TWILIGHT MOVIE NIGHT!!!

Igår var jag och lillsyrran på bio:)Tre filmer under samma kväll. I måndags var det nån kille som gav bort två biljetter till twilight movie night premiären och Kajsa mejlade o fick dom på en gång:)

Det var grymt bra filmer!!!
Det började kl 18.00. Vi fick gratis popcorn och festis:)Efter första filmen fick vi kycklingwrap och vitaminwater:)Strax efter kl 01 var alla tre filmerna visade. Kajsa o jag tog bussen till Slussen från Sickla men när vi kom dit så hade inte tunnelbanan öppet!!!Inte visste vi de inte:(Kunde inte vänta i stan i 3  timmar innan dom öppnade så jag fick pröjsa 250 kr för taxi hem till Vällingby...Somnade 03.30 och då hade jag varit vaken nonstop i 24 timmar eftersom jag klev upp 03.40 dagen innan....snacka om att man var trött. Vaknade 10.40 idag och klev upp. Åkte in vid 12 med Kajsa som skulle hem till Ljusdal igen. Jag gick på rean och shoppade lite:)hehe
En jättefin, vit sidenklänning, underkläder, topar och en cardigan, pärlarmband och två örhängen:)

fin sång:)


Hård vecka att se framemot:(

Nästa vecka jobbar jag varje dag utom onsdag:(Jobbig vecka...Men veckan efter det kommer mamma hit på besök en vecka:)Det ska bli skoj.
Kajsa åker hem på onsdag. Jag har ännu inte fått nå schema från 9-19 juli. Känns lite frustrerande....
Solig dag idag:) När vi var på kryssningen i onsdags och torsdag var det så sjukt varmt ute. 30 plusgrader!Det kan ju inte bli bättre:) Man får väl se hur veckan blir.

Soft dag..

Igår var det en riktigt soft dag. Tog en låång sovmorgon och klev upp typ vid 9.30 tiden:)
Hade vaknat mitt i natten nån gång av att det var alldeles för varmt och öppnade balkongen. Hade för mig att det regnade då. Drömde en så sjukt verklig dröm. Och i drömmen regnade det men när jag vaknade var marken torr.
Men mitt på dagen så började det spöregna hårda skurar och åskade och dundrade.

Men sen sken solen upp igen och vi gick en långpromenad med Dessi. Gick sen till affären och sen åt vi tacos:)Riktigt gött!
Nu känner man sig jättetjock som har ätit så mkt mat dom senaste dagarna.

MIDSOMMARAFTON

Jahapp då har midsommarhelgen varit...Jag jobbade till kl 15.45 på midsommaraftonen. Åkte sen hem och grillade med syrran. Jag hade även köpt vattenmelon och jag blev alltför mätt efter maten:)
Kollade på filmen Dear John
Den filmen var riktigt bra och det var flera ggr man blev tårögd...

CINDERELLAKRYSSNING!!!

I onsdags tog jag ledigt från jobbet:)Jag, lillsyrran och mamma och hennes sambo åkte med Cinderella. Det var riktigt roligt och jag har verkligen saknat kryssningarna:)Nu när jag var där så kände man att det var allt för längesen man åkte...
Vi kom dit vid 17.40 tiden på båten. Den skulle avgå kl 18 men den är ofta försenad men det var strålande sol ute och vi gick först till hytten på bästa våningen:)Våning 7. Taxfreevåningen hehe:)
Sen gick vi direkt upp till Sundeck våning 12 och solade och tog en varsin drink. Sen tog vi en tripp till Taxfreen där jag köpte lite sprit och godis:)
Vi åt en jättegod buffé kl 20.30. Gick väl därifrån kl 22 ner till hytterna.
Jag och Kajsa delade på en 4-bäddshytt o de gjorde mamma o Leif också:)
Vi gjorde oss iordning och förfestade lite:)Gick sen till Funclub där Titanix spelade! Dom var superbra!
Drack lite drinkar och dansade:)

På Sundeck runt 18.30 tiden
Leif och mamma

Jag:


Jag och Maria från Titanix:




Sängen blev väl runt 4.30....Vaknade kl 9 av att mamma knackade på dörren. Dags för frukost!!!!
Käkade en riktigt god frukost. Kände mig inte så bakis fast jag blev rätt packad dagen innan haha:)
Efter frukosten gick jag ner till hytten, fixade iordning mig och gick sen och kollade på Titanix som spelade kl 13. Gick sen upp på Sundeck där leif och mamma solade. När kl var 15.30 var vi iland i Sthlm:(Tråkigt att kryssningen är över så fort bara:(Vi gick sen till Bröderna Olssons på söder i Sthlm(mamma och leifs favoritrestaurang). Vi åt supergod mat.

