Flytt idag då!

Ja, idag ska man flytta igen!
Jag och Dessi kommer ju flytta till Vällingby:)
Igår höll jag på o packa ner mina grejer o så satt jag sen uppe vid msn till 01.30. Blev rätt sent...Jag färgade håret svart igår oxå:)Hade sån jäkla ful utväxt haha
Vaknade och klev upp kl 9 imorse. Har varit ut med Dessi en långpromenad. Det regnade ju typ hela dagen igår men idag var det strålande sol och temperaturen står på 27 grader:)

Jag har ingen aning alls om vilken tid jag får hämta nycklarna, vilken tid tjejen som bor där flyttar ut, när Emelie kommer hit eller nånting. Känner mig helt lost:(
Får väl bara sitta och vänta in ett svar från nån.

:)


FLYTTDAGS IGEN!!!Det tar aldrig slut:(

Som ni säkert läst så måste ju jag flytta härifrån måndag eller tisdag och igår var jag och kollade på en etta som min gamla kompis Anna hyr ut fr om 1 juni.
Den ligger i Vällingby så det är ju typ en timme till jobbet men det får man ta. Jag skrev på kontrakt igår och flyttar väl in på måndag:)Om man bara kan övertyga syrran om flytthjälp hehe:)
Vi satt och pratade i nästan 2 timmar:)Jag och Anna har ju inte setts på hur länge som helst.
När vi satt inne i hennes lägenhet så spöregnade det ute men när kl var typ 19 så skulle jag ta t-banan hem och då var det iaf soligt och fint:)
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag är ledig lördag och söndag:)
Känner mig så nervös och orolig inför flytten så det är sjukt!
Dessi vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra med....
Och inte har jag fått nå schema för veckan eller sommaren!!!Jag är så jäkla upprörd och förbannad på mitt jobb att man ska behöva tjata och tjata om att få ett schema. Jag sa åt dom senast igår eftersom jag vet bara att jag jobbar på måndag kl 16-21. Sen har jag inget schema för resten av sommaren liksom...
Hon skulle då mejla mitt schema eftersom det fortfarande inte var riktigt klart. Men va fan, vadå inte riktigt klart!!!Snacka om att man blir upprörd och inte fick jag nå schema till min mail igår!!!Och idag och på söndag är dom ju lediga så jag får höra med dom på måndag igen då!
Jag kan ju inte planera nåt till veckan liksom men jag skiter i jobbet. Om dom har så jävla dålig framförhållning får dom skylla sig själva!
Och jag kan inte planera vilken dag jag ska ha hundvakt på Dessi lr när jag ska åka upp till Ljusdal och hämta mina grejer....
Allt känns bara så kaos just nu..kan det aldrig lugna ner sig nån gång?


Sverige ute ut Eurovision song contest...

I onsdags så jobbade jag till kl 14. När jag kom hem gick jag och Dessi till Sickla:)Det var soligt ute men inte så jättevarmt. Lotta ringde på kvällssidan:)
I torsdags jobbade jag 16-21. Det var ju Eurovision song contest då och Sverige kom INTE vidare:(Då var det väl inget man missade då....Jag kommer nog inte se finalen ikväll:(

Jag tror det hade varit bättre om vi skickade Eric Saade med Manboy:)

Soligt men blåsigt ute:)

Imorse klev jag upp kl 9. Hade en skön sovmorgon:)
Kollade datorn och gick ut morgonprommisen med Dessi. Kl 11 gick jag och Dessi en långpromenad på 3 timmar!Hittade jättefin promenadväg i skogen mot Hellasgården som ligger ca 5 km från Älta. Dessi hälsade på en jättesöt dansk svensk gårdshund, en hane som hette Sambo och var 6 år. Dom lekte med varann och det var kul att se Dessi vara så glad i honom:)
Ägaren tyckte Dessi såg ung ut och gissade på att hon var 2-3 år så de va ju kul o höra:)Då ser hon inte ut som en gamling då haha!!!
Träffade sen två boxrar som Dessi hälsade på och det gick jättebra. Även en till liten hund som hon hälsade på:)Blev förvånad att det gick så bra för Dessi att hälsa på alla hundar hehe:)


När vi kom hem var hon rätt trött. Jag städade och tvättade. Hyresvärden kom hit på kvällssidan för att förnya alla kontrakt som bara är skrivna t om sista maj. Jag skrev inte på något nytt kontrakt dels för att hon höjt uppsägningstiden från 1 månad till hela 3 månader!Och dels för att Dessi inte kan bo kvar här.

