Måndag, soligt väder, klarblå himmel o ja e ledig!

Jag har sovit sjukt dåligt inatt. Igår kväll åt jag popcorn o de känns som jag har varit uppe hela natten o jag har mått så illa men inte kunnat spy....Det va jättevarmt så jag kunde inte ha täcke på mig, o jag gick runt i lägenheten o bara mådde dåligt. Försökte somna om flera ggr o sen kl 8.45 började dom slipa me nån jävla maskin i loftgången o solen lyste ute så va fan då måsta ja ju kliva upp...

Men när ja vakna mådde ja oxå illa men åt lite frukost o nu mår ja bättre. Det är ju strålande sol ute och klarblå himmel och jag är ledig!Även fast natten va hemsk så blir nog dagen bara bättre:)

Ska ut med Dessi på en två timmars promenad nu. Ska packa hennes klövjeväska. Jag behöver köpa en ny och större väska till henne. Nån som har nå tips???

Jag har hittat den här som jag gillar men den kostar typ 500 men de e den kanske värd:

Jag vill ha en rätt stor så man kan packa mkt saker i den.
Eller den här men den såg inte så stor ut men den e mkt billigare:


Jobbhelg

I lördags morse vaknade jag jättetidigt men kl 8 fick jag magkramp så jag klev upp, tog kramptabletterna, tog en dusch o kunde inte äta nånting. Jag mådde så illa.
Jag skulle börja jobba kl 12 o kl 10 gick jag o Stina en prommis me hundarna men jag kände mig fortfarande konstig i magen. När jag kom till jobbet så va de jobbigt till en början men sen gick de över tack o lov.
Jobbade till kl 21 så när ja kom hem va ja uppe typ 1 timme sen va ja så trött så ja gick o la mej o sen upp kl 6.45 imorse. Va sjukt trött imorse. Dessi vaknade när jag klev upp o hon la sig i soffan så jag bäddade ner henne så mysigt me filt där:)
Tog tåget till jobbet. Det va så härligt o soligt väder idag så de hade varit kul o va hemma. Men men imorn e jag ledig ju:) Ska nog bara va hemma o mysa med Dessi då.

Hoppas de e lika soligt imorn:)

BIO

I fredags va jag åkte jag in till stan, gick på bio den hade biopremiär idag filmen "Burlesque" med Christina Aguilera o Cher och den va sjukt bra. Tänkte gå med syrran men hon ville inte o då tänkte ja gå med Jessica men hon kunde inte heller så jag gick sj:(

Träffade Emelie på Daglivs efter bion o hon ville att ja skulle hänga med hem till henne o äta o kolla på film. Jag hade precis köpt allt jag behövde för jag o  Stina skulle fixa hemmagjorda hamburgare så jag åkte hem istället. Vi kollade på Let´s Dance och Anders Bagge åkte ut.
Alexandra hängde löst IGEN:
Foto: Joel Stockman
Jessica va jättebra:
Foto: Joel StockmanFoto: Joel Stockman
Andreas o Sigrid va fina i vitt:
Foto: Joel Stockman
Domarna tyckte nu att Alexander va för aggressiv i sin dans, nu får dom bestämma sig...
Foto: Joel Stockman


Magkramper again!

Ledig idag då:)Ska väl bara va hemma o softa:)
Det va 8 minus imorse...brrr kallt!
I måndags o tisdags har ja bara jobbat sen igår fick ja jobba då en kollega va sjuk men ja jobba bara till kl 13.30 eftersom vi hade hundarna hemma då. Men jag fick iaf ihop lite fler timmar:)
Idag fick man sin lön då hehe:)De flesta pengarna går till min ögonoperation. Jag kommer betala hela summan kontant på faktura. Fick ju låna 10.000 av mamma, sen betalar jag 13,500 från egen ficka. Gillar inte o ta lån även om de skulle va räntefritt, bättre o va skyldig mamma pengar hehe.

3 veckor kvar nu..

