What???

Rihannas konsert ställs in - igen

Stockholm. Popstjärnan Rihanna ställer in onsdagskvällens konsert i Globen i Stockholm, rapporterar kvällstidningarna på nätet. Flera personer på plats har meddelat att besökarna lämnar jättearenan sedan informationen ropats ut i högtalarna.

I förrgår ställde Rihanna in sin spelning i Malmö på grund av utmattning. Men gårdagens spelning i Globen genomfördes och berömdes av recensenterna.


Jag blev så jävla förvånad att hon ställde in hennes andra konsert i Sverige eftersom hon hade ju verkligen gjort en sjukt bra show dagen innan och jag förstår att alla va jättebesvikna då dom fick veta i sista minuten att de blev inställt. Min syrra skulle gå i onsdags så tyckte synd om henne. Hon hade planerat detta för ett år sen...Synd att hon valde fel dag bara:(
Och att hon inte ens ger Sverige n ersättningskonserter va fan dåligt!


Här körs Rihanna till sitt hotell sent i natt Akut sjuk – blev svår att kommunicera med Sov hela kvällen i Globen

Sent i natt tog sig Rihanna tillbaka till sitt hotell – efter att ha sovit i en loge i Globen hela kvällen.

Nu undrar en hel värld hur superstjärnan egentligen mår.

– Hon pallade helt enkelt inte, säger Kristofer Åkesson på Live nation.

Superstjärnan Rihanna, 23, gjorde än en gång tusentals fans besvikna när hon ställde in onsdagens konsert i Globen. Enligt uppgifter till Nöjesbladet låg hon fortfarande och sov i sin loge i Globen efter midnatt. Omkring klockan 01.25 återvände hon till hotell Rival på Södermalm där hon bor.

”Hon gav allt”

Förklaringen som bokningsbolaget Live nation uppgav var att hon drabbats av utmattning och sjukdom.

– Att hon gjorde en konsert i går (läs tisdag) fick många att tro att det skulle gå att genomföra konserten. Men hon var, liksom i måndags, inte kapabel till att göra det, säger Kristofer Åkesson, pressansvarig på konsertarrangören Live nation.

Under tisdagens show i en fullsatt arena var hennes sjukdom som bortblåst.

– Det syntes över huvud taget inte att Rihanna skulle ha varit sjuk kvällen innan. Hon gav verkligen allt, säger Martin Gustafsson, reporter på Nöjesbladet som var på plats i Globen i tisdags.

Plötsligt vände det.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet ska alkohol ha bidragit till att förvärra hennes tillstånd. Men det tar Live nation avstånd från.

– Det är inget jag känner till, säger Kristofer Åkesson.

Eftermiddagen och kvällen ägnade Rihanna åt att sova, enligt en källa till Nöjesbladet. Det fanns länge förhoppningar om att stjärnan skulle kunna genomföra konserten efter sin vila, men under kvällen blev det svårare att kommunicera med henne.

– Det är så lätt att det blir spekulationer när man diskuterar tillstånd. Det var inget exceptionellt i Rihannas beteende på det sättet. Hon pallade helt enkelt inte, säger Kristofer Åkesson.

”Mycket besviken”

När Rihanna ställde in måndagens konsert i Malmö bad hon om ursäkt och lade upp en bild på Twitter där hon hade dropp i ena armen. Men under torsdagsnatten, runt klockan ett, hade hon inte lagt upp något nytt på Twitter. I ett pressmeddelande skriver dock Live nation att ”Rihanna är mycket besviken och ber alla fans om ursäkt”.

I samråd med en svensk läkare gjordes bedömningen som resulterade i att Rihannas konsert ställdes in på mycket kort varsel. Informationen om att konserten ställts in ropades ut i högtalarna efter den beräknade starttiden. Omkring 13 600 biljettköpare fick lämna arenan.

Letar efter nya datum

Dagen efter den inställda Globen-konserten arbetar Live nation för att hitta nya datum för de inställda spelningarna i Malmö och Stockholm.

Men det är ännu osäkert när det kan bli av.

– Hon har ett jättespäckat turnéschema framöver, det är inte någonting som man bara löser så här snabbt och det är därför vi inte har kunnat ge besked än. Men vi hoppas kunna ge besked väldigt snart, säger Kristofer Åkesson.

Är det datum efter årsskiftet ni tittar på med tanke på Rihannas tuffa schema?

– Jag vill inte säga exakt vilka datum det rör sig om, men man kan titta på spelschemat och se själv att det ser tjockt ut närmsta tiden.Exakt var det slutar vågar jag inte säga, säger Kristofer Åkesson.

Efter den inställda konserten i Malmö lovade Live nation besked efter 48 timmar. I dag är många fans upprörda eftersom det löftet inte infriats.

Var det ett förhastat löfte?

– Nej, vi gick ut med det baserat med tanke på de förutsättningar som var då. Ganska exakt fyrtioåtta timmar senare blev förutsättningarna annorlunda då gårdagens konsert ställdes in, säger Kristofer Åkesson på Live nation


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0