sen vaknade jag kl 3 av att Nypan skickade ett mess att hon kommit hem då...Och sen va de bara o kliva upp kl 6.45 o jobba. Jag har jobbat dubbelpass idag till kl 20:( Usch så tråkigt me dubbelpass. Man e ju helt slut efter en hel dag!
Så nu känns det skönt o sova faktiskt, börjar kl 14 imorn!

Mera bilder

Bilder från i fredags på kryssningen:

Yeah, en till Viking line båt:

Jag:

Vågor:

haha snygga brillor:

På däck:

Bilder

Våran hytt:


Badrummet:

Köpt från taxfreen:

Maten jag åt på Tapas Bar:


Jessicas mat:

Grogg med energidryck=mums:

Jag:

haha jag på dansgolvet:

Jättehärlig kryssning!

När jag och Jessica åkte kryssning i torsdags va det så jäkla varmt och soligt! Vi hade riktigt toppenväder:) Det va så jävla härligt o jag har verkligen saknat att åka kryssning:) Det va så kul o ha med Jessica haha:)
Både hon o jag va ju ledig den dagen så jag åkte till henne vid 14 tiden och vi fikade och satt på balkongen och solade. Kl 16 typ så kom hennes sambo hem och han skjutsade in oss till Slussen så de va schysst:) Vi checkade in och sen gick vi på Cinderella båten, det var första gången Jessica åkte just den här båten. Vi gick först till hytten på däck 6, jag hade ju bokat en A-hytt så vi fick fönster och 4- bäddshytt:)
Sen gick vi upp på däcket högst upp och solade och tog en varsin öl/cider:)
Kl 18 gick båten och vid 19 tiden så gick vi på taxfreen:) Köpte lite göttans där!
Efter det så åt vi på Tapas bar, sen till hytten och fixade iordning oss och bytte till festkläder;)hehe
Jag dansade typ hela kvällen, hade så jävla roligt och jag försökte få med mig Jessica på dansgolvet men hon va inte lika pigg på de:(
Vi gick o la oss ca kl 05....Jag vet inte vilken tid vi vaknade men jag hade duschat och sen väckte jag Jessica, hon blev inte så glad haha;)
Vi gick upp o käkade frukostbuffé som ingick i 10 kronors priset:)
Sen satt vi typ bara på däck och solade och va i hytten en sväng oxå. Det va så sjukt varmtt o jag hade ingen sollotion så jag blev snabbt bränd...suck. Så jävla fult!
Kl  15.30 va vi framme i Sthlm och Jessicas sambo hämtade oss. Jag fick skjuts hem till Fiskis hehe:)

Tack för en helt underbar och lyckad kryssning!!!!


:)


Kryssning imöra då!Fan va härligt:)

Det ser ju inte så ljust ut vädermässigt då dom spår att det ska bli både regn och åska men får hoppas att det blir fint ändå. Så jävla typiskt när man e ledig o ska gö nå kul ja då blir de värsta jävla skitvädret!
Och inte så kul när man försöker hitta på nå roligt med arbetskollegorna o så avbokar varenda jävla människa! Snacka om att man blir besviken när jag har varit snäll o frågat o bokat o fixat schyssta hytter o så....
Från början va vi 7 stycken som skulle med så jag bokade två 4-bäddshytter o sen kom alla med dåliga bortförklaringar och 5 stycken har nu avbokat. Den enda man kan lita på är Jessica som snällt hänger med iaf:) Lite hopp finns ju iaf då:)
Men fy fan jag blir så jävla less på folk bara men jag o Jessica kommer ha kul ändå utan dom andra.
Nästa gång vet man vilka man inte ska bjuda med då, lr vilka man inte kan räkna med.
Fy fan va jag ska parta på båten, hoppas de e bra folk som åker med o nå snyggingar oxå hehe;)


Cinderella är båten vi ska åka med:) Bästa båten de!
Båten avgår kl 18 men jag ska åka hem till Jessica innan. Sen får vi skjuts in till Slussen.

Sommar, sommar, sommar

Idag va det ju Blodomloppet i Stockholm men jag glömde o anmäla mig suck:( Hoppas dom som sprang hade det trevligt iaf:)
Jag jobbade till kl 13 idag och Jessica o jag gick en promenad till Fiskis sen tog hon tåget vidare hem till henne.
När jag kom hem tog jag ut hundarna och sen kollade lite på tv. Var ute med Dessi i två timmar:) Det var kokhett ute idag! Värmerekord!
Syrran kom ju hem vid midnatt inatt och jag hörde henne inte ens fast Dessi skällde...jag måste ha sovit djupt för jag gick o la mig typ en halvtimme innan hon kom.