Imorse klev jag upp 8.45, åt lite frukost, fick magkramp så jag tog ett bad o de hjälper oftast sen har jag tagit de lugnt o suttit vid datorn hela tiden men nu ska jag städa upp här i lägenheten o sen gå en långis med Dessi:)


Imorn e jag oxå ledig,hmm e sugen på bio men vet inte. Är ju Let´s Dance kl 20 iaf.





In till city idag

Kl ett idag åkte vi in till city. Kajsa skulle åka hem så vi gick i gallerian, åt en macka på Sandy´s (obs inget o rekommendera), jag köpteörhängen, snygga underkläder o lite annat smått o gott:)Vi lämnade sen av Kajsa på stationen. Det var kul att du kom syrran, de gör vi gärna om!!!Men vi får nog ta de lite luugnare me SPRIIIITEN haha
Vi kom hem ca 17.30 och vi gjorde iordning käk o tog ut hundarna.
Nu sitter vi o försöker hitta nå bra på tv:n men de e bara en massa crap:(
Jag e inte trött än så länge men imöra ska man upp tidigt o jobba heldag till 16.45.

Har haft en superhärlig helg:)Hoppas Ni oxå haft de:)
Ny vecka väntar.


Jag o syrran köpte Ramlösa rabarber o Ramlösa Blodgrape o apelsin:

Smakade ju smaskens:)

Bio och nattklubb:)

Igår badade jag Dessi o gjorde henne fin för vi skulle åka till veterinären och vaccinera mot kennelhosta, parvo o valpsjuka. Ja, den vanliga sprutan. Det var lite trixigt o hitta dit eftersom vi aldrig varit där tidigare men jag hade ju 75 kr rabatt just där så måste ju gå:) Kostade sammanlagt 275 kr bara. Det var jättelitet där o veterinären va lite virrig av sig...Det var bara en veterinär o en djursjukvårdare där, ett enda rum o väntrummet va i hallen med endast två stolar....
Aja Dessi va duktig o sa ingenting. Sen åkte vi hem och vi lämnade hundarna på en gång och vi åkte sen in till Sickla för att kolla på bion Love and other drugs. Vi gick först i lite affärer o jag köpte cider på systemet för jag o Kajsa skulle ut på kvällen. Kl 16.15 började bion.

Den va bra men seg början...
Den här filmen vill jag se:



Efter bion åkte vi hem, käkade tacos, gick ut med hundarna o sen va klockan redan 19.30.

Kajsas party outfit:

På väg till Slussen:

Vi gick till Cattelin i Gamla stan.


Jag o mitt ragg:)hehe



Vi hade grymt kul och de va bra drag:)Vi gick in kl 23 o gick när dom stängde kl 03. Va nå äckelkillar som ville skjutsa hem oss osv usch:( Vi gick till t banan o åkte till slussen. Kajsa köpte burgers på Mc o vi tog 3.50 bussen som va sista nattbussen hem. Vi kom till fiskis 4.05 o vi gick o la oss vid 5 tiden. Sen har inte jag kunna sova på hela morgonen för min mage blev helt kaputt. Hade fruktansvärda magkramper som vägrade ge med sej trots mediciner. Jag tog en dusch som oftast brukar hjälpa o när kl va ca 11 så hade de lugnat sig.
Nu har jag träningsvärk i magen för jag har krampat så mkt, sant faktiskt...





Syrran på besök:)

I onsdags o torsdags har jag inte hunnit gjort nånting då jag jobbat 12-21 båda dagarna. Rätt drygt faktiskt men jag måste så vi ska slippa hundvakt.

Idag har jag gått kortdag till kl 14. Sen skulle Stina o jag mötas på Tippen för o handla o självklart hade jag glömt min plånbok hemma dum som jag var:(Aja skitsamma....de e så när man inte tänker.
På kvällen laddade vi upp inför Let´s Dance. Jag ringde syrran i Uppsala o fråga om hon ville komma hit i helgen så hon skulle komma kl 19.50. Jag o Stina storstädade hela lägenheten och gjorde de jättefint o jag åkte in lite tidigare för jag ville gå på sickla köpkvarter innan. Jag köpte gardiner och matchande sängöverkast.

