Dubbelpass imorn:(

Imorn har man dubbelpass 7-12 och 16-21. Tråkigt:(Men jag hinner nog ändå se pride paraden från slussen. Jag kommer dit kl 13 då pride paraden startar. Sen åker jag tillbaka till jobbet 15.15.
Så imorn får man kliva upp kl 4..suck, ska bli sjukt härligt o flytta snart så man bara behöver kliva upp en timme innan jobbet istället för 3 timmar. Inatt sov jag bara 2 timmar, var rätt trött på jobbet idag men tur man jobbade bara till kl 14.15, åkte sen in till stan och köpte skor:)
Igår när jag gick från Vällingby centrum blev jag stoppad av en kille. Han var rätt närgången och frågade om jag ville ha sex med honom...
Vilken idiot, de va tur jag blev av med honom. Killar tror att dom typ äger kvinnorna o bara kan knulla när dom vill, jag menar hur ofta är det kvinnor ställer en sån fråga till en kille???

GRATTIS SYRRAN!

Kajsa som tog studenten i juni har kommit in på uppsala universitet och börjar där på lärarutbildningen i augusti:)
GRATTIS!
Blir många härliga pluggår framöver haha.
Hon flyttade till ett rum i Uppsala i lördags. Hoppas du får nå eget sen men alltid bra med nåt till en början.
Man får ta det som finns hehe:)
Uppsala universitet.


REGN PÅ MIN ENDA LEDIGA DAG!!!!

Enda dagen jag är ledig så blir det förstås spöregn!
Har bara öst ner sen imorse:(Va gör man när det regnar?Jo man ringer webhallen o frågar om min jävla dator e klar och glad som jag blev så var den det:)
Jag tog en tripp till Sundbyberg och hämtade den. Och det var inget fel på den, den fungerade felfritt o jag tänkte ; jaha då har man varit utan dator i tio dagar utan nån anledning!!!!
Jag bara tackade o tog emot och surade för mig själv för att jag insåg hur jävla klantig o dum jag är...
Åkte hem och ringde till 3 och berättade allt. Dom sa att jag skulle avinstallera bredbandet o installera de igen och det gjorde jag och visst så kom jag in på själva ikonen och kunde slå pinkoden men när jag skulle ansluta så funkade det inte. Hon sa då att jag måste uppgradera mitt bredband men det är ingen jävel som sagt det till mig!Jag var så sjukt irriterad...Hon sa att jag måste använda mitt bredband på en annan dator och uppgradera det på den och sen sätta in bredbandet till min dator. Men min granne e borta så jag försökte på bibban men där funkade de ju inte men då kom jag på att i gallerian här i vällingby kan man koppla upp sig gratis på trådlöst nätverk så jag gjorde det och uppgraderade mitt bredband och vips så funkar det!Vet ni hur jäkla överlycklig jag blev?
Så nu har jag mitt kära internet:)
Tacka för det!
'
Fick ett extra pass imorn kl 7.45-14.15. Jippi:(Kul med pengar men jag hade faktiskt räknat med o få vara ledig men men nu när ändå Dessi e på hundpensionat o de bara regnar ute kan de ju va bra o jobba o få lite extra cash:)Fick ju lönen igår jue:)najs

Filmtajm!

Hade ju varken tv lr dator igår och det regnade ute!
Gick till megastore efter jobbet och hyrde tre filmer för 99 kr:



PRIDEVECKA I STOCKHOLM

Ja då var det dags för årets pride...jag hinner ju inte kolla på nå artister eller nåt eftersom jag jobbar varje dag....
Jag hoppas jag hinner kolla lite på paraden på lördag. Jag har ju dubbelpass 7-12 o 16-21 och paraden börjar ju kl 13. Hoppas:)Vore ju kul o se liksom.

Ja, då tar man en tripp till Norrtälje innan jobbet...

