Gröna lund

I fredags kom vi till T-centralen typ 21.20 och syrran kom i tid med tåget kl 21.30. Vi åkte hem till Fiskis men när tåget kom in till Slussen va det en tjej som hade svimmat. Ingen fick liv i henne o alla stod runt om och glodde. Dom sa att hon fått ett epilepsianfall. Tågpersonalen ringde ambulans som kom rätt snabbt och det var typ 3-4 pers som lyfte ut henne från vagnen. Lite läskigt va de...Vi blev tio minuter sena så ambulansen kom ju rätt snabbt. Hoppas hon mådde bättre sen. 
På lördagen va de jättefint väder men rätt blåsigt...Vi åkte in till stan och shoppade lite, hittade den perfekta klänningen till personalfesten:) Köpte ett linne från Cubus och en jättefin navelpiercing som föreställer en älva i rosa stenar. Sååå fin:)
Vi lunchade på Pasha Deli, skulle möta upp Emelie inne i stan men hon ville ses 14.30 typ så vi satt ju på tåget då på väg tillbaka till Fiskis. Måste ju lämna grejerna, byta om och rasta hundarna. Jag o Stina gick en långis med Dessi. Sen åkte vi till Gröna Lund på kvällen:) Vi tog färjan dit, jättemysigt:)

Stina och Terese

Terra på djurgårdsfärjan:

Emelie och Terra:

Flygande mattan åkte jag o Emelie:

Blå tåget va nyrenoverat:

Up in the sky!

Vi älskar sockervadd:

Extreme åkte jag oxå:

Där nånstans uppe sitter vi:

Gröna Lund by night:

Vi åkte hem kl 23.10. Det var kul att Emelie kunde komma till Grönan iaf:)
En jättetrevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0