Så nu bor man bara kvar här typ tills på måndag...

Pics:)

Bild på Sergels torg jag knäppt:

Och köörsbärsträden i Kungsan:

SPÖREGN IDAG!!!!

Vaknade imorse av att det spöregnar ute.
Igår kväll jobbade jag till kl 21. Tåget var försenat så jag kom inte hem förrän 22.30 och då måsta jag ta ut Dessi en sista sväng och sen sova. Upp tidigt kl 5.30 och då spöregnade det som sagt. Dessi var inte glad heller över regnet:(Efter jobbet så skulle jag handla lite frukost på affärn i Tippen men kom in på en annan väg så jag kom helt vilse. Fick gå tillbaka hela vägen och jag var alldeles dyngblöt av allt regn!Det bara öste ner.
På vägen till tåget fick jag ju även kramp i magen:(Allt gick bara åt helvete haha. Jag kom hem kl 16. Tog liksom två timmar o komma hem pga all förvirring....När jag kom hem så var det skönt o få på  sig lite torra kläder:)Dessi var glad o se mig iaf hehe.
Imorn o på tisdag e jag ledig. Skönt!

RIXFM FESTIVALEN I KUNGSAN!!!

I fredags jobbade jag till 14.15. Sen frågade jag syrran om hon ville hänga med på RixFm festivalen i Kungsträdgården:)
Och det ville hon:)
När jag kom hem gick jag en långppromenad med Dessi på 1,5 mil och sen skyndade jag mig hem och bytte om o fixade iordning mig och så tog jag bussen in till stan:)
Det började kl 19 och slutade kl 21.45. Det var en jättebra festival med bla Darin, Eddie, Rabih, Timoteij, Amy Mcdonald, Erik Hussle, Erik Grönwall mfl.
Jag tog tåget sen hem och var hemma kl 23.
Det var väldigt mkt ungdomar och hur mkt folk som helst!Jag hade jättekul:)






LEDIG!

I torsdags var jag ledig. Var på Af kl 10.40. Fick vänta i en hel jävla timme!!!Snacka om dåligt system...
Jag blev utskriven från Af eftersom jag kommer jobba heltid i sommar då:)
Äntligen slipper man gå till Af. Så jäkla skönt!
Det var supersoligt och vackert väder ute och när jag kom hem så gick jag 1,5 mil med Dessi. Vi gick till Tyresö Centrum och köpte en glass:)
Dessi var rätt trött när vi kom hem haha. Vi gick till badstranden så hon fick ta sig ett dopp:)


19 MAJ SYRRAN FYLLER 21 ÅR!!!

GRATTIS STINA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!!!
Vi firade ju henne i helgen och hon fick presenter då:)
Själv är det 4 månader kvar tills jag fyller år, hehe.

ONSDAG 19 MAJ!

Imorse vaknade jag av magkramp. Jag får väl skylla mig själv eftersom jag åt chips igårkvälls....
Åt varken frukost lr lunch eftersom vid lunch tog jag en promenad på 7 km med Dessi. Det var 28,5 grader varmt ute!!!
När klockan var 14 så åkte jag till jobbet på APT möte 15-16.30.
Vi blev bjuden på tårta eftersom chefen fyllt 40 år:)Grattis!
Jag fick även en blankett om Bepron som är flexibel arbetstid. Man får då önska sig sin sysselsättningsgrad och jag önskade självklart 100 %. Jag tror det kommer träda i kraft den 1 oktober men i sommar ska jag ju oxå få jobba heltid.
När jag kom hem 17.30 gick jag en långpromenad med Dessi på 2 timmar, gick bla runt Ältasjön.
Jag gick upp nu till vardagsrummet med Dessi kopplad och satte mig i soffan för att kolla på tv. Dessi låg då och SKAKADE!!!!Asså jag fattar inte va som är fel!
Hon har ju aldrig varit såhär när jag bott ensam. Jag tror inte det är bra alls för Dessi att bo här. Hon trivs nog inte här....Det skulle betyda så mkt om jag fick boendet i Saltsjöbaden. Så vi kommer härifrån snart annars vet jag inte vad jag tar mig till...