Denna vecka är dagmatten på semester...och jag ringde runt till några hundpensionat i stan men alla var fulla plus att dom tog typ 300-350 kr per dygn!
För eftersom jag jobbar 6 dagar denna vecka så måste jag ha henne på hundpensionat. Ringde till ett i Rimbo i Norrtälje och dom hade plats kvar. Jag bokade direkt fast det tar 1,5 timme från vällingby dit och många byten:(
Jag fick åka 05.56 i måndags med Dessi. Kom dit kl 8.30. Åkte till jobbet kl 09.15 och var framme 11.40 och jag började jobba kl 12. Jag blir fan ruinerad av all hundvakt som jag måste betala. På detta hundpensionat tog dom 250 kr per dygn och jag hämtar henne på måndag så det blir 1750 kr!
I Järvsö tog dom 130 kr per dygn..e ju fan dubbelt så dyrt här. Snacka om prisskillnad. Det kostar att ha hund i sthlm verkligen. Men va ska man gö?
Om jag hade bott nära jobbet hade jag ju sluppit den här utgiften tex...


http://www.rimbodjurcenter.se/


sunday

I söndags var vi i Vällingby centrum och shoppade lite:)Fikade och åkte sen hem och grillade kött och majskolvar:)suupergött!!!
Jag åkte in med Terese till centralen. Hennes tåg gick typ 18.30. Sen åkte jag tåget hem då...

Besök av syster yster:)

I fredags jobbade jag till kl 15.45. Mötte syrran på stationen på centralen kl 21.30. Vi åkte hem till mig, käkade godis, chips o popcorn och hon checkade in min lilla lägenhet haha.
Finns inte mkt o visa där inte..
På lördagen åkte vi in till stan och shoppade loss. Vi åkte sen hem o rastade Dessi en långpromenad och åkte sen till Gröna Lund. Det började ju spöregna men vi hade ju redan planerat att vi skulle dit plus att det var sommarkrysset så det var bara att ta med paraplyet o åka:)
Vi åkte en massa karuseller och kl 20.00 var det dags för sommarkrysset:)Det var jättekul o se fast man var dyblöt och kläderna klistrades fast på kroppen. Vi hade ändå köpt en regncape men den va ju inte till mkt hjälp haha.
Här är klipp från Anna Bergendahl och Sean Banan:):


Vi åkte färja till slussen o tåg tbana hem. Det var riktigt skönt o få på sig torra kläder och kolla på film:)

Hundpsykologbesök

I torsdags var Sebastian Tigerschöld, HundPlus på besök hos mig och Dessi.
Han försökte få fram varför Dessi är som hon är. Det var en intervju på 2 timmar. Vi kom fram till lite olika träningsövningar som jag ska göra osv och så ska vi ha uppföljning den 11 augusti.
Vid 20 tiden åkte jag till Emelie och hälsade på en 6 veckor gammal flicka. Det var Emelies pojkväns brorsa som har fått en dotter. Hon var såå söt!
Vi skulle sen kolla på snabba cash men jag hann kolla typ en timme sen var kl typ 22 och jag måsta hem o sova tråkig som man är men jag skulle ju upp kl 4 dagen efter oxå så:(men tråkigt att man inte kunde stanna längre...
Hämtade Gröna kortet till terra som kom i helgen:)


SAINTBULLET´S DJ DANNY "DANNE" 28/4-2006-20/7-2010:(

Mammas engelska bulldogg har somnat in 13.30 den 20 juli 2010 i samband med narkosen inför en knäoperation. Hans hundvakt skulle passa honom tidigare i sommar och då blev leken lite för häftig och hans knä hoppade ur led och hans ledband small av. Han fick smärtstillande tabletter och haltade. Skulle opereras tisdagen den 20 juli på Falu djursjukhus och mamma gick in med honom på morgonsidan innan jobbet. Det var det sista hon såg av honom. Fick ett samtal att hon måste kontakta veterinären meddetsamma och fick då den dåliga nyheten att kl 13.00 hade dom gett honom propofol och sövde honom men han slutade att andas men hjärtat gick igång men sen slutade hjärtat att slå och efter upprepad återupplivning lyckades dom inte rädda livet på Danne.
Jag jobbade men fick samtal från mamma 17.50. Blev rätt chockad och det som hänt är så hemskt och tragiskt. Jag har ju levt med Danne större delen av hans liv och hälsade på honom när han var 3,5 veckor gammal och var med när vi hämtade honom vid 12 veckors ålder.
Jag har så många fina och glada minnen och jag är glad att jag fick träffa honom en sista gång när han var här på besök 2 veckor innan.