Kl 18.30 åkte Kajsa och jag hem till mig. Gick och la oss rätt tidigt då jag skulle upp kl 03.40 dagen efter..suck

LÄGENHETSERBJUDANDE!!!

I tisdags kollade jag på en lägenhet i Fisksätra, Saltsjöbaden. Jag fick ett lägenhetserbjudande på ett förstahandskontrakt så det var bara jag som kollade på den och om jag ville ha den så fick jag den. Jag tackade ja:)
Nu väntas bara att dom ska godkänna min inkomst och isf så flyttar jag in dit den 1 september:)
Känns ju skönt o slippa hoppa runt i olika andra handslägenheter...
Denna lägenhet ligger bara 10 minuters cykelväg från jobbet så jag slipper hundvakt till Dessi om dagarna:)
Den är på 61,5 kvadrat och det är två rum och kök:)Laxgatan 16, 5 trappor upp. Tack och lov finns det hiss. Balkong har jag oxå:)
Det var faktiskt en fräsch lägenhet förutom köket. Där var det gammelrosa köksluckor och gammal spis som jag hoppas att dom byter ut. I hallen var det blå tapeter och i sovrummet var det gröna och i vardagsrummet var det orange. Badrummet var helkaklat även på golvet i vitt kakel. Badkar fanns oxå.
Jag trivs så väldigt bra här i Vällingby så av den anledningen vill jag inte flytta:(Men det känns så tryggt att ha en fast lägenhet och nära till jobbet. Nu pendlar jag ju över 1 timme.

GRATTIS HILDA 5 ÅR!!!

Förra söndagen fyllde syrrans Basset Hound 5 år:)Och ett stort grattis till Hildas 6 systrar från Honeycar´s S-kull:)


GRATTIS KRONPRINSESSAN VICTORIA TILL BRÖLLOPET!!!


Jobb hela helgen...

Jobbade igår 12-21 och samma tid idag. Jag kom hem typ 22.30!Sjukt lång resetid asså. Idag kommer man väl hem samma tid och sen ska man upp och jobba 6.45-15.45 imorn!Jag hinner kanske sova 4,5 timmar inatt....Om det inte vore för jag hade Dessi hemma så skulle jag ju kunna sova här på jobbet. Det skulle underlätta om man hade ett nattjobb:)Det hade varit riktigt bra för mig.

Jag hade såå gärna velat se kronprinsessans bröllop idag!

Grillkväll med grannen

Igår var jag på grillkväll med Anna och hennes inneboende:)Det var supergott:)Vi åt sen chips o godis o kollade på film. Jag gick hem 00.30. Hade en jättetrevlig kväll:)I helgen ska jag jobba!

Darin i Kungsan!!!!

I måndags efter jobbet åkte jag direkt till Kungsan och kollade på Darin som spelade i en timme! Samma tid fast på Skeppsbron spelade Alcazar.. Jag hade gärna velat se dom oxå men men.. Såg dom sen privat med deras familj:)Såg även Erik Grönwall i signeringstältet:)
Jag var såå förkyld idag. orkade knappt kliva upp o jobba. Blev sen uppringd vid lunchtid och dom ville då att jag skulle jobba dubbelpass. Snacka om jobbigt då man e så sjukt förkyld:(Men de e bara o jobba på

Flytt

I lördags klippte jag mig inne i stan, 180 kr:)
I söndags skulle ju jag upp till Ljusdal o hämta lite grejer. Åkte till Rinkeby kl 7.20 för att hämta en bil jag bokat, en stor kombi. När jag kom dit vägrade dom ta mina kontanter och kort fast dom hade alla mina uppgifter på datorn. Jag blev sjukt arg och upprörd då jag planerat detta så länge!!!
Jag fick åka till Statoil och fråga om dom hade nån bil o hyra ut och som tur var så hade dom det:)Jag blev överlycklig och dom tyckte de va konstigt att inte okq8 inte tog mitt kort...Jag fick en kombi men inte lika stor som den jag bokat:(Men den fick duga. Jag stannade i Gävle occh plockade upp Kajsa. Drog sen till Ljusdal. Det tog 3,5 timmar o åka. 35 mil.
När vi kom fram möttes vi av pappa. Vi lastade in grejerna som fick plats och åkte sen tillbaka till Sthlm. Kom till Rinkeby vid 18 tiden. Åkte sen och hämtade Dessi i Hallonbergen och åkte sen till lägenheten för att sova!Jag var sjukt trött efter all bilkörning. Det var ju ett bra tag sen man körde sist liksom...

Syrrans student!