Igår jobbade jag. Hundvakten tyckte det hade gått jättebra med Dessi:)
Jag och Carro gick 2 timmar på kvällssidan:)Det var soligt och varmt ute.
Jag kom hem sen och kollade på Ugly Betty och Desperate Housewives. Dessi låg och sov i vardagsrummet då min rumskompis kom....Dessi blev helt jävla galen och sprang mot dörren och skällde och morrade. Sen när jag fick korrigera henne så kom hon in och då viftade hon på svansen osv. Jag fattar inte att hon är så här. Det är så sjukt jobbigt när hon har sån extrem vaktinstinkt. Jag vet inte hur jag ska träna bort den.
Efter den händelsen igår vågar jag inte längre ha Dessi lös på övervåningen. Jag vågar inte längre kolla på Tv däruppe. Ska väl försöka få igång en tv här nere istället....
Men det känns sjukt jobbigt att hon är så här. Behöver verkligen ta tag i det här och har funderat starkt på att göra en konsultation hos en hundpsykolog när jag får min lön.
Det känns så orättvist att Dessi bara ska få vara här nere i mitt rum...men det är ju pga hennes beteende. Jag måste akut hitta nå annat boende känns det som. Jag kan inte längre bo kvar här iaf inte med Dessi:(
Jag har hittat ett boende i Saltsjöbaden, 9 minuter från jobbet, 3,6 km.
Tyvärr är det en tjej som ska dit och titta imornkväll. Om hon inte vill ha det så får jag det:)
Så jag hoppas verkligen att hon inte vill ha det. Får höra det imorn...
Isf är det liksom inflytt 4 juni:)





I måndags jobbade jag. Det var sjukt nervöst att lämna Dessi ensam. Jag ringde min rumskompis vid 13 tiden för att höra om hon skällt mkt. Hon hade väl skällt när hundvakten kom men inte annars. Det kändes skönt. Men när jag kom hem 15.30 så hade Dessi börjat skälla vid 15 tiden och min rumskompis gick ner och in i Dessis rum...Det är det värsta man kan göra med tanke på Dessis starka vaktinstinkt. Dessi sprang fram och morrade.suck...
Jag och Carro gick ca 2,5 timmar med Dessi.





I söndags vaknade Dessi upp i sitt nya hem. När kl var 12 ringde jag till Carro som är en 23-årig tjej i Älta som har en 5 månaders son och hon är intresserad av att vara hundvakt åt Dessi men tyvärr har jag redan hittat en men man kan ju ha promenadsällskap ändå tillsammans:)
Jag kom dit vid 12, fick lite fika och Dessi fick gå runt i lägenheten och kika. Sen tog vi en promenad och jag var inte hemma förrän 16.40. Det blev en riktigt lång och skön promenad. Dessi var rätt nöjd när vi kom hem. Kl 19 kom den andra hundvakten Aldona som är en 56årig kvinna från Tyresö som kom hit. Vi gick ingen promenad utan hon kom bara hit och hälsade på Dessi. konstigt tyckte jag men men. Vi har ju ändå bestämt att hon ska ta hand om henne.

LÖRDAG 15 MAJ

Igår jobbade jag till kl 14.15. Sen tog jag tåget till T-centralen och väntade där tills bussen gick 17.15. Det var typ bara 10 pers på bussen. Väldigt lugnt. Bussresan var på ca 3,5 timmar och lika dryg som vanligt. Stina skulle ta ett tåg som var framme precis samma tid som min buss men när hon stod på Sandvikens station så lät hon tåget bara passera förbi och hon missade det! Mamma och Danne kom iaf och mötte upp mig och han blev jätteglad över att se mig hehe:)
Det var ju rätt tråkigt att inte Stina och gänget kom så jag och mamma fick äta hemmagjorda hamburgare själv men det var supergott. Stina fick vänta i 2 timmar tills nästa tåg gick. Hon kom till Borlänge kl 21.45 och Dessi blev överlycklig över att se mig:)
När Stina oxå ätit klart så åt vi god tårta som mamma gjort och både Stina occh mamma öppnade sina paket.
Det regnade ute hela dagen och bara spöregnade senare på kvällen. Vi gick och la oss vid 01 tiden.