När jag precis tänkte åka in o möta kajsa så hade inte hennes tåg kommit så hon skulle ta nästa o då skulle hon va framme 20.40. Jag orkade inte vänta i över en timme o jag hade så jäkla mkt packning så jag tog tåget hem till fiskis. Stina o Dessi mötte mig på stationen o sen hann vi precis hem till Let´s Dance:)
Det va jättebra som vanligt hehe:)
Hannah Graaf åkte ut o de va ju bra för hon va skitdålig haha!
Malin o Alexander:
Alexander Rybak och Malin Johansson. Foto: Joel Stockman/TV4
Andreas weise:
Andreas Weise och Sigrid Bernson. Foto: Joel Stockman/TV4
Hannah Graaf som åkte ut:
Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner. Foto: Joel Stockman/TV4
Jessica Andersson:
Jessica Andersson och Kristjan Lootus. Foto: Joel Stockman/TV4
Alexandra höll på att åka ut för andra gången:
Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander. Foto: Joel Stockman/TV4
Jessica Almenäs hade en riktigt fin klänning ikväll:
Foto: Joel Stockman/TV4
Danserna ikväll va jive och tango.

Kajsa skulle komma hit innan kl 22 så jag o Stina hade precis klätt på oss o skulle möta henne när jag fick ett samtal o då va hon i saltis!Hon fick vänta i 25 min innan nästa tåg kom:(Tråkigt. Men sen mötte vi upp henne här i fiskis. Nu ska vi sova:)

Forum Nacka

Igår va jag i Forum Nacka. Jag köpte två rosa ljuslyktor från Indiska o lite smått o gott till lägenheten o sen köpte jag jeans o tröja.
På kvällen blev de Top Model 15:)

Idag har jag varit hemma, gått en långis med Dessi o sen hade jag skrivit mig tillgänglig på jobbet o dom ringde före kl 11 o fråga om jag kunde jobba 14-21 så de gjorde jag.

Ögonoperation inbokad

I helgen har jag bara jobbat, har inte hunnit med annat. Jobbade ju dubbelpass igår så jag klev upp 5.40, snöstorm ute men jag o Sofia hade bestämt att vi skulle promenera så vi möttes kl 6.10 och de blåste mkt ute...
Jag jobbade till kl 12, tog tåget hem, duschade, fikade och tog en långis med hundarna tsm med syrran. Det hade då blivit jättehalt ute och det regnade så de va även jätteslaskigt så man blev ju dyngsur i skorna:( Tog tåget tillbaka till jobbet 15.40 och jobbade till kl 21.
Gick till en arbetskollega som  bor på min gata o blev kvar där i över en timme så jag kom hem 22.40. Satt vid datorn o blev genast piggare men gick o la mej vid 01 tiden ändå fast ja va rätt pigg hehe. Konstigt då man klivit upp så jäkla tidigt...men så e de när man fastnar på msn haha

Idag börjar vi med vårat önskeschema. Jag är ledig idag iaf:)Skönt. Jag ringde Sjöstadens veterinärpraktik i Sickla och ska vaccinera Dessi nu på lördag 11.45. Det var två år sen sist så de e dags igen. Jag har ju 75 kr rabatt på just denna veterinärklinik. Vaccinationen kostade 350 kr så de blir ju inte så dyrt.

Sen har jag även bokat tid för ögonoperation på Cityakuten inne i stan. Jag ville operera mig den 3 februari men då hade dom inte tid för han opererar bara mån o tors. Och sen hade dom tid den 10 feb men då kommer ju mamma hit så det blev inbokat torsdag den 17 februari kl 13.00:)
Det ska bli jättekul o spännande:)Längtar sååå:)
Typ 4,5 veckor kvar. Känns som en evighet men jag kunde inte boka in nästa vecka eftersom man måste lämna in semesteransökan inom två veckor.

Nu ska jag ut med hundarna på en långis o ska nog dra till Forum Nacka sen. Det är typ 5 plusgrader ute, all snö e borta från träden:(Hoppas snön kommer snart igen för just nu e de mulet, varmt, slaskigt o tråkigt!