Gamla, goda tiden


Nån som kommer ihåg detta populära program?
Jag älskade den här låten haha

Buhu, Desperate Housewives säsongsavslutning:(

Kollade på säsongsavslutningen på Desperate Housewives ikväll o fy fan va spännande!!!
Jag kommer sakna serien sjukt mkt och längtar till hösten då säsong nr 8 kommer:)

Tack för den här underbara säsongen o hoppas på en lika bra säsong till hösten:)

Jag blev uppringd av jobbet kl 9 imorse, tur man klev upp tidigt då hehe:) Dom behövde folk kl 12-14 på en annan avdelning o sen fortsatte jag o jobbade till kl 20.


NATIONALDAGEN!!!

Grattis Sverige:) Eller va säger man? Är det idag man ska va glad för att man e svensk?
Nationaldagen blev ju helgdag år 2005, lite tråkigt att inte skoleleverna sjunger sången som man gjorde när jag va yngre. Men skönt nu när man jobbar den dagen för då blir de ju lite extra cash:)hehe

Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi firar dessa värden, hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick.

I sthlm händer de ju alltid en massa firande, hade varit kul o varit på Skansen där kungafamiljen va men de fick jag kolla på på tvn istället...


Simon vinner BB:)

Av de tre finalisterna i Big Brother så var det rätt som vann men jag trodde det kunde bli Martin oxå. Jag tycker ju att Katerina var en självklar vinnare så när hon steg ut ur huset så blev allt sååå boring och typ inget roligt hände.
Hon hade varit en grymt värdig vinnare! Hon va ju snyggast på finalen med hennes klänning:)
Finalen va i två timmar. Peter kom trea och Martin kom tvåa. Tråkigt med tre killar i final.

:)

Igår när jag o syrran gick en långis med Dessi så gick vi ner till vattnet vid Östervik och från vattnet flöt det upp en kokosnöt:

Vi tog hem den fast den stank fisk och hav men den smakade jättegott ändå:)
När vi va inne i stan igår så såg vi detta hus i vattnet vid kajen typ vid Slussen:

Det är en Tommy Hilfiger butik inuti huset:

Dessi


Bilder från idag

Jag på Saltsjöbanan:

Kung Fu Panda på kanal 5

Idag vaknade jag kl 7 men klev upp vid 8.30 tiden. Städade i lägenheten lite och sen när syrran klev upp åkte vi till Sickla men utemöblerna jag skulle köpa va slutsålda nu med så får vänta en vecka till:(
När vi kom hem ca kl 15 så gick jag en långis med Dessi, jättevarmt ute! Sen grillade vi flintastek o majskolvar:)MUMS!
Har kollat på filmen Kung Fu panda:

Den e så kul och jag vill så gärna gå på bion Kung Fu panda 2:)

Nu ska jag kolla på filmen Dumpa honom på tv4.

Petter och September på Grönan

Idag slutade jag kl 13. Det va så jävla skönt för det var sååå varmt o soligt ute idag. Jag cyklade hem, gick en långis med Dessi och sen åkte jag och syrran in till stan för att kolla på Petter o September på Grönan. Men först gick vi en kortis på Smaka på Sthlm, de va ju packat me folk!Fick trängas för o komma fram.
När vi var framme på Grönan va de så jävla mkt folk. Dom sa att det var över 20 000 pers där.

Vi tänkte ju gå på Love Generation i Kungsan men hann inte. När vi skulle ut från Grönan så va de jättejobbigt eftersom de va för mkt folk, fick trycka oss ut haha. Kom hem för en timme sen.

Säsongsavslutning på Greys anatomy:(

Idag är det första juni och det är jättevarmt ute! Jag som varit på möte hela dan typ:( Va först på ett möte som kändes helt onödigt då de va jättelite folk, o chefen va inte heller med...Sen skulle jag börja jobba 16-21. Jag stannade kvar på jobbet och kollade på säsongsavslutningen på Greys anatomy!!! Fan va jag kommer sakna den serien nu:(Lääängtar till höstens säsong igen! Läste att Derek ska hoppa av Greys?! Va fan ska han gö istället då? Tycker de e så jävla dåligt att han ska svika serien och fansen då han e en av de populäraste huvudrollerna i serien.
Imorn jobbar jag 7.45-16.

RSS 2.0