Han är den finaste engelska bulldoggen jag sett och han hade en helt underbar personlighet och var en riktig charmknutte som alla älskade. Hans liv blev kort och man tänker alltid att man kunde gjort saker annorlunda för att undvika olyckan som skedde.

Hur söt får man va?

Han har nu gått över regnbågsbron och jag hoppas han har det bra där.
Vi ses någon dag Danne


  REGNBÅGSBRON
Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

 

 

 När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans
 hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

 

 

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

 

 

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

 

 

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...

19 juli måndag

Åkte till Webhallen i Sundbyberg med min dator eftersom den inte funkar. Ringde dit och dom trodde det var nätverkskortet som bränt sig i solen?
Konstigt lät det men lämnade in den på service...suck, man känner sig ju helt handikappad utan dator haha.

18 juli söndag

Hämtade Dessi från Hallonbergen. Det var sista gången hon fick vara där:(Och det förstår jag ju. Vem vill ta hand om en hund som gör utfall?
Det var iaf riktigt pinsamt att hämta henne och höra allt som hon gjort men bestämde mig att jag ska ta tag i det här nu!
Ska ringa en hundpsykolog igen och boka en akut tid.

Vad ska man göra?

Sitter på jobbet nu och har dubbelpass:(Blir så jäkla lång dag eftersom jag hinner ju inte åka hem nåt emellan så jag har badat och varit ute och nu tänkte jag sitta vid datorn och sen massagestolen:)
Jobbat 7-12 och sen ska jag jobba 16-21...
Och imorn börjar jag 6.45-15.45...Det har varit en låång jobbvecka som snart är över:)
Jag lämnade Dessi hos hundvakten i Hallonbergen igår vid ca kl 17. Fick samtal vid 18.30 tiden kanske att Dessi hade gjort utfall mot hundvakten och hennes lillebror och dom fick inte komma in i lägenheten!
Hon hade lämnat Dessi en kort stund tillsammans med en hane på 2 år som var blandning med rottis, labrador och amstaff. När hon kom tillbaka så fick hon komma in men sen skulle hon gå utanför porten för att hämta två småhundar och när hon sen skulle in till lägenheten igen morrade Dessi och sprang mot dom. Hennes lillebror som är van stora hundar hade oxå försökt gått in för att hämta hanhunden men Dessi hade morrat och gjort utfall mot honom oxå. Jag blev riktigt nervös och Anna och jag som var på väg till stranden fick vända och gå tillbaka. Jag gick till bussen och nästa buss som gick var kl 19.30. Jag ringde hundvakten igen och hon berättade hur allt låg till. Dom hade en öppen lägenhetsdörr och satt i trapphuset medan Dessi vägrade gå därifrån fast dom lockade på henne. Hon hade svansen mellan benen och var livrädd eller osäker...
Jag frågade via telefonen om hon hade nå hundgodis och hon försökte locka med Dessi ut och lyckligtvis så funkade det. Dessi följde med och gick ut från lägenheten, glupsk som hon är på godis haha..
Sen var Dessi lös utomhus men hon ville sen gå in igen och dom gick in tillsammans och det gick bra. Fick sen sms på kvällen att hon hade lugnat sig och dom var nu i lägenheten.
Dessi verkar bara må sämre och jag är helt rådvillig och vet inte hur jag ska kunna hjälpa henne.
Jag har kontaktat hundpsykolog men dom kan aldrig boka en tid...Har nu hittat två andra hundpsykologer som verkar jättebra som jag ska ringa till på måndag. Vore väldigt bra att få en utredning och en konsultation på henne.
Jag ska hämta hem henne imorn så får se hur det gått då...