Let´s Dance och Jessica på besök:)

Idag jobbade jag till kl 14, fick äntligen mitt schema som börjar på måndag sen promenerad jag o en kollega hem o jag städade lägenheten o gjorde fint o tog en dusch. Kl 18 kom Jessica som jag jobbar med. Jag mötte henne vid tåget o sen när vi kom till lägenheten skällde Dessi som vanligt men sen gick de väldigt bra. Vi käkade mat o kollade sen på Let´s Dance:)
Hannah Graafs koreografi va jättetöntig haha:
Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner. Foto: Joel Stockman
Jessica Andersson va jättebra ikväll:
Jessica Andersson och Kristjan Lootus. Foto: Joel Stockman
Alexander Rybak va oxå bra men taskigt skämt som David Hellenius körde när han frågade vart Alexanders fiol var, om han inte hade nån manlighet bara för byxorna va så platta o raka mellan benen. Men va fan de betyder inte att han har liten snopp för de jue:(Stackars Alex...
Alexander Rybak och Malin Johansson. Foto: Joel Stockman
Denise åkte ut ikväll:
Denise Rudberg och Tobias Wallin. Foto: Joel Stockman
Kvällens fulaste klänning:
Tina Thörner och Tobias Karlsson. Foto: Joel Stockman
När resultatet va över va klockan typ 23. Jessicas sambo kom o hämtade henne vid 23.30 tiden.
Nån fredag vill jag åka o kolla på Lets dance live:)Får se om jag får me mej nån som vill hänga på:)hehe
Det kostar 200 kr.

Cityakuten idag då:)

Idag hade jag bokad tid hos Cityakuten på Hötorget inne i stan. Jag var där på förundersökning inför laseroperation av mina ögon. Imorse snöade de mkt, ja kom dit kl 11 och fick genast komma in och göra en synundersökning. Jag hade små brytningsfel på båda ögonen o närsyntheten låg på -10,25.
Mina ögon hade inga ytliga skador så hon tyckte att jag verkade vara en bra kandidat till en operation. Nu ska jag ringa ögonläkaren så ska han göra en grundläggande undersökning o se om han tycker att han kan operera och isf så kommer jag opereras samma dag. Men eftersom jag fortfarande inte fått de jävla schemat än så kan ja ju inte ringa o boka tid eftersom jag inte vet när ja ska jobba!Jag e så jäkla irriterad o frustrerad. Schemat skulle va klart för 2,5 veckor sen o de e inte klart än o vi går in i ny schemaperiod på måndag!!!!Jag vet alltså inte hur jag jobbar till veckan. Det är sjukt dåligt!!!!¨
Den här operationen som jag vill göra kostar sammanlagt 23 500 kr för bägge ögonen. De e tur man kan välja delbetalning:)

Efter synundersökningen gick jag lite på stan, köpte detta duschdraperi på HM HOME:


Köpte två mysbyxor med tillhörande tröjor:)Ett rosa set o ett grått:)
Det snöade så mkt så jag åkte hem sen.
Gick ut en långpromenad med Dessi, lagade mat sen åkte jag in till stan igen för att hämta denna tavla som jag köpt från Blocket:

Den är ca 100x100 cm o de e en Canvastavla:)Jag som älskar rosor så va de ju en perfekt tavla till mig:)
Köpte den för 300 kr.

När jag ändå va på stan så gick jag in på Claes Ohlsson. Jag gick dit för nån vecka sen o skulle köpa ett par hörlurar till min mobil. Jag sa att jag endast ville lyssna på musik. Han som jobbade där sa att de va dessa jag skulle ha o när ja kom hem hade jag fått ett handsfree med bara en hörlur. Jag gick dit igen, frågade en personal igen o fick även denna gång ett handsfree o det var då två hörlurar men då passade inte den till min mobil så den glappade ju o va alldeles lös. Så nu gick jag dit idag och skulle köpa ett till igen. Gick till en personal, frågade o sa att jag endast ville lyssna på musik o EJ prata i telefonen. Han sa att de va just denna ja behövde o han öppnade den o de passade men när ja kom hem så va de ju bara en fucking hörlur!!!Att man ska va så jäkla korkad!Jag blev arg på mig sj o på personalen som om o om igen ger mig fel vara. Så när jag skulle hämta tavlan så gick jag dit med två av de tre som jag köpt för över 100 kr styck o sa som det va o de enda jag ville va o få två hörlurar asså ett stereohörlurset. Jag fick ett återbetalningskort på 228 kr(inköpspriset) o gick in till butiken o nu hoppades ja få prata me nån vettig personal o han visade mig direkt vilka jag kunde välja på.
Så jag valde dessa rosa söta hörlurarna för 149 kr:


Dom gnistrar så fint:)Dom e jag värd som fått gå dit så många ggr men nu e jag äntligen nöjd:)
Imorn skulle de bli soligt väder så tur man e ledig då:)Får se va jag hittar på imorn:)Nu ska jag sova I think:)

:)


Ny design!!!Finally:)

Inatt har lillsyrrans polare fixat en ny design åt mej:)Va tycks?
I love it!Rosa o rosor <3<3<3
Tackar så mkt till Mohammed:)


Extrapass..

Tog en promenad till jobbet imorse:) Jag var sjukt trött imorse då jag kollade på filmen igår till kl 23, kom på att jag måsta duscha så jag somnade nog inte förrän efter midnatt...Och när kl var 13.40 idag o de va 20 min innan jag skulle sluta så gick jag ner, skulle kolla om schemat va klart som börjar om 5 dagar (men de va de inte ofc suck..) och gissa va ja får för fråga?Det fattas en personal ikväll, kan du jobba? På ett vis e de ju bra med extra timmar men just då va ja så glad att man skulle sluta snart för man va så inställd på de o när en sån här fråga kommer så blir man så ställd fast jag har blivit tillfrågad flera ggr tidigare. Jag ställde upp o jobbade kväll oxå men ville inte va kvar på jobbet emellan passena så jag åkte hem kl 14, gick en långis med hundarna en timme med Stina, hem o sen göra sig klar för o åka tillbaka till jobbet kl 16.
Missade en del av premiäravsnittet på Top Model...Så nu e man lagom trött.


Vårväder!!!

Igår gick jag o Stina en två timmar lång promenad med hundarna. Det har varit riktigt vårväder hela helgen, snön smälter, det är plusgrader, himlen är blå och solen lyser o j e ledig:)Kan man bli på bättre humör? Efter långpromenaden åkte vi till Sickla, köpte ett par nya vårskor o smågrejer.
På kvällen kollade jag på filmen Wedding Daze:)Den va faktiskt bra:)Har aldrig sett den förut.

IKEA Barkarby

I lördags åkte jag o syrran o hennes sambo till IKEA i Barkarby. Jag klev upp 7.45 o va på Kungsholmen vid 9.30 tiden så vi va på IKEA nästan precis när dom öppnade så de va inte så värst mkt folk, hade förväntat mej mkt mer..
Jag köpte iaf en figurspegel till hallen, 2 bruna ljusstakar till vardagsrummet, blockljus, 2 gröna blommor med vas till, köksgrejer, två vägghyllor, två nattbordslampor och en gardinstång till sovrummet, en golvlampa till vardagsrummet och en tvättkorg med hjul på.






Let´s Dance säsongspremiär:)

Idag har det snöat sjukt mkt:)Härligt!Gått en långis med hundarna idag o sen åkte vi till Sickla. Köpte två toppar o en tröja. Kollade på Let´s Dance nu ikväll kl 20 och har  redan mina favoriter. Alexander Rybak tsm med Malin va jättefina ikväll och dom dansade bäst av alla:)Hoppas dom vinner!
Malin hade en av de finaste klänningarna ikväll:
Alexander Rybak och Malin Johansson Foto: Joel Stockman /TV4
Samma programledare som alltid:
David Hellenius och Jessica Almenäs Foto: Joel Stockman/TV4
Imorn åker jag till IKEA med syrran o hennes sambo:)

Året 2010

Året som nu gått har varit som en bergodalbana, dåligt och bra. En hel karusell med flytt hit och dit och stackars Dessi som haft ett så rörigt liv detta år.
Men nu i slutet av året har det varit mer stabilt. Så här har mitt år varit:

JANUARI: Börjar bli riktigt less på mitt liv då jag bott inneboende i pappas vardagsrum i 5 mån, hade inget jobb.
Var på intervju som personlig assistent i Hudik o fick jobbet. Kollade på lägenhet, en etta på 33 kvadrat inne i stan och fick den. Flyttade in dagen innan jag började jobba den 1 februari.