Imorse vaknade jag 7.30 av att Danne flåsade. Klev upp och gick ut med honom. Gav hundarna mat sen och rastade även Dessi och Hilda och jag käkade en god frukost. Det såg inte ut som det skulle bli nå finväder för himlen var täckt av moln. Vi gick sen ner till Kupolen och jag köpte en massa leksaker och tuggben och godis till Dessi.
Molnen började spricka upp och solen sken. Värmen blev högre och högre och det var rena sommarvärmen. Vi gick hem vid lunchtid och fikade och tog sen med hundarna till djuraffären. Hilda och Danne fick ett varsitt nytt halsband och koppel och Dessi fick en grisknorr som hon älskar. Och självklart blev dom bjuden på en massa godis av personalen:)hehe
Vi vägde hundarna oxå och Danne vägde 32 kg!!En riktigt grov bullis:)
Sen gick vi till parken och åt mjukglass. Hundarna tyckte att det var riktigt varmt ute och vi fick svalka av dom vid vattnet som fanns i parken.
Sen gick vi hem och vid 16 tiden så åt vi supergod kyckling och ris:)Jag och Dessi packade oss klara och dom följde med oss till tåget som gick 17.53. Det var som en bastu inne på tåget och ingen luftkonditionering eller öppet fönster!Och självklart så hade jag glömt min dricka i kylen hos mamma...Jag höll på att dö av väreslag inne på tåget och det kändes som resan var hur lång som helst. Dessi såg väldigt trött och slapp ut oxå...
När vi hoppade av tågstationen i Sthlm var Dessi nog rätt stressad. Det var folk överallt och ännu värre blev det när vi skulle åka tunnelbana. Tog bussen 20.40 mot Älta från Slussen och kom hit kl 21. Dessi fick hälsa på två av mina rumskompisar och det var väldigt nytt för Dessi men det gick bra ändå. Nu har vi gått sista svängen och hon sover nu gott i min säng. Jag tänkte bara blogga nu innan jag ska sova oxå:)
Ikväll kl 20 var det ju premiär för sommarkrysset på Gröna Lund. Jag hade gärna varit där om det inte varit för att jag skulle hämtat Dessi. Alexandra Burke, EMD och Erik Saade var några artister som var med ikväll:)
Hade varit superkul och sett dom....
Godnatt allihopa och hoppas ni haft en trevlig helg:)

TORSDAG 13 MAJ

Inatt vaknade jag flera ggr. Jag gör oftast det när jag ska börja 6.45. Jag är väl så rädd att försova mig. Nu vaknade jag 00.50 och tände lampan i taket och gick på toa och va säker på att det var morgon men sen kollade jag på klockan och upptäckte att jag kunde sova 3,5 timmar till men det var svårt, vred och vände mig hela tiden....
Jag slutade jobbet kl 12:)Kort dag och det var rätt skönt nu när det är Kristi Himmelsfärds dag idag och Emelie var ledig så jag åkte in till stan och hem till henne. Vi gick en sväng i gallerian och köpte morsdagspresent:) Kollade sen på filmen "Trubbel i paradiset" men alla vi tre var så trött så vi typ slocknade vid slutet av filmen....Sen tog vi en skön långpromenad. Jag åkte hem hit kl 20.30.

Imorgon åker jag till Borlänge och hämtar hit Dessi!!!:)Det ska bli superkul. Hoppas allt går bra här nu då..Självklart så jobbar jag imorn till kl 14.15:(så jag tar bussen 17.15 från centralen. Är framme i Borlänge kl 20. Sen åker jag hem redan på lördag så Dessi får bekanta sig lite med huset och dom som bor här och sen på söndag ska hon få träffa sina hundvakter:)
I helgen ska vi ju fira Mors dag och Stinas 21-års dag. Fast det kommer bara bli jag, mamma och Stina där men men...jag ska ju ta med Emelies och min present så...Inte så lätt att hinna med o fira alla födelsedagar o så när alla bor så långt ifrån varann.
Jag längtar sååå mkt tills imorn då jag får träffa min älskling;)

TORSDAG 13 MAJ!

Igår var jag ledig:)Det behövdes verkligen:)Jag vaknade vid kl 9 och åkte direkt till Sickla och köpte hundmat och frukost till mig:)
Hälsade på en supersöt 13 veckors mopsvalp som var hur söt och liten som helst:)
Sen åkte jag hem igen och käkade frukost. Det var riktigt sommarväder ute och solen lyste starkt och det var väl typ 18 plusgrader ute:)
Jag fixade iordning mig och tog sen bussen in till stan. Köpte present till syrran som fyller 21 år den 19 maj. Jag åkte sen till Kungsträdgården och fotade de vackra körsbärsträden som står i full blom och bara lyser i rosa skimmer:)Så underbart vackert. Det var flera som knäppte kort där och det var packat med folk som ville njuta av det underbara vädret:)