POLISAVSPÄRRNING OCH MASSA BRANDBILAR I VÄLLINGBY!

Idag har jag jobbat till 13.15. Åkte hem och tog ut Dessi och vid ängen ett ögonkast från vårat lägenhetshus var det avspärrat hela ängen och parkeringarna och runt husena. Det var 2 polisbilar, en ambulans, räddningsbilar och en massa brandbilar. Jag såg brandmän, poliser och ambulanspersonal överallt. Folk tittade på och undrade vad som hänt. Självklart trodde man att det hänt nåt riktigt hemskt då det var sånt jäkla pådrag men när jag gick närmare husen så kände jag en stark brännande lukt. Det hade varit en lägenhetsbrand i ett av stenhusen. Tidningen Mitt i var där och knäppte en massa kort till tidningen. Fasaden var svart och rutorna krossade. Dom hade rökdykare som gick in i lägenheten som låg på andra våningen. Jag frågade en av poliserna vad som hänt men dom hade inte fått gått in än på grund av röken. Men det befann sig en person i lägenheten när branden utbröt. Den personen fick åka ambulans in. Dom visste inte än vad som hade orsakat branden men det hade varit häftigt att se om man kommit lite tidigare...
Man får väl läsa i tidningen sen...

Jobb 7 dagar i sträck med dubbelpass på 10 timmar på lördag....

Denna vecka är bara jobbvecka. Det känns skönt att den snart är över..puh. Nästa helg är man ledig, då kommer Terra hit på besök:)Kul!
Det har varit så grymt varmt hur länge som helst nu och jag har aldrig längtat efter regn så mkt som jag gör nu!
Men man ska ju inte klaga men jag gillar nog mer vintern och när det börjar bli lite kallare ute..men alla årstider har ju sin härliga tid men nu när det varit så varmt så länge så undrar man ju vart regnet tagit vägen? Gräset är ju alldeles torrt och brunt haha..Det är svårt att sova och riktigt tufft att jobba...
Men när det regnar så klagar man ju på det oxå haha. Man kan aldrig bli nöjd med vädret...

Rolig musikvideo:)


:)


mmmm:)


GRATTIS!!

Grattis till Lotta som fyllde 23 år den 13 juli!!!


Saltsjöbanan spårade ur i söndags, tur man inte jobbade dårå!

Vad är en solkurva?

 

  En solkurva kan uppstå då rälsen utvidgar sig på längden av värmen.

  Rälsen är av stål och när stålet blir varmt sträcks det ut, liksom det drar ihop sig när det blir kallt. Påfrestningen på rälsspik eller andra typer av befästningar blir för stor, ballasten

som håller slipern på plats ger vika och rälsen knäcks ut.

  Med solkurvan ökar risken för urspårning.

 

Källa: Trafikverket

Passagerarna chockade

Saltsjöbanan spårade ur högst upp på Danviksbron i Stockholm.

Det varma vädret gjorde att metallspåren öppnade sig.

Panik utbröt och en kvinna ska ha förts till sjukhus med huvudskada.

Polisen fick larm om urspårningen klockan 12.27 på söndagen. Efter att vagnarna halkat ur från spåren nödstoppade föraren tåget.

– Tåget är tömt på resenärer som står och väntar på ersättningsbussar nu, säger Ulf Lindgren, presstalesman polisen i Stockholms län.

Urspårningen ska ha berott på hettan.

– Metallspåren expanderar av värmen. Det kallas för solkurvor, säger Ulf Lindgren.

Kvinna svårt chockad

Marianne Lindström satt i en av vagnarna som spårade ur på bron. Hon är chockad och har svårt att prata när Aftonbladet träffar henne.

– Tåget började hoppa precis vid Danviksbron och alla i vagnen fick panik. Vi såg bara vatten och försökte desperat att ta oss ut ur vagnarna, säger hon.

Marianne Lindström omhändertogs av ambulanspersonal. Enligt uppgift fick en annan kvinna en huvudskada av den kraftiga inbromsningen och fördes till sjukhus.