FEBRUARI: Började jobba och bo i Hudiksvall. Trivdes inte alls med jobbet och dagarna blev långa och tråkiga då arbetstiderna va 6-8 och 15-20.
Dessi satte på spisplattan, räddningstjänst, polis, ambulans kom men som tur var hade de inte börjat brinna. Blev en notis i tidningen med bild om det haha:)
Sökte nu en massa jobb i Sthlm,Gbg. Fick gå på arbetsintervju i sthlm på ett äldreboende som timvik den 25 feb o fick jobbet på en gång. Jag trivdes inte me mitt jobb, mitt liv, lgh lr nåt. Så detta blev verkligen en glad överraskning men då kommer nästa fråga.
Hur ska jag gö med Dessi, lgh, jobbet?Vart ska jag bo i sthlm?

MARS: Ringde och mejlade en massa rum i sthlm omgående, fick säga upp min lgh, säga upp mig på jobbet. Fick ett rum i ett kollektiv i Älta, Nacka men hade inte tid o åka ner o kolla så tog det på en gång. 3500 kr i hyra. Dessi fick flytta igen till syrran i Forsbacka i en etta med hennes sambo o Hilda.

Var jättejobbigt känslomässigt att lämna bort Dessi. Jobbade min sista dag den 9 mars. 10 mars åkte jag till sthlm, 11 mars började jag jobba. Trivdes jättebra på nya jobbet och hade bra arbetskamrater. Syrran blev 25 år och pappa blev 53 år.

APRIL: Fick hälsa på Dessi en helg i Borlänge och det var helt underart. Saknaden va sjukt stor efter henne. Kunde inte hålla tårarna borta. Fick en fast deltidstjänst på jobbet.
Danne blev 4 år 28 april:

Hade skulder på 10 000 kr till mamma eftersom jag fått betala dubbel hyra o deposition o skit. Mådde väldigt dåligt över de:(Åkte upp till Hudiksvall, flyttade mina grejer från lgh i hudik till pappas förråd i Ljusdal.

MAJ: Syrran fyllde 21 år. Jag gick på Lady Gagas monster ball turne i Globen 7 maj:)Grym konsert. Fick ta med Dessi till huset jag bodde i och de gjorde jag i mitten på maj. Det gick inte bra, då Dessi vaktade för mkt osv. Dessi hade gjort utfall mot en boende i huset, hyresvärdens barn o mot en hundvakt(ej dagmatten). Kände att Dessi inte mådde bra och jag hade kontrakt till sista maj, beslutade att jag inte ville bo kvar men visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Hade typ några dagar på mig o hitta ett nytt boende för Dessi o mig. Ringde en gammal klasskamrat som hade en uthyrningsdel i vällingby för 4500 i mån fr om 1 juni. Jag tog den på en gång. Hade inget annat val fast jag fick pendla up till 3 timmar per dag. Har kontaktat hundpsykolog på Dessi.

JUNI: Varmaste sommaren ever. Har fått heltidsjobb vik över sommaren. Bor i Vällingby. Det blev problem med Dessi då hon gjorde utfall mot min hyresvärd/vän, fick klagomål av henne att Dessi skällde mkt osv. Visste inte va jag skulle ta mig till o mådde väldigt dåligt.
Kollade på när studenterna åkte inne i stan.
Var på första personalfesten.
Gick på syrrans student i Gävle.
Hyrde bil, åkte upp till Ljusdal, hämtade en del av mina grejer.
Kronprinsessan gifter sig med Daniel Westling.
Hilda, syrrans basset hound fyllde 5 år den 20 juni:

Fick ett lägenhetserbjudande av Stena fastigheter i Fisksätra, 3 km från jobbet på en tvåa:)Blev överlycklig och åkte dit och tackade ja på en gång. Hyra 5000 kr. Inflytt 1 september.
Sa upp boendet i Vällingby.
Jag, syrran, mamma o hennes sambo va på cinderellakryssning.
Var på Twilight movienight me syrran, kollade på alla tre filmer på en o samma kväll.