TISDAG 11 MAJ

Igår jobbade ju jag 16-21. Men det var en av dom värsta kvällarna hittills. Det började vid kvällsmaten. Jag åt ugnsgratinerad falukorv med potatismos och det var väldigt gott så jag åt en stor portion men det skulle jag ALDRIG ha gjort. Vid 19.15 tiden började jag kallsvettas, magen började krampa och jag skakade. Jag var tvungen att gå ner till omklädningsrummet där jag tur nog hade mina kramptabletter Papaverin som jag kunde ta. Sen satt man på toa, krampade och var helstressad av att bli av med de hemska magsmärtorna så man kunde upp och jobba igen. Detta påverkar mitt arbete att jag får såna anfall och det är såå jobbigt.
Jag kan ju sitta och krampa i typ 1-2 timmar men nu fick jag försöka jobba ändå. Jag ångrar sjukt mkt att jag åt den maten och den smälta osten som var på...det var nog det som utlöste krampanfallet.

Igår vid 11 tiden kom Dessis dag/kvällsmatte. Det är en 56 årig kvinna från Tyresö som är förtidspensionerad. Hon har tidigare haft golden retrievers och taxar. Hon ska komma hit nu på söndag kl 19 och hälsa på Dessi så får vi se hur det går. Men sen ringde en 23-årig tjej som bor här i Älta som verkade väldigt bra. Men vi får se hur det blir.

Imorse vaknade jag vid 8 tiden av magsmärtor. Har tagit magtabletter nu, dom går åt som smör här....har inte kunnat äta nå frukost heller...
Det är iaf strålande sol ute idag nu när det regnat i flera dagar. Ska väl ta en liten promenad innan man ska iväg till jobbet.
Måste försöka få mitt sommarschema så fort som möjligt nu då man ska ha dagmatte till Dessi.
Jag pratade ju med chefen igår angående att jag blir kränkt, hotad och personligt påhoppad av en boende på mitt jobb. Vi får se om det blir nå bättre men typ de flesta i personalen har redan försökt prata med henne men men....

SÖNDAG 9 MAJ!

Idag jobbar man dubbelpass. Klev upp halv fem imorse..suck. Jobbat 7-12 och sen börjar jag igen kl 16-21. Tur att man har sovmorgon imorn, då jag börjar kl 16:)
Emelie frågade om jag ville hänga med på stan idag. Hon skulle vara sminkmodell idag åt våran kusin:)Det hade ju varit kul att se men så jäkla typiskt att man jobbar då....Ibland känner man att det vore så härligt på nå vis att få ha ett jobb så man slapp jobba helger:(
Igår missade jag ju när en massa artister uppträdde på Medborgarplatsen för att jag jobbade:( Ett band som jag är väldigt förtjust i som heter Rebound:)Det är ju Eddie och Rabih från Idol som startat ett band ihop. Det hade varit superkul att få vara där då.
Tänkte åka till Slussen ikväll och fylla på mitt busskort så slipper jag det imorn:)
Nu är det bara 5 dagar kvar innan jag får träffa Dessi:)

VARIT PÅ LADY GAGA I GLOBEN MONSTER BALL TOUR 7 MAJ!!!!

Jag har alltid velat gå på Lady Gagas MonsterBall konsert men hade inga pengar när biljetterna släpptes och jag visste nog inte då om jag hade möjlighet att gå på konserten men så säljs det ju biljetter på tradera så då tänkte jag att nu när man ändå bor i Stockholm så har man ju tillfället:)Jag vann en tradera auktion först med en biljett för 400 kr. Fick ett mejl samma dag som konserten att hon redan hade sålt den så då fick jag leta vidare. Hittade en person som sålde en biljett för 600 och då fick jag åka ända till Botkyrka för att hämta den. Tvekade väl en liten stund men efter att ha pratat med en kompis så bestämde jag mig: Jag måsta bara ha den biljetten. Så jag som hade vaknat tidigt i fredags morse med magkramp som precis hade slutat fick slänga på mig kläder, proppa i mig lite magtabletter, hann inte sminka mig och fick hoppa på första bussen...
När jag hade hämtat biljetten vid 12 tiden så åkte jag tillbaka till Älta, fixade iordning mig och åkte sen in vid 16.20 tiden. Det var en jättelång kö vid entrén med folk som skulle ha ståplats men där jag skulle in var det knappt två pers som stod så jag gick in till gallerian en stund och gick sen ut vid 17.40. Då var det några stycken som hade ställt sig i kön. Det var insläpp vid ca 18.30. Och då var kön som jag stod i hur lång som helst!!!
Jag var då rätt glad att jag stod längst fram typ:)
Jag köpte popcorn och dricka och gick in och satte mig. Det var ett förband som spelade 19.30. Klockan 20.30 började Lady Gaga göra entré. Detta var min första konsert som jag varit på och definitivt inte den sista!Det var en helt grym show och jag bara älskar Lady Gaga!!!!

