OMG DENNA KONSERT MÅSTE JAG GÅ PÅ!!!

LADY GAGA KOMMER TILL SVERIGE DEN 30 AUGUSTI I GLOBEN!!!FY FAN VA KUL! JAG GICK PÅ HENNES FÖRRA KONSERT MAJ 2010 OCH HON VA SÅ JÄVLA BRA! BILJETTSLÄPP 20 APRIL!

Lady Gaga. Lady Gaga. Foto: ALL OVER PRESS

Lady Gaga till Sverige

Spelar i Globen den 30 augusti

Popdrottningen återvänder till Sverige.
Den 30 augusti kommer Lady Gaga till Sverige för en spelning i Ericsson Globe.
– Det här är sagan om en början. Om skapandet av ett kungadöme av berömmelse, säger Lady Gaga själv om turnén via Live Nation.

Nu är det klart.
Lady Gaga landar med sin "The born this way ball"-turné i Sverige den 30 augusti.
Turnén, som kickar igång i Seoul i Sydkorea 27 april och fortsätter världen över, kommer att innehålla musik från Gagas senaste album "Born this way" och från de tidigare albumen "The fame" och "The fame monster". Det är tredje gången Lady Gaga spelar i Sverige, senast var i maj 2010 då hon också intog Ericsson Globe, året innan spelade hon för 23 000 människor på Gröna Lund.

Redan utsåld

Turnén, som redan är slutsåld i städer som Melbourne och Hong Kong, når Europa den 14 augusti. Där kommer brittiska rockbandet The Darkness kliva på som förband tillsammans med Gagas ständige DJ-partner Lady Starlight. Lady Gagas senaste turné "The monster ball" kallades "den bästa live-showen på hela året" av tidningen The Sun. Såhär säger Gaga själv om konserten via Live Nation:
– "The Born this way ball" är en elektro-metal-pop-opera; sagan om en början, om skapandet av ett kungadöme av berömmelse. Det här handlar om hur vi föddes och hur vi kommer att dö firandes.
Biljetterna släpps den 20 april klockan 09.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0