JULI: Skrivit på kontrakt i Fisksätra. Får nya tapeter i sovrum o hall:) Bott i sthlm i 4 mån o redan ett förstahandskontrakt:)
Gick på café opera för första gången:)
Mammas engelska bulldogg somnade in när han skulle opereras. Han hade lekt med hundvakten o blev halt o måsta opereras men han klarade inte narkosen. Jättesorgligt då han bara blev 4 år. Jag fick veta de på jobbet o de va så jäkla hemskt för han va sjukt charmig;)Jag saknar honom jättemkt:)
Jag va ju me o hälsade på honom när han va 3,5 v o när vi hämtade honom då han va 12 v.
Va mkt på gröna lund denna sommar o kolla på en massa artister:)
Syrran kom in på lärarutbildningen på Uppsala universitet.

AUGUSTI: Flytt igen. Fick nycklarna till nya lägenheten o syrran hjälpte mig o flytta alla grejerna. Kom till en stor lägenhet o de enda möblerna jag hade va typ en tältsäng...Dessi fick bli lämnad där när jag skulle jobba, jag undrar va hon tänkte egentligen...
Gick på skivsignering i Sickla o fick krama min idol Darin<3<3<3

SEPTEMBER: Bor nu i Fisksätra med Dessi. Stina och Hilda flyttade hit då hon kommit in på en folkhögskola på sankteriksplan. Jag o Dessi blev glad iaf:)Slipper man betala hela hyran sj:)
Och slippa va ensam o så. Hilda började yla o Dessi skällde väl med så vi fick flera klagomål på detta, jag tänkte att de va nog att de va så dåligt me möbler, åkte o köpte två st tresits soffa i skinn, två fåtöljer, skrivbord, tre byrå, två sängar, nattduksbord, bokhylla, vardagsrumsbord, tv o tvhylla, köksbord o stolar:) Nu liknar de ett hem iaf!
Var till veterinär med Dessi pga den extrema skendräktigheten, medicinen hjälpte inte o där blev man 1000 kr fattigare.
Köpte två undulater.
Sprang Tjejmilen.
Jag blev 23 år den 12 september. Syrran blev 27 år den 23 sept o mamma blev 50 år den 17 sept.
Åkte på 50-årskryssning me familjen till Helsingfors.

OKTOBER: Jobbar 75% fast på jobbet. Jättehärlig höst i sthlm.

Efter en sjukt varm sommar är det skönt att hösten är här:)
Undulaterna fått ägg. Det blev 6 ägg, 4 överlevande.
Första snön kom:)

NOVEMBER: Åkte upp till pappa på Fars Dag.
Gick på Sthlm International horse show med Terra. Gått på julmarknader i sthlm:)

DECEMBER:
Undulaterna får nya hem:


Dessi blev 7 år den 4 december:)

Kollade på idolerna o va på skivsignering i Forum Nacka.
Första självmordsbombaren i sthlm city.
Varit på Hundmässan i Älvsjö båda dagarna.
Alla undulater sålda inkl föräldrarna.
Firade jul här i Fiskis med pappa, och tre av mina systrar.
Sista dagen på året var jag hemma eftersom jag skulle upp tidigt på nyårsdagen för o jobba. Stina o jag åt god middag och de va mkt fyrverkerier:)


Det här året har jag flyttat från Ljusdal-Hudik, från Hudik-Älta, Från Älta- Vällingby, från Vällingby- Fisksätra. Nu får de va nog me flytter! Dessi har fått flyttat från Ljusdal-Hudik, från Hudik-Forsbacka, från Forsbacka-Älta, från Älta-Vällingby, från Vällingby-Fiskis. Jag har flyttat 4 ggr o Dessi 5 ggr.

Jag hoppas år 2011 blir ett mkt bättre år!

RSS 2.0