Det var tung bas och allt var helt perfekt. En härlig publik med mkt jubel:)
Jag var mer än nöjd med kvällen men det sög att jag skulle upp och jobba dagen efter alltså igår, annars skulle jag nog stannat i stan och festat;)
Jag skulle så gärna vilja se konserten om och om igen!
Showen slutade kl 22.30 och jag var hemma vid midnatt. Somnade inte förrän 01.30.

TORSDAG 6 MAJ




INSPIRATIONSDAG PÅ JOBBET!!!!

I veckan som varit har jag bara jobbat varje dag. I DAG var det inspirationsdag på jobbet och vi skulle ta med en personlig sak som betydde mkt för en själv. Dagen var till för att göra olika övningar som gör att vi ska kommunicera bättre och bli ett bättre team på arbetet. Vi fick frukost, lunch och fika.
Dagen höll på från 8.30-16. Vi är 11 stycken som jobbar på våran avdelning och alla deltog. Det var väl en rätt okej dag med mkt diskussioner.



HÄLSAT PÅ LOTTA!!!!


Förra helgen, den 1 maj var jag ledig och då åkte jag till Lotta i Kungsängen och hälsade på. Hennes valp har blivit jättestor nu:)Det var kul att få träffa henne och hundarna. Hon och hennes syster hämtade upp mig på Kungsängens station och vi åkte då till Barkarby och gick i lite affärer:)
Sen åkte hennes syrra hem och jag och Lotta åkte till hennes lägenhet i Norrboda. Det var en jättefin och mysig lägenhet. Sen gick vi en långpromenad i skogen där det kryllar av fästingar!!!Hundarna fick hur många som helst på sig. Vi åt god mat och kollade sen på Körslaget och sen en film. Vi tänkte om vi skulle ut på puben nåt men vi var alldeles för trötta:(
Det får bli en annan gång:)
Dagen efter var vi ute och gick i skogen och gick till Lillsjön. Där var jag en del när jag jobbade som barnflicka i Kungsängen för 3 år sen. Det var lite kul att komma tillbaka dit och se:)Jag ska väl ta och hälsa på den familjen nån dag oxå:)
Jag åkte hem vid 14 tiden och jag hade en så härlig helg:)

Fredag 30 april

Tidigare i veckan frågade en tjej som jag bor med om jag kunde få ha Dessi här i huset till våran hyresvärd och det var tydligen okej:)Jag blev väldigt glad och jag trodde inte det var sant. Jag ringde själv hyresvärden för att bekräfta att det var sant och det var det. Så länge hon inte kissar inne eller tuggar på möbler så får jag ha henne här:)
Hon som bor här har lovat att ta hand om Dessi medan jag är på jobbet men har sett andra annonser om tjejer som kan va hundvakt här i området så ska även höra med nån av dom för det är ju bra om man har nån reserv som man kan ringa om det krisar liksom. Jag letar fortfarande boende aktivt för mitt mål är ju att få en egen lägenhet. Jag har nu blivit medlem i www.fixakontraktet.se.
Får väl se om det ger nå resultat.
Den 14 maj jobbar jag till 14.15 och sen åker jag och mina småsystrar till Borlänge och hälsar på mamma. Då ska jag äntligen få ta hit Dessi!
Jag åker nog hem till Sthlm med henne dagen efter för på söndagen är jag ledig och vill att hon ska få bekanta sig med rummet, huset och de boende. För redan på måndagen ska jag iväg o jobba så då blir hon ju hemma här.
Det ska bli helt underbart at få hit min älskling. Har varit alldeles för tomt här utan henne. Hon kommer nog trivas bra i det här huset:)