I fredags åkte jag, Emelie och hennes kille upp till Gävle för att gå på Kajsas student. Det regnade ute och var riktigt tråkigt väder. Jag hade köpt en jättefin vit klänning med söta blommiga ballerinaskor till men inte kunde då jag använda dom när det var plaskblött ute:(
Kl 9 mötte jag upp Dessis hundvakt i Hallonbergen och lämnade av henne där. Skönt o slippa ha med henne. När vi kom  till Gävle träffade vi mamma och Stina, Pappa kom sen med  tåget oxå. Studenterna gick ut vid tågstationen. Jäkla dumt ställe med tanke på alla resenärerna men men...
Sen åkte vi till Kajsas lägenhet och fikade. Jag fick ju magkramp självklart o kunde inte fika. Sen kl 16 åt vi mat på en kinarestaurang. Sjukt god mat!Jag blev proppmätt och fick inte magont för första gången!
Kl 18 åkte vi hem till Sthlm igen:)Jag och Emelie hann precis till Takida som spelade på Skeppsbron kl 20 i 1,5 timmar. Efter det blev vi sjukt sugen på Gröna Lund så vi tog djurgårdsfärjan och åkte karuseller i en timme innan dom stängde:)Tog sen en promenad till Kungsholmen o va där typ vid midnatt. Sov över hos Emelie:)

PERSONALFEST!!!

Den 8 juni, tisdag var det personalfest på Skärgårdskrogen i Saltsjöbaden. Det var 39 st som kom:)Först var det lite mingel med fördrink och sen åt vi en supergod buffé och efterrätt fick vi jordgubbspannacotta med färska jordgubbar o choklad. Supergott!!!Jag åkte hem 21.45 för jag skulle ju upp 5.20 dagen efter o jobba:(Annars skulle jag nog stanna kvar:)Hade det iaf jättetrevligt.

Up to date!

Lördagen den 5 juni jobbade jag till 14.15, åkte sen till Lotta i Kungsängen och vi hade en mysig grillkväll:)Det var strålande sol ute!
Vi tittade på gamla kort från gymnasiet:)Kollade sen på film och kl 22.54 åkte jag o Dessi tåget hem till Vällingby.
Dagen efter jobbade jag 16-20. Nationaldagen 6 juni. Mamma och hennes sambo firar 2 år tillsammans!Grattis!

Studenternas dag!

Idag jobbade jag till kl 14. Åkte sen in till Sergels torg och kollade på studenterna. Dom var då full och glad:)
En del badade i fontänen i rondellen oxå:)haha. Det var packat med folk som kollade på. Jag skulle oxå vilja ta min student i Sthlm, fan va kul det hade varit!!Istället fick man ta sin student i lilla Ljusdal. Inte många som kollade på där inte haha...
Jag anmälde mig på personalfesten som är på tisdag i Saltsjöbaden. Tänkte inte anmäla mig först då jag hade annat inplanerat men va fan jag anmälde mig ändå. Inte ofta de e personalfest o man e ledig liksom. och sen går ju alla på semester så.
Det blir säkert kul. Bäst man inte super sig full då man ska upp o jobba tidigt dagen efter haha. Får ta det lugnt med alkoholen:)Men det gör väl inget om man e lite lullig på jobbet?hehe man har ju kunnat jobba ändå:)
Fick höra att Dessi hade skällt idag i lägenheten..shit!Jag hoppas att det var nåt som hon såg ute på balkongen för imorn ska jag ha den stängd och se om det går bättre. Har ju aldrig haft nå klagomål på henne tidigare o hon har ju bott i flera lgh oxå så jag får hålla tummarna att det går bättre nu då.
Det har varit riktigt sommarväder idag!Härligt värre.
Imorn ska jag upp o jobba tidigt igen:(
Det blir inte mkt sömn för mig nu, typ 4-5 timmars sömn...blir ju så när man bor långt bort från jobbet.

Ledig:)

Idag har jag varit ledig:)Har varit ute med Dessi och sen har hennes nya hundvakt Anna varit här och träffat Dessi. Vi gick en promenad och nu ska hon prova gå ut med henne en vecka till att börja med:)Hoppas allt kommer gå bra då:)
Imorn börjar jag jobba 6.45!
Det innebär att jag måste upp jävligt tidigt imorn:(
Jobbigt värre.

Söndag-Flytt

I söndags var det ju dags för flytt...Lite struligt först med tidsplanen men vi kom iaf iväg och åkte till Vällingby.
Jag hade ju inte så mkt grejer med mig eftersom jag tidigare bott i ett rum bara men jag ska åka upp till Ljusdal och hämta mina saker:)
Igår jobbade ju jag 16-21. Åkte med Dessi till Älta eftersom hon hade hundvakt där vid 17 tiden.
När jag slutade jobbet fick jag först åka till Älta, dammsuga och städa det sista, säga hejdå till mina roomies och lämna nycklarna. Åkte sen till Vällingby och kom hem typ vid 00.30. Var rätt trött när jag kom hem..suck.

RSS 2.0