Helt avstängd

Saltsjöbanan drivs av företaget Veolia Transport som på söndagskvällen höll på att bärga de urspårade vagnarna. Klockan 19 på söndagen var Saltsjöbanan fortfarande helt avstängd.

– Vi räknar med att kunna sätta i gång sträckan Nacka – Saltsjöbaden klockan 21 i kväll. Sträckan Nacka – Slussen kommer i gång först i morgon vid lunch, säger Niclas Flodin, ansvarig för Saltsjöbanan på företaget Veolia.

Den inträffade urspårningen omöjliggör broöppning tills dess att vagnarna är flyttade. Två körfält , i riktning mot innerstaden, är avstängda på bronoch trafiken omdirigerad.


Söndag, Ledig!

I söndags var jag ledig oxå:) Jag och Dessi var och badade i Hässelby. Härligt! Jättevarmt och soligt ute. Jag åkte till Kungsängen vid 16.30 och åt en god middag med Lotta:)Vi fick livemusik då de va tre goa gubbar som spelade där hehe.
Sen åkte vi till affären, köpte glass och åkte hem till Lotta en stund. Åt lite svalkande melon och glass och promenerade med hundarna i skogen och Dessi simmade!!! Vid 21.50 åkte jag och Dessi hemåt. Vi gick hem från Spånga och det var en härlig och varm sommarkväll:)

Café Opera och MS/Gerda:)

I lördags var jag ledig. Jag, Lotta och några av hennes tjejkompisar tänkte ut och festa i city:)
Jag åkte in vid 21 tiden och vi möttes på MS/Gerda som ligger på Kungsholmen alldeles vid vattnet:)Jättemysigt ställe men väldigt mkt folk!!
Vi fick en massa gratis drinkar där som jag blev rätt full på haha:)Vi åkte taxi vidare till Café Opera i Kungsträdgården:) Det var så fint där inne:)Dit åker man nog fler gånger:)
Jag hade väldigt roligt och jag tycker att hela kvällen var grymt bra:)
Det blev väl lite för många drinkar kanske men va fan;)Får ta de lugnare nästa gång hehe...
Dessi väntade glatt på mig hemma:)Jag somnade på sekunden.

GRÖNA LUND!!!

Förra torsdagen jobbade jag 7.45-16.45, sen åkte jag direkt in till stan, mötte upp mamma vid Slussen och vi tog Djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund. Käkade mat och kl 19 så gick vi in:)Åkte en maassa karuseller och hade superkul!Sockervadd var ju ett måste såklart:)hehe
Köpte lite godis o så åkte vi hem 22.30 med djurgårdsfärjan. Dagen efter på fredagen var jag ledig:)Hade en skön sovmorgon och rastade sen hundarna. Hela veckan har vi haft toppenväder och alldeles soligt!
På fredagen åkte vi till stranden och badade och solade:)Läste tidning och fikade. Åkte hem och rastade hundarna. Vi åt middag sen i Vällingby centrum innan vi åkte in till T-centralen.
Sen satt vi där ett bra tag innan tåget kom. Danne var helt slut och han har det jobbigt nu när det är så varmt:(
Jag tog tunnelbanan hem sen till Dessi:)

Trötter....

Förra onsdagen jobbade jag 12-20.30. Mamma åkte in till stan vid 16 tiden och umgicks med Leif innan han skulle tillbaka hem kl 22.
Jag kom hem efter jobbet och mamma var då inte hemma. Jag rastade hundarna och gick sen in till Anna och snackade en massa:)
Jag somnade vid 01 tiden eftersom jag gick och mötte mamma vid 23.30 och sen va vi uppe ett bra tag. Dagen efter skulle jag upp kl 5.....Inte mkt sömn där inte!!!

Skansen!