FREDAG 30 APRIL

Idag är det Valborg. Många som säkert går ut och festar ikväll. Själv ska man jobba 16-21:(
Jag missar hela Valborg och majkase och allting...Hade varit bättre om man fick jobba dagtid idag.
Idag är det åttonde dagen i rad jag jobbar....Skönt att vara ledig imorn och på söndag. Idag skulle Emelie åka upp till Hudik och undrade om jag ville hänga med men jag jobbar ju:(Men då ringde jag Lotta så jag ska till henne imorn vid 12tiden så ska vi gå lite i affärer och sen sover jag över hos henne:)
Det ska bli jättekul att få se hennes nya lägenhet.
Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom fredag. Blir en tuff vecka. Jag räknade ihop timmarna jag jobbade nu i april och det var 138,4 timmar! Det var rätt bra jobbat tycker jag med tanke på att jag bara har en 50% tjänst.




MIDDAG MED MAMMA OCH ÅSKVÄDER!!!!



I tisdags skulle man äntligen vara ledig:)Men när jag hade duschat så ringde jobbet och ville att jag skulle komma så fort jag kunde. Det var bara fixa iordning sig och hoppa på bussen. Kom dit och började jobba 13.45-20.00.
I onsdags 28 april så fyllde mammas Engelska Bulldogg Danne 4 år! GRATTIS!!!Mamma och Leif åkte på Cinderellakryssning den dagen så Danne var hos hundvakt. Igår kom dom hem från kryssningen och jag kom till Slussen kl 15 och dom var framme vid 15.30 och dom skulle stanna ett tag i Sthlm för att äta mat så jag hängde på. Dom hade haft jättetrevligt på båten:)
Jag, mamma och hennes sambo ska åka Cinderellakryssning den 23-24 juni onsdag-torsdag och jag söker någon som vill åka med mig. Hör av dig till mig om du är intresserad:)
Vi kommer hem dagen före midsommarafton.
Iaf så igår när dom kom till Sthlm gick vi på restaurang Gömstället där dom lagar äkta, svensk husmanskost. Inte nån favoritrestaurang enligt mig men dom hade bestämt sig att dom ville äta där så jag hängde på. Jag åt en älgwallenburgare med potatismos som jag inte var så förtjust i. Mamma åt en supergod torsk med stekt svamp, knaperstekt bacon och god potatiskaka och god sås till. Leif åt en hemmagjord blodpudding med bacon. Varje rätt gick på ca 200 kr!Det var nog den dyraste blodpuddingen ever haha. Jag slapp iaf betala hehe:)
Efter den middagen ville jag ta en fika men det hann vi inte med. Dom tog en kaffe på McDonalds som dom tog med sig till bussen och jag åt en glass. Deras buss gick vid 19.30 och min buss gick 19.20. När jag kom hem var det fuktigt i luften och började småregna. När jag var hemma började det blixtra, dundra och spöregna!Tur nog att man hade hunnit hem...Jag hade inte förväntat mig att det skulle åska så här tidigt på året...hmm men mysigt var det:)

Måndag 26 april

Nu har jag börjat skriva upp när jag får mina magsmärtor, magkramper osv. Idag är åttonde dagen jag vaknar av magsmärtor. Känns lite tjatigt fast man är van. Fick ju inte ge nå blod när jag gick på blodgivning här i Stockholm typ förra veckan. Jag har tidigare gett blod i Ljusdal fast jag haft mina magproblem och det försämrar ju inte min blodkvalitet men på grund av att jag förlorar vätska så skulle en blodgivning påfresta min kropp sa sjuksköterskan men konstigt att det har gått så bra tidigare då!
Hon hade tydligen jobbat på en mag och tarm avdelning och det var ju en riktig otur att just jag fick henne då...Hon tog in mig på kontoret och vi snackade kanske en halvtimme om mig och mina problem. Hon försökte övertyga mig om att ändå göra en koloskopi men den gick jag inte på. Jag fick ett halvår på mig att göra den så nu kommer jag inte få nå kallelser på 6 månader och hon tyckte det vore så kul o få följa upp mig men det kan hon ju glömma. En koloskopi skulle jag aldrig kunna gå igenom. Nej, där går gränsen faktiskt. Har jag levt med dessa problem i 10 år så klarar jag nog några år till oxå. Det är bara att knapra i sig tabletter varje dag...
Läs detta blogginlägg så vet ni hur jag har det och vilka problem jag har:
http://feelgood-lookgood.blogspot.com/2006/08/att-leva-med-ibs.html
Stämmer in rätt bra på mig. Jag reagerar heller aldrig på nå tester utan alla läkare säger att jag är frisk som en nötkärna och sista undersökningen som är kvar är just en koloskopi men jag VET att dom inte kommer hitta något och därför tycker jag det är helt onödigt att jag ska behöva utsättas för en sån förödmjukelse och att känna sig så utlämnad och blottad.

