Ny säsong av ballar av stål!!!


Längtar efter en ny säsong av Ballar av stål. Kommer en ny säsong den 14 mars!!!

Den 14 mars har äntligen en ny säsong av Ballar av stål premiär. Och precis som förra året får vi se Den jobbiga djävulen, Tv-mannen Kjell och Bitterfittan driva folk till vansinne. Men vi kommer även få se en hel drös med nya karaktärer.

Vi kommer att få träffa Blånekaren, som jämt hamnar i klistret fast han svär att han är oskyldig. Varför betala en taxiresa när man efter att man klivit ur kan hävda att man inte har åkt med taxin överhuvudtaget?

Världens sämsta morsa, Hon tror inte på någon traditionell uppfostran utan kör sitt eget race vilket bland annat innefattar undervisning i hur töntigt det är att att inte våga gå mot röd gubbe i rusningstrafik.

Strippan tar varje chans han får att framföra sin egenkomponerade strip-show. När som helst, var som helst och inför vem som helst.

I en Arg svart mans värld går ingen säker, och allt mostånd han stöter på tolkar han som rasistiskt.

Drömdejtens stora hobby är att gå på blindedejt, göra äckliga, konstiga, eller bara helt sinnessjuka saker för att se hur långt hon kan gå innan killen lägger benen på ryggen och springer därifrån.

Hur farligt är det att bada badkar tillsammans med en brödröst som har kontakten i, eller hur säkert är det att åka skidor ned för en lång rulltrappa mitt i stan? Det är såna frågor som Säkerhetsmannen tar reda på.


Haha det verkar bli en riktigt bra säsong ju:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0