Dålig uppdatering, jag vet men jag har jobbat så mkt och haft fullt upp!
Blir ju lätt så på sommaren hehe;)
Förra måndagen kom mamma och Danne hit 14.15. Anna fick låsa upp min lägenhet åt dom. Dessi var ju skendräktig och låg i garderoben. Hon blev ju inte direkt glad av att se Danne hehe...:(Mamma kom och mötte mig med hundarna efter jobbet:)Vi åt mat och tände ljus på balkongen:)
Dagen efter, på tisdagen åkte vi till Skansen!

Vi tittade på en massa fina djur och djurbebisar:)Kollade även in Skansen Akvariet. Mammas sambo kom oxå till Sthlm och vi mötte upp honom utanför så gick vi in alla tre. Åt mat och fikade där. Jag åt självklart sockervadd som jag älskar:)

Sen åkte jag tillbaka till Vällingby för att rasta hundarna. Mamma stannade kvar och skulle äta middag med Leif.
Hon skulle komma hit vid 23tiden så jag var vaken då. Ringde henne men hon blev kvar en timme till för dom var på puben. Jag var sjukt trött så jag somnade till. Vaknade vid 24 tiden och frågade vart hon var. Då var hon fortfarande kvar i stan men skulle åka hem 00.30 då sista tåget går. Mamma sa att jag bara kunde somna om tills hon kom men det skulle hon ALDRIG sagt. Jag faller nämligen i en rätt djup sömn när jag väl somnar och det kan vara svårt att väcka mig.
När kl var 03.25 hade jag 7 missade samtal!!!Jag vaknade äntligen av ringsignalen och eftersom jag brukar kliva upp vid den tiden när jag ska jobba så vaknade jag av den. Då hade den vibrerat under sängen. Mamma hade då suttit ute utan jacka eller nåt i typ 2 timmar!!!
Men hon vet hur jag är och hon var rätt osmart som inte gick till balkongen som var öppen och då kunde hon bara skrika på Dessi så skulle hon börja skälla och jag skulle vaknat, eller så kunde hon ringa Anna eftersom hon hade hennes nummer så kunde ju hon låsa upp. Så om hjärnan är dum får kroppen lida haha!
Hon var ju rätt klumpig som inte tänkte ut nån annan lösning liksom,,,,
aja jag sov iaf gött i sängen hehe:)


Jobbat hela helgen...

Sitter på jobbet och har rast. Jobbade igår kväll oxå o så upp kl 5.10 imorse.
Vet inte vad det är med Dessi men varken igår kväll lr imorse var hon inte nödig...hmm har frågat hundvakten om hon kissar nätr hon e ute med henne annars vet jag inte. Både hundvakten och jag har märkt att Dessi är ovanligt slö och matt. Kanske för att det är så varmt eller börjar hon bli skendräktig, vet inte alls. Får väl avvakta och se.
Idag ska jag möta Anna efter jobbet. Vi ska åka till stranden och bada:)Härligt med ett kvällsdopp ju. Har ju jobbat typ hela veckan så man har inte hunnit med nå bad:(
Imorn kommer mamma hit:)Tyvärr jobbar jag ju då oxå men Anna får låsa upp åt henne. Lite tråkigt att man inte har möjlighet att möta upp henne men så e de när man jobbar...
Dessi kommer bli jäkligt förvånad iaf haha. Danne kommer med oxå:)

FÖRSTAHANDSKONTRAKT!!!

Idag har jag skrivit på förstahandskontrakt på en lägenhet i Fisksätra, 10 minuter från jobbet:)Det är en tvåa på 61,5 kvadrat och balkong på femte våningen. Laxgatan 16. Jag ska få välja tapeter till sovrum och hall i augusti då det är inflytt den 1 september:)Jag längtar sååå mkt!!!
Det ska bli så skönt o slippa alla flytter och pendling hit och dit och Dessi som ofta får vara ensam stackarn:(
Jag slipper även hundvakt på Dessi då jag själv hinner ta ut henne:)
Så nu blir det flytt från Vällingby till Fisksätra.
Alla säger att det är så svårt att få förstahandskontrakt i Sthlm men jag har bott här i 3 månader och fått ett redan. Ingenting är omöjligt!


RSS 2.0