Julhelgen!

I måndags kväll kom Kajsa hit till Ljusdal med hennes två marsvin som ska stanna här över julhelgen. I tisdags var vi på en långprommis med Dessi till ridskolan och i skogen. Det var riktigt kyligt ute då.
I onsdags kom Stina och Hilda hit. Vi mötte upp dom på stationen vid två tiden.
På julaftonen kom Terra hit och vi gjorde iordning julmaten. Vi spelade spel och öppnade julklappar och kollade på Tv:)
Sen på kvällen spelade vi kort och käkade en massa julgodis och knäck:) Alla i familjen utom Emelie och mamma var här. Det var en trevlig jul:) Alla sov över här och dagen efter på juldagen åkte jag, Stina och Terese till Terra i Bergsjö. Vi handlade först på Coop i Ljusdal och när vi var framme käkade vi hemmagjord pannbiff med brunsås och potatis. MUMS!
Hälsade även på hennes hästar och katterna:)
På kvällen blev det tv-tittande och vi spelade biljard. Emelie och hennes kille kom och hälsade på under kvällssidan. Dom skulle ut på krogen och ville ha lite alkohol:)Terra och Martin fick hämta dom vid 2-tiden på natten.
Igår, på annandag jul kom mamma och Danne. Jag ska ju vara hundvakt till Danne hela januari för mamma ska iväg på kryssning o grejer. Jag orkar inte dra ner till Borlänge så han får vara här istället.
Pappa och Kajsa var hemma i Ljusdal och passade Hilda och Dessi. När vi var samlade hos Terra lagade vi kycklinggryta med ris och det var gott. Vi åt ananastosca till efterrätt med vaniljgräddglass. Mums:)
Sen blev det en hel del snack. Vi öppnade även julklappar:)
Senare kollade vi på Män som hatar kvinnor och det var en riktigt bra film. Har alltid velat sett den men har inte vågat tidigare. Visste inte riktigt hur hemsk den var. Nu vill man ju gärna se tvåan och trean.
Det var ett riktigt snöoväder igår. Det var snöstorm och det bara vräkte ner snö. När man vaknade imorse var det jättedjup snö! Härligt! Vi tog en vinterpromenad i snövädret idag ca 10 minusgrader.
Kl 16.15 gick våran buss från Bergsjö. Terra skjutsade ner hela gänget. Emelie skulle åka hem imorgon. Jag, Stina och Danne tog 17.20  bussen till Ljusdal och mammas tåg gick inte förrän 19.00. Lång väntan...
När vi kom till lägenheten blev Dessi och Hilda jätteglada. Vi har rastat alla hundar och badat Danne nu på kvällen och kollat på Tv.
Det var ju jättekul att få träffa allihopa tillsammans men det var ändå skönt att åka hem idag:)

Imorgon kommer Emelie och hennes kille hit på besök på förmiddagen och sen 12-17 har jag tvättid. Måste även ner på affären och handla hundmat och Sunwic. Det vore även kul och kolla o dom har nå mellandagsrea här i Ljusdal. Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon. har varit en intensiv julhelg.

GOD JUL OCH GOD FORTSÄTTNING!!!

Kommentarer
Postat av: Terese

Tack för senast!!!

2009-12-30 @ 18:54:41
URL: http://teresesvedberg.blogg.se/
Postat av: Elvira Eriksson

Gott nytt år!:)

2009-12-31 @ 12:25:33
URL: http://elviraes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0