JENNIFER LOPEZ TILL GLOBEN I NOVEMBER!!!

I OKTOBER KOMMER JENNIFER LOPEZ HIT TILL SVERIGE OCH TILL GLOBEN!!!MÅSTE BARA GÅ PÅ HENNES KONSERT:)

SÅ BOKA IN 5 OKTOBER!!


Jennifer Lopez kommer till Sverige i höst. Den 5 oktober ställer sig världsstjärnan på Globens scen i Stockholm för en konsert. Det blir Lopez första egna besök i Sverige och sker i samband med hennes första världsturné, skriver Expressen.

Turnén inleds redan i juni i Sydamerika och fortsätter sedan i Nordamerika under juli och augusti innan Europa väntar. Enrique Iglesias ska åka med på den nordamerikanska delen men det är oklart om han även följer med till Europa.

Jennifer Lopez har stått för en rejäl comeback de senaste åren och detta kröntes häromveckan när hon av affärstidningen Forbes utsågs till världens mäktigaste kändis, före namn som Oprah Winfrey, Justin Bieber, Rihanna och Lady Gaga. Bakom J.Lo:s klättring från fjolårets 50:e-placering till toppen ligger hennes medverkan i tv-programmet "American idol", en egen parfym samt inte minst skilsmässan från Marc Anthony som Forbes lyfter fram som en viktig orsak till den ökade uppmärksamheten kring Lopez.

Ännu en stjärna ansluter till det svenska konsertåret.

Nu kan Expressen berätta att Jennifer Lopez kommer till Stockholm.

– Det är unikt, exklusivt och otroligt kul, säger David Maloney på konsertarrangören FKP Scorpio.

Konsertsommaren är redan fylld med namn som Bruce Springsteen, Rihanna och Madonna. Och nu kan Expressen berätta att ännu en världsstjärna kommer till Sverige. Den 5 november står Jennifer Lopez, 42, på scen i Globen, Stockholm. Besöket är stjärnans första egna i Sverige - och sker under hennes första världsturné.

– Det är unikt, exklusivt och otroligt kul att Jennifer Lopez valt att komma till Stockholm och Globen under sin första världsturné någonsin, säger David Maloney på konsertarrangören FKP Scorpio i Sverige.

Jennifer Lopez har med sju studioalbum sålt över 50 miljoner exemplar världen över och levererat hits som "Jenny from the block" och "Waiting for tonight". Förra året släppte sångerskan sitt första album på fyra år, "Love?" där hon samarbetade med bland andra svenska superproducenten RedOne. Comebacken blev en succé, och första singeln "On the floor" toppade listor världen över.

Med uppdrag i "American Idol", en filmkarriär och diverse reklamsamarbeten har Lopez också gjort ett stort avtryck utanför musik. Det fick nyligen amerikanska affärstidningen Forbes att utnämna stjärnan till världens mäktigaste kändis.

Jennifer Lopez varvar soloframträdanden i Sydamerika med konserter tillsammans med Enrique Iglesias i USA under sommaren och gör totalt 27 spelningar under juni-augusti innan Europa väntar.
Biljetterna släpps måndagen den 28 maj kl 09.00.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0