Kolla in detta då!


Söndag 25 april

FLYTTDAGEN:

Jag hade ställt klockan på 07.00 i torsdags. Klockan 8 kom det två män och köpte min tv-bänk för 200 kr:)Jag började kånka ner alla flyttkartonger nerför trapporna och ställde dom utanför så det bara var för pappa och Alf att ta in det i släpvagnen. Det var en jäkla massa grejer och jag var helt slut när det var klart. Min hyresvärd kom och fick ta de möbler som blev kvar i lägenheten och vi skrev under kontraktet och han övertog min tv-boxer!!:)Skönt att bli av med den liksom:)
Så då gör vi en överlåtelse av abonnemanget så jag slipper betala nå mer.
Pappa kom till Hudik vid 10 tiden och vi lastade fort in grejerna i bilen och jag fick köra till Ljusdal:)
Sen fick vi bära grejerna upp och ner till pappas förråd. När vi äntligen var klar med det blev klockan 12. Jag bjöd dom på lunch på Hembygdsgården i Ljusdal. Sen åkte vi till Kårböle för o kolla på Pilgrimen. Åkte sen tillbaka till Hudik och lämnade av mig. Jag tog bussen 17.45 från Hudik. Det var packat med folk och man fick knappt plats. Efter en lång och dryg resa mot Sthlm var vi framme vid 21.45. Bussen blev lite sen så jag missade 22 bussen till Älta så fick vänta i en halvtimme tills nästa buss gick. Kom hem ca 22.50 och storknade i säng!Upp igen dagen efter kl 5.30 för att jobba. Hade världens träningsvärk i benen från vaderna och upp mot låren, haltade fram för jag hade så jäkla ont!Det var såå jobbigt att bara gå...

DAGS ATT ÅKA TILL HÄLSINGLAND:


Klev upp halv sex i onsdags för att jobba. Klockan 18 kom jag fram till Spånga och mötte Lotta på hennes jobb. Fick en liten rundvisning på djurkliniken:)
Sen åkte vi upp till Hudik. Stannade och köpte lite resgodis:)Var väl framme på kvällssidan och jag somnade sen i min tomma lägenhet. Jag hade ju iaf sängen ståendes kvar.




Tisdag 20 april

Idag är jag ledig:)Skönt. Ska bara softa och ta de lugnt:)
Det är soligt och fint väder ute. Imorgon jobbar jag 7.45-16.30, tar sen tåget till Spånga där min kompis Lotta hämtar upp mig så åker vi tillsammans till Hudiksvall. Det ska bli jättekul o få träffa henne och hundarna. Det var ett tag sen.
Jag ska ju flytta ut från lägenheten i Hudik då min hyresvärd hittat nån som vill hyra min lägenhet.
På torsdag är jag ledig men åker på kvällssidan tillbaka till Sthlm.
Det var en kvinna som ville hyra ut en uthyrningsdel i sin lägenhet i Fisksätra. Jag fick ha med Dessi och hon hade två småhundar, en blandning av papillon och shih tzu och en bolognese. Jag fick egen liten hall, egen toalett. Hyra 3200. Ska pruta ner till 3000 om jag gillar rummet. Det ligger ju supernära jobbet, typ 5 minuter med tåget, en halvtimme att gå och en kvart o cykla. Det vore toppen om man fick nå boende där liksom:)
Men har hittat ett annat boende oxå i Fiskis som jag ska mejla till.

söndag 18 april

Idag vaknade jag 5 på morgonen. Klockan ringde 5.30 och det var dags att kliva upp. Bussen gick 6.29 till jobbet. Börjar 7.45. Det märks att man var tidigt uppe imorse för jag är så jäkla trött just nu...Men det känns lite tidigt att sova nu. Börjar kl 16 imorn. På onsdag drar jag till Hudik och flyttar ut från lägenheten där. Allt är redan nerpackat så det är bara frakta bort skiten haha!!!
Tur man har

Byter tillbaka till blogg.se:)

Jag går tillbaka till den här bloggen och kommer lägga in lite inlägg här som jag hann skriva på blogspot. Jag ändrar blogg igen för jag gillade inte den andra....

RSS 2.0