Söndag 25 april

FLYTTDAGEN:

Jag hade ställt klockan på 07.00 i torsdags. Klockan 8 kom det två män och köpte min tv-bänk för 200 kr:)Jag började kånka ner alla flyttkartonger nerför trapporna och ställde dom utanför så det bara var för pappa och Alf att ta in det i släpvagnen. Det var en jäkla massa grejer och jag var helt slut när det var klart. Min hyresvärd kom och fick ta de möbler som blev kvar i lägenheten och vi skrev under kontraktet och han övertog min tv-boxer!!:)Skönt att bli av med den liksom:)
Så då gör vi en överlåtelse av abonnemanget så jag slipper betala nå mer.
Pappa kom till Hudik vid 10 tiden och vi lastade fort in grejerna i bilen och jag fick köra till Ljusdal:)
Sen fick vi bära grejerna upp och ner till pappas förråd. När vi äntligen var klar med det blev klockan 12. Jag bjöd dom på lunch på Hembygdsgården i Ljusdal. Sen åkte vi till Kårböle för o kolla på Pilgrimen. Åkte sen tillbaka till Hudik och lämnade av mig. Jag tog bussen 17.45 från Hudik. Det var packat med folk och man fick knappt plats. Efter en lång och dryg resa mot Sthlm var vi framme vid 21.45. Bussen blev lite sen så jag missade 22 bussen till Älta så fick vänta i en halvtimme tills nästa buss gick. Kom hem ca 22.50 och storknade i säng!Upp igen dagen efter kl 5.30 för att jobba. Hade världens träningsvärk i benen från vaderna och upp mot låren, haltade fram för jag hade så jäkla ont!Det var såå jobbigt att bara gå...

DAGS ATT ÅKA TILL HÄLSINGLAND:


Klev upp halv sex i onsdags för att jobba. Klockan 18 kom jag fram till Spånga och mötte Lotta på hennes jobb. Fick en liten rundvisning på djurkliniken:)
Sen åkte vi upp till Hudik. Stannade och köpte lite resgodis:)Var väl framme på kvällssidan och jag somnade sen i min tomma lägenhet. Jag hade ju iaf sängen ståendes kvar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0