BORLÄNGE HERE WE COME!!!!!

Efter nära ett år tillsammans flyttar mamma till Leif i Borlänge. Jag körde hela vägen men blev ganska trött redan efter halva vägen så vi stannade och tog en glass och åt jordgubbar. Det var strålande solsken och Danne tyckte det var lite för varmt att åka bil men han sov ibland också. När vi kom till Borlänge så träffade vi Leif och han visade oss runt i lägenheten. Det var en fin lägenhet på fjärde våningen med balkong. Sen gick Kajsa och jag ner på sta´n och handlade lite. Det var jättemysigt där på gatorna. När vi kom tillbaka åt vi trattkantarellsoppa med vitlökssmörstoast, kött och potatis ed enbärssås och rabarberpaj med glass. All mat var jättegod och Kajsa och jag blev så mätta.


Kommentarer
Postat av: Terese

Men lägg ner...Leif har väl oxå en vilja eller???

2009-06-01 @ 20:55:14
URL: http://teresesvedberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

hor morsa? ööh, okay, de va ju inte hon som var gift va. sluta vara en sån mega tönt och skriv ut ditt namn ditt lilla missfoster. Eller skäms du så mycket över vem du är att du inte vågar?

2009-06-02 @ 10:27:12
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Jessica

förresten malin, du vet väl att man kan kolla upp IP nummer?? ;)

2009-06-02 @ 10:27:51
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Malin S

nej de visste jag inte. hur gör man det?

2009-06-02 @ 18:56:19
URL: http://malinodessi.blogg.se.
Postat av: Jessica

hmm, vet inte exakt, men maila www.mammamarlie93.blogg.se för hon kollar upp vilka det är och sen även blockar dom så att dom, inte kan skriva från det IP numret igen. :) Hon sitter sällan vid datorn nu, så det kanske tar en stund att få veta, men sen är det bara att blocka lillfjanten som är stor i käften. skriv en komentar till henne och förklara varför också, så får du nog hjälp. tror någon annan har frågat ehnne förut, så om du läser igenom allt under fliken "frågor" så finns det nog där någonstans! För som sagt, hon har ingen dator just nu, så de är inte säkert hon kan svara. >Läs allt där, har för mej atrt hon har skrivit ut det!

2009-06-02 @ 20:20:20
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Nätverksteknikern

Så lätt är det inte, även polisen har ju enligt en artikel i dagens tidning problem med detta. Folk kan ju ha mobiltbredband tex. och IP-nummren är inte alltid de samma vid varje inloggning.

2009-06-02 @ 22:38:55
Postat av: Jessica

okay, men värt att testa iaf, så slipper hon såna dära omogna komentarer! jag menar HALLÅ, de är väl inte Malins problem vad hennes mamma håller på med? Eller vad hennes mammas kille har gjort? Det var ju hans val att göra detta! och eftersom (om han nu gjort så) han valde att lämna sin fru så kan det ju inte precis ha varit äkta kärlek!! Inte nåt som nån ska hålla på att tracka Malin för!

2009-06-03 @ 16:14:02
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0