Påskafton

Jag vaknade rätt tidigt. Vid 08 tiden på morgonen. Jag käkade frukost och väntade tills Stina vaknade. Vi gick en morgonpromenad med hundarna. Sen gick vi till Kupolen och kollade runt lite i affärerna. Vi kom tillbaka vid 11.30 tiden och då hade Leif redan kommit hem. Hundarna blev jätteglada och vi tog med oss Hilda och Dessi till centrum och gick in till djurmagazinet. Dessi och Hilda fick välja vilka tuggben dom ville ha och dom blev även bjuden på en massa godis från personalen:)Det gillade Dessi haha
Vi vägde dom också på vågen dom hade i butiken och Dessi vägde 28,9 kg!!!När pappa var till veterinären med Dessi i vintras vägde hon 31 kg!!Hon har alltså gått ner 2,1 kg:)Hon ser jättefin ut i kroppen och Stina har motionerat och skött henne väldigt bra:)
Hilda hade oxå gått ner ett kilo.
Sen satte vi oss i solen ute och njöt av det fina vädret:)
Vi gick en långpromenad med dom. När vi kom hem så tog vi en promenad med Danne oxå. Mamma kom hem från jobbet vid 16 tiden då hon jobbat natt. Kl 19 hade mamma dukat upp för påskbuffé. Det var jättegott och jag blev proppmätt. Fick god efterrätt oxå:)mums.
Sen kollade vi på tv och pratade hela kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0